Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

- John Green

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Peel of base

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Detta måste ju vara det bästa nagellacket som dom kommit på! Jag sitter alltid och drar bort nagellacket, vilket man verkligen inte ska eftersom de sliter på naglarna. Så tänkte testa hur det blir med detta, det är helt genomskinligt efter det torkat på naglarna och sen  tar man vilken färg som helst över :)
 

Give life a meaning.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tog en runda på stan med mamsen och syskonen :) Köpte faktiskt ingenting, tyckte jag var duktig ;) Men ska ju iväg och kolla kläder imorgon med älskling så kankse hittar något då ;) Ville ta en lång sovmorgon men ne det gick inte så nu är jag fortfarande jättetrött. Tror jag börjar bli sjuk också, lagom till nyår och när jag ska jobba som messt :( Fan också!

Godnatt söndag.

Skrivet:    ·  Min vardag
Denna kväll får spenderas framför Hart of Dixie, med en kopp te och mina värkande ben & rygg... 10 timmars pass på jobbet tar, kan jag säga ;) Imorgon är jag ledig och har inte en aning om vad jag ska göra, känns tråkigt att bara vara hemma. Vill hellre jobba eller något haha, men det får vi se imorgon hur det blir.. Godnatt på er :) 

Jobba över.

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev övertid på jobbet idag, var snäll och tog Hagens pass ;) Ikväll får jag sova utan min prins men istället med Tindra. Tänkte fixa naglarna nu som jag inte gjort på evigheter bara för jag har jobbat så mycket, men nu jävlar jobbar jag inte förens på torsdag ;)

Drunk In Love (ft. Jay-Z) - Beyonce

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
 

Ta mig till paradiset.

Skrivet:    ·  Text/citat

-

Skrivet:    ·  Text/citat

28 December

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag och Martin drog till Täby Centrum ett tag, han köpte nya fina byxor sen drog vi och köpte mat :) Nu är vi båda mätta och belåtna, ska väl chilla lite idag... Jobbar imorgon också :) Ha en bra dag :)

Odd Molly kofta

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Idag köpte jag min efterlängtade Odd Molly kofta, älskar den :) Värt varenda krona. Skulle lätt vilja ha fler färger men det får bli i framtiden :)

Rubrik

Skrivet:    ·  Min vardag
Min älskling kommer väl om ett tag. Mysmys, får se vad vi ska hitta på i helgen, tips? ;) Helgen efter denna så jobbar jag varje dag och då kommer vi inte hinna träffas lika myket förmodligen. 
Nu ligger jag och halvsover framför lite Hart of Dixie, så trött är jag haha... 

Shopping

Skrivet:    ·  Min vardag
Det fick bli lite shopping idag, det känns i plånboken haha.. ;) Lite nya byxor, kofta och en tröja :) Fixade även min klock som jag fick i julklapp, den var alldeles för stor ;)
Om ett tag så kommer Malin och Amanda över, tror dom inte stannar så länge :) 

Där palmerna bor.

Skrivet:    ·  Text/citat

Coola kids kan aldrig dö

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon kära läsare! :) Sovit gott? Det har jag trots att jag sov själv inatt ;) Hade tänkt åka till stan själv idag för lite shopping men istället ringde papi och sa att vi skulle till Täby C, skadar inte mig, vill in på Odd Molly ;) 
Ha en bra dag! ♥

Det här med att vara kär.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
Min älskling ♥
Det är nästan helt sjukt hur mycket man kan älska en person. Vi firade 3 månader igår, även om vi egentligen varit med varandra längre än så. Att vara kär är det bästa som finns, att alltid ha någon som finns där och umgås med. Jag hoppas verkligen alla får uppleva detta. Det värsta måste nog vara saknaden, spelar ingen roll om jag är borta ifrån honom en dag eller en vecka jag saknar honom lika mycket. Vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade träffat honom, dessa tre månader har varit underbara och jag hoppas att det blir flera år till. 
 
Trots att du gör mig fetare och fetare varje helg som jag är med dig så älskar jag dig bara mer och mer för varje dag som går om det ens är möjligt. 

Mer än 4 månader crush = kär.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

You're still going to get criticized, so you might as well do whatever the fuck you want.

Skrivet:    ·  Min vardag
Direkt efter jobbet idag så åkte jag på middag med familjen hos farmor & farfar :) Äntligen hemma igen och ikväll ska jag göra ingenting! Kolla filk och somna när jag vill typ ;) Jag är verkligen jätte trött och det ser man till och med på bilderna haha... Har för övrigt haft en jätte mysig julafton och fick fina saker :) 

Snyggingar...

