Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Varje gång.

Skrivet:    ·  Min vardag
558821_430820023640167_451893678_n_large
 

Florence and the Machine - Spectrum

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

.

Skrivet:    ·  Min vardag
75933_468523766526643_843041389_n_large
 

En till vecka slut.

Skrivet:    ·  Min vardag
Man ser att jag är trött fast, är piggare nu än vad jag varit på hela veckan! Dock händer inget ikväll, tråkigt :( Någon som vet fest eller liknande? Tänkte dra ihop någon smoothie eftersom sista lektionen idag var idrott.. ;)
 

"Know what? Bitches get stuff done."

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite nattplugg står just nu på schemat! Efter det däckar jag, om inte provet hade varit första lektionen så hade jag stannat hemma och sovit ut, men nope that doesn't work....Slutar sent imorgon också, så underbart. Not.
Godnatt, xoxo!
 

We´re all in the same game. Just diffrent levels. Dealing with the same hell, just diffrent devils.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ueck, vill bara spy på skolan! Orkar inte med dessa prov och grejer! Först sam prov och direkt efter spanska prov, kul. Tänkte gå till Syon imorgon och snacka lite och förmodligen hoppa av spanska, orkar inte med det.
Annars har jag somnat lite som vanligt när jag försökt plugga, och nu snurrar det i mitt huvud på ett jävligt obehagligt sätt... Life's good, hörs senare! 

Tisha - Love never fails

Skrivet:    ·  Min vardag
 

 
Fett snygg tisha! Skulle passa perfekt till mitt nys skärp! Vill ha! Finns att köpa HÄÄR!


 
 

Fuck yeah, it's Friday tomorrow!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har knappt fått ett piss gjort av pluggandet, så ska kolla igenom allt ltie sen får mamma förhöra mig! ;)
Annars då, jo jag har galet med träningsverk efter träningen igår... Känner mig som en gammal tant :(

Todaaaaays....

Skrivet:    ·  Outfit

tröja jeane blush / skärp gina / jeans dr.denmin / ringar gina, perla, mormors
Kaos in tha house, har massor att göra, inte nog med att vi fick pannkakor i skolan (usch..) och så ska vi käkade det nu ikväll också! Men helvete heller att jag ska tvinga i mig det igen, isåfall ska det avra amerikanska pannkisar så jag måste laga middagen nu också. 

Sova. Nu. Punkt.

Skrivet:    ·  Min vardag
FacebookNoramrStill love ♥ - blog dostępny pod adresem klaudia95cd.pinger.plI DONT CARE
we heart it - Google zoekenlove like a tidal wave. ∞
Satans så trött jag är! Börjar lite senare en vanligt så kan sova ut ett tag iallafall, love life! Tror det blir lite träning hemma imorgon istället för gymmet, måste hinna plugga en massa jävla spanska och sam! :(
Hoppas ni haft en bra dag, godnatt! 

We met for a reason, either you're a blessing or a lesson

Skrivet:    ·  Min vardag
Tror inte att det är bra att plugga för mycket ibland.. Så tar en liten break ifrån det.
Alla bombar min telefon anyway så kan inte koncenrera mig.. ;) Med lite sovmorgon imorgon så blir jag gladare! Kommer väldigt behövligt (Saknar vårat gamla schema...:() är så himla trött hela tiden så skulle gärna soa nu...

Sleeping is nice. You forget about everything for a little while

Skrivet:    ·  Min vardag
Tänkte testa om socker lite socker kunde hålla mig vaken medans jag pluggar.. MEn inte alls, däckade ändå! Så nu får mamma hålla mig vaken och förhöra lite! Fyfan för att plugga, verkligen det tråkigaste som finns.
 

To be old and wise, you must first be young and stupid

Skrivet:    ·  Min vardag
Gymmade ett tag efter skolan, skönt! Var typ en vecka sen sist ju... Tyckte jag förtjänade lite nya saker också så blev en liten mini-shopping ;) Tänkte duscha och sen plugga lite mer inför provet, standard. XOXO

Sweet as sugar, hard as ice, hurt me once, I'll kill you twice.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu tänkte jag se portkod 1321 sen dejt med kudden! Får inte ha nagellack på jobbet, damn it, men har fixat dom nu igen. Malins kommentar "Du utan nagellack är inte Cassie" Hahaha, dör en smula, men det är fan sant har alltid nagellack! ;) Godnatt, imorgon ska jag hinna med att gymma innnan jag behöver plugga igen! :)

Ta mig tillbaka till landet...

Skrivet:    ·  Min vardag
Fan vad jag saknar värme, orkar inte vakna upp när det är svart ute och komma hem ifrån skolan när det är svart igen... Längtar så jäkla mycket tills vi ska utomlands!! 
Måste fortsätta pluggandet nu sen blir det fan sova, orkar inte vara vaken... XOXO

Denna brud skulle behöva sova några år...

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag är så otroligt trött! Somnar på lektioner, bussen, tåget och ståendes i duschen höll jag också på att göra. :( Ingen god mat och svin hungrig på det också... Ska fixa ihop något själv sen måste jag plugga arlset av mig! Galet stressad. Kul att se om jag hinner med allt som måste göras, hörs sen :*

Rosa bandet armband!

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick hem detta super söta armband igår ifrån DENNA fina tjej. Älskar det, bäst av allt är att den stödjer rosa bandet. Saknar min lilla mormor! På berlocken står det "Together we can make difference". Ett av mina favorit armband lätt!

Mot stan och jobba!

Skrivet:    ·  Min vardag
Hann åka hem snabbt nu mellan skola och jobbet! Vet inte vad det är för fel på mig men lyckas alltid ta fel tid! Trodde det var 3, men var tydligen 4! Aja tur att jag inte missat tiden som jag gjorde förut när jag skulle till sjukan.. ;)

Too bad bitching doens't burns calories.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hållt på att fixa massa saker inför jobbet imorgon, en hel del grejer jag måste ha med faktiskt ;) Skippar spanskan (YES!) men sch.. Hon får tro att jag ska till tandis eller något. 
Vet inte heller när jag slutar så får se när jag kommer hem och kan blogga litt ;) 
Godnatt på er! XOXO
 

Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never knew.

