Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Landet

Skrivet:    ·  Min vardag

Kom hem sent sent inatt... Och är redan på väg till landet. Ikväll ska jag sova ut något ordentligt, går ju för fan sovandes känns det som. Bloggningen blir dåligare när jag är borta nu, vet inte när jag ska åka hem heller. Ska försöka slänga in inlägg via telefonen, det är ju internet som strular där borta! :(

Midsommar bilder!

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev en del bad faktiskt & solning ;)
Mys vid bryggan varje kväll :)
Skrattattacker / lite mer häng ;)
Typ den ändå bilden från midsommar (synd när vi va så fina)  / Spillde smink sisådär 6 på (natten)morgonen...
Ja midsommarhelgen var som sagt grym och spenderades med härliga människor :) Får försöka fixa fler sådana kvällar! Ett.Måste. Vi försökte ta massa bilder, men glömde bort och de resterande bilderna tänker jag tyvärr inte visa upp i bloggen haha ;)

Cutiepie!

Skrivet:    ·  Min vardag
Har haft det super bra i Norrköping med brudarna. Skaffat nya vännet och varit uppe så sent att jag itne ens fattar hur vi orkar hållla på haha ;) Dock är jag verkligen svin trött just nu, vi la oss runt 6 på morgonen tror jag.. Vill bara sova! Men ska packa nästa väska inför en sleepover at Emma ;)

Rebecca & Fiona - We Are Girls

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Gambit

Skrivet:    ·  Film tips
 

JACQUARED PEPLUM TOP

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Ursnygg och cool peplum topp. Vet inte hur många peplum toppar jag har nu, men dom är verkligen den snyggaste modellen på alla toppar tycker jag :D Kostar 249:- hos Nelly.com :)
 

Maskinen - Limousin

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
 
Dessa sköningar ska jag se live ikväll ;)

This is 40

Skrivet:    ·  Film tips
 
 

Rosa topp!

Skrivet:    ·  Min vardag
Glömde att visa min snygga somriga topp som jag köpte igår, mycket finare irl dock. Kostade 249:- hos på gina tricot. Ska nog inviga den direkt när jag kommer hem här ifrån Bråvalla ;)

Pleated bow dress

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Hur söt är inte denna!? Älskar den vippiga kjolen, rosetten och spets tyget :) Perfekt att slänga över en stickad tröja också och fortfarande se bra ut på kvällarna ;) Finns att köpa HÄR för 299:-
 

Maskinen - Kärlek vid sista ögonkastet

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
 

Don't hate what you don't understand

Skrivet:    ·  Min vardag
Bild ifrån igår.
Nu har jag kommit hem ifrån Anna och centrum :) Vet faktiskt inte vad jag ska göra nu, kanske blir lite filmmys eftersom jag stressat hir och dit hela dagen! Åker till Bråvalla imorgon tidigt på morgonen så ska försöka lägg mig inna klockan 4 iallafall ;)
 
 
 

Dejt med min pingla!

Skrivet:    ·  Min vardag
Dags att bege sig ner mot tåget och möta upp en saknad Malin, lite tjejsnack och middag står på schemat! Efter det så ska jag hem till Anna för att möte upp alla girlsen för att snacka om Bråvalla litt ;) Ha en bra kväll!

Happy plugs

Skrivet:    ·  Min vardag
Puuh så varmt och kvavt det är ute, helt galet! Tänkte hoppa in i duschen nu och göra mig lite fräsh ;) 
Lunchade med mama ochc sen handlade jag lite saker, mötte upp Anna och handlade lite mer haha ;) Men saker till tågresan behövs och alla mina hörlurar har gått sönder så var på tiden at jag köpte nya! :)

Wake me up...

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon, jag har dock varit upp ett bra tag ;) Har hållt på att fixa och ring hit & dit, packat osv! Nu ska jag åka och lämna väskan hos Matilda sen blir det käka mat med mamsi och åka runt lite :)

Just too much.

