Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Godnatt.

Skrivet:    ·  Min vardag
Godnatt, orkar inte skriva något speciellt! ♥

I need vacation, not a stupid fuckiing weekend.

Skrivet:    ·  Min vardag
Åhh. Planerar morgondagen lite, gillar inte att vi slutar sent. Kommer inte hinna med med liv haha. 
Är på lite dåligt och stressat humör nu.. Så goodbye for now!

If you ask me how I'm doing, I would say I'm doing just fine.

Skrivet:    ·  Min vardag
Heei sötisar! Cassielito is home, har huvudvärk och är trött.. Tnkte vila lite nu och sen leta fram en bild tills skolan imorgon (note to myself) Var i centrum med malin hittade inte det jag skulle men köpte lite annat ;)
Har en massa saker att fixa eftersom jag ska bort imorgon.. Ha en bra kväll! XOXO

Oh...

Skrivet:    ·  Min vardag
Mamma kom hem med ett par nya babyrosa byxor åt mig! :D Lite mer somriga kanske men passar bra till egypten som jag åker till om exakt en vecka.. ;) Har även hunnit träna lite nu istället för att plugga, jag orkar verkligen inte med skolan.

Conor Maynard - Turn Around ft. Ne-Yo

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Vaddå super söt kille?...

I hate the feeling when you're sad and you have no idea why, but you just are.

Skrivet:    ·  Min vardag
Åh så jävla frustrerande och irriterande att jag tappat bort min ledighetslapp som alla lärare har skrivit på och det har tagit två veckor... Jag åker om 1 vecka och har inte ens lämnat in den som man skulle gjort för ett tag sen..
 

Fuck this shit, it hurts

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har fått världens jävla magsmärtor så jag kan inte ens sitta upp eller ligga utan att det gör ont.. :( Eftersom jag har så ont orkar jag inte vara uppe längre, hoppas det försvinner snart. Godnatt läsare! ♥
 
 

För varje sekund du inte var där blev det tungt.

Skrivet:    ·  Min vardag
Dagens plugg - check! Även hunnit bada och lite sånt ;) Nu ska jag lägga mig i min älskade säng och göra ingenting! Ha en bra kväll sötisar. ♥
 

Vi pluggar!

Skrivet:    ·  

Ice melts into rain love turns into pain.

Skrivet:    ·  Min vardag
Äntligen är skoldagen över. Fast ser inte fram emot morgon dagensdå första lektionen bestär av simning (livräddning och dyka ner på 4m) sen efter skolan så har vi nationella prov i engelska... Waah :(
 

I can't tell if it's killing me or making me stronger.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tro det eller ej men jag har faktiskt kommit igång med pluggandet. Tänkte ta resten imorgon när jag också vet vad jag ska skriva. 
Har även hunnit med en del andra nödvändiga saker och ska nu krypa ner i sängen snart. :) Natti natti, XOXO!
 

Oh, so you think you know me now? When you dragged my spirit down?

Skrivet:    ·  Min vardag
Oj oj så tiden går fort! Jag har inte börjar plugga direkt... Och har inga pappren hemma om vad som ska vara med. Så kanske ska skjuta upp det som med allt annat?.. Höhö. Jag borde hoppa in i duschen nu så mitt hår hinner torka innan jag går och lägget mig ;) ♥

Cutest things evaa!

Skrivet:    ·  Min vardag
Åhh så söta våra små kanin och marsvins bebbar är!! Jag dör lite :DKaninen på bilden ovan måste fanimig 
vara den skönaste kanin jag sett. Spelar ingen roll om man lyftet upp honom när han sover, han försätter ligga och sova som en liten prins haha :)

Music on, world off.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu ska jag gå ut med Eroz, i mina gröna fina mkjukisar! Man kommer nog se mig ganska bra, hoppas jag inte träffar någon.. ;) Idag är det en sån här dag man går runt i mjukiskläder och osminkad. Ha en bra dag!

Always keep your head up.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag som tänkte kötta gymmet odag och vara duktig men icke sa nicke... Jag blir bara sjukare och sjukare för varje dag. Så därför tror jag att jag blir hemma och kanske tar en promis med vovven snart och ska plugga på lite saker. Varför inte fortsätta leka hemmafru som jag gjort nu på morgonen och städa mitt rum och resten av huset?.. 

You're only in trouble if you get caught

Skrivet:    ·  Min vardag
Tänkte bara säga godnatt till er läsare som fortfarande är vakna :) Jag ligger och kollar film och lär göra det ett tag tilll.. Kan inte sova ;) XOXO

Style is a way to say who you are without having to speak.

Skrivet:    ·  Min vardag
Har varit och käkat middag med lite sköna brudar och sen tog vi en sväng till donken för dom ville köpa glass :) Men mår inte så bra så kände att jag ville hem...
Ska mysa ner mig i sängen nu och kolla på någon bra film sen är jag ledig imorgon, woopa! :D

Green and pink!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag jobbade bara 1h idag, oj vasd jag tjänar pengar! Hehe. Kommer knappt få någon lön denna månad känns det som eftersom jag skippar ett pass när jag åker utomlands :P 
Köpte iallfall ett par nya mjukisar idag  :) 
 

Jobbelijobb!