Skrivet:    ·  Min vardag
Snygga huh?;)
Har vaknat upp bredvid mitt hjärta idag, vi tog en lång skön sovmorgon. Sen åkte vi och handlade lite gottis innan vi åkte hem hit till Martin, resten av min familj kom också eftersom vi alla skulle äta middag, mys mys :) Mina päron har precis åkt hem och vi ska väl kolla lite film, tills Martin somnar iallafall ;) Imorogn jobbar jag också så får blogga efter det, tar lite paus nu. Godnatt på er! 

Reddville

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Denna månads VIP-utskick ifrån Reddville innehöll mitt nya favorit lipsyl ifrån Burt's Bees, tamponger och kaffe, som jag inte hunnit testa än. Blir att göra det ikväll :) 

God jul!

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu önskar jag er en God Jul och jag kommer inte att blogga något mer idag. Vi hörs imorgon istället, pussar :)

24:e December

Skrivet:    ·  Min vardag
God jul kära läsare, jag vaknade upp förkyld och svin hungrog. Värsta jag vet att vakna hungrig för då mår jag verkligen dåligt. Idag har jag massa att fixa också, men ska vila lite till framför TV:n :) Ha en bra jul!

Julfix.

Skrivet:    ·  Min vardag
Christmas♡mufiins :33christmas | TumblrUntitled
Jag har 1000-tals grejer att göra ikväll, städa hela rummet, baka efterrätter tills imorgon, äta middag, dushca & färga fransarna, slå in alla paket m.m. För att hinnna ska jag börja nu så bloggar ikväll om jag hinner istället :) Ha en bra kväll!  

Victora's Secret Angel lotion

Skrivet:    ·  Skönhet/tips
Den här luktar verkligen supergott, precis som parfymen :D Använder den varjhe gång efter jag duschat, så synd att VS inte finns i Sverige bara :( 

Britney Spears - Passenger

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Det här har jag.

Skrivet:    ·  Text/citat

Hem till älskling.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nya goda frappen som vi har (;
Jobbade över lite idag, så nu äntligen är jag på väg hem till älsklingen min :) Vi ska nig bara mysa lite ikväll, kanske slå in lite julklappar eftersom Martin inte kan det...;) Imorgon jobbar jag också sen aka jag förmodligen svänga förbi Malin också :)

That's enough.

Skrivet:    ·  Min vardag

Don't cry - Britney spears

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

I've jumped in and have no regrets.

Skrivet:    ·  Min vardag
Älsklingen min har precis åkt hem, han ska upp tidigt imorgon. Så ikväll ska jag bara kolla film med mamsen och papsen sen så ska jag nog sova, jobbar ju som sagt imorgon också :) Hoppas ni får en fortsatt bra lördag!

Tiger

Skrivet:    ·  Min vardag
Hejsan på er, jag, Martin och familjen ska äta ute idag på Tiger. Bästa thaimaten har dom där ;) Sen ikväll åker han hem igen, sova själv är inge kul :( 

Happy face.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hade en mysigkväll igår med tjejerna på Fridays, sen kom älsklingen min och hämtade ig så åkte vi hem. Vi skulle egentligen sets ikväll men blev ändrade planer :) Vi ska väl mysa lite innan han åker hem, även om det blir ikväll ;) Ha en bra dag! Pussar.

Be like snow, beautiful but cold.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hejsan läsare, har precis kommit hem ifrån en dag på jobbet :) Ikväll ska jag ut på stan med massa brudar, äta got och ha det mys. Tror faktiskt jag åker hem efteråt, sova själv också, saknar min lilla älskling. Pusspuss.

-

Skrivet:    ·  Text/citat

mys

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag och älsklingen har varit ute och handlat lite mat, för en gångs skull så lagade vi mat haha.. Brukar alltid bli hämtmat. Fick med oss massa gottis också ;) Får se vad vi ska hitta på för skoj nu, puss.

När alla säger nej ska jag säga ja.

Skrivet:    ·  Text/citat

Dagens,

Skrivet:    ·  Text/citat

Saknat min älskling.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick sluta en timme tidigare för att det råkat bli dubbelbokningar på salen ;) Dock sa hon det lagom sent precis när bussen precis hade hunnit gå :( Fick vänta på nästa, våra bussar gå bara 1-2 gånger i timmen så det suger.. Hemma nu iallafall och väntar på älsklingen, vill bara pussa ihjäl han så mycket som jag saknat honom ;)

Oändlighet, ankare och diamant.