Skrivet:    ·  Min vardag
Bild ifrån igår.
Ja jag var på en inspelning för TV3 på en ny serie som ska starta, vet dock inte när ;) Sen har det kaosat lite och jag har verkligen inte haft ork att blogga eller ta mig ur sängen... 
Har inte ätit sen imorse så är en aning hungrig nu, blir väl att ta en macka och kolla någon film. Orkar inte tänka mer på allt som hänt... 

Säljer en Bråvalla festival biljett!

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu är det så att jag ångrat min köp av biljett till den grymma festivalen Bråvalla. Men för att inte ha spenderat flera tusen och bara kastat i sjön, så vill  jag sälja min biljett. Den kostar 1900:- och är ett 3-dagarsfestival pass men säljer den för billigare. Tågbiljett både fram & tillbaka har jag också som kan fås.
Om du skulle vara intresserat lämna en kommentar med din mejl i detta inlägg eller mejla cassandra.gigel@hotmail.com. Den som köper biljetten skulle rädda mig sååå!

You forgive people simply cuz you still want them in your life

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon, ska fixa med alla era kommentarer sen när jag har mer tid. Jag tänkte gå ut och sola lite nu när det fortfarande är bra väder :) Får försöka vara lite mer akriv med bloggandet nu, om det fortfarande uppskattas? :)
Ha en bra dag, xoxo!

Life's a game made for everyone, and love is a price

Skrivet:    ·  Min vardag
Sådärja nu var jag och Tindra äntligen hemma efter dena långa tågresa! :) Haft en bra midsommar? Jag och Emma har iallafall haft det jävligt bra, åh så kul vi haft :) Tråkigt att det gått så jäklas fort bara. Får väl försöka dra ihop lite gäng och göra samma sak i sommar :)

Skönt!

Skrivet:    ·  Min vardag

Bästa helgen på jävligt länge, sjukt lycklig just nu!:) Stannade kvar på landet och kommer hem senare ikväll ;)

Miley Cyrus - We Can't Stop

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Here comes the boom

Skrivet:    ·  Film tips
 

Stora halsband!

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Något ställa med snygga smycken är fasiken bikbok, dom har fått in jätte många snygga stora halsband! :D Dessa ovan kostar mellan 99-199 kronor :)
 

Mario feat. Nicki Minaj - Somebody Else

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

That day...

Skrivet:    ·  Text/citat
 

Oz the great and powerful

Skrivet:    ·  Film tips
 

Goodiebag RFSU

Skrivet:    ·  Skönhet/tips
Här har jag fått hem det nyaste VIP paket ifrån Reddville :D Tjejerna gör det alltid så fint så! 
Fick hem de nya produkterna i serien balance :) Tycker verkligen ni ska gå med i detta om ni inte har gjort det än :)

TS TATTOO

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
Älskar detta "tatueringstryck" på tröjor, så förbaskat snyggt. Känns som en riktig "Cassie tröja" :D TYcker det gråa är snyggast, fast lite ljusare färger på sommaren man kanske borde ha iallafall ;) Finns på bikbok och går loss på 199:-/st.

Ride wit me - Nelly

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
Slänger in en riktigt skön låt såhär på midsommar förmiddagen ;)

Mohombi - Bumpy ride

Skrivet:    ·  Min vardag
Bara för den är så bra och man blir glad av låten!

Rockar skärgården!

Skrivet:    ·  Min vardag
Älskade syster ♥
Jag tog med mig Emma till landet, och oj vad kul vi ska ha! Tycker synd om er som ska fira midsommar hemma faktiskt ;) Vi åker hem igen på söndag, men det är långt kvar... Får se vad vi hittar på ikväll, lär väl träffa lite kompisar här ute som vi kan hänga med ;)
 

Summer shake

Skrivet:    ·  Min vardag
Titta vad vi fått in på jobbet ;) Summer shake med pucko smak! Den är as god, testa den vettja :) Behöver ju inte jobba nu på 3 veckor, för jag har semester!! Wihoo så skönt :D
 