Skrivet:    ·  

Hann aldrig tidsinställa någon inlägg för idag. Attans. Men jag slutar vid 4 sen ska jag gymma efter det, får blogga bra efter det! ;)

She acts like summer, and walks like rain.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har nog den jobbigaste ryggjäveln man kan ha. Tänker inte säga vad för problem jag brukar ha men nu på senaste tiden har jag fått ännu mer problem över det. Svider, kliar, får märken och vita prickar typ.. Troligtvis en allergisk chock säger mami, bara det att jag jag kollat upp 2 ggr på sjukhuset vad jag kan vara allergisk mot vilket resulterar i ingenting..? (hund har jag alltid varit allergisk mot med det är inte det.) 
Jobb imorgon så ska hoppa ner i sängen och messa lite med tönten (♥) sen upp och jobba imorgon! Wiiie vad roligt, fast näe orkar inte gå upp tidigt... ;) 

I know right?

Skrivet:    ·  Min vardag
Ska lämna tillbaka byxorna eller byta dom imorgon om jag hittar några snygga ;)
Tänkte hoppa in i duschen nu och sedan blir det nog film med mami & papi! Jobbar imorgon och sen blir det gym, härligt! :)

Every Breath - John Dahlbäck

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

I'm not a shopaholic, I'm helping the economy

Skrivet:    ·  Min vardag
Kom precis hem ifrån stan.. Puuh! Testa mina nya mjukisbyxor. Dom ska lämnas tillbaks. Hollister kan ju förfan inte hålla sig till normala storlekar, tröjorna och jackorna sluta strax ovanför navel, byxorna är för korta. Blir galen. 
Köpte lite annat också som jag ska visa snart men först måste jag städa mitt rum. :)

Glassplitter över hela mig.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hejsan läsare, hur mås det? Jag är trött och orkar inte gå till skolan imorgon... Har öppethus dock börjar jag ju inte jätte tidigt vilket är skönt. 11-12 sen ska jag göra ett prov bara för vissa personer är så otåliga och måste göra det fort (det är muntligt i en grupp) jag är inte förberedd alls så har lite ångest över detta...
 
Idag när jag skulle åka tilll Kista och träffa Malin så hände det en liten olycka. Satt precis vid fönstret och tittade ut och tänkte "helvete vad nära han kör skylten" mindre än en sekund senare var glaset borta och över mig.. Puckot körde in i skylten och just där jag satt också! :( Hamnade glas överallt och jag såg ut som ett frågetecken..

Bio nästa!

Skrivet:    ·  Min vardag
Mår lite knas idag, tror jag börjar bli sjuk. Har legat och sovit ett tag, ont i huvudet m.m. Cya!

Andreas Moe - This Year

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice

Skrivet:    ·  Min vardag
Det är så in i helvetes kallt ute! Blir inte av att bussarna är sena konstant. Ska fixa till mig lite kaffe och vila lite... Helg, underbart skönt. Ska på bio dejt med bestie festie ikväll :)

När mörkret kommer. Och allt gör ont.

Skrivet:    ·  Min vardag
Imorgon väntar en dag med fulla block och sen en snabb sväng in till stan förmodligen. Efter det på kvällen ska jag och Krilleee gå på bio, vi ska se Ego som vi suktat efter länge! :) Hela helgen är uppbokad av vänner, shopping, jobb och öppethus på Rudbeck. Kom dit vettja. Även långhelg för oss Rudbeckare, vi får komp-ledigt på måndagen så får se vad vi ska hitta på för knas på söndagkväll! ;)

I need a dramatic change in my life

Skrivet:    ·  Min vardag
Spanska läxa klar! Kom precis på att jag köpte en ny topp idag i Täby men vidar den sen, hittade tyvärr inte mjukisdressen jag letade efter så ska försöka hitta någon ny fin! :) XOXO

Bruno Mars - Natalie

Skrivet:    ·  Min vardag
 

What's up!?

Skrivet:    ·  

Hei läsare! Slutat skolan och ska åka till Täby C nu med Malin :) myspys! Hoppas jag hittar det jag letar efter ;)

If it doesn't hurt, you're not working hard enough.

Skrivet:    ·  Min vardag
Systeryster ♥
Time sleep, fast nej vem försöker jag lura! Jag har en massa saker att fixa. Lite sov morgon imorgonbitti, hallelujah! Annars slutar jag sent 4 men efter det blir det en sväng till täby centrum! Måste hitta min mjukisdress jag letat som en galning efter men när den väl funnits har jag vart dum och inte köpt den eller lekt Ove Sundeberg. Typ. Nått sånt. Which I regret now!
 
 
 
 
 
 
 

Ett smile, några ord och jag dog.

Skrivet:    ·  Min vardag
Äckligt fullt på gymmet så körde knappt nått... I guess det lilla jag körde är bättre än inget. Kanske ska lägga mig i sängen och kolla lite SATCoch fixa mina vackra naglar... :)

It's okey, I don't care anyway

Skrivet:    ·  Min vardag
Nästa: gymmet. Behöver träna bort en jävla massa. För övrigt är jag på dåligt humör, just having one of those bad days. Bloggen min är ju sämst förövrigt, right? Peace out!