Skrivet:    ·  Min vardag
Dagens details typ.
Nej provet gick inte bra... Skulle vara ett litet prov, men om han kallar det där litet så vet jag inte på hur många sidor ett stort prov kommer vara. Nu har jag håltimme i typ två timmar själv, skojigt. Not! Men men, bara att stå ut, slutar om 6h ;)

We fear rejection, want attention, crave affection and dream of perfection.

Skrivet:    ·  Min vardag
Det gick bra på jobbet, var inte så mycket folk heller :) Nu ska jag se klart på Bagge Wahlgren och sen fortsätta plugga. Vi hörs imorgon, godnatt läsare! ♥
 

Got Me Good - Agnes

Skrivet:    ·  Dagens låt!

7 dagar kvar till julafton.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
Bara jag som älskar julen? Nu är edt bara en vecka kvar också :D Vill ge bort alla mina julklappar, äta god mat och träffa släkten. På kvällen så kommer också bästa Martin, så blir en perfekt julafton ;)
 

Inspo.

Skrivet:    ·  Text/citat

I'm ready to leave you all behind.

Skrivet:    ·  Min vardag
Något plugg har jag knappt fått gjort, det här provet kan få skita sig. Man lägger inte sånt har saker innan lovet när alla andra lärarare proppar in 100 prov! Drar till jobbet nu iallafall och kommer hem sent ikväll. Jobbigt med lång dag imorgon, slutar 4 :( Men efter det kommer Martin så har något att se fram emot iallafall :)

Maaaaat!

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu när jag slutade så tidigt så hann jag köpa med mig en sallad ifrån Espresso House också :) Svinhungrig är jag just nu så ska äta medans jag kollar på julkalendern och sen plugga ;) Ha en bra dag, xoxo.

Like a powerful drug i can't get enough of.

Skrivet:    ·  Min vardag
Allttid så tomt i sängen när Martin inte är här :( I helgen har jag fullt up också så kommer inte hinna ses, men han kommer över på onsdag iallafall :) Nu ska jag prata lite med babe och kolla på serie, sen sovdags. Har endast två lektioner imorgon, skön skönt! Så innna jobbet ska jag hinna hem och plugga inför provet :) Godnatt på er sweeties.

A negative mind will never give you a positive life.

Skrivet:    ·  Min vardag
Efter mitt köttarpass med Emma i fredag har jag haft helt galet mycket träningsvärk. Jag har fortfarande ont haha... Men det är väl så det ska va ;) Får se om jag hinner förbi gymmet nu i veckan, tror nästan inte det. Får kanske träna lite hemma på kvällarna istället. 
Har pluggat ett bra tag nu och jag bara somnar så ger upp för idag, känner fortfarande att jag inte kan något till provet. Hinner nog plugga lite imorgon innan jobbet iallafall. :)
 
Nu tänkte jag försöka väcka min trötta älskling och sen kolla på Hart of Dixie, va ett tag sen ;) Pussar.

Agnes - En Sån Karl

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

HYPE

Skrivet:    ·  Min vardag
Nya tröjan som det står Hype på.
Idag är en sådan dag jag bara behöver plugga en massa! Därför kommer jag inte blogga så speciellt mycket. Vilket jag iförsig ändå aldrig gör längre hehe... Känner ingen blogglust tyvärr. Kanske kommer tillbaka senare, annars så slutar jag nog. Cyaaa, xoxo.

2 FAB 4 U

Skrivet:    ·  Text/citat
 

Justin Bieber (All Around the World) ft. Ludacris

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Plugg-ångest-söndag.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hade massa kassor idag att räkna, men trots det så hann jag räkna klart alla dom på kortare tid än vad jag vanligtvis brukar med färre :) Stressade hem lite för jag vill hinna plugga och sova i tid. Har redovisning redan imorgon i Engelskan, fyy säger jag bara. Hatar verkligen sånt! Prov på onsdag ska jag också hinna plugga till, superkul att jag har ett jobbpass inbokat på tisdag :( 

Area swing service Tr

Skrivet:    ·  Min vardag
Kolla vilken snygg ny namnskylt jag har fått på jobbet ;) "Tr" står för trainer om ni undrar ;)
Jobbar kanske över lite idag med, får se. Hoppas ni får en bra dag iallafall :)

Pussycat dolls - Stickwitu

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Love is all u need

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag tagit två sprutor, gillar inte alls sånt ;( Jag och älskling har nyss käkat lite middag. Mamma och pappa är inte hemma, så tar hand om syskonen lite ;) Imorgon jobbar jag som vanligt så ikväll lär vi bara slappa och kolla på film, mys :) Pussar.