Cause you can't lose something you never had

Skrivet:    ·  Min vardag
Både jag & mami har ledigt imorgon så det betyder att vi kan ha filmkväll ikväll, woop ;) Är riktigt jävla as taggad på att åka ut til landet imorgn! Tiden har bara rusat förbi och jag kommer ihåg förra midsommar som om det var igår. Den dagen kinda changed my life, så ska bli kul nu iår igen! :D 
Näe nu måste jag packa väskan, godnatt på er! ♥

Sean Paul - Other Side Of Love

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

New dress

Skrivet:    ·  Min vardag
Min nya klänning ifrån Topshop, kostade 549:- men så värt! Älskar det mjuka tyget och den sitter helt perfekt :) Längden är också bra, hatar nämligen korta klänningar som är långa...  Tänkte ha denna på midsommar faktiskt plus mina beiga Jeffrey Campbell :)

Summertime sadness

Skrivet:    ·  Min vardag

La mig i solen direkt när jag vaknade. Lyckades få några timmars sömn inatt faktiskt, har annars vaknat var och varannan timme :( Gått en prommis i det härliga vädret med Eroz också. Tänkte snart böja dra mig inåt för att börja packa väskan lite ;)

Just cuz' something seems impossible doesn't mean that you shouldn't try

Skrivet:    ·  Min vardag
Har hållit på i några timmar och fixat lite inlägg åt er i helgennär jag inte komemr vara hemma. 
Jag har ingen internet tid kvar på telefonen heller plus att det är så grovt segt där ute så får se hur det går. Hur som helst så komemr de tkomma upp massa inlägg :) Börjar bli lite trött nu och tänkte sätta på en film sen sova, fick inte många timmar somn inatt. Somnade klockan 2 och vaknade 3 sen vaknade jag tidigt för jobbet också... 

Vapiano mys!

Skrivet:    ·  Min vardag
Mami och papi överaskade mig genom att komma in till stan och så gick vi till vapiano och käkade middag, åh så gott! Precis kommit hem och på sängen låg ett brev och väntade på mig ;) Visar det senare. 
Hann även köpa en fin klänning idag som jag tänkte ha på midsommar :)

Words.

Skrivet:    ·  Text/citat
Facebook
 

Jessy Dress

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Kärlek vid första ögonkastet! Hur snygg är inte denna klänning!? Fan hade jag sett denna tidigare hade detta fått bli min midsommarklänning, men hinner inte komma fram innan dess :( Kostar endast 299:- vilket jag tycker är ett bra pris för denna typ av klänning :) Kommer ifrån Nelly.com
 

-

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

 

Lune - Leave The World Behind

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

I'm in shape, just not the right one.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu bär det av mot bussen, tagga bio! ;) Jobbar imorgon också så hoppas vi inte kommer hem allt försent, orkar inte vara lika hängig som idag imorgon. Näe, nu ska jag rusa!
Ha en bra kväll söta läsare! Puss.

The bling ring

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag och mina brudar ska äntligen gå på The bling ring ikväll! :) Känner att jag behöver komma ut lite idag och unna mig något mysigt var det fan länge sen jag gjorde. :) Har inte speciellt mycket att skriva nu när jag inte gjort något. Men så kan det vara ibland...

Nothing beats a girl with a beautiful singing voice. Well, except Chris Brown

Skrivet:    ·  Min vardag
Precis duschat efter att jag varit ute med Eroz en sväng. Fick min lönespec idag, och den var jävligt nice den! :D Känner mig dock väldigt hängig och tung i huvudet.. Orkar inte göra någonting. Anatar att det blir slappa resten av dagen! Puss.

Norlie & KKV - Faller

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
 

Du lät mig förlora för att lära mig att vinna.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fyfan vilken jobbig jobbdag det har varit idag! Äckligt mycket folk och sen blrjar det ÖS regna och hagla så alla kommer in till oss.. Puuh så skönt att denna dag är över! Nu tänkte jag faktiskt lägga mig i min säng och bara slappa för att jag kan! :)

I can't go back to yesterday because I was a different person then.