It's like one day you flipped a switch and became someone I never knew

Skrivet:    ·  Min vardag
Vill träna något ikväll, orkar inte sitta hemma och plugga. Frågan är bara om jag ska gymma eller göra något annat knas med Anna ;) Hade nationella prov i Engelska idag, hoppas det gick bra.
Ha en bra kväll sötisar. :)

I'm not stupid. I'm just too lazy to show how smart I am.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kikar in och säger godnatt! Blir ett avsnitt av SATC sen sova, måste ju orka hålla ögonen öppna i vattnet imorgon ;) Imorgon ska jag nog kolla lite på hur jag ska göra med skolan i framtiden. Många val som ska göras, och jag tänker banne mig inte sitta och titta ner i skolbänken i 2 år till! XOXO

Life is as kind as you let it be

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag somnade ett tag men blev väckt av mami... Helt slut är jag och ska försöka sova tidigt ikväll!
Ska bada imorgon också men bara med tjejerna fast har livräddning en vill jag fortfarande inte göra.. :(
Ha en bra kväll sötisar!

Close your tierd eyes, and I'll meet you there

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag och anna slutade båda tidigt så hon mötte upp mig i skolan sen drog vi vidare till centrum och fikade. --efter det knasade vi runt i Häggvik och käkade litt på donken, måste säga att jag aldrig gått på en sämre donken än i Häggvik. Dom både glömmer och gör fel trots att det inte är något folk.... 

NLY TREND / DARK SWEATER

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Döskallar! Kan inte få nooooog :D Så snygg och finns HÄR!

Her eyes make the stars look like they're not shining.

Skrivet:    ·  Min vardag
Så skönt med inställda lektioner! Slutar 2 timmar tidigare tack vare spanskan! :) Får se om jag och mina brudar ska köra ett pass på gymmet imorgon eller om jag drar med papi och några kompisar och spelar badminton.. ;)
G'night sweeties! ♥

We met for a reason either you're a blessing or a lesson

Skrivet:    ·  Dagens låt!
linne gina / bxor Dr.Denmin 
Heeii sweet readers! Varför inte slänga in en fjortis bild på dagens för?.. ;)
Längtar otroligt tills Egypten, slippa kylan här i svenneland... Och komma bort från allt ett tag, underbart. Skulle plugga lite men slutade med att jag och syrran bakade istället ;)

Wantie!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Elise Ryan gör alltid ursnygga klänningar (kläder för övrigt) har redan flera med samma märke. Love this one :D
Finns att beställa hem HÄR!

Asics träningsskor!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Jag älskar mina nya träningsskor! Super sköna och as snygga! :D Jag köpte mina på löplabbet för 1600:- 
 

Don't let your happiness depend on something you may lose

Skrivet:    ·  Min vardag
Simma är fan jobbigt! Vi ska fortsätta på onsdag... Kul -.- Nu ska jag snacka litt med tönten Jonathan och kolla på SATC, avis va? ;) Ha en bra dag sötnosar!

Don't chase them, replace them.

Skrivet:    ·  Min vardag
Bloggar jag inget imorgon så har jag drunknat under livräddningen på en värdelös docka som jag skulle hämta på några meters djup. Då vet ni. Mitt andra problem är att jag kommer ha blött hår i skolan, usch!... 
Tänkte kolla på lite SATC sen blir det nog sovtime, är helt slut efter denna dag! ;)
 
 
 
 
 
 
 

A smooth sea never made a skilled sailor

Skrivet:    ·  Min vardag
Inte speciellt taggad på skolan med diskussioner om att man skippat lektioner men ännu mindre taggad på att vi ska ha livräddning i simhallen... Dyka ner 4 meter, jo men tjena! Kommer inte kunna dyka så långt ner utan att få panik. Om någon ramlar i vattnet så får den fan ta sig upp själv jag tänker inte dyka ner så djupt... :(

Jobbat - Gymmat -Check!

Skrivet:    ·  

Skön känsla men är helt slut.. Papi och jag är och fixar sushi till middag. Typ helt jätte okej. Jag kommer sova gott ikväll iallafall!

Oliv body butter/scrub!

Skrivet:    ·  Skönhet/tips
Min förra oliv body butter som jag hade tog slut, fick en ny och även en body scrub av mamsen! Älskar doften, luktar så himla fräscht :)

Helt sjuk underbar!

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Holding onto anger is like drinking poison and expecting the other person to die

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon alla läsare. Jag håller på att frysa ihjäl, som vanligt, även fast jag sitter under täcket... En kalla smoothie gör det inte bättre heeller haha! Jag är super trött och orkar inte jobba... Men bara och tagga till ;)

Jag måste bort härifrån, det är inte sunt, samma gamla snack går runt

Skrivet:    ·  Min vardag
Tänkte kika in en snabbis och säga godnatt till er läsare! Jag har kommit hem nu och ska äta. Imorgon blir det jobb också, får se man lilla Annisen kan komma förbi och käka litt! ;) Natti natti! ♥

If robbers ever broke into my house and searched for money, i'd just laugh and search with them

Skrivet:    ·  Min vardag
Snart redo för utgång! Kör på uppsatt hår ikväll även fast det inte är min grej, men gillar förändringar så vara för inte köra på en #yolo! ;)
Jobbar imorgon så kommer nog inte vara ute hela natten... Hoppas ni får en bra kväll! :) 

Det är så logiskt alla fattar utom du

Skrivet:    ·  

Käkat middag - check! Sitter just nu och får massage hihi. Sen ska jag hem och fixa mig och så drar jag och mina brudar vidare på fest!:)

Så snälla håll om mig, håll om mig!