-

Skrivet:    ·  Text/citat

Jag vill.

Skrivet:    ·  Text/citat

Snabba cash livet deluxe

Skrivet:    ·  Film tips
 
Både jag & älsklingen har velat se snabba cash 3 ett bra tag, och äntligen hittade vi filmen. Vi håller på att kolla på den nu ;) Någon som sett den, vad tycker ni? Pussar. 

Bra kväll.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nyss hemkommen ifrån centrum och gymmet, hittade faktiskt två nya toppar ;) Får ta och visa dom sen innan guldfisken glömmer ;) Ikväll blir det mys middag med plankstek och morfar är på besök. Sedan får vi se vad jag och Martin hittar på ;)

Absolutley lovely.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Slutat!

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu efter skolan så ska jag och Emma till gymmet, får se om vi ska möta älsklingen i centrum efteråt. Han ska nämligen köpa julklapp åt med med Emma så jag får gå runt där själv ;) Men det gör inget, ska ändå kolla på lite grejer :)

Du är min största svaghet.

Skrivet:    ·  Text/citat

Mariah Carey - Fantasy

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Tränat!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag tränade idag efter skolan med Ebba :) Känns skönt eftersom jag bara tränat 2 ggr förra veckan. Älsklingen kom och hämtade upp mig efter gymmet så nu är vi hemma ;) Får se om mna kan få lite mer plugg gjort idag kanske, pussar.

Livet i mobilen.

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev lite julklappar på hollister...
Om det inte vore för att hela mitt liv finns i kalendern i telefon så hade jag nog glömt att jag hade möte på jobbet... På väg därifrån nu iallafall, hem och plugga står på listan nu. Har så mycket då jag vet inte vad. Dock kommer älsklingen men får försöka att få nått gjort ändå ;)

Pärlbroderad tröja

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 Denna mysiga tröja kommer ifrån H&M, kostar 299:-. Detaljerna på ärmarna är så söta tycker jag :)

-

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

I'll Still Kill - 50 cent ft Akon

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
 

Sweet.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Martin kom och hämtade upp mig efter skolan, så nu har vi käkat middag och ska kolla ikapp julkalendern. Så roliga är vi ;) Dock känner jag mig väldigt trött menmen ;( Pussar.

Freaking tired

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev helt plötsligt super trött oh vore skönt att få sova ute lite för en gångsskull faktiskt, därför tänkte jag gå och lägga mig nu. Lång skoldag imorgon också men får stå ut, både tisdag och onsdag är korta dagar ;) Godnatt på er läsare :)

Blev lite övertid på jobbet.

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev lite övertid på jobbet för jag hjälpte mina kära kollegor med några saker ;) Nu är jag hemma igen och jag ska bara njuta av helgen som är kvar. Bara två tveckor kvar till jullov, riktigt efterlängtat! Myser ner mig i sängen med mat och seriern nu, puss!

LOVELY KNIT JACKET

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Någon av dessa ovan vill jag ha!.. Dom kommer ifrån Odd Molly och kostar cirka 1 700:- Men snygga är dom! ;) Tror jag ska införskaffa mig en sån här efter julen ;) Vilken färg är snyggast?
 
 

Travie McCoy Feat. Jason Mraz - Rough Water

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Killin't

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon på er, idag är det jobb som gäller som vanligt. Alltid lika jobbigt att säga hejdå till min underbara pojkvän, menmen. Pengar är ett måste nu så vill jobba extra ;) Hoppas ni får en bra dag, pussar!

Bästavän ♥

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 

Jag tänker inte stressa dig, så länge du går hem med mig.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tror jag börjar bli lite förkyld, IGEN.... Så jobbigt. Bytte planer ikväll och älsklingen är på väg hit nu istället för att jag skulle åka till honom hehe. Helt slö i kroppen... Orka jobba imorgon måste jag iallafall ;) Puss.

MaxFactor bronzing powder

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Nytt i sminkhyllan min. MaxFactors bronzer, jag älskar bronzers. Det är ju inte bara perfekt till somamren utan även nu till vintern så man slipper bli så blev. But remember, om ni tar i ansiktet måste ni ta på halsen också, annars ser det inte bra ut ;) 

A little party never killed nobody.