Skrivet:    ·  Min vardag
Haha... Så ful Tindra.. ;)
Letar efter min förbannande engelska uppgift som jag skrev för någon vecka sen (var ju så duktig och gjorde den i tid). Finns inte på min iMac eller min Macbook, kan inte tänka mig att jag skrivit den på en annan datajävel!? Blir galen, tänker fan inte skriva om allt det där, och det kan jag inte heller eftersom jag slängt pappret som jag behöver. Suck, orkar inte detta just nu.

Love, bismarck and diamonds!

Skrivet:    ·  Skönhet/tips
Jag har hundra-tals ringar, men dock bara några få i äkta silver. "love" och bismarck ringen har jag alltid på mig, sen den "nya" med diamanter var min mormors ring (hon är uppe i himlen) fast mamma tog den direkt när jag hittade den men nu har jag minsann tagit tillbaka den ;) 

If you had a chance, would you take it?

Skrivet:    ·  Min vardag
Koffein verkar inte påverka mig alls längre... Drack lite kaffe medans jag pluggade lite men somnade hehe. Senaste veckorna har jag varit galet uttmattad hela tiden men på kvällarna är jag hyffsat pigg, men under dagen är det fan inte roligt.. :( Näe, nu borde jag fortsätta plugga om Sverigesstatskick. Väldigt ointressant och tråkigt, bryr mig inte vem som styr Sverige eller hur det går till, har ändå tankar på att flytta här ifrån! ;)

Love isn't complicate, people are

Skrivet:    ·  Min vardag
vet att det mest blir mobilbilder.. men pallar inte ta framsystemkamran, stativ osv..
Det räcker inte med långa jobbiga skoldagar som man somnar på utan även när man kommer hem har man inget liv, måste fortsätta plugga. Hinner fan inte ens gymma något i veckan, måste råplugga Sam och sånt...
Denna period har jag bara tråkiga ämnen (utom idrott), "längtar" tills period 3, då har vi natur igen ;)

If this love only exists in my dreams, don't wake me up

Skrivet:    ·  Min vardag
Galet trött, kommer inte ens ihåg när vi somna inatt men var typ runt 4 sen är Malin så jäklans morgonpigg och vaknar runt 8 och jag brukar vanligtvis inte vakna av något alls men efter vissa dagar är jag ganska lättväckt om man säger så... Hehe ;) Ska fixa lite inför skolan imorgon och det nu, sen sova! Så sista inlägget nu, godnatt läsare :*

True story, bro!

Skrivet:    ·  Min vardag

I will not keep calm and you can fuck off

Skrivet:    ·  Min vardag
Skit dag. Usch så trött jag blir... Blir inte heller bättre av att mitt rum ser ut som ett bombnedslag och jag har massa plugg fast ej tagit hem böckerna + en massa papper som ska skrivas på för jobbet m.m. 
Fan måste ta tag i allt sånt nu, peace out.

Sorry homeworks, I have a blog to run.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tumblr_mczkbnxiit1rytss6o1_500_large
Känner att det är lite såhär. Ganska mycket. Faktiskt. 
Har kommit hem igen äntligen och ska hoppa in i duschen, på med mjukis kläder och sen blir det film! Tar pluggandet någon annan gång... :)
 

Kvällen igår var grym!

Skrivet:    ·  

Som rubriken lyder, kvällen blev lyckad och hade det as kul. Tack alla söta vänner :* drog och käka frukost med Malin i stinsen och nu ska jag åka och kolla på lite hus med the family ;)

Fiesta!!!

Skrivet:    ·  

Be so good they can't ignore you

Skrivet:    ·  Min vardag
Ikväll ska det fasiken bli en awesome kväll! Sover hos Mel så jag slipper åka hem mitt i natten själv typ... Tänkte fixa mig lite smått och välja kläder, sen drar vi på fest med massa människor i Solna (där jag växt upp och flyttar snart dit igen ;) :)

Swedish house mafia

Skrivet:    ·  Min vardag


SHM var grymt igår! Gick och la mig runt halv 3, så orkade inte blogga ;) HAde så satans ont i fötterna och ryggen efter allt dansande, men det var det värt :)
Jag vaknade nu iallfall, så tänkte gå och göra fetaste frukost/lunchen ;) Ha en bra dag!
 

SMH tonight!

Skrivet:    ·  Min vardag

Nadia Dress

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Satan vad snygg! Jag vill ha denna på julafton!!! Finns HÄR.

Blir för mycket nu, pallar inte trycket.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Är lite för mycket med skola, vänner, människor, jobb, helgen m.m. Därför bloggar jag inte mer ikväll, har ingen ork för det, ändå inte jävel som läser. Orkar inte gå till skolan imorgon, känns bara onödigt. Peace out.

Together we cry - The script

Skrivet:    ·  Min vardag
 

I need another story something to get off my chest

Skrivet:    ·  Min vardag
En bild i från mässan idag, orkar inte att det var en lärare som tog en massa fula bilder under dagen! Haha kolla hur jag står med foten!? Och så ser det ut som jag har 4 armar bara för att Malin står bakom mig ;) 
Har lite gossip girl avsnitt att kolla ikapp också, härligt :)

Strong is the new skinny

Skrivet:    ·  Min vardag
Har varit på gymnasiemässan och sedan åkt direkt till gymmet, gymmade dock bara ett tag ;) Kul att komma hem och så säger pappa att han hittat lägenhet till mit så jag ska ut när jag fyllt 18... Haha! Men jag flyttar gärna ut ;)
 

Can you just not play with my feelings, this once

Skrivet:    ·  Min vardag
Kollar på film med lilla Filip hihi, håller på att läsa boken Dear John på engelskan men orkar inte läsa så ser den istället ;) Imorgon blir det gymnasiemässan mellan 10-14.00, skrev visst fel tid förut ;) Tror jag drar direkt till gymmet efteråt så måste komma ihåg att ta med mig kläder :) Godnatt, nu ska jag återgå till film tittandet :)
 

If you could see me now

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
 
Helt galet mysig låt. Älskar den!

I don't care what people say...

Skrivet:    ·  Text/citat
t

Första jobbdagen!

