Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Nu är du borta och jag vet inte vad fan jag ska göra.

Skrivet:    ·  Min vardag

Pratar lite i telefon med min lilla tönt. Blir filmkväll ikväll med mami, är verkligen helt slut och orkar inte göra någonting. Tindra har tjatat hela dagen om att få sova i mitt rum, ger upp och säger att hon får det nu. Det är trots allt ganska mysigt att sova bredvid någon ;)

Keep your heels, head and standards high.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hi dolls! Waah så trött jag är. Blir nog att sova tidigt ikväll hehe. Mina päron kommer strax hem och då ska vi åka hem till farmor och farfar :) Helt under bart skönt med lov, ska försöka hinna vila upp mig och träna! :)

Classic.

Skrivet:    ·  Min vardag
Så skönt att ha jobbat klart för idag! Ska fixa ihop en sallad nu och kolla på någon serie, jag behöver slappa. Min familj kommer väl hem om någon timme sen får jag se vad som händer, gymmet har nog stängt. Kanske springer lite utomhus istället. Ha en bra dag :)

Love And Honor

Skrivet:    ·  Min vardag

Justin Timberlake - Mirrors

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Kärlek.

Så sant haha!

Skrivet:    ·  

The impossible

Skrivet:    ·  

Som rubriken lyder, det är den filmen vi kolla på. Åh så hemsk, handlar om tsunamin i Thailand. Ska återgå till filmen nu :)

Tjejkväll!

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu har vi lagat mat som består av ceasar sallad, blir lite film på det! Tagit en massa fula bilder har vi också hunnit med haha... Ha en bra kväll, xoxo!

30:e Mars

Skrivet:    ·  Min vardag
Äntligen hemma efter att ha åkt fråm och tillbaks över hela Sverige känns det som. Vi köpte middag och massa gott till efterrätt :D Kommer bli über mysigt. Ha en bra dag :)

I'm not adele I don't wish "nothing but the best" for you. Die bitch.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag och bestie ska svänga förbi hos en vän och hämta lite saker vi glömde. Sen ska vi hem till Malin och jag tänkte tömma hennes garderob hihi ;) Köpa en massa gottis på ica ska vi också hinna med. Vi skiter i bio ikväll och laddar hem filmen och har det mys istället :D

Allergic to stupid people

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag orkade inte blogga igår när vi kom hem. Men vi hade en bra kväll. Nu behöver vi gå upp och fixa lite frulle, sen får vi se vad vi hittar på ikväll. Lite oklara planer fortfarande ;) XOXO

CARNATION SWEATER

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
Har spanat in Nellys nya kollektion, så fina saker! Tänkte faktiskt klicka hem några saker där ifrån :) Dessa godnigar finns att köpa HÄR!

Wiho!

Skrivet:    ·  Min vardag
Bussen går strax och vi ska möta Matilda och Karin :D Vi får försöka ta massa bilder ikväll, för Mel tar med isn kamera hihi :) Måste skynda mig att klä på mig nu. Hoppas ni får en grym kväll.

Aren't you somethin' to admire. Cause your shine is somethin' like a mirror

Skrivet:    ·  Min vardag

Vi har käkat middag och ska nu börja fixa oss lite, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig dock... :/ Ska hjälpa Malin med hår och makeup. Kanske mobilbloggar lite ikväll också :) Ha en bra kväll!

Smokey eyeshadows

Skrivet:    ·  Min vardag
Köpte dessa snygga "smoky" färger från H&M här om dagen. Med tanke på det billiga priset så är dom grymma. Blir as snygga sotade ögon om man använder färg 2,3,4 och 5 :D
Jag älskar att sminka både mig & andra, har typ alla färger som finns och vill ha fler! :D Någon som behöver bli sminkad till bal eller lliknande, heey I'm right here! ;)
 

Wifey or what!?