Skrivet:    ·  Min vardag

Blev lite nya nödvändiga saker idag. Fick nyss reda på att vi ska på middag hos farmor & farfar! Jag som ligger och sover... Haha, måste fixa mig, mitt hår har inte ens hunnit torka efter duschen ^^

Neon nagellack!

Skrivet:    ·  Min vardag
Älskar färgerna på mina nya nagellack! Köpte även ett glow in the daark, skit coolt! ;) Kostar 90:- styck.

Träningsvärk imorgon!

Skrivet:    ·  Min vardag
Upp tidigt och tränat, satan så skönt det var! Köpt lite nya grejer, blkand annat träningsskor :D Om man inte sover bort hela dagen så hinner man faktiskt göra en massa saker, bara att jag är för morgontrött för det...
Ska duscha, äta och sen visa det jag köpte för er ;)

Pain is only relevant if it still hurts.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu är jag och Anna hemma efter en runda i stan.. ;) Träffade på lite skojiga grabbar också. 
Hungrig som vanligt så tar mitt natt te och frukt, ska sätta på några avsnitt av SATC också :) 
Imorgon blir det gym maed min papi, om jag orkar gå upp imorgonbiutti vill säga.. ;)

Tjänare!

Skrivet:    ·  

Baby you light up my world!

Skrivet:    ·  Min vardag
 

Håll om mig, bara du finns där för mig.

Skrivet:    ·  Outfit
Kofta H&M / linne hollister / skärp gina / byxor dr.denmin
Åh är små irriterad och as stressad! Har massa att göra nu ikväll, och vet inte om vi ska gå på bio ett gäng. 
Måste städa mitt rum som ser ut som ett jävla bombnedslap och kläder är det ÖVERALLT! :(

Only know you've been high when you're feeling low

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har "råkat" ta den braiga krämen som är till för ansiktet, vilket den fan inte är eftersom jag blivit helt torr av den! Buhu.. :( Börjar redan känna att jag tränat, hade dock träningsvärk innan gymnandet idag.
Börjar tidigt imorgon och tänkte försöka lägga mig innann 1 iallafall ;) Natti natti! ♥

Hakuna matata bitch.

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev ett nytt sött linne inne på hollister idag! Visar nagellacken jag köpte senare.. ;)
Var på gymmet och körde ett spinningpass och gymmade 1h, riktigt skönt1 Måste bara fylla på med lite käk nu, hungrig! ;)

Gym times!

Skrivet:    ·  Min vardag
Kom hem för ett litet tag sen men måste fixa mig fort för jag ska till gymmet nu direkt men Anna och Jossan! Ska testa på ett gympapass och kanske även hinner med lite vanligt gym innan ;) 
Visar vad jag köpte i stan senare när jag hunnit fota allt :)

Mini shopping!

Skrivet:    ·  

Ett nytt linne och 3 nya nagellack har jag lyckats köpa. Har hindrat mig själv ifrån att köpa massa saker, vill ju ha lite att köpa för i Egypten.. ;)

TV Skull från Bikbok

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Ja, döskallar, nitar och sånt är min grej! Svag för sånt med döskallar på sig....! 

We always ignore the ones who adore us and adore the ones who ignore us

Skrivet:    ·  Min vardag
Kollar på film nu innan läggdags. Är som sagt ledig imorgon, men jag ska åka till Annas skola bara för att få umgås lite med nuttan, inte träffats på bra länge! Käften kommer gå i ett kan jag säga ;) Efter skolan blir det shopping, ska försöka spara men ändå hitta lite saker till resan kanske :) 

Boom! Pow!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag

 
Paljetter och texter, helt rätt! Gillar dessa tvp frpn bikbok, går på 199:-/st :)
Snygga till svarta jeans, slarvigt instoppad med ett snyggt skärp! :)

Att regndroppar faller som tårarna gör rår inte stjärnorna för, himlen är oskyldigt blå

Skrivet:    ·  Min vardag
Usch för begravningar usch! Jag som börjar gråta ganska lätt när jag ser mina närmaste gråta... Ja ni kan nog tänka ut själv hur det slutade. Vila i frid Seth ♥
Tänkte kolla lite serier eller något för att ha annat att tänka på! XOXO

Funeral.

Skrivet:    ·  

Åker nu och säger förväl till vår lilla ängel som lämnade oss alldeles för snabbt!

I've had a terribly busy day converting oxygen into carbon dioxide

Skrivet:    ·  Min vardag
Imorgonbitti ska jag trilla ner i en isvak, det kallar jag fan #yolo. Jag som nyss blivit frisk kommer vä bli sjuk efter detta igen...  Efter den lektionen och matten blir det snabbt hem och duscha/fixa mig, ska på begravning för lilla ängeln Seth. :( ♥
Godnatt på er! 
 

My heart has been through hell and back. I've only dressed in pretty and black

Skrivet:    ·  Min vardag
Kompisar det går bra nu, är nästan klar med min idrottsinlämning. :) Tog en paus nu ifrån mitt läsande i boken och ser nu på Svenska Hollywoodfruar :D XOXO

I'm having one of those unattractive days, I mean years.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi är så grymma!
Jag håller på att skriva min idrottsinlämning. Och det är kul!! Första gången jag tycker det faktiskt är roligt att plugga. Vill bara bli klar nu så jag kan läsa ut hela boken, galet intressant hihi! :) Jag som är ett litet träningsfreak behöver veta en massa sånt här så why not ;)

I don't want to go to that place anymore

Skrivet:    ·  Min vardag
Flummade väl bort sista lektionen i spanskan... Tänkte vara duktig att göra min idrottsuppgift idag eftersom jag ska på begravning imorgon och på Torsdag orkar jag inte plugga eftersom jag är ledig. 
XOXO

Once I get you, I don't plan on losing you.