Skrivet:    ·  Min vardag
Sådärja nu har man vara på introduktion för jobbet, vet att ni undrar vart jag jobba och jag jobbar nu mera på donken! ;) Haha jobbar i stan. Och mobba inte donken, ni vet inte hur bra det är att ha i sina referenser när man ska söka jobb i framtiden! :) 

Jobb time!

Skrivet:    ·  

Sitter på tåget emot stan, nu blir det jobb jobb och jobb! Får se när jag slutar, har ingen aning faktiskt...

Videoblogg - Chris Brown

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
Klippte ihop lite ifrån kvällen igår på Chris Brown, han var så jäkla grym! Dansade och skrek en jäkla massa, men blev inte så hes så det betyder att jag inte skrek tillräckligt ;) På SHM så ska jag fan inte kunna prata dagen efter, woopa! ;) Nu säger jag godnatt på er, hörs imorgon, XOXO!

If you still look cute at the end of your workout you don't train hard enough

Skrivet:    ·  Min vardag
'
Portkod 1321 har kommit ut med dubbelavsnitt, älska! :D Annars har jag försökt att få lite nödvändigheter gjort, städat både rummet, garderoben och väskan ;) Håller på att snacka med Filip och kanske ska vara social över telefonen istället för på datorn ;) XOXO 

Think outside the box

Skrivet:    ·  Min vardag
På torsdag ska jag vara med på gymnaiemässan, några av mina söta läsare ska dit? :D Kom förbi Rudbeck båset vettja ;) Ha en bra kväll nu sötisar :)

I love being in that special mood, when everything is hilarious

Skrivet:    ·  Min vardag
Engelska läxan - Check, har väl bara "lite" Spanska och sam kvar... Prov både Fredag och nästa vecka (tror jag...) Får se hur mycket jag kommer hinna träna... Peace out.

Train insane or remain the same

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
jeans bikbok / skor din sko / tröja jeane blush / armband HÄÄR 
Tänkte försöka klippa ihop en video från Chris brown igår åt er, vet inte hur man gör men jaja.. ;)
Har även en del saker att fixa fram tills imorgon när jag ska jobba, håller på att ta bort nagellacket för jag inte får ha det :'( Sen en hel del plugg har vi fått... 

Love pink

Skrivet:    ·  Min vardag
Vad tycks om mina nya mjukisar? :D
Chris Brown var grym! Har verkligen bränt lite kalorier men har tyvärr fortfarande kvar min röst.. Jaja detta var bara uppvärmining inför SHM på Fredag, då jäklar ska vi spåra! ;) Laddar upp bilder och videos imorgon!
Nä nu säger jag godnatt på er, så hörs vi imorgon! :D

CHRIS BROWN TONIGHT!

Skrivet:    ·  Min vardag
Runt 20.30 intar han scenen, OMG! Soooo happy :) Är här med bästa malin :) Får se hu sent vi kommer hem, vill ni att jag ska filma nått och lägga upp sen? :)

Jag lever mitt liv, jag lever min dröm.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag håller på att fixa mig, ska snart ta bussen så måste vara klar kom jag på haha... Tidsoptimist javisst! 
Fick läxa idag också att läsa ett häfte på 10 sidor tills imorgon på morgon lektionen (historia, lätt ett av de tråkigaste ämnena) hur fan tror  han jag ska hinna det när jag ska bort ikväll?! Suck :(
 

You don't always have to be who they want you to be, you know.

Skrivet:    ·  Outfit
tröja gina / byxor dr.denmin / armand nitar amakli / skor converse / halsband gina
Bilderna vart sämst bara för att jag var så stressad och sen blev alla suggida utaom denna som blev en aning sevärd... Nu ska jag ta en kaffe och kolla upp en massa saker för kvällen, Chris Brown! Tagga! :D
 

Cuz' you're so Hollywood, hollywierd.

Skrivet:    ·  Min vardag
Sådärja nu tänkte jag snart lägga på i telefon... Och sova! 
iMessage funkar inte på min telefon längre?.. Och inte på några andras heller, funkar det för er med iPhone? 
Godnatt på er sötisar, imorgon ska jag på Chris Brown så kommer vara borta ganska mycket imorgonkväll :)
 
 

Blir arg på min data och mobil.

Skrivet:    ·  Min vardag
Snackar lite i telefon... Internet knasar en massa också. Ska fixa mig inför natten snart och sova, så skönt hihi :)
Bjuder på en fin liten bild ifrån i Fredags men Annisen :) Hare bra :*

The smile on your face, let's me know that you need me.

Skrivet:    ·  Min vardag

Lite bilder ifrån helgen! ♥ Tappade precis ett glas i golvet, men lat som jag är orkar jag inte damsuga så satte ner händerna och försökte få upp allt glas splitter. ^^ Tänkte se några avsnitt av the simple life innan jag ska sova.. :) XOXO

 

Admit it, you aren't the same person you were a year ago

Skrivet:    ·  Min vardag
Åkte med en tidigare buss än tänkt så jag skulle hinna gymm alite innan yoga, skönt skönt :) Längtar tills jag får sova efter jag duschat och ätti! Herregud så skönt.. :) Peace.

Wéekend hunter, Jeane blush

Skrivet:    ·  Min vardag
Mina senaste inköp! Svarta skorna är till jobbet.. Ska dit redan på onsdag, läskigt haha :)
Har inte ätit någonting idag knappt, så hoppas på mat nu innan gymmet.. Åker hem ifrån tidigt för ska gymma ltie innan yogan som sagt ;)
 

You make me wanna die. I'll never be good enough

Skrivet:    ·  Min vardag
Helgen har spänderats med massa härliga människor! :) Dock inte haft så mycket data tid.. ;) 
Har hunnit med lite shopping också, som jag tänkte visa snart! :D 
Ikväll blir det gym och yoga med Matilda, var ett tag sen jag var på gymmet nu faktiskt ;)

Yeah buddy!

Skrivet:    ·  

Jag är inte dum, blir bara fel när jag tänker...

Skrivet:    ·  

Ja angående rubriken.. Sa jag hejdå till han jag var med och trodde jag skulle träffa Malin vid 4.. Men var 5 haha, så nu har jag suttit i centrum själv ett tag, aja hann med lite shopping iallafall ;)

Fullt upp!