Skrivet:    ·  Text/citat
 

Open heart top

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Beiga HÄR & vita HÄR!
Ursöta toppar ifrån märket Club L. Kostar inte alls mycket heller, bara 149:-/st, perfekt nu till sommaren och shorst ;)
 

Labyrint - Ortens favoriter

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Trust? Years to earn, seconds to break.

Skrivet:    ·  Min vardag

Känner mig så förkyld så jag tog en dusch (inbillar mig att det försvvinnet då, åtminstonde för ett tag...) Blir bara filmmys med mamsen & papsen, orkar ändå itne göra något ikväll. Ska jobba länge imorgon, till klockan 8! Kom på i efterhand att Rix FM festivalen är imorgon efter jag tackade ja till jobbet. Helvete ockås, lär va bra med folk -.-

Do magic. Enter her heart, without touching her.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kroppen börjar väl säga ifrån lite, konstant kliar det i näsan. Undrar om det är allergi eller förkyldning på g?..
VI hra släkten över nu och har precis ätit, blir fika snart också :) Får se ifall jag ska dra ut ikväll eller om det blir en hemmakväll, en hemmakväll låter faktiskt ganska lockande men fest är ju kul det med ;)
 

The lost valentine

Skrivet:    ·  Film tips, Min vardag
 
 

Välkomna 11:e & 12:e paret i familjen!

Skrivet:    ·  Min vardag
Åhhh så snygga! Beställde såklart ifrån Spartoo.se som numera är min favorit webbshop för skor ;) Neongula och vinröda, helt perfekt till sommaren! Snyggt till bruna ben också :D Ska nog inviga dom såfort jag vet att det ska vara bra väder hela dagen! ;)

Oskar Linnros - Från Balkongen

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Fuck the rain

Skrivet:    ·  Min vardag

Fan vad det ska regna! Jag och brudarna ska dra till schoolsout som är utomhus ett tag... Efter det så ska vi vidare på fest, kommer ju se ut som en jävla badanka när man kommer fram... Aja får väl fixa oss lite innan. Vi visar oss bland människor ;)

Kiss me hard before you go, summertime sadness.

Skrivet:    ·  Min vardag
Två nya lack som jag fick av mami
Hello readers! Köpte nytt busskort inför sommaren när jag ska tåg lite överallt efter jobbet! Desperat behöv av min lön nu, har inga pengar!! Kan inte vänta tills 25:e waah. Aja får hoppas att dagarna går fort, dock skulle jag vilja ha lönen innan midsommar och inte efter :(

Sommarklännigar!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Älskar att detaljerna på dessa somriga klänningar ovan! Kan typ sitta och kolla på kläder i flera timmar över internet haha, finns mycket finare saker på internet tycker jag än i affärerna, bredare utbud kanske man ska säga! Skulle gärna vilja ha båda två :) 

Sommar klännigar!

Skrivet:    ·  Skönhet/tips
Älskar att detaljerna på dessa somriga klänningar ovan! Kan typ sitta och kolla på kläder i flera timmar över internet haha, finns mycket finare saker på internet tycker jag än i affärerna, bredare utbud kanske man ska säga!Skulle gärna vilja ha båda två :) 
 

Absolut torr goodie bag

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Detta fick jag hemskickat i Tampon for free VIP utskick! Har redan testa torrservetterna och dom funkar faktiskt, men ska fortsätta ett tag till och se hur det funkar :) Perfekt med detta nu på sommaren, för att slippa svettas så mycket! :D
 

Jordgubb & kiwi

Skrivet:    ·  Min vardag
En annan mainstream dricka, Celsius testade jag här om dagen. Inte speciellt god enligt mig men skulle vilja testa dom med kolsyra. Säkert mycket godare ;) Nyduschad och fräsch tänkte jag nu fixa naglarna och lite sånt, ikväll blir det film med mami :)

Uniq One All in One Hair Treatment

Skrivet:    ·  Skönhet/tips
 
                            
Måste tipsa om denna Uniq One hårvårdsprodukt. Har haft den nu ett tag och är helnöjd, luktar fräscht gör den också, min är snart slut så tänkte beställa hem en ny :) Finns hos Eleven.se för bara 149:- har jag sett.
 