Skrivet:    ·  Min vardag
SATC och lite sällskap i mobilen sen sovdags! Uppskattar min sovmorgon till tusen även om det bara är 40 minuter. Måste även gå tidigare ifrån samma lektion för att göra ett test (inget prov eller något) I'll be back with the results, om något är fel på mig dvs.. ;)

I’m already, I’m already over you

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Otroligt bra röst och låt!
"this is the last time I am going to feel this way 
this is the last time I am going to have to lose my way. 
I already love feeling the way I do.
I’m already, I’m already over you."

I'm mature enough to forgive you, but I'm not dumb enough to trust you again

Skrivet:    ·  Min vardag
Slappodag! (Utom att jag faktiskt gymmat idag då) tänkte hoppa in i duschen sen får jag se vad jag gör... :)
Kanske ska förberda lite saker för imorgon, har även sovmorgon ifrån historian! Helt underbart ;)

Ellie Goulding - Lights

Skrivet:    ·  Dagens låt!

För jag är lyckligare nu

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Jag hann med att gymma en snabbis innan pappa hämtade mig! :D Tänkte äta nu eftersom skolmaten inte duger för mig och Mel är jag alltid hungrig ;) Lite SATC nu sen kanske jag är duktig och tar tag i lite plugg ;)
 

It's a nice day for a white wedding.

Skrivet:    ·  Min vardag
Näe jag har inte någon ork för att göra någonting, har lite sidor som ska läsas i någon bok till imorgon, orkar dock inte göra det. Tänkte börja fixa mig nu och bloggar inget mer ikväll, godnatt! ♥

I should be studying ... But naah.

Skrivet:    ·  Min vardag
Alívio Imediatosk4te4evermacdonalds | TumblrPeople change
Jag jobbar på McDonald's för alla som undra hela tiden! Helt slut nu, och världens rtäningsverk efter mitt gymmande igår! Kanske ska dra med pappa yill gymmet efter maten :) Annars lbir det gym hela veckan utom onsdag!

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Den Svenska Björnstammen - Trumma Trumma

Skrivet:    ·  Min vardag
 

Upp och jobba!

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon söta läsare, skulle gärna vilja ligga kvar i sängen ett tag till. Men nope, jag ska upp och jobba!
Hoppas jobbdagen går fort, för jag vill hem och vila lite haha ;) XOXO

The ones that love us never really leave us

Skrivet:    ·  Min vardag
Skyfall var inte alls bra tycker jag... Så låg i soffan och gjorde annat istället under filmen ^^ Imorgon är det jobb på schemat! Tagga, ska bli kul att få jobba med Malin nu, hon har inte jobbat på ett bra tag ;)
Fpr se hur morgonpigg jag är om jag hinner blogga innan jobbet, går riktigt segt att gå upp frivilligt hehe!

It's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag och Malin var på Kog Phangan på Östermalm! Råkade ta den starkaste maten dom hade haha. Men men, starkmat är bra för matsmältningen så klagar inte ;) Fick erbjudande om bio men Mel orkade inte så, sorry guys next time! 
 

Taggelitaggish!

Skrivet:    ·  

Håller på och fixa mig!

Snygga träningsskor!

Skrivet:    ·  Skönhet/tips
Älskar dom blåa och dom rosa under. Dom står på min wish list! dom tre översta är dom nya skorna för 2013, dom andra tror jag är från 2012. Alla kostar runt 2000:- men det är dom lätt värda. Ska försöka införskappa mig ett par snarast. Behöver faktiskt ett par nya ;)
 

I'm not the jealous type, but what's mine is mine. End of story.

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon läsare, försöker trycka i mig en lite nyttigare frukost innan gymmet ;) Får inviga min nya träningströja jag köpte, måste också köpa nya träningsskor. Har kommit in så jävla många snygga/sköna dock! Mina favoriter kostar dock några tusenlappar för mycket, men ouff så snygga dom är! :D

"There's plenty of guys out there." "-But, he's the only one I want."

Skrivet:    ·  Min vardag
Längtar tills imorgon då jag både ska träna på morgonen och äta på Koh Phangan med min finaste dejt! :D Svåraste är bara vad jag ska ha på mig, kirrat halva outfiten bara! Haha... :)
Blir lite Sex and the City innan jag går och lägger mig, sleep tight! XOXO ♥
 

Fuck YOLO. I'm a cat, 9 lives bitch.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kom precis in från en kallpromenad med mami och Eroz! :) Innan det så tränade jag lite, och syrran hängde på haha. Min mage vill ha mat men inte jag fast tror jag ska fixa någon smoothie eller något! :) 
Måste även spraya mina Jeffrey Campbell's så dom tål att va ute med i snön bättre.. ;)

Baby girl - Erup FT. Keida

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
Så jävla grym låt, första gången jag hörde den älskade jag den! ♥

Skull earphone

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Helt grymt snygga hörlurar som Friis & Company har!! Döskallar, iäm in love :D Kostar inte jätte mycket heller, 279:-! Finns att beställa HÄR :)

Wanted by many ,taken by none, talking to some, waiting for one

Skrivet:    ·  Min vardag
Busshelvete kom aldrig den tiden det skulle så ja 1 timme senare än vanligt är jag äntligen hemma! 
Blir nog en hemmakväll idag, tänkte vara hurtig och gymma med papsen imorgonbitti! Woopa. Har varit sjuk för länge nu så nu gymmar jag oavsett ;)

Kanske ska svara i telefon.