Skrivet:    ·  Min vardag
Åker till Kista nu sen handla och till Malin! Hörs sen, xoxo!

Hemma en snabbis!

Skrivet:    ·  Min vardag
Hemma en snabbis bara för att Malin skulle träffa några.. ;) Men sk aduscha snabbt sen kanske jag ska åka till Kista och träfaf en kille.. Efter det måste vi åka och handla jag och Malin till iikväll :) Sen får jag se vad vi gör :)

Nu ska vi ha kul! :)

Skrivet:    ·  Min vardag

Don't you worry child.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi skippar att handla mat på Maxi, och köper hämt mat istället... Haha, vi hinner inte annars ;) Malins katter har hårat ner mina kläder, buhu.... Ska försöka blogga senare också, ha det bra! :*

Bieber och Gomez har gjort slut

Skrivet:    ·  Min vardag
För någon vecka sen så gjorde Justin och Selena slut. Mestadels pga att Selena inte litatde på Justin medans han varit borta på sina konserter m.m, gått rykten om att han varit otrogen eller något såndat. Stämmer det Bieberfans? ;)
Fast blir inte alla Bieber fans glada nu när "Jelena" som vissa kallar dom, nu när dom gjort slut? ;) 
Jag tycker inte det är så konstiga att dom gjorde slut, två kändisar brukar inte ha ett förhållande som varar så länge, men dom höll ihop i nästan 2 år. Men med tanke på att båda är unga så har dom inte barn/hus tillsammans så dom slipper hålla på med sånt trams, men fortfarande synd att dom gjort slut för dom. 
Läs hela arikeln HÄÄR om dom eller klicka på bilderna.
Vad tycker ni om att dom gjort slut? :) Bra? Dåligt? ;)

Fredag 16 November

Skrivet:    ·  Min vardag
Hi readers, chillar lite med Hevi med Malin nu innan vi ska käka lunch :) Efter skolan så drar jag hem till Malin, sover där inatt, vi bjuder noh hem lite gott folk. Känner du mig, text me if you wanna come ;)
Ha en bra dag, xoxo!

Med tåren i ögat säger jag förlåt

Skrivet:    ·  Min vardag
Ibland händer saker som inte betyder något. Som inte betyder en sak för mig med gör för en annan. Hur knasigt allt kan bli. Imorgon går jag ifrån klockan 8.20-16, fun, NOT! Får försöka mobilblogga lite eftersom jag ska förmofligen handla direkt efter skolan med söta Malin :) Sweet dreams!
 

Ops I did it again...

Skrivet:    ·  Min vardag
Måste packa inför imorgon när jag ska till Malin, sover där hela helgen! Kanske tar med min data dit ;) Vet bara inte vad jag ska ha med mig för kläder osv :/

Kiss me if I'm wrong but dinosaurs still exist?

Skrivet:    ·  Min vardag
Suttit med spanskan sen jag kom hem, har inte gått någe vidare bra så ger upp nu. Inget gym idag heller hann man med, fan! Nu ska jag ta en dusch, peace.

Hold on to whatever keeps you warm inside

Skrivet:    ·  Min vardag
Var på möte efter skolan i cirka en timme, därför jag kom hem så sent. När jag kom hem på sängen så väntade lite paket på mig, bland annat detta ifrån members :D Underbart. Har en massa att göra nu och är jätte stressad, så hörs sen!

Oh darling, go buy a personality...

Skrivet:    ·  Min vardag
Nybäddad säng, underbart! Lite sovmorgon imorgon också, slutar även tidigare men jag och Mel ska på "möte" om gymnasiemässan, vi ska vara med där och representera Rudbeck! :D Några läsare som ska till gymnasiemässan? Kom förbi Rudbeck båset då.. ;) Det är den 22-24 mellan klockan 9.00-16-00 i Älvsjömässan :)

If you never try, you'll never know

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har fått jobb! Yes, finally... haha, kommer jobba i stan mestadels söndagar i början ;) Vart får ni veta snart, när jag gått "utbildningen" osv så det verkligen är klart att jag ska jobba där! :)
Tjäna pengar på egenhand ska bli skönt, att inte behöva gå till päronen jämt och fråga efter pengar (inte för att jag gör det) men ni fattar vad jag menar ;)

P!nk - Try

Skrivet:    ·  Min vardag
 

STRAPPY TRIM DRESS

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
Så jäkla snygg söt klänning! Älskar detaljerna längst ner och snörena vid halsen :D Finns att köpa HÄR.
 

Bullshit inpresses no one

Skrivet:    ·  Min vardag
Finally home! Hade 2h föreläsning efter vi slutat om förintelsen, kom någon 90-åring som snackade om vad han upplevt under sitt liv, när han varit där och efteråt. Tycker faktiskt sånt är intressant fast direkt när det kommer till skolarbete pallar jag inte mer.. ;) 
Nu ska jag jobba lite, hörs senare! Peace.

Varför dog alla dom?

Skrivet:    ·  

Shiit vad spännande breaking dawn part 2 var!:D nu är jag trött som ett svin och längtar tills jag får sova, dock inte tills imorgonbitti när vi bytt schema och börjar med idrott och han en massa tråkiga lektioner. Matte. Historia. Ryser av bara tanken, usch.

Light up the sky - Christina

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
grym. punkt.

4 nya nagellack

Skrivet:    ·  Skönhet/tips
Fått 4 nya lack av min snälla mami :D Och nej bilden gör dom inte rättvisa, alla är glittriga och det är inte två likadana svarta ;) Om cirak 30 minuter måste jag ta nästa buss till kista! Ska se den nya twilight filmen ikväll, världspremiär :D

Wanties!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Såklart är allt snyggt ifrån VS.. Men men, flyttar till USA någon gång ;)

Skola & arbetsintervju!

