Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Just remember: someone loves everything you hate about yourself

Skrivet:    ·  Min vardag
Målat - målat lite mer - sprungit runt ön - bada - sola - tapetserat - monterat upp möbler/målat möbler - fixat allt smått med styling i rummet. That's my day, äntligen klar och allt blev super fint :) Nu ska jag mysa och sen färga fransarna, får sällskap senare ikväll av lillesyrran som ska sova hos mig inatt :) Imorgon fyller Tindra år också, 7år blir lillskiten! :)
Internetet är så sjukt segt så det finns inte när det gäller att ladda upp bilder! ;(

Såhär blir det:

Skrivet:    ·  Min vardag
Efter sommaren hoppas jag garanterat att jag får fler läsare! Då blir det samma bra update som förut, cirka 10 inlägg/dag :) Men sluta inte läsa min blogg, kommer ju fortfarande blogga och fortsätt kommentera så blir det roligare för mig! :)

Bli min!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Sjukt snygg, helt perfekt! Från topshop, letat som en galning men kan inte hitta den :(

Be who you want to be, not what others want to see

Skrivet:    ·  Min vardag
Såja nu har jag druckit lite kaffe och vaknat till liv. Tänkte nu gå in i mitt hus och kasta ut allt skit sen fortsätta måla, idag kommer min nya stora säng också, så snart börjar det bli klart. Jag är en tidsoptimist och vill gärna ha allt klart NU, vilket jag tror kan hända också hehe.. Men det är ju "bara" att klistra upp lite papper på väggen och färg :)

OMG, it's a triangle, can't fucking breathe!...

Skrivet:    ·  Min vardag
Direkt när jag kom ut till landet så sprang jag runt ön, känns så skönt! Ska springa varje dag har jag tänkt. Har även hunnit att slipa & måla i mitt hus, fortsätta målandet gör jag imorgon sen får vi se när vi hinner tapetsera. Visar såklart sen när mitt rum är klart :)
Går inte ens att ladda upp bilder ifrån dagen, flipp... Sov så gott läsare och fortsätt kommentera! :)

Sjukt fina!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties

Drar till landet nu!

Skrivet:    ·  Min vardag
Sådärja, nu har jag väl fått med det mesta.. Har tryckt ner alla kläder men känns som att det är för lite! Har bara två väskor.. Jaja, kanske åker hem någon gång också :) BLoggar senare sen. Fan att inte alla filmer jag laddat ner är klara... Nu blir det tråkiga kvällar när jag är själv :( Ha det så bra! ♥

Super 8

Skrivet:    ·  Film tips

We all try to diffrent , which makes us all the same

Skrivet:    ·  Min vardag
Hinner inte ta någon bild hehe.. Ska åka till stinsen osv nu och handla det sista som sagt! :) Ska byta min ögonfransfärg till svart också ;) Aja, hinner nog blogga mera hemma innan vi åker. Ha en bra dag!

You're the type of boy i'd make a sandwich for.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kollar på senaste avsnittet av pll, snart slut sen blirdet faktiskt sova. Eller försöka iallafall... Imorgon ska jag upp tidigt så ska vi åka och handla sen fixa det sista inför landet. Bloggningen kommer ju bli lite halvrisigt därför, sen när appen funkar igen så blir det lite bättre :) Godnatt söta läsare! 

Shopping!

Skrivet:    ·  Min vardag
Älskar min nya klänning hihi. Detta var det jag köpte idag + present till syrran. Dum som jag är råkade jag köpa brun färg till fransarna.. Åh jag som skulle ha svart -.- Hoppas jag får byta den imorgon!

Ny design! Tycker ni?

Skrivet:    ·  Photoshop
HATAR verklgen HATAR nya blogg.se's upplägg på designen, för mig blir det typ som musen har laddat ch markerar överallt. Hela sidor dras upp & ner utan att man gör något och går knappt att ändra något. Suttit i 1 timme och bara lagt in nya header/bakgrunden/rubrikbakgrunden, vanligtvis tar det 5 minuter för mig -.-
Men vad tycker ni? :)

Bilder ifrån dagen..

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite bilder ifrån dagen :) Jag håller på med en ny design, ska försöka går något som jag inte haft förut. Dock blir det nog samma mall på headern :) Man blir helt fast när man sitter och designar, så jag glömmer att jag åst blogga haha ;)

Have you noticed how songs always sounds better on the radio?

Skrivet:    ·  Min vardag
Hemma från stan nu! Jäklar vad vi varit ute länge, trodde aldrig hon skulle palla gå i stan från halv tolv tills nu med sin kära syster ;) Pengar har spennderats, hell yeah... Vi åt på pizza hut också, gotti gott ;) Visar det jag köpt sen, köpte lite presenter till syrran också snäll som jag är :)
Nu ska syrran ha kalas så ska fixa henne lite fin och städa mitt rum :) XOXO

Hissar & Dissar

Skrivet:    ·  Hissar/Dissar
 
Instagram everyday! Så lätt och bekvämt att skcka iväg en lite bild :) När jag kommer vara på landet blir det inte så mycket bloggning som ni är vana med så då kan ni följa min insta för att se vad jag gör ;)
Heter @cassandragigel där! :) 
 
Det super braiga vädret som alltid är på mit landställe i skärgården. Regnar det här är det oftast alltid sol där ändå :) Jobba på brännan! ;)
 
Detta måste fanimig vara dom fulaste skorna jag sett! Fyfan så fula & ser galet klumpigt ut...
 
Målade ögonbryn. Nä inte min grej och gillar det inte allt. Vi fick hår som ska vara ögonbryn rakade då inte bort det!?
 
 Att ALLA gör dipdye, nu dissar jag inte dipdye utan att alla skaffar det så det inte är lika unikt längre.. Lite tråkigt men alltid så med trender. Har själv haft rosa & blond sedan i början av mars.
 
 
 
 
 

It's summer, fuck problems!

Skrivet:    ·  Min vardag
Ful-dag idag, kanske ska gömma mig bakom mina solglasögon så jag slipper visa mig haha... Snart ska jag och syrran dra oss mot bussen för shopping i stan! Har md mig min lilla skitkamera :) Tindra ska även ha kalas sen ikväll, yaay massa småungar i hela huset vvad rolit! Not..
.
Vinnaren av halsbandet, kontaktar du inte mig idag , måste jag dra en ny! Imorgon är ända dagen jag hinner skicka det,

Some people just need a hug.... Around their neck... With a rope

Skrivet:    ·  Min vardag
Några bilder ifrån dagen. Är antagligen allergisk mot kajal så mina ögon bara rinner.. Kollar på hopp men syrran och myser lite! Hon börjar dock bli nojjig över stan imorgon, men ungen ska med för jag måste dit!  
Blir inge mer bloggning ikväll, så vi hörs imorgon. Natti natti läsare! ♥

Jumpsiut

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Kommer ifrån bikbok :)

Vinnaren av LOL-halsbandet!

Skrivet:    ·  Tävlingar

klicka på bilden för att komma till vinnaren.

Grattis till dig! Maila mig så snart du kan till bruudar@hotmail.com så jag kan skicka halsbandet! :) 

Vill ni ha flera tävlingar läsare? :) Annars skippar jag det.

Always remember, your bad news is someone's good news

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag bakade lite... Inget onyttigt denna gång, eller aa menar med massa socker och sånt! :) Hade helt glömt att pretty little liars hade börjat så har några få avsnitt kvar :)
Sjukt taggad på att åka in till stan för shopping, hoppas jag hittar något bara. Och att det blir bra väder :)
I nästa inlägg så drar jag vinnaren av halsbandet! :)
 
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR, sista chansen!

Doubt me? just wait and see what i'm about to do with my life

Skrivet:    ·  Min vardag
Äntligen hemma! Har fasiken varit ute och åkt hela dagen, var på ikea och köpte säng osv till landet, kom hem och gick ut med eroz, bakade, hämtade tindra occ nu ska jag fortsätta med mitt bakande :)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR, sista chansen!

Wantie!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Älskar denna! Vill så ha... :)

My room was clean. But then, I had to decide what to wear

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon, jag har faktiskt varit uppe ett tag. Min farfar kommer snart så ska vi åka till ikea, ska köpa en ny säng till mitt lilla hus på landet. Får visa hur hela mitt rum ser ut sen när det är klart, kommer vara lite new york tema ;) Bara jag som har problem med mina kommentarer? Att jag inte får dom typ :/
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR, sista chansen!

Breakups aren't always meant for make ups sometimes they're meant for wakeups

Skrivet:    ·  Text/citat
Kollar på en jäkligt bra film.. Imorgon så ska jag försöka gå upp tidigt och vara duktig och baka ;) Åh vill in till stan nu, nu, nu! Men måste vänta tills torsdag, mysigt att gå runt med syrran. Kanske borde ta med kameran ;) Min tele funkar ju ändå inte. Men sov så gott mina läsare! 
 
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR, sista chansen!

Are you ok? no, i'm just bleeding because it's fun...