Den gör 10 olika grejer, så funkar i princip till allting som har med hår att göra!
  • Återuppbygger torrt och skadat hår.
  • Tillför glans och eliminerar frissighet.
  • Skyddar vid värmestyling.
  • Gör håret silkeslent och ger jämnhet.
  • Färgbevarande med UVA/UVB-skydd.
  • Lättare att styla och slätar ut.
  • Gör håret medgörligt.
  • Ger en hållbar frisyr.
  • Förebygger kluvna toppar.
  • Ger mer volym.

People with the greatest advice usually have the most problems.

Skrivet:    ·  Min vardag
Bild ifrån igår... ♥
Eftersom inte bloggen funkade igår så tänkte jag inte på att tidsinställa inlägg inför idag när jag jobbade. Är entligen hemma ifrån detta regnväder! Helt slut i fötterna och börjar få ont i huvudet, får inte bli sjuk! :( Ska vila och dricka massa vatten nu!

Lana Del Rey - Summertime Sadness (Cedric Gervais Remix)

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
 
Lätt den bästa remixen på Summertime Sadness!

Stökigt rum eller?...

Skrivet:    ·  Min vardag
Mitt rum är KAOS! Fyfan vad det ser ut, hatar egentligen när det är stökigt... Får inte ens plats med alla mina kläder i garderoben haha? Ni kan få efterbildersen när jag städat klart haha ;) Vet att ni brukar fråga hur mitt rum ser ut, äntligen kanske jag kan uppfylla det ;)

Sport BH!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Ny sport BH från H&M! Den rosa har jag haft ett tag, det är den blåa som är ny :) Älskar dom starka färgerna, det gör ju inget om man bara vill träna endast i den och byxor nu på sommaren när man springer ute, är ju så snygga. :D 
 

Nu funkar bloggen igen!!

Skrivet:    ·  Min vardag
Yaaay äntligen! visste inte ens att den legat nere sen igår, tills massa av mina vänner ba "eh din blogg funkar inte?" Såg det på statestiken sen också haha... Har bara slappat idag så ni missade inget, håller på att fixa mig nu för att dra ut med massa vänner och grilla osv :) Mysfaktor på högnivå! Jobbar dock imorgon och ska på syrrans avslutning, ska upp tidigt och fixa hennes hår också.. Puuh.

Vad kan det vara?

Skrivet:    ·  Min vardag
Sådärja nu är jag hemma efter en lång jobbdag och svängde förbi Marcus studentmottagning också :) Också hunnit hämta ut mitt paket, visar sen vad det är i ;) Nu ska jg banne mig kolla på film och slappa! Får äntligen pusta ut...

Chalet girl

Skrivet:    ·  Film tips
 

Avicii - Sweet Dreams

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Godnatt på er!

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev en spontan utgång ändå, satte upp håret i en toffs och drog på lite mascara. Inte trodde jag att vi skulle träffa så många.. Men jo det gjorde vi haha! Är inte speciellt trött, bara hungrig, men måste försöka att somna iallafall. MAssa jobb imorgon och bror min fyller år! XOXO

I dont' trust words, I trust actions.