Skrivet:    ·  

Efter att ha ringt mer 10 gånger till en restaurang som inte svarat så fick jag äntligen tag på dom! Så nu har jag bokat bord ;)

When I make a big deal lout of something it's only cuz' I care

Skrivet:    ·  Min vardag
Imorgon är det fredag woopa! Vår snälla samlärare gar oss även lite sovmorgon, sedan ska jag bara stå ut fulla block på schemat och sen helg! :) Inget speciellt planerat än, utom en dejt med bestie och jobb like always på söndag :D Godnatt på er ;)

Att man ska behöva bli så förbannad!

Skrivet:    ·  Min vardag
Läxfri för denna vecka iallafall! Har en prov osv tills nästa vecka, men dom skiter jag i. 
Är så arg & irriterad över mitt matteprov jag gjorde innan lovet, kämpade som fan med det! Och skulle gå och kolla mitt resultat, där står det 0, NOLL!? och en kommentar "du har inte gjort provet, jag kan därför ej bedömma dig och du måste göra ett test med Lena". Helt paff... Vadfan, jag gjorde det där provet precis som alla andra! Lämnade klassrummet först den dagen, ifall har han slarvat bort det där satans provet gör jag inte om det men han kan inte ge mig ett F. 

Ron Pope - One Grain of Sand

Skrivet:    ·  Min vardag
 

I don't wanna hold you if you wanna go.

Skrivet:    ·  Min vardag
Var i stan med Malin och köpte en sak :) Försov mig imorse även fast jag hade sovmorgon till 12.40 haha! Så ja, jag han inte blogga som ni märkt ;) Innan jag gör något mer nu måste jag äta, är superhungrig!
 
 
 
 
 
 
 

Jag önskar att vi var bra för varann...

Skrivet:    ·  Min vardag
Börjat lite smått med pluggandet så jag hinner göra andra saker sen! Imorgon tänkte jag nämligen åka in till stan efter skolan med Mel, jag måste köpa en sak och ska kolla om jag hittar lite annat jag letar efter! ;) 
 
Känner att jag börjar bli friskare nu, även om jag hostar som en idiot (älskar att ha astma) så snart kan jag träna igen! :D Och nu ska jag träna flera gånger i veckan, måset ju bli lite fit innna jag åker till egypten om indre än 1 månad! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nomi top

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Super fina toppar, älskar den lila färgen och volangen ner till :D
Finns att beställa HÄÄR! :D 
 

Clothes without accesories is like sex without orgasm

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag var duktig och började plugga men vaknade för ett tag sen.. Varför i hela världen somnar jag helt plötsligt hela tiden? Har iallafall sov morgon imorgon, börjar 12.40! Helt underbart :)
Näe nu ska jag fakiskt ta och bada, behöver vila lite så varför inte ta ansiktsmask osv!? ;)

Who needs a heart, when a heart can be broken?

Skrivet:    ·  Min vardag
Helt underbart att ha historia seminariet över! Nu kan jag pusta ut lite... Trots att jag inte pluggat (jag har pluggat men inte lärt/kommit ihåg nått) så gick det fan! ;)
Kanske borde göra lite annat plugg så jag slipper stressa imorgon :)

Allt det vackra har ett slut, och det ljuset blåstes ut.

Skrivet:    ·  Min vardag
Woow what a bad day. Eller bloggning som varit sämst. När jag inte har några bilder och är alldeles för ful för att fotas så bli jag otaggad på att blogga helt enkelt. Jag har knappt fått ett piss av pluggandet gjort, så ja jag ska väl börja lite smått nu! Får nog stanna uppe hela natten om jag ska lära mig ett årtal, hatar historia. Lev i nuet och låt det gammla ointressanta vara. G-night! ♥

Issue 1.3

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Issue 1.3 - Xing SweaterIssue 1.3 - Baba SweaterIssue 1.3 - Yuna T-shirt
Issue 1.3 - Capuchine JeansIssue 1.3 - Capuchine JeansIssue 1.3 - Capuchine Jeans
Det är inte lite snygga saker Issue 1-3 har! Fan, vill beställa nästan allt! ;) Spana in allt HÄR!
 
 

The Script - No Words

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Beat that, bitch.

Skrivet:    ·  Min vardag
jag  / nya träningströjan
Jag har varit och tagit sprutan nu inför resan, gillar inte känslan precis innan dom sticker in nålen haha. 
Ikväll står det råplugga och kanske kolla lite satc om jag varit duktig ;) 

I've wasted my nights, you turned out the lights.

Skrivet:    ·  Min vardag
so much love.Carrie
 
Fashion | TumblrSamantha Jones
Facebooklilly_unique
Hade min period när jag började se om SATC men sen slutade jag bara... Nu har Jonathan fått mig att börja se det igen.. ;) Tänkte börja dra mig tillbaka och hoppa ner i sängen sen sätta på ett avsnitt eller två! :)
Godnatt på er sötisar :)
 
 
 
 

Jag har inget att blogga om!