Skrivet:    ·  Min vardag
Måste springa ut till bussen nu. Sen blir det arbetsintervju efter skolan, yaay. Hoppas det går bra haha ;)
Ha en bra dag, hörs senare. XOXO
 

I've learned that, either you control your attitude or it controls you

Skrivet:    ·  Min vardag
Börjat kolla på en ny serie, the simple life, ganska rolig faktiskt ;) Imorgon direkt efter ska jag på arbetsintervju! Läskigt.. Min första (på svenska) arbetsintervju ever, har varit på en till fast engelska, vilket inte var så kul när man inte var förberedd... Lär komma hem ganska sent imorgon då det är i stan :) 
Godnatt på er! Svarar på kommentarerna imorgon, orkar tyvärr ej det nu ;)
 

LAURA TOP

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Snyggt med dragkedjan, kommer ifrån Style by Tyra :)

You know you're only throwing empty words my way, you won't break me. You can't take me down

Skrivet:    ·  Min vardag
 
 
Försökte mig på att göra lite spanska, men slutade upp med att jag ritade istället, så skiter i läxan som är tils imorgon. Mitt te-beroende har kommit tillbaks, köptenytt te idag favorit te. ♥
Fick även hem mitt paket med nya byxorna idag! Köpte fel modellförut med (plenty) högmidja så nu har jag äntligen köpt (kissy) lågmidja :D

Hurtigt sådär på en måndag!

Skrivet:    ·  Min vardag
Var och gymmade i typ en timme, väntade på bussen som aldrig kom och sen komasnälla mami och hämtade mig. Behövde ha lite saker inför imorgon, berättar om det sen ;) Nu blir det äta lite middag och duscha, peace out.

Die Monday, die...

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Linne bikbok (nytt) / jeans dr.denmin / armband HÄÄR / halsband gina tricot
Bara för jag valde att inte sminka mig som vanligt idag... Vill säga att jag inte använde eyeliner/ögonpenna eller masacara på underfransarna så märkte alla att jag såg anorlunda ut... Tänk vad lite smink kan göra!
Nu sitter jag och väntar på svar ifrån Matilda.. Som är seg, vill veta om vi ska på yoga ikväll eller om jag ska gymma nu istället!!

Why do we fall in love so easy. Even when it's not right

Skrivet:    ·  Min vardag
Åh herre min gud, Christina Aguilera's nya album Lotus finns ju för i helvete ute på spotify!? :D Har redan knarkat sönder hennes underbara röst... Låtarna är grymma! Älska.
Kul att jag lyckas pricka in mina inlägg ex. 19.55.00 hela tiden haha alltså att det slutar på .00 så det ser ut som tidsinställda inlägg... ;)
Imorgonbitti så missar jag typ halva naturen (gör inte mig nått..) för jag ska till sjukan, missade min förra tid bara för att jag trodde det var kvart I och inte kvar ÖVER -.- Så kärringen i receptionen skickade hem en faktura till mig... 
Men nog om det, godnatt sweet readers :)

Jag är dina drömmar, jag är den som aldrig säger nej.

Skrivet:    ·  Min vardag
Åh vad jag saknar balen, längtar tills vår gymnasie bal hihi! Skitsamma att det är 3 tuffa år kvar.
Håller på att fixa naglarna, min mamma köpte 2 nya lack till mitt varav ett var metallica svart, mitt i prick! PRecis vad jag behövde ;) Tänkte faktiskt köra lite styrka nu, cya :)

This world is not enough

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
 
Så jäkla snygg till svarta tighta jeans, håret uppsatt i en stram tofs och massa silvriga smycken :D
Finns att köpa HÄR :)

Chillar runt på Ikea

Skrivet:    ·  

Direkt efter gymmet så kom mamma och resten så nu är vi på Ikea, nice att vara här i gym kläder haha...

 

Snart träna lite!

Skrivet:    ·  Min vardag
Är grymt trött men nu måste jag faktiskt gå upp, ska åka och gymma med MAtilda om typ 30 minuter hehe. Det är det ända jag har planerat idag så resten av dagen får jag se vad som händer :)
Ha en bra dag! xoxo
 

No one cares unless you're pretty or dying

Skrivet:    ·  Min vardag
Med lite kaffe och cola i kroppen börjar jag bli lite tröttare.. Men ska sätta på en film och efter det får jag somna ;) Hittat en ny dans film som precis kommit ut, älska, varför görs inte fler dansfilmer?.. :(
Ska bli skönt att gymma imorgon, ska försöka bränna lite kalorier också, är så fålig på det haha ;)

Whenever you feel sad, just remember that somewhere in this world there's an idiot pulling a door that says PUSH

Skrivet:    ·  Min vardag
Eftersom ingen av mina närmasta hört av sig så blir det ingen utgång.. 
Hela jag är så jävla tom och sliten.. Man ser det till och med på bilderna. Det jag gjort idag och igår är att ha slappat.. Imorgon blir det hårdträning på gymmet så jag kan tänka på annat.
Fast nu ska jag faktiskt gå ut och träffa en vän, cyaa!

Sometimes it's better to be alone.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
Tumblr_m7au9xq9ib1rspyqdo1_500_large
Waah, börjar bli sjuk tror jag... Blir nog film ikvälll för jag orkar inte åka och träffa en kompis i sumpan... Tar för lång tid. Nä nu vet jag inte vad jag ska göra, blir galen på allt! Hörs senare.

Laziness is my middle name

Skrivet:    ·  Min vardag
Hemma efter att ha från att kollat våran båt till att handla, äntligen.. 
Ska äta middag med familjen, inte ätit sen imorse så är ganska hungrig redan... Efter det får vi väl  se vad som händer ;) Vill hitta på något.. XOXO

You make me wanna die

Skrivet:    ·  Min vardag
Följer med familjen ut ett tag, verkar bli en lugn kväll ikväll... Kör på lite natural sminkning idag ;) 
Har försökt ladda ner PS hela morgonen men får fan inte... ORkar inte lägga ner ännu mer pengar på PS för MAc när jag redan har för Windows.. -.-
Ha en bra dag läsare! :*
 

Wait for me somewhere between reality and all we've ever dreamed

Skrivet:    ·  Min vardag
 Vilket dårhus man bor i, helt seriöst! Dom städar tidigt på morgenen, skricker högt och garvar och har TV:n på högsta volym! Aja, jag kan sova ändå men vaknade nu av att jag sovit för länge... :)
Skulle vara barnvakt idag men blev ändrade planer så tar det nästa helg, får se vad som händer idag då :) 

Taste me, drink my soul, show me all the things that I shouldn't know

Skrivet:    ·  Min vardag
Mina föräldrar har fortfarande inte kommit hem, fasiken vad dom är ute och röjer! Syrran har iallafall somnat så jag kan vara uppe ett tag till :) Hungrig igen är man också..
Fick veta en rolig sak om tuggummi på naturen idag, att sånna som äter mycket tuggummin har svårare för att gå ner i vikt och är ofta hungriga. (Jag tuggar tuggummi konstant och är alltid hungrig, frånga vem som helst, haha) Precis innan jag fick reda på det hade jag sagt "jag är så jäkla hungrig, tror jag skas ta ett tuggummi till.." Haha.