Skrivet:    ·  Min vardag
Följde med mami och fixade lite studentpresenter :) Glömde att hämta ut mitt paket som ligger på posten också såklart... :( Orkar nog inte gå ut ikväll faktiskt, ska ju jobba imorogn från 10-19... Lång dag hehe! Men får väl hoppas att det går hyffsat fort ändå :)
 

DWS Norma

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag köpte denna svarta enkla kjol för ett tag sen, letat efter den som en galning men aldrig hittat i min storlek.. Vilket jag inte gjort heller tog en S men är aldelles för stor men köpte den ändå så får jag väl sy in den istället haha. Den är ju perfekt eftersom den passar till allt! :D

DW Montana

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Uber söta klännigar ifrån bikbok! Skulle inte tacka nej till dessa ovan :) 299:- kostar dom bara. 

Sommarlov på riktigt!

Skrivet:    ·  Min vardag
Efter att ha väntat och väntade på busshelvetet som var försenat.. Så när jag kommer hem får jag ett mess fårn posten att jag har ett paket som väntar. Det kunde inte kommit LITE tidigare!? Fan... -.-
Nä nu ska jag gå och laga lite mat, håller på att hungra ihjäl!

Silence is better than bullshit.

Skrivet:    ·  Min vardag
charmigt värre.. ;)
Fan att det ska regna på vår avslutning imorgon -.- Kanske kör på jeans då istället för klänning. Nu ska jag kolla lite tv innan jag ska sova, har lite sovmorgon imorgon iallafall. :)  Någon mer som får sommarlov imorgon?
Godnatt på er peeps! ♥

You wanna be the king? Then treat her lika a queen.

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite bilder ifrån igår och idag 
Tindra råkade nocka hennes huvud i min läpp så... Hej fläskläpp...! Lagom fint till avslutningen imorgn också, wiho. Rockade Ikea med la familia efter jobbet, därav dålig bloggning. Tänkte faktiskt slappa lite nu och kolla serie sen börja förbereda inför imorgon :)

we

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite bilder ifrån igår och idag 
Tindra råkade nocka hennes huvud i min läpp så... Hej fläskläpp...! Lagom fint till avslutningen imorgn också, wiho. Rockade Ikea med la familia efter jobbet, därav dålig bloggning. Tänkte faktiskt slappa lite nu och kolla serie sen börja förbereda inför imorgon :)

9 Juni

Skrivet:    ·  

Färdig jobbat för idag! Dock så jobbar jag typ hela denna vecka... Puuh, kommer bli jobbigt ;) Trodde jag fixat något inlägg åt er så ni hade nått nytt att läsa medans jag jobbade men icke då! Sorry guys, men gör det tills nästa gång :)

Stannar en natt till

Skrivet:    ·  

Blev kvar här på landet även fast jag jobbar imorgon, pappa skjutsar in mig med vår båt istället :) Har legat och stekt i solen idag med, börjar fasiken bli brun nu ;)

Geordie shore

Skrivet:    ·  Film tips
Någon som kollar på Geordie Shore? Liknar ju Jersey Shore som jag följer flitigt. Har precis börjat kolla på denna serie ;)
 

John De Sohn - Under the sun

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

omFg

Skrivet:    ·  Min vardag
Glömt att visa mitt nya iPhoneskal som jag köpte förra helgen ;) Köpte det mest för skojsskull, men eftersom det är i silikon och täcker hela telefonen tänkte jag att det blir bra när jag ska till Bråvalla. Ifall jag tappar den liksom ;)

Jag har blivit en kräfta

Skrivet:    ·  

Jag har bränt mig som fan idag haha! Trodde inte solen skulle ta sååå mycket men det gjorde den, aja lär ju bli brun sen så det är bara nice ;) kanske solar lite imorgon också innan jag åker hem :)

Reload - Sebastian Ingrosso & Tommy Trash

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
 
Definitivt den bästa låten just nu, åhh så bra!

Nicky Dress

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Kostar 599:- och finns HÄR!
Galet söt klänning med rosetten och alla cutouts! Perfekt vippig kjol också ;)
Just nu är det också fri frakt & fria byten om man handlar över 500:- hos Nelly :D

Godmorgon!