Skrivet:    ·  Min vardag
Att plugga komemr aldrig bli min grej, jag förstår inte ett piss av avd jag läser.. Årtal och sånt med historia kan han ju glömma att jag kommer komma ihåg!
Var nere i centrum förut och skulle ta en spruta med det var bara en idiot som jobbade och dom hann stänga, så vi satt och väntade i onödan... -.-

Parodi av instagram!

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
Detta är ju så sant haha, för alla oss instagramers ;) Dom har även gjort videon jävligt bra tycker jag ;)

Don't let stupid little things break your happiness

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag somnade alldeles för sent inatt, och är sjuk så stanna hemma ifrån skolan idag. Tänkte gå upp nu och kolla om man borde äta något, men är inte hungrig så skippar nog det. 
 
Funderar på att ha en frågestund? Vill ni ha det? För ni frågar väldigt mycket saker hela tiden...

I don't hate people. I just feel better when they aren't around

Skrivet:    ·  Min vardag
Med dom enkla orden, godnatt. ♥

I'm not bossy, I just have better ideas

Skrivet:    ·  Min vardag
I'm dead and i hate my freaking bed, har legat i den för länge så den blivit obekväm. Så typiskt att man börjar piggna till när man ska gå och lägga sig. Ska gå och fika med the family, ha en bra kväll!

You deserve the world if I could give it

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi har haft lov och ändå ligger jag här i sängen helt utmattad.. vaknade nyss efter att råkat somnat hehe. 
Tillbaks till skolstressen imorgon, usch ser inte fram emot detta.. Borde ha börjat plugga på lovet, men verken haft tid eller ork till det! :(
 

Sushi times!

Skrivet:    ·  Min vardag
Fan vad gott det ska bli med mat! Inte ätit sen imorse... Gick bra på jobbet trots min huvudvärk och hosta. Fick dock prata engelska och teckenspråk störredelen av dagen, vissa människor som inte kan engelska i huvudtaget förstår jag mig inte på!!

-

Skrivet:    ·  Text/citat
Tumblr_mfot9xbg061s1d3qxo1_500_large
 

You Just Need Me - Trey Songz

Skrivet:    ·  Min vardag
 

I've got nothing to do today but smile

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon sömntutor! Jag skulle gärna ligga och dra mig men inte då, jag ska jobba och tjäna lite cash! ;) 
Min jobbarkompis Malin ska dock inte jobba, blir tråkigare utan henne :( 
Ha en bra dag! ♥

You can't make people love you, but you can make them fear you

Skrivet:    ·  Min vardag
Fan jag orkar inte vara sjuk. Nu får det fan ta och räcka! Tänkte krypa ner i min underbara säng nu och försöka sova, om ett tag iallafall, ska ju upp och jobba imorgon :( Kommer så inte komma upp ur sängen imorgon...
Godnatt sweeties! ♥

Don't judge a book by it's cover!

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu drar jag ut med mina kära vänner, cya! Ha en bra kväll! XOXO

Count your age by friends, not years. Count your life by smiles, not tears.

Skrivet:    ·  Min vardag
Känns faktiskt bra att jag iprincip slutat använda smink, sminka ögonen gör jag såklart! Men om man tänker på resten av ansiktet. Jag håller på och fixa mig lite smått, ska nämligen möta upp bestie festie och killarna sen ska vi hem till någon :)

Mitt andra par Jeffrey Campbell!

Skrivet:    ·  Min vardag
Mitt andra älskade par Jeffrey Campbell litas, kommer användas flitigt i sommar! Även om det inte finns asfalstsvägar på mitt landställe och alla andra går barfota ;)

Success is getting what you want, happiness is wanting what you get

Skrivet:    ·  Min vardag
Mår verkligen uselt! Hatar att vara sjuk, och speciellt när jag har så mycket att göra och det är lov! Kunde varit med både Mel och lite andra vänner eller träffa killarna :( Detta suger så jag blir förbannad!
Imorgon ska jag jobba också, får se hur det går.. :( 

Nya shorts!

Skrivet:    ·  Min vardag
Har hämtat ut mina nya skor ;) Köpte även ett par nya shorts igår, nitar och slitna! Perfekta för sommaren och när jag reser utomlands snart :) Tänkte läsa lite i min engelska bok nu... Hatar att plugga på lov, värsta som finns! Borde inte få prov/läxor över lov, det är  då vi ska vila upp oss men nej verkar inte dom tycka, jag stressar ihjäl mig över detta!...

Jag och min pojkvän!

Skrivet:    ·  

Bio var väl inte den bästa jag sett, inte börd pengarna haha.. Men efter det drog vi in till stan ett tag ;) vi har kommit hem för ett litet tag sen och nu ligger vi och snapar runt lite :)

Paranoid - Black sabbath

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Good things come to those who wait.

Skrivet:    ·  Min vardag
Börjar bli dags för mig och gå till bussen. Letat efter mina hörlurar som en dåre (nej lämnar fan inte huset utan dom) men kunde inte hitta dom, letade i väskan typ 10 gånger! Men tillslut när jag tänkte ge upp så hittar jag dom i väskan haha....
Ha en bra kväll söta läsare! :)

The best way to cheer yourself is to try to cheer someone else up.