Skrivet:    ·  Min vardag
Kolla min lilla blogg för nästan precis 1 år sedan! Sjukt mycket som hänt med den och mmig sedan dess..
Sorry sorry, men internet laggar sönder och blogg.se laggar också. Får inga kommentarer typ, inte ens när jag testar att skriva en själv kommer dom fram, suck -.- Får dra vinnaren av halsbandet imorgon!! Love, pinky swear.
Ska förbereda mig för lite filmmys med me, myself & I :)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR, sista chansen!

Here's for you douchebag

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
Man blir verkligen beroende av nötter när man börjar äta det haha... Ska fixa lite jordgubbar och mysa! Blir lite filmer ikväll, imorgon stanar jag hemma och sen på torsdag åker jag in till stan istället med Tindra, blir nog bra det ;)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR, drar vinnaren i nästa inlägg!

Wise people speak becuase they have something to say - Fools because thy have to say something

Skrivet:    ·  Min vardag
Känner mig lite sliten... Fast just nu när bloggen går sämst och inget ändå funkar vill jag bara ut till landet så jag kan börja träna och bygga på brännan! :) Fortfarande fukar inte min "orginal kamera" bilden ovan är tagen med självutlösare... -.-  
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR, drar vinnaren senare idag!

Inte en själ hemma...

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
hinner inte ta någon ny bild..
Hade ett hål, fan också haha! Aja that's life.. Tänkte följa med mami och handla eftersom det ändå inte är en själv hemma. Imorgon kanske jag drar in till stan för lite shopping :) Drar vinnaren om några timmar och publicerar det ikväll, sista chansn nu! :)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR, drar vinnaren senare idag!

Brb, ska till tandis!

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu åker jag till tandläkaren! Kommer nog int gå så bra... Vi hörs sen mina söta läasare som är sämst på att kommentera.. Blir tråkigt att blogga då!
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR, drar vinnaren senare idag!

Truestroy.

Skrivet:    ·  Text/citat
Tumblr_m61d32kssz1r5zkkpo1_500_large
Ingen iphone kamera - orkar inte ta fram kameran - inga bilder. Nu måste jag klä på mig och gå ut med Eroz! Sen blir det tandläkaren, fan vill inte det :( Kommentarerna funkar fortfarande inte som dom ska, OPROFFSIGT BLOGG.SE! Ska man ändra sin sida ska man fan göra så allt funkar också!
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR, drar vinnaren senare idag!

They say "don't judge a book by it's cover" but holy shit you're ugly

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon mina sköna, sängen är för skön för att gå upp ur så ha snoozat i 2 timmar haha :) Jag måste åka in till stan, iallafall något centrum innan jag åker ut till landet igen. Annars funkar inte mobilkamera, jävla irriterand och försöker hitta om det gå attt lösa utan att lämna in den!
 
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR, drar vinnaren senare idag!

I wonder what you think when you see me

Skrivet:    ·  Min vardag
Något jävla strul med blogg.se som vanligt, får inte fram mina kommentarer! Trött jag blir på detta.. 
Ska kolla klart på filmen sen blir det nog sova, ska inte sova bort hela dagen förhoppningsvis ;) Godnatt mina älsklingar!
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR, drar vinnaren imorgon!

Bry dig för lite, du förlorar personen. Bry dig för mycket, du blir sårad.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja jag ser jäkligt bred ut heh... Klänningen sitter inte så tajt heller ;) Åh vill ha midsommar igen! Tänkte kolla på Shoe bree nu, vet int om jag läst boken men den låter bekant :/ Ifall det blir pissväder imorgon så är det photoshop på förmiddagen som gäller sen ska jag till tandis, kan nog redan nu säga att jag har hål hehe.. Fan ja som aldrig haft det innan :( 

Om du vill se vilka dina riktiga vänner är, gör bort dig och kolla vilka som fortfarande är kvar

Skrivet:    ·  Min vardag
Hahahaha! Hittade ett jätte gammalt pass, är typ 1 år (eller kanske inte?). Ser ut som jag vet inte vad,  tydligen var det jättesvårt och ta bild på mig, tiddatde ner i golvet, upp i taket, på sidan & andra sidan osv..
Ikväll blir det film, ingen är hemma och orkar inte åka någonstans ;)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR, drar vinnaren imorgon!

Fest klänningar!

Skrivet:    ·  
Snygga fest klänningar, finn att köpa HÄÄÄR! :D

There will always be that one song that reminds you of the memories you used to have with someone

Skrivet:    ·  
Lyckades knäppa några bilder även fast min kamera inte funkade, instagram kameran funkade ibland hehe. 
Fan alltså ville inte att helgen skulle ta slut, så jäkla kul att träffa Fannie igen, vi kommer knappt att träffas nu på hela sommaren och vi som alltid brukar tälta på massa öar hela sommaren! Too bad :(
Solade i några timmar på bryggan och kom tillbaka som en kräfta! Hahaha så jäkla bränd fast är inte röd längre ;)
.
Nu har min "hem knapp" på min iPhone också slutat funka, what the hell!?! Jag kan inte lämna in den, måste ha en mobil för att kunna åka någonstans i huvudtaget (sms:a bussskit) och kan inte vara utan telen på landet, no way. 
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!
 

I'M BACK!!!

Skrivet:    ·  Min vardag
Kom nyss hem, och inte ätit sen imorse så mår inte så bra hehe. Hur som helst har detta varit den konstigast/galnaste/sjukate/roligast/pinsamaste/underbaraste helgen på jääävligt länge hahaha... 
Så jävla surt att min mobilkaera inte funkat just denna helg när den behövdes som mest, ni hade fått se massa roliga bilder ananrs... Kanske ska lämna in den nu i vecakn eftersom på fredag åker jag till landet igen och stannar där för sommaren. Nu har jag "lit" kommentarer att svara på hehe, lär ta ett bra tag!
 
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Vita byxor!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Vita byxor är sjukt snyggt så länge dom är vita... Och sitter på rätt kropp. Dessa finns att köpa HÄÄR :D

CAVIAR MANICURE

Skrivet:    ·  Min vardag
Lätt det coolaste nagellacket evaaa! Jag SKA ha ett sånt! Finns att köpa HÄÄR i rosa, vit och svart :D
 
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Easy come, easy go. That's how you live

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Har inte varit världens bästa väder idag, fryser fan ihjäl vart jag än är! Väntar på otroligt sega Fannie, vi tänkte dra ut och kanske tråffa några. Orkar seriöst inte med detta internet, går inte ens att ladda in några bilder utom webcam bilder -.- Tar en bloggpaus nu och återkommer när jag är hemma igen! Puss ha det bra.
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!
 

Bli min

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Supersöt, finns HÄÄÄR :D

Dansfilm!

Skrivet:    ·  Film tips
Dansfilm, älskar sånna filmer! Dock har jag sett alla som finns redan :(
 
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Snygga converse!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Turkosa finns HÄÄR och lila HÄÄÄR :D
Vill lätt ha dessa färger, så sjut snygga! :)
 

Respect people's feelings even if it doesn't mean anything to you it could mean everything to them

Skrivet:    ·  Min vardag
Funkar ej att ladda in bilder...
Godmorgon. Bloggningen denna helg har inte varit den bästa och är inte alls aktiv med kommentarerna, men svara/läsaer alla sen när jag kommer he och har bättre internet :) Gårkvällen var en riktigt skön kväll, kom hem imorse vid ja... Strunt samma. Men kul hade vi iallafall! :D Måste hoppa in i duschen och fräscha upp mig se ska jag träffa Fannie, kanske träffar några killar också :)
.
Har knappt tagit några bilder, min mobiljävel funkar inte att fota med alls, har startat om den 25245 gånger. Något jävligt konstigt som hänt min ajfån :( 

Respect people's feelings even if it doesn't mean anything to you it could mean everything to them

Skrivet:    ·  Min vardag
Funkar ej att ladda in bilder...
Godmorgon. Bloggningen denna helg har inte varit den bästa och är inte alls aktiv med kommentarerna, men svara/läsaer alla sen när jag kommer he och har bättre internet :) Gårkvällen var en riktigt skön kväll, kom hem imorse vid ja... Strunt samma. Men kul hade vi iallafall! :D Måste hoppa in i duschen och fräscha upp mig se ska jag träffa Fannie, kanske träffar några killar också :)
.
Har knappt tagit några bilder, min mobiljävel funkar inte att fota med alls, har startat om den 25245 gånger. Något jävligt konstigt som hänt min ajfån :( 

Sho bre, händer jaow?

Skrivet:    ·  Min vardag
Okej skämta bara lite med rubriken hehe... Har massa gäster sitter såklart med datan och håller på haha ;) 
Ikväll är blir det lite fest, det är typ 250+ här ute så lär bli många! :D Men det är bara nice hihi :)
Ha en bra kväll!
 

Filmtips...

Skrivet:    ·  Film tips
Lätt gulligaste tjejfilmen (och LOL) som kommit ut 2012 :)
 
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Wantie

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Kommer HÄÄR ifrån! :D

Glad midsommar på er älsklingar!

Skrivet:    ·  Min vardag
Firar som vanligt ute på mitt underbara landställe med Fannie och resten av ön! :D
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

As long as you love, I be a platinum...