Skrivet:    ·  

Jag har redan hunnit springa runt ön och nu ligger jag och sis nere vid vattnet och solar! Tänkte ligga här resten av dagen faktiskt ;)

The internship

Skrivet:    ·  Film tips

Mot mitt älskade landställe!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag är påväg till landet nu och stannar till lördag, om det är bra väder åker jag hem senare annars åker jag hem på förmiddagen :) Papi kommer och hämtar mig med våran båt eftersom "stora" båten redan slutat gå :)
Jag vet inte hur bra internet kommer vara där, antagligen inte bra alls.. Så kommer inte vara aktiv med kommentarerna medans jag är borta. Ha en bra kväll sötisar!

Heal - Loreen

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Batman T-shirt

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Finns att köpa HÄR!
Hur snygg är inte denna tröja? Letat efter en sån här länge, hittat några på olika hemsidor fast dom har inte haft något snyggt tryck. Älskar det guldiga batman trycket :D Passar perfa till både långbyxor och shorts

Äntligen landet!

Skrivet:    ·  

Möter upp Annisen på bussen eftersom hon också ska till stan, sen blir det lite jobb. Drar till landet direkt efter jobbet :)

Woopeliwoop!

Skrivet:    ·  

Blev jätte nöjd med håret :D färgade ju bara utväxten dock. Är påväg till stan nu, busshelvetet var försenad grovt och sen kör idioten fel (hur man kan lyckas med det på en rak väg fattar jag inte) så jag missade tåget, precis framför ögonen stängdes dörrarna... Åker och möter upp Paou och Anna så ska vi ha lite kul ikväll! :)

Reaload, this is what we are made of.

Skrivet:    ·  

Oj så snabbt dagen gick på jobbet idag, lärde ut Fannie i kassan också ;) Ni som följt min blogg ett tag har sett henne här förut, vi har landställe på samma ö :) sprang till tåget som en dåre och nu är jag halvvägs hemma, sen ska jag färga håret! :D

Lifes a joke

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Älskar dessa linnen ifrån Eleven Paris! Var så nära på att klicka hem det med Johnny Depp eller Marylin Monroe på, kostar 320:-  finns även i andra färger än dom ovan och med andra kändisar på ;) Den lilla texten på tröjanstår det "Lifes a joke", tror jag ska införskaffa mig ett sånt här linne iallafall! :D 
 

Sommar!

Skrivet:    ·  Min vardag
Rensade ut skåpet i skolan, 1:an har gått så galet fort så det är inte sant! Känns som jag började förra veckan typ.. Efter det låg jag och sola ett tag. Ska strax börja åka mot jobbet, slutar klockan 7 och klockan 8 ska jag färga håret... Kommer komma hem precis om jag inte missar tåget efter jobbet... Stressigt som fan!! Hoppas jag hinner bara :)

Adrian Lux bilder.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kom på att jag inte visat några bilder ifrån Adrain Lux. Har börjat packa lite smått inför både helgen och tagit ut saker som jag sk aha på landet i sommar så jag slipper ta allt sen ;) Ser fram emot att komma iväg till landet faktiskt, hoppas bara på bra väder så jag kan glassa i solen ;)
 

Get it sweater

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Svarta HÄR & gråa HÄR
Gillar den här tröjan, perfekt för kalla sommarkvällar när man inte vill ha jackan på sig ;) Kostar bara 299:-
 
 

4 Juni.

Skrivet:    ·  Min vardag
Eftersom det inte är så bra väder idag blev det inget solande vid poolen :( Kanske imorgon dock.
Tog en springrunda efter jag kom hem ifrån Malin och har precis käkat :) Håller på att planera veckan lite, än så länge är det jobb imorgon & torsdag sen drar jag nog ut till landet på torsdagkväll och kommer hem på lördagen :)

Oskar Linnros - För sent

Skrivet:    ·  Dagens låt!

You're so fake, Barbie is jealous.