Skrivet:    ·  Min vardag
Somnade lite och messade i sömnen, är fan grym på det haha! Måste börja fixa mig nu för jag ska åka till centrum och möta min kära vän sen bär det av på bio och middag ikväll i Kista! :) Sover hos Malin också, har ju inte träffat knasfian på några dagar nu så vi har mycket att prata om.. ;)

Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.

Skrivet:    ·  Min vardag
Äntligen hemma och nyduschad! Hade det jättebra igårkväll. Nu ska jag äta och se andra delen av hope springs eftersom jag glömde se klart den haha! Fråga mig inte hur jag glömde det, men sånt som händer! ;) 

We're the kids your parents warned you about.

Skrivet:    ·  Text/citat

Mishon - Love will find a way

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Hare bra!

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu åker jag och fyller på mitt busskort! Sen mäöter jag upp Matilda och vi ska äta i centrum och handla lite, ha en bra kväll! :)

First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, and then you win.

Skrivet:    ·  Min vardag
Waah, känner att min förkyldning börjar bli lite sämre! Faan vad arg jag blir! Ska vila lite nu innan jag åker så kanske det blir bättre! :) Har inget mer att skriva, säger inte i bloggen vad som händer ikväll heller! :) Men man kan jju alltid följa min instagram cassandragigel där jag förmodligen kommer uppdatera lite ikväll! :)

If I had a flower for every time I thought of you...I could walk through my garden forever.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag håller på att fixa mig lite smått nu! Vet dock inte alls vad jag ska ha på mig.. Har en massa nya kläder men inget passar för ikväll känns det som ^^ Ska leta lite till... XOXO
 

Kiss me, say that you missed me

Skrivet:    ·  Min vardag
Jo jag vaknade lite innan ett idag, men sov fortfarande väldigt länge hehe! Tänkte hoppa upp ur sängen och  börja packa väskan för ikväll :) 
Ha en bra dag! ♥

When you lost my trust, you also lost me.

Skrivet:    ·  Min vardag
Pratar med lite härliga vänner som jag ska till imorgon, dock vet jag inte om jag vågar åka dit längre haha! ;) 
Imorgon hoppas jag på att någon väcker mig innan ett, måste hinna packa och lite sånt. Ska möta upp Matilda i stan och käka middag osv :) Godnatt på er!

Don't call a girl obsessed, when she's in love

Skrivet:    ·  Min vardag
Har proppat i mig en massa apelsiner och bakat en sockerkaka, ja när man är sjuk får man äta sånt. När jag blivit frisk börjar jag hårdgymma och sluta äta onyttigt igen! 
 
Nyårslöften:
Träna mer och få bort några kilon.
Ta bort alla människor som får mig att må dåligt.
Var mer sparsam.
 
Brukar inte ha en massa löften och sånt men detta ska jag försöka hålla! 
 

Don't try so hard. The best things come when you least expect them to.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ni kanske märker att jag inte är på så bra blogghumör... Känner mig bara sjuk ocj allmänt trött på allt.
Ska göra egen apesinjuice och dricka mängder av det och hoppas att jag mår bättre imorgon, då händer det roliga grejer! Dock inget jag tänker skriva ut i bloggen :)

Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll

Skrivet:    ·  Dagens låt!

If he's the right guy, he won't leave.

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon, jag vaknade faktiskt nyss! Inte sovit såhär länge på ett bra dag! Men det behlvdes kan jag säga, är fortfarande sjuk så tänkte gå upp och fixa lite te sen sätta på en film. Idag måste jag egentligen plugga men jag tar det senare!

Ny dag, nya tag!

Skrivet:    ·  Min vardag
Även fast jag har fulaste leendet så bli jag bara glad av bilden! Min Bästie. Inget fake smile här inte, dock var detta igår och nu är det en ny dag och nya tråkiga saker har hänt. Man ska aldrig ta något/någon för givet, vad som helst kan hända! Så ta hand om alla ni älskar, prata med dom ofta, sluta bråka över små saker och ha kul! ♥
 
Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid syster min, dock får jag sällskap i mobilen! Godnatt på er.

Mitt hjärta blöder

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite bilder ifrån nyår! Togs lite fler men tyävrr inget att lägga upp, fast det kommer komma lite fler bilder bilder imorgon :) Nu ska jag lämna min säng som jag legat i hela dagen och förflytta mig till soffan och kolla på film med päronen!

Vila i frid Seth!

Skrivet:    ·  Min vardag
Fina kusin barn! Någon så liten förtjänar inte att lämna denna värld såhär snabbt.
Såg fram emot att få se dig växa upp och hann träffa dig alldeles för lite!
Vila i frid Seth!

Cause I'm only a crack in this castle of glass

Skrivet:    ·  Min vardag
My girls!
Puuh så trött jag är, efter att jag kollade på en film höll jag på att somna! Men nu var jag nästan tvungen att gå up, fast tänkte bara sätta på en ny film har inget att att göra! ;) Ha en bra kväll!

2013 please be good to me...

Skrivet:    ·  Min vardag
Hejsan alla läsare! Hade några vänner som sov över här inatt, och alla har precis dragit :) Städat och sånt efter igår också så nu kan jag ta det lugnt :) Laga mat och kolla på en film förtjänar jag fasiken nu... Har inte ätit något idag utom glass till frukost haha....
 
CASSANDRA