Skrivet:    ·  Min vardag
Skojar inte, mitt hår var perfekt naturligt lockigt efter båtturen igår! ^_^
Godmorgon mina älsklingar! Även fast jag inte svarar på kommentarerna vill jag att ni bombar med kommentarer så jag får något att läsa! :) Tänkte gå och hjälpa till med flaggstången, midsommarstången heter det ja, haha! Sen blire mys med alla människor, ni vet jag var lite orolig för att jag vill ha klackskor på en äng... (landet liksom, inga asfaltsvägar) men löste det med kilklackar, dom går inte att fastna i "marken" med ;D
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Aspö in my heart.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hejsan! Hur mår ni? Jag mår underbart, så härligt att vara ute på landet, speciellt när Fannie är ute :D Fast har sämsta internetetbara Edge, 3G når inte ens hit. -.- Lyssnar på lite braig musik och snart så ska jag sätta på en film :) Imorgon är det förfan midsommar! Tagga! Ska försöka ta en massa bilder som ni får se sen :)
 
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

BREAKING DAWN - PART 2

Skrivet:    ·  Film tips, Min vardag
 
Hallå har ni sett att trailern kommit ut på BREAKING DAWN - PART 2! :D Ska lätt se den när det kommer ut!! Fast blir inget marathon denna gång ;)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Filmtips!

Skrivet:    ·  Film tips, Min vardag
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!
 

Fabulos shoes

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Helt underbara skor HÄÄR ifrån, 499:- inte så dyrt heller. Är nog lite christian louboutin inspirerade :)
 
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Here's to the heartbreakers.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej jag orkar ej fixa håret.
Nu ska vi åka, mobilen funkar knappt. Kan inte ens ta bilder med skkiten nu, gud vad trött jag blir. När ja kommer fram till landet så kommer jag vara med Fannie, blir förmdligen så resten av kvällen också för nu tar jag igen lite tid på livet.
Ha en bra dag/kväll!
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Mindfuck

Skrivet:    ·  Min vardag
Hahaha tindra är sur!
Hittat en sida där jag tänkt beställa hem ett par converse, såklart är det något fel på äckelsidan så jag kan inte beställa! Om en timm ska jag åka till landet också och jag har inte ens kläder på mig eller packat ner allt. Min iPhone funkar lite halvt också, ljudet funkar inte så jag kan inte ringa/svara eller något -.- Great!!
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

I may love to shop but i'm not buying your bullshit!

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon uppsala. Måste packa ner det sista nu, sen ducha, fixa diska, ut med Ero, kanske hämta Tindra, städa mitt rum... När jag egentligen skulle vilja ligga och sola! :( Har fixat så ja gkommr förmodligen ha interne ute på landet nu, blogg.s appen fuckar ur och har inte funkat på flera dagar så mobilbloggar något lär väl inte gå alls. Men bloggn kommer vara igång som vanligt :)
 
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

I may love to shop but i'm not buying your bullshit!

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon uppsala. Måste packa ner det sista nu, sen ducha, fixa diska, ut med Ero, kanske hämta Tindra, städa mitt rum... När jag egentligen skulle vilja ligga och sola! :( Har fixat så ja gkommr förmodligen ha interne ute på landet nu, blogg.s appen fuckar ur och har inte funkat på flera dagar så mobilbloggar något lär väl inte gå alls. Men bloggn kommer vara igång som vanligt :)
 
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Livet är som Facebook. Folk kommer att gilla dina problem & kommentera dom men ingen kommer att lösa dom eftersom alla är upptagna med att uppdatera sitt eget.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vilken jävla kväll, tappat ut allt mitt smink, snubblat över datasladden, tappat mobilen på foten, fått en bula vid ögat, dampat lite här och skrikit lite där. Listan kan bli kång. Ja, så kan det gå och nej jag har inte pms... 
Men nu ska jag kollar på mirror mirror, eller snövit som den heter på svenska :) Natti natti! ♥
 
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

A relationship is not a test, so why cheat?

Skrivet:    ·  Min vardag
Var sjukt skönt att få ansiktsbehandling osv, ska dit igen eller så får hon komma hit ;) Imorgon åker jag till landet och kommer hem på söndag vilket betyder att 10 inlägg om dagen kan ni glömma... Har inget internet där ute och mitt mobilinternet använde jag upp sist jag var där men något ska jag försöka hitta, sen kan jag fixa lilte inälgg :)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

I needed to hate someone and you're the one I love the most, so it fell on you

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Klänningar!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Svarta finns HÄÄR och beiga HÄÄR :D
Älskar (dom flesta) spets klänningarna, tycker dom här var grymt söta. Piffa upp med lite nit-smycken för att pryta av gulligheten ;) 

Out in the fields, the fighting has begun. Out on the streets, they're falling one by one

Skrivet:    ·  Min vardag
Sitter och lyssnar på pappas rocklista på spotify, ja för att jag tröttnat på ALLA jävla låtar som spelas om och om igen på radiokanalerna osv.. Lite låttips kanske? :)
Nu ska jag och mamma iallafall dra iväg till "spat" så lär vara borta i minst 2 timmar :)
 
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR! :D

Beauty it what you feel about yourself not about what you see in the mirror.

Skrivet:    ·  Min vardag

Gud vad det är varmt ute, helt sjukt! Men jag klagar inte ;) Ikväll ska jag och mamma på någon spa liknade sak, ska bli kul att testa på :) Sen får jag se efter om det blir utgång med mina kära vänner :)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!
 
 

Todays...

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
kofta H&M / linne gina / shorts gjort själv / armband JC,lindex / skor converse / brillor new yorker
Kom hem för ett tag sen, köpte inget idag. Så duktig jag är ;) Ligget nu ute och solar med vet inte om jag måste hämta lilla skitungen på skolan, sen blir jag ledig ett tag till. Ikväll sk ajg bort, berättar mer senare :)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

måste åka!

Skrivet:    ·  Min vardag
Såh helt fel på klockan så ska till centrum nu! Vi hörs sen och kommer med bättre outfit bilder :D

You will never understand what love is until you lose it. You'll never know how much you love him until he's gone forever

Skrivet:    ·  Min vardag
Kom precis in och tänkte sätta på en film nu, måste dock upp hyffsat tidigt imorgon om jag ska luncha med mami :) Nutella är verkligen farligt gott, ska aldrig mer köpa det hehe! 
Sov gott alla läsare som fortfarande är vakna! :)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Heidå

Skrivet:    ·  Min vardag
Ska dra ut om en liten stund, blir att träffa lite vänner :) Strular fortfarande med kommentarerna så får ta det senare ikväll. Imorgon kanske jag sk aåka och luncha med mami :) Ha en fortsatt bra kväll! :)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

The prettiest girls do the ugliest things

Skrivet:    ·  Min vardag
Åh jag är så dum i huvudet, ska inte äta sånt här. Men jävla gott är det iallafall. Stackars mig som ska till tandläkaren nästa vecka he-he, aldrig haft hål men garanterar att jag har minst 2 st nu. Fan. 
Får se hur det bli ikväll, vill vet om man ska fixa till sig lite eller inte haha ;)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!
 

Sleeping is my drug, my bed is my dealer and my alarm clock is the police

Skrivet:    ·  Min vardag
Åhh så äkta mig att alltid förstöra bilder haha... Så ful! :') Kollar på lite film, har köpt jordgubbar idag också hihi. Tror dock att det blir utgång ikväll, ska träffa mina kära vänner :) Vill ut, ha kul, nu medans man kan!
Snart "flyttar" jag till landet för sommaren och då kommer jag mestadels vara med Fannie bara :) 
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Would you know my name, if I saw you in heaven?

Skrivet:    ·  Min vardag
Tränat, solat, handlat och slappat har jag gjort hittills. Ikväll har vi något "viktigt" möte med fotbollen istället för träning sen händer nog inget speciellt. Ha en bra kväll!
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Snyggaste jeansen på länge!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
dom blå finns att köpa HÄR, dom svarta HÄR och gråa HÄR! :D
Alla är från G-star, vilket betyder att dom är ganska dyra fast dock helst klart värt det, så satan så snygga! Vill helst ha dom blåa och gråa!

Don't be sad because of people - They will all die

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag ska skicka så jävla många mail om hur dåligt blogg.se är, alltså seriöst... Så fort jag ska kommentera på någons blogg så kommer den där jävla kossan upp om att det inte går att skicka kommentaren. -.-
Har iallafall varit ute och sprungit och nu ligger jag och solar :) Så varmt ute så det är jätte skönt! ;)

Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Usch vad nya blogg.se är jobbig!

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon, nu när jag loggade in så har jag fått nya blogg.se. Usch vad jobbigt det är när man ska svara på kommentarerna! Var mycket bättre förut... Hur som helst tänkte jag ut och springa istället för att gå, gå tar sån lång tid haha ;)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Nah don't worry about it, i'm used to it.