Love doesn't walk away, people do.

Skrivet:    ·  Text/citat

Rebecca Ferguson - Nothing's Real But Love

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Du är kingen utan K för mig.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Käkar skräpmat med bästa sis och för stunden glömt bort att jag inte har PS längre... Ska kolla på X-factor för typ första gången nu haha! XOXO
 

He doesn't care, never did, never will.

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Tröja bikbok (ny) / jeans gina tricot / armband HÄR
FAN vad arg och irriterad jag är! Vill bara slänga datajäveln i marken. Har inte photoshop för mac datorer och endast haft test skiten.. Såklart har den gått ut idag när jag behöver den som mest! Skulle fixa massa bilder idag från eventet igår.. Nu går inte det längre, så as otaggad på att blogga när jag inte har photoshop. Tråkig bloggning då. Hejdå

Cheers to the freaking weekend!

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Hänger lite med syrran min, snart tänkte jag ta lite outfits bilder så ni får se en av mina nya tröjor ;)
Ikväll ska jag och syrran beställa hem mat, titta film och mya! :D Ha en bra kväll!

I have a date tonight, with my bed. We're totally gonna sleep together

Skrivet:    ·  Min vardag
Sådärja, sket i pluggandet och skrev ut den istället. Ska ju tydligen redovisa den imorgon, yaay. Not. 
Efter att blivit bortskämd varje dag denna vecka med sovmorgon så börjar vi 8.20 imorgon (standard på fredagar) fy vad jobbigt det kommer bli... Men men, på kvällen ska jag vara med bästa sis :) Godnatt!

Finally home!

Skrivet:    ·  Min vardag


Är stressad som ett jäkla as, måste plugga nu, nu, nu! Berättar om eventet och lägger in bilder ifrån det imorgon istället, har verkligen ingen tid för det nu! Köpte två nya tröjor imorse innan jag drog till skolan också ;) 
 

Love pink!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Fifan vad jag längtar tills jag får egen lägehet/hus så jag kan inreda själv! Mitt sovrum ska lätt innehålla en massa saker från VS ;)

Victoria's Secret mistar

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Mina två nya mistar som jag köpte för ett tag sen! Älskar dom! Har nu 8 st och fler ska det garanterat bli, vill ha alla ;) Det dåliga med dom är att dom slutar lukta efter ett tag... Men därför man alltid har med sig dom ;)

Lifes has no remote. Get up and change it youself!

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon, ligger fortfarande och myser i sängen :) Tänkte gå upp om ett litet tag, har en del att fixa nu på morgonen. Tänkte ta med systemkameran ikväll så det bli bättre bilder :) xoxo

No i don't hate you, I just wish you dad used a condom.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
En sista bloggning inna sovdags.. Imorgon ska jag och Annis på event i stan,kommer hem efter 8-9 men ska föröka blogga och har fixat lite inlägg redan :) 
Redag Torsdag imorgon, veckan har gott för fort! Men det är bra, nu kommer Malin hem snart också.. Hihi :)
Godnatt sweet readers! :*
 

Dear Adele, why don't you set fire to my school instead?

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag ger FAN upp med denna helvetes uppsats! Gör klart tiden när jag får tid = Never ever. Nu vill jag mysa ner i sängen och sova istället, pallar inte plugga hela dagarna. Saknar grundskolan lite faktiskt, fast inte allt med grundskolan. Kanske ska locka till håret lite så slipper jag det imorgon, även om jag börjar 12.40 ;)

Luckiest girl on the planet - vinsten

Skrivet:    ·  Min vardag
Pratar lite i telefon, fast jag borde plugga lite till och bli klar. Hatar skolan. Ser dock fram emot morgondagen när vi ska bort på eventet med bästis :) Rockade föresten mitt as snygga kizz linne, loveit.
Ha en fortsatt bra kväll nu söta läsare!
 

Ulrik Munther - Luckiest girl

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
Hittar inte orginal verisionen på denna grymma låt, men Ulrik är grym han med ;)

The only "B word" a girl should be called is beautiful

Skrivet:    ·  Min vardag
Sådärja, nu har jag äntligen hämtat ut mitt paket :) Visar vad det var i senare. Eftersom jag och Anna ska bort imorgon direkt efter skolan till stan måste jag tamed mig mina JC klackar, smink osv så jag kan fixa mig lite smått innan eventet haha ;) 

Backpack från Victoria's Secret

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Snygga? Hell yeah! Fasiken så colla dom är, skull lätt vilja ha den grå glittriga i högra hörnet och den turkos blommiga :)

Jeane Blush kläder med 70% rabatt!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Tips!
Members har fått in ett av mina favorit märken, Jeane Blush!Garanterat favvo märket när det gäller klänningar! Sjukt snygga saker fanns det och allt var billigt! Så klickade hem två saker fast jag egentligen lagt ner typ 10, la ner den svarta klänningen ovan som jag har i vitt eftersom den är så snygga och bara 59:- är ingenting! :D Men struntade i den änså.. :P
 
Ni vet med hjälp av members får man massa olika rabatter på olika märken, kommer nya märken varje dag. 
Om ni vill bli medlem där så måste ni bli inbjudna om ni inte vill vänta i 3 dagar..
Så skriv din mejl så kan jag skicka en inbjudan OCH du får 50:- att handla för tills ditt nästa köp :)

Soldiers will fight for you and heroes will die for you.