Skrivet:    ·  Min vardag
Haft ont i huvudet typ hela dagen och nu värker fötterna också... Ett avsnitt big rich texas till sen ska jag banne mig få sova. Hoppas på superbra väder imorgon, bara för jag värken jobbar eller går i skolan så ska det bli regn, kanske ändras, who know's! Blir det bra väder så ska dagens spenderas vid poolen med Malin :)

Stop playing games with her heart

Skrivet:    ·  Min vardag
Puuh äntligen hemma ifrån jobbet! Blir yttligare lite jobb denna vecka som jag bokat in :) Inte ätit sen jag var på lunch hos Lina med alla brudar... Kanske ska fixa i ordning lite mat och ta en dusch. Har faktiskt tagit sommarlov nu ;)

Bloggen får lida!

Skrivet:    ·  

Var på gymmet när jobbet ringde, klart jag ställer upp så är påväg nu efter att ha stressat som ett as ;) bloggen får lida lite nu tills jag kommer hem bara, men tar igen det!:)

Musch.se

Skrivet:    ·  iPhone bloggning
Eroz äter inte torrfoder som dom flesta hundarna gör utan han äter barfmat från musch! Tack vare det så får han mer energi och bättre päls :) Rekommenderas till alla hundägare där ute!

Jag saknar dig mindre och mindre för varje dag.

Skrivet:    ·  Min vardag
Skola imorgon igen då, dock mina sista dagar i 1:an har gått läskigt fort! Har lite strö lektioner, typ 1 om dagen så jag får se om jag pallar gå på dom haha. Tänkte dejta duschen nu och sen blir det ltie serie tittande innan jag ska sova :)

Different is cool.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tog en PW hem ifrån stationen sen solade jag i någon halvtimma innan jag tröttnade haha. Min lill afamilj kom också hem så vi kakade :) NU tänkte jag dra ut i det soliga vädret och träffa bästis :) 

Neongula converse!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Gissa om dessa skor är påväg hem till moi? ;) Såklart dom är! Faskien vad snygg fär det är, fått en liten crush igen på allt som är neon färgat. Har ju ett par likadana i neonrosa converse så varför inte klicka hem dessa också! :D 

Klapp och sla - Oskar Linnros

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
 
Åh så grym!

Länge sen man jobbade.

Skrivet:    ·  

Jag tycker inre jag jobbar SÅ mycket. Men tydligen tycker andra det, dom vill inte ens att jag ska ta mina kompisars pass när jag ställer upp :( Det är ju ändå ny månad nu så då har jag ju faktiskt inte jobbar någonting ;) Aja, får försöka skaffa lite extra jobb dåra kanske...

När det inte finns någonting som kommer göra så att såren läker.

Skrivet:    ·  Min vardag
Anna kom över och gjorde mig sällskap denna lördagskväll, snackade lite sen så kollade vi på film och myste :D Vi båda är duktiga och ska jobba imorgon ;) Råkade ju sova ganska länge idag så är inte trött... Blir lite mer serie tittande innan jag går och lägger mig :)

Do me a favor, smile.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kanske dags att göra lite nytta nu. Mitt rum ser verkligen ut som ett bombnedslag och det ligger kläder överallt! Men nu tänkte jag sätta musiken på högsta nivå och laga lite mat :) Puss.

Det finns plåster som du måste riva av

Skrivet:    ·  Min vardag
Var sååå nära på att köpa några grejer haha. Men shoppade faktiskt litegrann igår också, visar det senare när jag fotat det. Eftersom det regnar ute så blir det faktiskt ännu mer serie tittande innan jag ska laga middag åt me, myself an I ;) 

June please just be awesome

Skrivet:    ·  Min vardag
Herregud förlåt för att jag inte bloggade igår, jag trode jag gjort det sen glömde jag bara.. Efter bio så drog vi vidare till Paou och träffade lite härligt nytt folk :D Emma sov hos mig inatt och vi ska snart åka till centrum :) Behöver gå förbi banken också, sen måste jag sluta shoppa.... Varit lite för mycket senadste dagarna haha..
CASSANDRA