Skrivet:    ·  Min vardag
En bild säger mer än tusen ord visst säger man så ;) Där har ni min kväll dåra! Följ mig på instagram för massa bilder, när jag inte bloggar uppdaterar jag där :) @cassandragigel.
Ska sätta på en film nu och inte somna allt försent så jag inte sover till 3 imorgon också.. Hehe, ska upp och sen ta en långpromenad med vovven min :)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

This means war

Skrivet:    ·  Film tips
Längesen jag skrev filmtips, ska jag börja med det igen? :) Såg denna för längesen men det är grym! ;)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

I heard she was born naked. That slut.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick med mig syrran att går ner till ica så nu har jag nutella och jordgubbar till ikväll, goooott! :D Ska kolla om det finns lite bra filmer man kan kolla på också sen är allt perfekt ;)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

I hate realizing I've wasted time thinking about you, asshole.

Skrivet:    ·  Min vardag
Osminkad och ful har jag gått runt hela dagen, så därför blir det inte så mycket bilder på mig. Och sämre bloggnig hehe. Funderar på fråga syrran om hon vill följa med mig enr till ica och köpa jordgubbar! ;)
Har haft ont i huvudet hela dagen, bara för att det är dåligt väder, känns lite som åskväder...
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Betala tull ifrån USA? Hjälp..

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Cut outs, dip dye, lång & kort ja allt i ett! Kommer HÄÄR ifrån! :D
Behöver svar snabbt, någon som vet om man behäver betala tull på skor om man köper dom ifrån USA?

Childhood is like beng drunk. Everyone remembers what you did, except you

Skrivet:    ·  Min vardag
Fan då, råkat sova alldeles för länge.... Vaknade nu av något pip i huset. Det är väl bara att dra på kläderna och sgå ut med eroz innan jag hinner göra något annat! Vi hörs senare! XOXO
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Just a girly thing...

Skrivet:    ·  Text/citat

Kikade in på Dessies blogg, hon har snott en lite bild jag gjort, inget stort men fortfarande jävligt irriterande eftersom jag har copyright på ALLA mina bilder! Vet att hon tagit massa collage ifrån andra bloggare också, puckot kan inte göra något själv. (föresten, din nya hårfärg är förjävlig, ser ut som det är grått...)
.
Ligger och kollar på film nu och messar med sötaste, ska snart sova.. Kanske om någon timme eller två kanske tre ;) Natti!
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

A real boyfriend knows his girl like the back of his hand. He knows when she's mad, sad, happy, hurt, because that's his girl

Skrivet:    ·  Min vardag
Inte ett dugg trött som vanligt... Så ska kolla om det finns nått att dricka sen blir det lite film :) Imorgon så måste jag gå ut med Eroz *suck* eftersom brorsan åker iväg, och resten jobbar.. Men hoppas på bra väder iallafall så man kanske kan sola lite :)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Worse things have happend to better people

Skrivet:    ·  Min vardag

Ja jag måste alltid sitta och hålla på med läppen eller något... Kan inte bara sitta helt stilla ^_^ Nu börjar fan träningsångesten på riktigt, man verkligen ser på min kropp att jag inte tränat... (vill inte höra någon kommentar om si & så nu) Förut så kunde jag gå ut och springa när som, nu sätter jag mig hellre vid data och typ äter även fast jag inte är hungrig. Damn u Cassie. Aja på torsdag får jag börja med mitt springade igen!!
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

When your past calls, don't answer. It has nothing new to say

Skrivet:    ·  Min vardag

Några bilder från igår.. :) Istället för att bara sitta och slappa ska jag nog rita lite, kanske visar det här i bloggen sen :) Och nej haha, jag har inte färgat håret helt blont! Men är fasiken sugen på att göra det :/
Ha en bra kväll sötisar!
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Keep calm and kill people in your mind

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick med mig en tröja och ett par solisar ifrån kista, tänkte spara lite pengar så ville inte köpa någon egentligen. Får visa bättre bild sen när jag har på mig tröan :) Vi vann matchen med 5-3 och nu har jag duschat och satt på mig onepiecen :)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Är inte mycket för att läsa men denna...

Skrivet:    ·  Min vardag
Vann denna bok hos adara för ett tag sen :) Ska lätt läsa den i sommar, är typ som busringningar fast i mejlform osv :) Ha en bra dag!
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Kepsar!

Skrivet:    ·  Min vardag
Inte snyggaste men gillar den andra bäst :) Finns hos caliroots.
v

Kista sen match

Skrivet:    ·  Min vardag
Pallar int åka till kista åhh så jobbigt... Men kanskse hittar något att köpa medans jag ska fördriva tiedn där innan matchen. Komer inte blogga så mycket men har tidsinställt lite inlägg :)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Här har ni ett trevligt inlägg...

Skrivet:    ·  Min vardag
Jävla skit internet, än en gång jag hatar comhem!!! Sen laggar hela datan sönder så verken musen eller touchen funkade så fick dra ut sladdhelvetet så allt som jag haft upp inte sparats sov -.-
.
Imorgon ska brorsan bort till kista så jag måste sitta där och kolla när dom spelar bowling sen åker vi direkt till vår match (fotboll, så slipper alla jävlar fråga!) så ommer vara borta typ halva dagen... Kul.
Nu ska jag tröst äta tårta och kolla på Seanfrika... Godfuckingnatt!
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Blond igen!

Skrivet:    ·  iPhone bloggning

Yeahbuddy!

When men stop being assholes, I'll stop being a bitch

Skrivet:    ·  Min vardag
Instagram @cassandragigel
Dom flesta har åkt, men några ska stanna så ska vi kolla lite film och sånt! Mina byxor sitter så jävla tight så jag knappt kan andas haha, ska nog byta till onepiece ;) Blir så trött på att internet laggar sönder...
Ni är sämst på att kommentera coch ge response, kom igen! Tar 3 sek typ.. Men det är ni som avgör ifall jag ska blogga eller ej ;)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Beter mig som en 5-åring...

Skrivet:    ·  Min vardag
Alla har kommit och vi har det jättemysigt ;) Wilda och en till liten bebis ä här, allt när det är småbarn så blir jag själv som en liten 5-åring och springer runt och håller på haha... Men vafan det är ju askul?! ;D
Nu ska vi snart äta tårta så ska hjälpa till lite :)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Mina betyg ja...

Skrivet:    ·  Min vardag
Okej kass bild hehe... Men några ville se mina fina betyg. Skulle kunnat satsat mer på skolan, men jag gjorde tyävrr inte det, var alldeles för skoltrött.. Men kan inte göra något åt det nu :)

There is no "next time" its now or never

Skrivet:    ·  Min vardag

Ja jag har hjälpt mamma med tårtor osv... Sen pallar jag inte blogga, finns inget att skriva känns det som.
Vill klicka hem ett par to die skor, men får inte för mamma, blää :( Vanligtvis lyssnar ag inte på henne så kommer nog inte göra det nu heller hehe ;)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

När man inte orkar göra ett piss...

Skrivet:    ·  Min vardag
Ligger fortfarande död i sängen, orka inte gå upp. Så kommer mamma och dom hem med donken, seriöst jag äter inte sånt skit!? -.-' Men måste verkligen gå upp och städa mitt rum innan alla gäster kommer :(
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

I would never look back for you

Skrivet:    ·  Min vardag
Det regnar ju massa ute! Men det gör inget för mig, hade ändå inte tänkt gå ut ;) Idag ska vi fira brorsan, hoppas skit ungen inte får några pengar, det är jag som behöver dom inte han!
Mamma har bakat och lagat massa gott, inte så bra... Men när jag åker till landet sen kommer tränings-cassie fram! :D
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Så här lockar jag håret mina sköna... Haha!

Skrivet:    ·  Skönhet/tips
Okej haha fulare får man fan leta efter, ja jag är jätte koncentrerad! Som sagt sämst på att klippa osv så den är lite hackig..  Men this is how i do it! ;)
Locktången heter Remington CI95 PearlWand!

I'm not arguing, I'm just explaining why I'm right.

Skrivet:    ·  Min vardag
Konstig hållning..
Har filmat lite och håller på att klippa ihop nu, nej jag kan verkligen inte sånt här så mobbas inte sen hehe!
Så ja den kommer upp senare! :) Ska kolla lite på matchen nu!
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Two hardest thing to say are hello for the first time and goodbye for the last

Skrivet:    ·  Min vardag
Snygg outfit man hade på landet, huh ? ;) Pallar inte bry sig där haha. Har jätte ont i huvudet, buhu, snart ska familjen över på studentfest hos grannen, ska inte följa med så jag har redan köpt mat och så sla jag fixa lite annat gottis ;)
Får massor av frågor om mitt hår hur jag lockar osv.. Tänkte fixa ihop en video lite senare idag hur jag lockar det men min locktång, om ni vill? :)

-

Skrivet:    ·  Text/citat
Tumblr_m1ugmygke21qbpwzeo1_500_large

Dansa pausa killarna dansar, live!

Skrivet:    ·  Tips!
Från school's out när vi var där så såg vi och träffade dom :) Så sjukt sköna grabbar och grymma på att dansa! :)

You take my heart and I take your last name, deal?