Skrivet:    ·  Min vardag
Älska när man kommer hem tidigt! Var till och mned och gymmade innan skolan imorse, hurtigt! 
Tänkte snart hämta lillesyrran i skolan.. Sen borde jag nog fan plugga någon gång idag, men vet inte ifall jag ska träffa någon ikväll eller inte... 
Behöver iallafall hämta ett paket på Ica, kanske ska göra det senare :)

I'm not saying I'm perfect, in fact I'm far from it. I'm just saying I'm worth it .

Skrivet:    ·  Min vardag
Jäklar vad klockan går fort!Redan elva... Jag borde sova redan, tänkte pallra mig till gymmet innan skolan imorogn och träna bort lite träningsvärk ;) Har så satans ont i rumpan och låren, kan ju knappt gå haha!
Men jag klagar inte, bevisar bara att jag har tränat :)
 

Feelings that come back are feelings that never left.

Skrivet:    ·  Min vardag
Gårdagens GG har jag inte hunnit se än, så blir perfekt nu efter jag pluggat en massa men en liten paus ifrån det! :) Är hungrig men vill inte äta såhär sent så ska fixa te istället ;)
För alla som undrar vart jag kolla på serier så gör jag det HÄR online :)

Swedish house mafia!

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag bokade jag och mian brudar biljetter till Swedish house mafia, den 23:e! Hur jävkla kul som helst! Deras sista konsert måste man ju självklart gå på :D *Happy*
Någon mer läsare som ska gå? Kanske till och med samma dag? :)
 

Snygg på gymmet!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Åhhh så himla söta och fina! Jag vill verkligen ha en sån här flaska ifrån VS... Spelar ingen roll vilken eftersom alla är snygga, men dom med roliga texter på har ju sin charm.. ;) Wantie!

Hi mind, please stop thinking about him. You'll get crazy

Skrivet:    ·  Min vardag
Hemma ifrån plugget sent och det första man måste göra är att fortsätta plugga... Orkar inte! Får fixa en stor kaffe sen sätta mig och göra klart lite saker... Waah..
Hoppas ni gör något roligare ikväll, xoxo!

Lose the argument. Not the person

Skrivet:    ·  Min vardag
Har sovit dåligt inatt, somnade sent och vaknade nästan varje timme... Har sovmorgon idag men ändå vaknar jag 5... Ska se om vi får tag på några biljetter idag.. Hoppas hoppas! 
Nu tänkte jag vila lite till innan jag går upp :)

I'd rather have an enemy who admits they hate me, instead of a friend who secretly puts me down

Skrivet:    ·  Min vardag
Äntligen får jag mys ner mig i min säng, ett jersey shore avsnitt och sen sovdags! Har sovmorgon imorgon igen, lär väl försova mig ändå som jag alltid gör när jag har sovmorgon haha!  
Blir nog lite plugg efter skolan, eftersom jag inte hinner plugga på onsdag (gymma) sen på torsdag ska jag på ett till event :) XOXO

A simply girl wants a guy who loves her and only her.

Skrivet:    ·  Min vardag
Varit på gymmer i cirka 3 timmar! Fasiken vad skönt.. :) Ellen och jag har varit riktigt duktiga tycker jag ;) Det firar vi med lite godis osv, fast näe. Sånt skit är inte bra ;) 
Det vara bara massa pensioner och jag & Ellen på yogan, men vad fasiken lite tonåringar som garvar och har kul behövs det ju garanterat! ;)

Nu gymmet!

Skrivet:    ·  Min vardag
drivbilder...för er utan humor.
Ska gymma bort lite känslor med Ellen nu, kanske även kör yoga, cya!

En bild säger mer än tusen ord.

Skrivet:    ·  Min vardag
 

Zombies eat brains… You're safe.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hann åka hem en snabbis... Men ska dock åka nu med nästa buss till sjukan.. Ska kolla upp en grej. Efter det blir det hem, sen gym och yoga, gryyymt! Någon som testa på yoga? Är det kul? Måste man vara vig haha?
Ha en bra dag, xoxo!

Ohh so I offended you with my opinion!? You should hear the ones I keep to myself

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Pinterest / Search results for dream catcherThat's Fashion(6) Tєєnαgє Drєαm . . .Facebook
dancing dead | Flickr – Condivisione di foto!Tumblr
Tänkte lägga mig tidigt ikväll, mår inte så bra. Huvudet och ryggen värker.. Skickade in Sam uppsatsen så en liten tyngd ifrån mina axlar har släppt..
Imorgon ska jag till vårdcentralen sen blir det gym och lite yoga, kanske lite plugg om jag hinner det också :)

SIDE CUT OUT LACE DRESS

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Åh så snygg! PAssar på julafton eller nyårsafton är ar jätte billig! Synd att jag redan besällt ifrån Nelly idag... Annars hade jag klickat hem en sån här klänning också.. :( Finns HÄÄR!
 

A slutty girl is like the first slice of bread in a loaf. Everyone touches it but nobody wants it.

Skrivet:    ·  Min vardag
Av att pluggat i 6 timmar nu, har inte direkt givit något resultat. Måste göra en jävla power point och det programet finns ju inte ens installerat i iMac's ifrån början!?.. Får väl gå upp till pappas eftersom han köpt det..
När man ändå är igång kanske man ska göra klart den andra jävla uppsatsen också.

Don't hate when you don't understand.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fan vad trött jag blir. Inget funkar. Försöker skriva lite sam, kommer inte ens ihåg när den ska vara inne. Om det är imorgon är jag så körd. Lägger bloggen åt sidan och skriver när jag har tid, skolan är viktigare även om jag skiter i skolan... Peace.

When I'm fucked up and you're okey

Skrivet:    ·  Min vardag
Usch för att plugga, orkar verkligen inte det!... Orkar änniu mindre att skolan börjar imorogn, dock har vi lite sov morgon! Men snart byter vi schema och då blir det långa dagar everyday, hejdå fritid
Måste in och duscha mitt hår nu, fullt med spray wax osv... Haha. ;)

Don't ever forget that I was there for you, when no one else was.