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon godmorgon, längesen man vaknade up själv i sängen, ganska skönt faktiskt ;) Idag ska jag och syster in till stan och shoppa, mysmys. Hoppas man kan hitta alla julklappar osv. 
Gårkvällen var rolig och kom inte hem allt försent, dock var jag uppe ganska länge här hemma ;)

Fiesta!

Skrivet:    ·  Min vardag
Snart ska vi börja tagga mot festen. Får se när vi kommer hem ikväll, lyckades iallafall ragga upp lite skjuts ;) ha en bra kväll!

Ingen sanning och konsekvens, ingen drama, nonsens, vi är överens

Skrivet:    ·  Min vardag
Ska väl kanske börja packa väskan tills ikväll, fixar mig hemma hos Malin :) Imorgon ska jag in till stan med Tindra och fika, julhandla och lite sånt ;) På kvällen åker jag väl hem till Martin och sover där, jobbar ju som vanligt på söndag och det är ju lite närmare ifrån honom så det är skönt :)

Snöstorm...

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
 
Idag började det snöa igen, på riktigt skulle jag nog säga. Det är svin kallt och jag hatar snö! Visst är det mysigt när man är inne osv men inte när man får en jävla snöstorm i ansiktet och kläderna förstörs typ... Ikväll ska jag och Malin på fest, inte varit på det på ett bra tag så ska nog bli skoj ;) 

Sjukhus

Skrivet:    ·  Min vardag
Min älskling och jag har spenderat större delen av dagen på sjukhuset. Vi kom hem vid 16 och sen har vi tagit det lugnt hemma. Hoppas ni får en bra kväll!:)

Jason Derulo Ft. Pitbull - Fire

Skrivet:    ·  Dagens låt!

New beanies.

Skrivet:    ·  Min vardag
Här är mina två nya mössor. Älskar dom, som ni kanske märkt har jag en liten crush på mössornu i vinter ;) Dock är dom ganska så stora för mitt lilla huvud men men... ;( 

Britney Spears - Tik Tik Boom

Skrivet:    ·  Dagens låt!

En sån som mig.

Skrivet:    ·  Min vardag
Precis hemkommen ifårn skolan. Extremt trött är jag... Vet inte om det är för att jag går upp lika tidigt som Martin vid 6-tiden (jag är ingen morgonemänniska någonstans...) men somnar nästan på lektionerna för mina ögonlock är så tunga haha.. Tänkte väl vila lite nu och efter det ta hand om plugget. 

Jason Derulo - Tattoo

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Öändlighet.

Skrivet:    ·  Min vardag
Köpte två nya ringar och ett armband som kom  idag, även två mössor ;) Martin är på väg hit nu igen och jag somnade lite medans jag pluggade.. Men men. Jag fryser bra mycket iallafall haha. Ha en bra kväll!

Håna oss vi rör oss, ni står still.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tog en runda på gymmet och lite julklappsshopping, har nästan halvajulklappsfixet klart! ;) Hemma låg även två paket och väntade wihoo, visar vad det var i sen ;) Bara jag som älskar när det är massa julbelysning framme på gator/centrum osv, ser så mysigt ut! :D Nu måste jag hoppa in i duschen och få lite plugg gjort, när Martin är här så går det inte att plugga så får ju passa på ;)

Bio med mamsen!

Skrivet:    ·  Min vardag
Julmust i stan nu 
Hej på er, jag har stressat fram och tillbaka efter skolan. Åkte till stan med mamsen och vi har nyss varit på bio, vi såg kärlek deluxe som har premiär i januari ;) lämnade stackars älskling hemma haha... Men snart är jag hemma igen och får pussa på honom ;)

Godnatt på er!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har fått min lilla sötnos att börja kolla på Gossip Girl med mig mohaha. Vi har nyss kollat första avsnittet och käkat lite Ben & Jerry's. Martin ska jobba på ett ställe som är närmare ifrån mig, så han blir boende här hela veckan :D Man klagar ju inte ;) Ska försöka hinna med att gymma lite och sånt i veckan också. Godnatt på er ♥

All the things I've should have done.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jobbet gick bra idag, jobbade faktiskt inte över något heller ;) Martin kom för ett litet tag sen och sover över här inatt, myspys :) Vi ska väl se solsidan och sen kanske någon film om han orkar ;)

Mindy blouse

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Dessa två godingar är ifrån ingen mindre än Gina Tricot, dom har fått in mycket snyggt faktiskt ;) Skulle lätt vilja ha den ljusrosa ovan. Kostar 299 kronor.
CASSANDRA