Skrivet:    ·  Outfit

Linne & shorts H&M / armband Amakli
Underbara dottern som jag är har jag faktiskt  bjudit på lunch, betalat min egna middag tills ikväll, alla mina saker jag behöver till ikväll OCH nu ska jag hjälpa mamma att baka bullar, snällt huh? ;)
Annars spelar fan Sverige ikväll, klart man ska kolla :)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

I trusted you, my mistake.

Skrivet:    ·  Min vardag

Godmorgon, egentligen borde jag itne sitta här och blogga. Borde klä på mig osv eftersom jag ska åka om några minuter hehe ;) Följer med mami och kanske shoppar lite ;) Så vi får höras senare när jag kommer hem!
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Wake up everyday stronger than yesterday, face your fears and wipe your tears

Skrivet:    ·  Min vardag

Är aldrig trött vid den här tiden, spelar ingen roll om jag går upp klockan 7 eller klockan 12... Ska fortsätta kolla mitt kardashians och så blir det väl sova om några timmar :) Mami är ledig imorgon (som alltid på fredagar) så vi ska väl och och shoppa lite osv :) Men godnatt älsklingar! ♥
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR! :D

Vad är felet på dessa?

Skrivet:    ·  Min vardag
Asså jag fattar inte vad mamma klagar på? Det är väl inget fel att ha ett stort hål i skon så man tejpar över et? ;) Haha... Har fått ett par nya skor men vill inte använda dom, dom är ju inte "in-spelade" så det är ju inte skönt ;) Jaja, ska fixa mig lite nue fter träning sen blir film time! :D

Träning..

Skrivet:    ·  Min vardag
Drar på träning nu och komemr hem ganska sent! Cya...
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!

Jag vill ha!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Kommer HÄÄR ifrån!

Life's a bitch. Oh no wait. That's you.

Skrivet:    ·  Min vardag
doll eyes..
Jag har precis lagat mat till alla, visst är jag duktig!? :D Blir träning senare ikväll, tror inte så många brudar kommer vara där eftersom dom flesta är borta osv så är inte så taggad. Ha en bra kväll!
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!:D

Nya smycken!

Skrivet:    ·  Skönhet/tips
Igår fick jag hem fina smycken ifrån Amakli! Armbandet är ju ursnyggt, ni vet cassie ♥ nitar! ;)
Alla smycken hos Amakli är jätte fina & billiga, ni borde verkligen gå in och kika!
Ange "sommar" i kassan så får ni 10% på allt ni köpt :)

Don't think.

Skrivet:    ·  Text/citat
Solen gick i moln så jag orkade inte vänta längre.. Nu sitter jag inne haha :D Tror jag ska gå och göra något att kallt att dricka.. Sen återgå till mitt "göra ingenting" ;)
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!:D

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow

Skrivet:    ·  Min vardag
Ahmen godmorgon, det är ganska molnigt ute men funderar på att dra ut och sola ;) Solen tar ju fortfarande lite haha... Annars blir niog detta en slappdag, orkar inte göra ett piss verkligen!
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR!:D

Don't come running back to me, when you get treated the exact same way you treated me

Skrivet:    ·  Min vardag

Kom hem ganska tidigt och är inte ett dugg trött just nu så blir att stanna uppe ett tag till. Imorgon är det trännig sen är inget annat planerat än :) Men sovgott mina älsklingar!
Glöm inte att tävla HÄÄÄÄR eller scrolla ner ett inlägg!:D

Vinn "LOL" halsband!

Skrivet:    ·  Tävlingar
FÖR STÖRRE CHANS ATT VIINNA:

Blogga om det ok länka i kommentaren!
gilla min facebook sida där →
lägg till mig på bloglovin där →
(säg vilket nummer du blev)
skriv om du gjort något av dem ovan :)

ANDRA jävla KOMMENTARER I INLÄGGET UNDER!!!

Jag är fet, du är ful, jag kan banta, vafan kan du?

Skrivet:    ·  Min vardag

Känner att jag måste visa mitt fula jag hihi..
Ska dra ner till torparängen och träffa lite härliga människor, kanske grilla osv! :) Sen har jag ju mina små vänner som älskar att suga på mig.. Mygghelveten... Kommer säkerligen få sjukt många bett :'(
Runt 22 komer en tävling upp, och UPPSKATTAR att ENDAST kommentarer som hör till inlägget skrivs där då och inte någon jävla "allt bra?" För då jävlar kommer pms-cassie fram ;)

Be careful who you give your heart to. Cuz when you give your heart to someone, you also give the power to hurt you

Skrivet:    ·  Min vardag
Kollar på keeping up with the kardashians. Har fått hem lite paket idag också som jag visar senare! :)
Om vi ändå ska bort ikväll kanske jag borde fixa håret lite och maken haha ;)

Wantie

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Älskar den här typen av linnen! Finns HÄR :)

Smile, your enemies hate it.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kommer upp en liten tävling ikväll då läsare! Var med annars kommer jag aldrig mer ha tävlingar...
Annars håller vi på att planera kvällen lite, blir nog bra. Vill bara att vädret ska bli lite bättre, känns som det kommer börja regna när som helst :(

Tävla ut..?

Skrivet:    ·  Min vardag
Dom är silvriga!!
Från filmen LOL's förhandsvisning som jag var på. Har förövrigt har premiär idag, fick jag 2st LOL halsband, ska jag lotta ut ett till er? Vill ni det, annars skiter jag it? :)

I'm not a photographer, but I can picture us together.

Skrivet:    ·  Min vardag
Njae blev inte så många bilder igår. Roliga människor. Men men alla riktiga vänner kommer jag träffa hela sommaren så det är lugnt! ;) Har varit ute och solat lite, like always, så måste klä på mig och sen gå ut med eroz :) Ha en bra dag alla fina och fula! ;)

This summer I want to change everything...

Skrivet:    ·  Min vardag

Nya blogg.se verkar skitdålligt, jag vil inte ha det!! Blev massa strul m ed bussfan igår så vi kom hem typ vid två. Annars får vi se vad som händer idag, är lite sugen p att festa så vi kanske fixar till det! :)
Har alla ni fått sommarlov än? :D

Schools out!

Skrivet:    ·  iPhone bloggning

Fortfarnas här, får se om vi taggar vidare någonstans efter detta :)

Strangers - friends - best friends - and then, strangers

Skrivet:    ·  Text/citat
"- It's wierd how you go from strangers to being friends, to being more than friends to being practically strangers agian"

Ses vi på school's out?

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja som rubriken lyder, drar jag dit nu!:D Hoppas iv ses där läsare ;) Puss!

Va va voom...

Skrivet:    ·  Min vardag

Bara för mig det inte går att ladda in bilder på blogg.se?! Fan vad arg jag blir. Kollar på en dansfilm just nu. Sen har jag fått in några tusen på kontot, jävla nice! Fick lite pengar för varje MVG hihi :D

Nya fast egentligen gamla byxor

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag hade ju sönder mina favorit byxor för ett tag sen, ett mirakel att jag fick byta dom! Köpte dom i julas utan kvitto och allt! :D Yaay, sitter så jävla tight också, så skönt ;) Tänkte sätta på en bra film nu innan vi ska dra iväg! :)

Head says no. Heart says go

Skrivet:    ·  Min vardag
Haha fifan vilken bild ;) Blivit tvingad att följa med till stinsen för attt fixa massa grejer. Men vi ska äta någonstans så det blir ju bra ;)
Hoppas ni får en lika bra dag som jag! :D

Love is like drinking beer once you get too much of it you begin to act stupid

Skrivet:    ·  Outfit
Klänning finns HÄR / armband guldfynd
Nu jävlar har vi sommarlov! Fyfan vad skönt :D Ikväll drar v till school's out sen kanske vi drar vidare någonstans :) Nu blir det att chilla lite :)

Trust gets you killed, love gets you hurt & bein real gets you hated.

Skrivet:    ·  Min vardag


Jävla skit Sverige... Man ska aldrig "slappna av" bara för man leder ;( Jaja. Tagga skolavslutning imorgon, får ta lite fina bilder som sista minne... Sen är det sommarlov och school's out festival! Någon äsare som också ska dit? ;) Godnatt sötisar!

You will never see me again!

Skrivet:    ·  Min vardag
Detta är helt insane! Imorgon sista dagen med alla nior sen splittras vi, vissa komemr jag klart hålla kontakten med men kommer inte bli samma sak :( Känns som igår när man gick runt i sina fjortiskläder i 6:an och var allmänt ful hahah... Helt galet, kan inte fatta det. Men men, this is life. Ha en bra kväll!  :*

Dear sweatpants & hoodies, thanks for being there for me. Sincerely, sexy and I know it, but too lazy to show it

Skrivet:    ·  Min vardag
Helvetesjävlaklumpigafanskap säger jag bara, suttit och målat på en teckning i flera timmar och så ska jag bara måla naglarna snabbt. Jo klart som fan att jag tappar skiten över hela teckninge!! -.-' Åh så trött jag blir på mig själv ibland. Men ska gå och fläta syrans hår nu haha ;)

VAD ska jag videoblogga om?