Skrivet:    ·  Min vardag
Har verkligen ingen blogg inspiration... Orkar inte plocka fram systemkamran för den delen heller, eller göra collage.. Ni suger på att ge response anyway så varför ska jag lägga ner tid på bloggen? Ni fattar nog inte hur mycket tid jag lägger ner.. Vet att jag bloggar för mycket om "mig", men har inte ens ett bra photoshop så blir otaggad. 
Har andra saker att ta tag i nu, så godnatt!
 

Mer film på g!

Skrivet:    ·  Min vardag
Shit vilken film hahaha, paranormal! Bleev lite skrik eftersom jag är lättskrämd men garvade nog åt det mesta... ;) Nu ska jag se en annan film med päronen och mys lite ;) Blogg ya later! :*

Beneath your beautiful - Labrinth

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Grattis Wilda!

Skrivet:    ·  Min vardag
Finally home! Men inte länge till... Ska med nästa buss till kista centrum och kolla på paranormal 4, fyfan säger jag bara! Trodde inte jag skulle behöva lida igenom en sån till film på bio igen... Men ska bli mysgt att träffa lite brudar :)

Cut out klänningar!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
 
 
Nya märket Bebe på Nelly är ursnyggt! Älskar klänningarna :) Dom ovan finns HÄÄÄR :)
 
 
 

 

All I wanna say is that they not really care about us.

Skrivet:    ·  

I never realized how happy you made me.

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon sötisar, jag har som vanligt försökt gå upp klockan 8.. Vaknade iallfall då och svara på lite mess sen somna jag om och vaknar nio osv osv till nu när jag måste gå upp haha ;) Ska bara fixa mig sen ska vi åka till kusinerna och Wilda som fyler år idag :D

And tonight I ll fall asleep, with you in my heart.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja kvällen hade ju kunnat vara bättre. Och kallt ute är det också.. Ska banne mig mysa ner mig i sängen nu och kolla lite film, synd att det inte finns så många sociala människor att snacka med ikväll på telen.. :( 
 
Godnatt readers! :*

Spontana tjejer!

Skrivet:    ·  Min vardag
Ser ut som ett spöka haha! Whatever, jag och Anna dra ut! Hejdå ;)

Volang trosor!

Skrivet:    ·  Min vardag
Har velat ha sånna här trosor hur länge som helst... Men nu tog jag mig i kragen och köpte 3 par ;) Så sjukt söta haha! Men man kanske inte ska ha dom under tighta jeans.. Vilket är det ända jag har hehe.

Vi vill ut! Vart ska man dra?

Skrivet:    ·  Min vardag
Hmmm... Ingen läsare som vet någon fest eller något sånt ikväll? Har några partysugna brudar här ;) Och ja vi åker vart som helst bara ni inte bor i typ skåne, blir lite för långt. 
Tänkte äta lite mat nu sen ska lilla Annis komma så får vi se vad som händer ;)

Born to be alive

Skrivet:    ·  Min vardag
Köpte mer än detta men visar det andra sen.. ;) Gillar båda nya topparna, fast den första är lite mer fest aktig tycekr jag :D Efter bion fortsatte jag och Anna kolla lite i affärer och sen tog det ett bra tag att åka hem... Får se vad vi hittar på ikväll, försöker ju hitta något roligt ställe man kan vara på ;)
 

Bio time!

Skrivet:    ·  

He kommit fram till kista nu med tindra, mami och Anna ;) vi ska se bio men först äta, stressade som en dåre imorse för jag sov så dåligt inatt och låg kvar i sängen in till det sista hehe.

I may look calm, but in my head I've killed you 3 times.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu har Annis lämnat mig här forever alone. Och jag ska väl fixa mig inför natten, vilket jag egentligen inte orkar men men. Min lilla knäppis som jag brukar prata med har ju redan gått och lagt sig... Så får väl bli lite Awkward och sen sova :) 

Nov. 01, 2012

Skrivet:    ·  

I with bestie Anna!... Har ätit lite onyttig äppelkaka och nu kollar vi film ;) morgondagen har vi också hunnit planerat! Awesome.

November, please be good to me.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Jag håller på att laga mat, visst är jag en snäll dotter? ;) Om man bortser från att mamma är nötallergiker och inte kan äta maten så hpon får äta pizza ;)
Jag har föresten gjort om lite i mitt rum, städade förut och flytta om, tycker det blev mycket bättre nu än vad det var innan :)
Sen klickade jag hem lite saker som gör mig på bättre humör, hoppas om kommer i veckan :D

Högskola eller inte?

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Går någon av er läsare på högskola eller universitet kan man också säga? Efter gymnasiet funderar ju jag på att fortsätta.. Men orkar man stå ut i 3 år till? Skulle jag säga vad jag blir skulle ni tycka jag är konstig ;) Näe, men jag vill nog forsätta på idrottshögskolan i stan :) 
Kommer ni fortsätta plugga efter gymasiet eller bara börja jobba tror du? ;) Hur jag gör återstår väl att se om jag fortfarande bloggar då vill säga.. ;) 
Ni kan också läsa lite mer om sånt här här :D

Some scars. Won't heel

Skrivet:    ·  Min vardag
Matat grannes kanin, vart ute med Eroz, fixat med disken, pluggat i 5 minuter och gjort lunch som bestod av smoothie - Check! Orkar inte plugga, så tråkigt att skriva långa uppsatser så skjuter upp det lite till ;) Några avsnitt av awkward sen får jag se vad som händer :) Ska bort med Anna ikväll ett tag iallafall. :) Peace.

Calm. The. Fuck. Down.

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon, vaknade i tid men var dum nog att stänga av mitt alarm och poff så hade jag somna om igen.. *Suck* Ska sätta på lite kaffe sen äta något litet och gå ut med hunden. Ha en bra dag!


 

I'd tell you to kiss my ass, but I'm pretty sure you'd fall in love, and then I'd never get rid of you.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
صورFotos de DevaneiosignorantTumblr
Jag känner mig lite svart-vit just nu. Fan. Nu ska jag lämna internet och snart sova (om några timmar..)
Får hoppas på en bättre bloggningsdag imorgon, lite fler inlägg och mer aktiv.. MEn ahr som sagt inte varit hemma något idag knappt. :) Peace out.
CASSANDRA