Skrivet:    ·  Min vardag
Ni vill ju hela tiden att jag ska skämma ut mig med videobloggar haha... Tänkte att jag kan väl göra det igen ;) Men vad ska jag snacka om? Skriv några förslag på frågor/något ämne! :)

I wish people looked like their personalities

Skrivet:    ·  Min vardag
Tänkte fixa naglarna inför imorgon. Herregud så tiden gått fort, helt sjukt!! Hoppas gymnasieåren också går fort hehe ;)
Lillebrorsan fyller år idag också, GRATTIS! ♥ Hoppas ni får en bra kväll! :)

Jag vill ha!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Kommer HÄÄÄR ifrån! :D

Tack för betyget, vi vet var ni bor...

Skrivet:    ·  Min vardag
Våra coola klasströjor kom idag! :D Perfekt, vi sluta imorgon haha...Tänkte gå ut och sola lite, det är ju ändå sommar nu ;) Åkte med Anna och jag solade lite hehe sen ha vi haft avslutningslunch med alla 9:or! Buhu :(
Btw: svarar på anonyma/dom som inte har någon blogg i samma inlägg som dom frågat något

Girls aren't toys.. You can't just drop them when you get bored.

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite mer sovmorgon imorgon, underbart! Har ju lite panik över att jag inte har målat mina naglar till skolan imorgon hehe... Går aldrig utan nagellack!
Nu ska jag lägga mig och hålla på lite med instagram, har ju stycken 3 accounts där :D Ni får följa mig på cassandragigel dom andra får ni lista ut själva. ;)

I'm not giving up.I'm just starting over

Skrivet:    ·  Min vardag

Mamma tvingade med mig att ska och handla, som vanligt hade vi kul ;) Imorgon fyller brorsan år!
Ska fixa lite mat nu, även fast jag är jävligt mätt... Vi hörs senare! :*

Never regret anything, because at one point you wanted it

Skrivet:    ·  Min vardag
Har hoppat studdsmatta och har träningsvärk i armarna! :( Ja, jag hoppar inte me armarna men stod på händerna haha ;) Ha en fortsatt bra kväll!

This time won't you save me

Skrivet:    ·  Outfit
keps caliroots / tröja holebrook / jeans dr.denmin / skor converse
Ja på landet behöver man verkligen inte klä upp sig haha. Ska ta tag i livet här hemma nu, måste städa mitt fula rum, duscha, sy in in klänning, svara på kommentarer, göra en design och lite sånt! :)

Man måste vara ung & dum för att bli erfaren & gammal.

Skrivet:    ·  Text/citat
Åh alltså jag måste verkligen skaffa en egen data som jag kan ha i sommar! Får pengar för alla mina MVG:n men har inte så många hehe, men dom pengarna ska jag lägga på ett par skor och "spara" resten haha ;)

Vi har inte åkt hem än!

Skrivet:    ·  iPhone bloggning

Skojade bara, dom sa att vi skulle dra hem tidigt men vi ska åka nu!hade tidsinställt inlägget. Så vi hörs när jag kommer hem! XOXO.

Paradise every time you close your eyes

Skrivet:    ·  Min vardag
Bild från igår..
Fick faktiskt lite färg även fast jag inte solade så länge igår! :D Men funderar på att åka och sola eller något.. Får se hur jag gör :)
Ha en bra dag! :*

Nu taggar vi hem!

Skrivet:    ·  Min vardag
Woopa!!! Älskar när det går fort, fort som fan, och massa stora vågor :D

Started to not five a fuck and stopped fearing the consequence

Skrivet:    ·  Min vardag
Efter vi hade åkt lite båt så var mitt hår.. super lockigt! Gaah, får verkligen ryck på mitt hår ibland.
Ska sätta på en bra film och dricka upp min kaloribomb till kaffe :) Imorgon ska vi tydligen åka hem tidigt, måste upp redan vid 8, men komer hem tidigt iallafall :)
Som ni märkt har jag struntat i att svara på kommentarer idag, tar igen det imorgon!

Vackert

Skrivet:    ·  iPhone bloggning

Har knäppt lite bilder med syrran men minneskortet är fullt och inte så mycket batteri kvar på kameran haha.. Internetet är jävligt bra är nere vid vattnet iallafall!:)

Killer heels

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Damn så snygga men dom är skyhöga så ont i fötterna skulle man få ganska snabbt! ;) Vill ha dom beiga och rosa!!
Kommer HÄÄR ifrån!

Save tonight tomorrow i'll be gone, save tonight..

Skrivet:    ·  Min vardag
Jäkligt soft dag. Blir irriterad på att internetet är så segt och att appen inte funkar som den ska ;(
Ikväll ska jag ner till några stränder, ska försöka att haffa med lillesyrran så hon kan fota mig mohaha ;) Har laddat ner några filmer som jag ska se ikväll iallafall :D Ha en bra kväll!

Livet leker!!

Skrivet:    ·  iPhone bloggning

Ligger nere vid vattnet och chillar! Super skönt, måste upp om några timmar och fixa i ordning lite i mitt hus ;)
Följ min instagram där uppdaterar jag oftare! @cassandragigel :D
Försökt publicera detta inlägg i 1h nu, cp app som inte funkar alls..

Summertime

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Helvetes internet!

Skrivet:    ·  Min vardag
Landställe i skärgården, lätt det bästa som finns. Men internet är skit! Använder mitt mobilinternet som är sjukt segt :( Får väl bli lite mobilbloggning med nya bilder eftersom jag inte har någon överförningssladd med mig..
Kommer iallafall hem imorgon! Tänkte ut och ta lite fina bilder som kanske kommer upp här sen också ;)

OMG linnen!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Tycker dessa var riktigt söta, dock inte att dom är superlånga där bak, men kan klippas av eller stoppas in slarvigt i shorts ;) Kommer HÄÄR ifrån :)

Cry me a river, bitch.

Skrivet:    ·  iPhone bloggning

Eftersom vi ändå ska åka (första gången) i våran nya båt tog jag min fina "fiskar"tröja ;) Har inte någon MacBook air längre men snodde med vår MacBook pro så jag kan blogga lite på landet :D

Don't judge me cause I'm quitet. No one plans a murder out loud.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi kör på det, godnatt! Vet inte om jag ska följa med till landet och åka vår nya snygga båt eller om jag ska stanna hemma själv... :/ tannar helst hemma om jag vet att det är någon fest eller så annars skulle det fan va skönt att åka till landet :)
Ni är dåliga på att kommentera, då är jag dålig på att bogga! Så ni bestämmer ;)

The awkward moment when someone is watching you take a picture of yourself

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi vann med 4-1 tror jag.. :) Nja kännde mig inte alls pigg för att spela. Tänkte hoppa in i duchen prova klänningen igen och sy in den! :) Min logresponse laggar sönder men ska svara så snabbt jag kan :)

Snygg!

Skrivet:    ·  Min vardag

Match.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hade inte tänkt spela idag men även fast ja är sjuk måste jag. Arg och irriterad, hejdå!

Sneakpeak på klänningen!

Skrivet:    ·  Min vardag
ak

Ingen rubrik

Skrivet:    ·  Min vardag
keps caliroots / linna H&M / shorts gina / skor converse
Äntligen hemma! Eller varit det ett tag haha. Fått hem min kläning nu! Men bvisar inte den förens på skolavslutningen ;) Tänkte gå ut och sola lite nu! :)

Go kart..

Skrivet:    ·  iPhone bloggning

Fan vad läskigt det ser ut!! Men ska inte åka hihi, jag tänkte ju stanna hemma idag men ville bara med in till stan med våran underbara klass men efter det var jag tvungen att följa med på den här skiten -.-

It takes a lot of truths to gain trust. But it takes one lie to lose it all.

Skrivet:    ·  Min vardag

Blir uppe ett tag till, lite sällskap med mobilen och musik är alltid nice :) Har varit en nice dag idag, dock är min rethosta super jobbig :( Hoppas på förjäkla bra väder imorgon så man kanske kan få lite färg.. Annars... Ja ;(
Godnatt söta läsare! :)

Ny freaking keps!!

Skrivet:    ·  Min vardag
Vet att jag ser ut som en psykopat freakopat haha! Men visst är min nya keps grymt snygg! ;)
Vad tycker ni? Filmen var så grymt bra, riktig tjejfilm. I want that life! :') Så rekomenderar att ni ser den!
Är väldigt övertaggad på livet just nu haha, no school tomorrow så skönt ;)

LOL!

Skrivet:    ·  Min vardag
Okej ibland vill jag faktiskt ha en pojkvän. ;) Just nu är jag på denna bio, den kommer ut den 13:e när ni anddra vill se den på bio ;) Ha en bra kväll! ♥

Fan vad nice

Skrivet:    ·  iPhone bloggning

Ska hämta tha biljetter hos videofyme.coms kontor nu! Hämtar ut min snygga keps, visar bättre bilder sen hemma ;)
Ser någon läsare mig så kom fram!!:D vill träffa er ;)

Charå!

Skrivet:    ·  Min vardag
Har nu bytt om osv... Ska hämta min keps som kommit också! Min klänning som jag beställde dels som redan är i Sverige har inte kommit, Nelly.com är jag fan inte nöjd med! Ni tabar er HELA tiden.. Skämms på er...! ;(
Vi hörs senare, puss! :*

Bitch, you're only alive because it's illegal to kill you.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kom hem för ett tag sen. Håller på att jobba lite! Buhu har lämnat tillbaka min lilla macbook, känns lite tomt nu. Får vara extra snäll mot pappa så kanske jag får en ny ;) Vad ska jag annars blogga med i sommar liksom!?

Picknick

Skrivet:    ·  iPhone bloggning

Eller kanske inte picknick haha.. Hoppas på att vi snart ska hem ;)

Bad decisions make good stories

Skrivet:    ·  Min vardag

Fan vad jag älskar att gå i klackskor! Ska börja gå med det oftare, dock kna jag inte göra det när jag flytta till landet. Inga asfaltsvägar där så klacken kommer bara sjunka ner i marken haha ;)
Imorgon ska vi till cosmonova med klassen sen blir det hem och fixa sig lite och dra in till stan. Vill verkligen se denna film och ännu roligare när man får se de före alla andra ;)
Godnatt älsklingar! ♥

People will always talk about you, might as well give them something to talk about

Skrivet:    ·  Min vardag
Haha så jävla ful!!! Men hört att man ska bjuda på sig själv ;)

Sista avsnittet av Alcatraz börjar snart sen blir det att sova, eller ja efter jag fixat data, käder, mat osv.. :)

Never give up on something you can't go a day without thinking about

Skrivet:    ·  Min vardag
Sitter och gråter här i min säng.. Hahaha, ansiktsmasken är lite för nära ögonen så det bara rinner ;) Har bara varit en slappdag och inte orkat gör något alls :)
Ha en bra kväll läsare! :)

Förhandsvisning av LOL!

Skrivet:    ·  Min vardag
Några bilder från igår :) Åh vill bara ha balen igen! Så jäkla kul, men får vänta 3 år tills man gått ut gymnasiumet, i guess ;)
Föresten har jag 2st biljetter till förhandsvisningen av LOL filmen imorgon, klockan 18.00 på biografen park i stan! Någon som är intresserad av dom? Maila bruudar@hotmail.com eller kommentera! :)

Real promhair

Skrivet:    ·  Outfit
Nej jag hade inte fixat till skärpet och klänningen än ;)
Lite bättre bild på frisyren jag hade igår (och fortfarande har kvar haha) Måste rensa min data nu och "tvätta den". Säger bara stackars unge som får min data, har tappat den X antal gånger och har några fina märken haha ;)

Starbucks in my ♥

Skrivet:    ·  Min vardag
Nämnt att jag har världens bästa mamma? ♥ Hihi, hon kom hem med några starbuckslatte till mig! :D
Imorgon måste jag lämna tillbaks min macbook som vi "fått" ifrån skolan, om man vill köpa den så kostar der 11 lax. Är dom dumma i huvudet?! Kan köpa en ny för samma peng..

A smile is the most beautiful curve on a woman

Skrivet:    ·  Min vardag
Haha snyggingar där ;) Åh vill att min klänning och keps ska komma nu, orkar inte vänta längre! ;)
Nä nu tänka jag gå och skriva av mig lite. Ha en bra dag! ♥

Lilla jag igår på balen

Skrivet:    ·  Outfit
Japp så såg jag ut på balen igår. Jätterolig kväll, känns väldigt konstigt att vi ska splittras snart. Jag går bara i skolan på torsdag eller på torsdag så är vi inte i skolan sen går jag måndag, sen är skolavslutningen! :D
Lägger upp lite balbilder ifrån kvällen sen också :)

Ute lite hit och lite dit.

Skrivet:    ·  iPhone bloggning

Är ute med ett härligt gäng. Slänger in en bild ifrån innan balen också ;)

La la love

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Klänningar

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Finns att köpa HÄÄÄR!:)

Taggar bal nu!

Skrivet:    ·  Min vardag
Köpte nya balskor! Haha.. Nu måste jag åka, mobilbloggar och har gjort tidsinställda inlägg :)
Visar hur jag ser ut imorgon med lite fina bilder :) Ha en underbar kväll!

Haha, detta är så jag!

Skrivet:    ·  Text/citat
386040_286394561403084_528902184_n_large

.

Skrivet:    ·  Text/citat
Delightbc_2ndchance_largeTumblr_m4or1sej8i1rq1sc9o1_500_large527805_183383705120934_100003479172615_258833_521295185_n_large
Sant, visst?  ♥

Tjejer, tjejer...

Skrivet:    ·  Text/citat
e l i n e r n é r ♥ -Ready for a New Life.
När en TJEJ är tyst,
Snurrar miljontals tankat runt i hennes huvud.
När en TJEJ inte argumenterar,
Hon tänker djupt.
När en TJEJ tittar på dig med ögonen fulla av
frågor,
Hon undrar hur länge du kommer att vara
omkring.
När en TJEJ svarar ”jag mår bra” efter ett
fåtal sekunder,
Hon mår inte alls så bra.
När en TJEJ stirrar på dig,
Hon undrar varför du ljuger,
När en TJEJ ligger på din bröstkorg,
Hon önskar att du vore hennes för evigt.
När en TJEJ ringer dig varje dag,
Hon söker din uppmärksamhet
När en TJEJ skickar meddelanden till dig varje dag,,
Hon vill att du ska svara minst en gång
När en TJEJ säger ”Jag älskar dig”,
Hon menar det.
När en TJEJ säger att hon inte kan leva
utan dig,
Hon har bestämt sig att du är
hennes framtid.
När en TJEJ säger ”jag saknar dig”,
Ingen i denna världen kan sakna dig mer än vad hon kan.

Omg!

Skrivet:    ·  iPhone bloggning

Nyss köpt starbuckslatte! Fyfan så gott. Ska gå och köpa mina skor nu sen bli sminkad :)

I need you to need me back.

Skrivet:    ·  Text/citat
Tumblr_m35bkdu3ga1qb75bdo1_500_large
Väldigt onödig dag, SO - superlång rast - lunch - spanska med vikare (waste of time) - SO, lyssna på andras tråkiga redovisningar.. Nu har jag spanska & SO sen ska jag direkt till stinsen och kanske köpa ett par skor till ikvälll som jag vill ha, dom jag tänkt är lite förstora så vet inte om jag vill se ut som bambi :/

Even if my heart should break, you'd be the best mistake i'd ever make.

Skrivet:    ·  Min vardag
Är stressad över imorgon, lär inte hinna blogga så mycket för den delen heller. Balen börja halv sju och är borta till tidigast 1 på natten. Så ja bloggningen imorgon blir nog sämst ;) Men fortsätt kommentera och läs ändå!
Nu ska jag fixa mig för natte, godnatt :) ♥

- F(O)RE(VER) -

Skrivet:    ·  Min vardag
Hittat lite saker iallafall. Blää känner mig lite nere nu så ska fixa lite med kameran osv för imorgon. Måste ju ta en massa bilder :) Hörs senare!

-

Skrivet:    ·  Text/citat
Nu drar jag till stinsen! Cya :*

Denna vecka...

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja jag har ganska fullt upp haha ;) Men ska bli sjätte kul med bal, bio och allt! :)

I'm the one you love to hate

Skrivet:    ·  Min vardag
Fan vad härligt när allt bara flyter på. Fick nyss reda på att jag vunnit två biljetter till LOL-filmens förhandsvisning! :D Imorgon slipper jag fixa min frisyr själv, makeupen och allt! :)
Nu måste jag äta något inte jag svimmar hehe.. Ha en bra dag!

Haters hate couse they hate seeing you do better.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vaknade av ett väldigt trevligt samtal från kära papi :) Blev hemma ifrån skolan idag. Ska snart ta mig upp ursängen och äta lite :)

You said I love you, I said I love you too, the only difference is i didn't lie to you

Skrivet:    ·  Min vardag
Öhh...
Lite satc och sen sova. :) Har varit väldigt oaktiv on the blog today..
Älskar att få massa söta kommentarer på instagram av er läsare! :D @cassandragigel där.
Hoppas ni sover gott inatt sötisar! ♥

Heey, you look just like my new boyfriend.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hoppas min klänning jag beställt kommer nu i veckan, vill prova den! Eftersom jag är så kort kanske den är jätteful på mig så då är det bara att börja leta efeter någon annan ;)

Maybe you should eat makeup so you can be pretty on the inside bitch.

Skrivet:    ·  Min vardag
Aj mitt hår! Tuperat hit och flätat dit haha... Vet inte ifall man ska gå till en liten frisör (INTE klippa) en saxjävel rör inte mitt hår om det inte är jag som håller i den, och fixa håret :)  Mami vill inte att jag ska gå till skolan imorgon, vill inte jag heller förden delen haha ;)

Promhair.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu ska jag testa att fixa någon snygg balfrisyr, ja det är jävligt svårt på sig själv... Just nu har jag inte gjort något alls med håret :) Här ser ni lite av min klänning också ;)

Såhär är det.

Skrivet:    ·  Text/citat
Nu måste jag skriva av mig lite. Har nog aldrig varit såhär seriös i bloggen, hehe. Tyck vafan ni vill.
Har man inga "ups and downs" i sitt liv lever man inte. Allt kan inte vara perfekt hela tiden men allt behöver inte vara åt helvete hela tiden heller.
Men helt seriöst så har många fått uppfattningen om att jag är en bitterfitta som verkar tycka allt är tråkigt osv osv.. Seriöst? Tror ni på allt som står i tidningar? Nä just det, varför ska ni dömma mig efter vad ni ser på min blogg? Allt behöver inte vara sant om just mig?
Bara för jag skriver lite sanna texter/qoutes lite då och då, så betyder det inte att jag är en bitterfitta som tycker livet suger? Snacka om att bara tro det värsta om personen.
Döm aldrig någon efter vad du ser/hör, it can be as fake as the bitch who told you.
.
Ja mycket har hänt dom senaste månaderna och ja jag har mått dåligt, men jag är en stark, jävligt stark person. Många tror att dom vet vad som hänt också, haha, kan säga att 3 personer vet. Resten är bullshit som ni hört. :)
Jag låter inte många vänner komma mig nära. Jag litar knappt på någon. När inte ens lärarna kan hålla sin tystnadsplikt så vet jag att man ska hålla det mesta för sig själv. Vilket jag helst gör. Så har du min tillit ska du fan inte sabba den, då är du körd efter det.
Och jag ÄR en sprallig, superglad, social och envis tjej! Som älskar att ha kul. Och denna Cassandra är tillbaks för att stanna!
.
Och min fd bästaste bästis som alltid var där för mig, måste jag tacka och säga förlåt till. Borta lika snabbt som "hen" (haha, honom & henne = hen) kom tillbaks, too bad. Finns säkert någon bra anledning till varför hen inte stannar i mitt liv längre. Sånt är livet. Och ja vissa saker suger, jävligt hårt.
.
Denna sommar kommer bli bäst, får träffa min underbara vän Fannie och vi kommer förmodligen göra helt crazy saker som vi brukar, typ åka till en Ö och tälta när det är storm så båten nästan välter när vi är påväg, hoppas från några meters höga klippor, åka till massa stränder bara för att träffa lite snyggingar ;)
Efter sommaren så börjar jag "mitt nya liv", ny skola, nya kompisar osv. Ja fyfan vad skönt det kommer bli :)
.
Detta med självförtroende. Jo jag har bra självförtroende, tar aldrig kritik vare sig det är bra/dåligt.
Men. Säger du att du tycker du är ful/tjock eller liknade "dumma ord om dig själv" DÅ är du en idiot som alla stör sig på.
Men. Säger du att du älskar dig själv och är snyggast/finast eller liknande DÅ är du plötsligt en egoist som alla ska börja störa sig på.
Så oftast vad man än säger om sig själv kommer bitterfittor och ska försöka klanka ner dig. Varför? Bara så onödigt.
.
Ja, jag är bäst, finast, sötast, vackrast, starkast, envis, roligast, underbarast och helt enkelt bara jag! :)

Opsi, I did it again!..

Skrivet:    ·  Min vardag
Plugga vafan är det för skit liksom? Shoppa är ju så mycket roligare ;) Jo känns bra att lägga lite mer än 400:- på en kepsjävel, men det är grym! ;) Men kanske ska börja med SO:n och spanskan nu!
Ha en bra dag:*

I don't have a comeback, so I'm just gonna correct your grammar.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kanske borde börja göra lite mer collage oftare? Eller vad tycker ni :)
Börjar morgonen med lite alvedon och latte. Måste verkligen plugga en massa idag, någon som kan något om rasism/nynasism?! Heelp me..
Eller har jag en läsare som kan spanska BRA och kan lägga till mig på FB? :D

Words - Marilyn Monroe

Skrivet:    ·  Text/citat

Ligger och kollar på nya american pie :) Nu känner jag hur astmna kommer igen, fuck!
Druckit så jäkla mycket att jag måste kissa stup i kvarten, hahaha! Hoppas det känns bättre imorgon iallafall :)
Godnatt söta läsare! :*

The best feeling ever.

Skrivet:    ·  Text/citat
Har suttit och druckit vatten hela kvällen, fyfan vad mätt jag är haha! Känner för att dricka en latte men tror inte jag behöver koffein just nu hehe..
Föresten, följ @cassandragigel på instagram, och snacka lite med mig sötisar! :D
.
Tack alla underbara läsare för era fina kommentarer varje dag! Älskar er :*

1,2,3 *klick* Oh crap, it's on video-mode..

Skrivet:    ·  Min vardag

Ja, jag har typ hostat upp mitt hjärta. Varför bli sjuk när jag som verkligen minst behöver det!!! :(
Äta lite apelsiner och kolla film, måste ta flera alvedom också höhö. Ha en bra kväll!
Ja telefonen kan jag vara aktiv på så bara att messa mig :)

Jag svär jag vill ut, flytta på dig

Skrivet:    ·  Min vardag
Haha lite komiskt att att låtarna står såhär i min kära spotifylista ^_^
Hostar som en idiot så jag har träningsverk - check!
Blött näsblod 4 gånger idag - check
Sovit några timmar så jag inte kommer somna ikväll - check
Jaja, this is fucking life, ska kolla på film hela kvällen lång och äta apelsiner haha! JA jag tror att jag blir friskare snabbare om jag äter massa apelsiner, låt mig tro det! :)

R.I.P to the girl you just to see, her days are over.

Skrivet:    ·  Text/citat
Baby she's over. I've decided.
"So keep thinkin' you the man'Cause it's all part of my plan"

Oh, i'm sorry. I tought you mean what you promised. Silly me.

Skrivet:    ·  Min vardag

Första gången jag sov bra, blir såklart väckt för att gästerna ska komma snart, fan att dom måste komma idag!! Kul att dom har en liten nyfödd bebis, som är väldigt liten och jag kommer knappt få titta på den. Får inte smitta :(

Perfekt...

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
...Skolavslutningsklänning! :) Finns att köpa HÄÄÄR. Dock borde man skippa hatten, superfult haha!

Tankarna blir till dimma och sakta försvinner du ur mitt liv.

Skrivet:    ·  Min vardag
Det piper när jag andas, härligt att astman vill lägga sig i mitt och förkyldningens förhållande! :(
Kanske orde gå upp och at nåra alvedon, min rygg kommer seriöst gå av. Och fan jag har somnat med blött och inte satt upp håret så nu är det lockigt som in i h*lvete! -.-

If a girl s stupid enough to love you after you broke her heart, I guarantee you, she is the one.

Skrivet:    ·  Min vardag

bildbrist
Känner på mig att detta kommer bli en tuff natt med lite sömn. Åhh... Känner för at bara slå sönder och riva allt i mitt rum. Så puss och godnatt för mig! ♥

Sometimes the person you love the most, hurts you the most.

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag måste jobba, vilket jag glömt lite hehe. Får göra det imorgonbitti sen kanske man ska plugga lite också! Såfort jag ställer mig upp så dunkar huvudet och jag svär att jag svimmar om jag tar några steg.. :( Buhu, jag som måste och och shoppa några viktiga saker!!

Riktigt jävla vacker!

Skrivet:    ·  Text/citat
"Du är så söt när du är sur"
.
"Haha, då är jag på väg till att bli riktigt jävla vacker!"

Men can never say they were wrong. They just sends flowers

Skrivet:    ·  Min vardag
Ser ni mitt "fina" märke i pannan hehe? ;) Jag tänkte snart ta mig upp ur sängen, knarka några alvedon sen får jag se vad som händer :) Har inget att skriva när jag inte gör något på dagarna. Ha en bra kväll! ♥

Ny header! "ser ni inte tryck F5"

Skrivet:    ·  Photoshop
FÖRRA:
NYA:
Så förnyat bilderna och lite sånt! Vad tycker ni? ;)

When I miss you, I re-read our old conversations and smile like an idiot.

Skrivet:    ·  Min vardag
Desperat på att bli frisk, hell yeah! Lite sex and the city på tv:n blir det bättre. Har fixat franskmanikyr också :)
Tror det blir filmkväll tonight, imorgon ska kusse komma med sitt lilla barn och hälsa på ;)
Ha en bra kväll!:*

Life always gives you another chance it's called tomorrow

Skrivet:    ·  Min vardag
Ueäk... Jävla förkyldning! Tar kol på mig. Ligger i sängen och tycker synd om mig själv haha ;) Hoppas mami kommer hem snart med massa apelsiner, då jävla ska jag frossa!
Har förresten köpt en skolavslutningsklänning nu, samma som förut. Gör dom fel igen då jävlar!! Sen har jag hittat en ursnygg keps, vet bara inte om den är värd 500:- :/

You need me like a bad habit

Skrivet:    ·  Min vardag
Kolla vad fin tårta jag & Moa gjorde ;) Orkade igenom hela hemkuskapen, sen gick jag hem. Ska sova lite nu, hostar som en idiot  och har så ont i ryggraden :( Sov jätttedåligt inatt! Hade så sjuk ont i hela kroppen :(
CASSANDRA