Skrivet:    ·  Min vardag
Wifey or what?! Jag håller på att storstäda mitt rum... Till och med min garderob och smink hylla, har rensat och slängt massa smink! Rensat lite ur garderoben och lyckades fylla en kasse med  kläder, skulle lätt kunna få 5 till men har inte tid för det just nu ;) Måste fortsätta städa nu innan malin kommer! XOXO

Just because you don't have a prince doesn't mean you're not a princess

Skrivet:    ·  Min vardag
Piccsy :: Photo∞ Breakfast ∞SMILE | via Tumblrdelicious breakfast
Gomorgon dolls! Solen skiner och jag skulle inte banga på en springtur om det inte var för att jag börjar bli sjuk igen.. Tänkte fixa ihop någon frulle, sen blir det städa lite. Har ingen lust med det haha, så tråkigt!
Malin kommer senare också, då blir dert tacomys och sen drar vi vidare :) Ha en bra dag!
 

Overthinkg leads to negative thoughts.

Skrivet:    ·  Min vardag
Har en liten Tindra på besök inatt, myspys. Ska försöka att inte sova bort hela dagen imorgon, måste städa innan Malinito kommer på besök och stannar hela helgen ;) My room is a big fucking mess. Godnatt på er cuties! ♥

Calories don't count on the weekend

Skrivet:    ·  Min vardag
Slängde iväg en liten beställning på Nelly, inte nätshoppat på ett tag nu så tyckte det var dags ;) Tänkte fixa lite te och glass åt min hals, sen ska jag se på film. Städa rummet får jag göra imorgon istället, orkar inte göra det nu haha.

Äntligen påsklov!

Skrivet:    ·  Min vardag
Påskägg väntade i sängen! Så gulligt av farmor och farafar :) Fick lite godis, pengar och en navelpiercing :) Har ni fått några påskägg än? :D Hade en super mysig kväll men Klara, Lina, Amanda och Malin i gamla stan. Kaosade lite i slutet när Malin tappade bort sitt matkort och då måste man betala 750:- haha! Jag garvade dock ihäl mig. ;)

#matorgasm

Skrivet:    ·  

Satan så gott det är, alla som inte ätit på vapiano. Ni missar något!! :)

OneRepublic - Secrets

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Chillpill

Skrivet:    ·  

Jag och Malin har nyss käkat. Strax ska vi åka till tillbaka skolan för sista lektionen som är svenska, vi ska bara kolla på massa redovisningar. Efter det drar vi in till stan för äta käka på vapiano, så jävla god mat där!

Dear brain, please shut up

Skrivet:    ·  Min vardag
Imorgon efter skolan så åker jag och brudarna in till stan för att käka på restaurang och fira att vi fått lov, underbart :D Kanske blir lite träning efter det om jag hinner och orkar, annars får jag ta igen det på lovet :)
Ska lägga mig i sängen nu och sätta på musik i lurarna och somnar kanske om några timmar iallfall. Natti natti sweeties ♥

Today is a gift that's why it is called the present.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fixar naglarna såhär lagom sent på kvällen så dom kommer bli helt misslyckade för man snart sk ahoppa ner i sängen. Någon som känner igen sig? ;) Liten sovmorgon imorgon kommer välbehövligt. Vet själv att jag får för lite sömn och därför är jag konstant trött och blir sjuk lätt.

Träningsstuff!

Skrivet:    ·  Min vardag
Köpte proteinpulver med vaniljsmak som verkar vara gott, ska strax testa det :D
Direkt när jag kom hem blev det en spontan sväng till stinsen direkt för att käka middag med resten acv familjen, Yohio från mello var även där, vilket jävla kaos! Fyfan... 

Nu är det fan vår på riktigt!

Skrivet:    ·  Min vardag

Waah har inte ätit på riktigt sen imorse, är jätte hungrig! Har köpt allt jag tänkte plus lite till såklart ;) Tänkte fota allt så ni får se sen ska jag kolla vad man kan laga för mat ;)
Testade på det relativt nyöppnade Joe & the juice stället, fyfaaaan vad goda! Men såklart, dyra för sådär lite juice... Super snygg kille som jobbade där också hihi. 
 

Nytt i garderoben!

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick med mig denna somriga topp här om dagen, så himla söt så var bara tvungen :D Perfekt söt till short med nitar ;)

Sluta tidigt i mitt hjärta.

Skrivet:    ·  

Älskar att sluta tidigt, fick även ett mess imorse att lektionen började senare än vanligt. Skönt med andra ord. Nu blir det stan med Matilda, ska åka och hänga lite i hennes skola först. Vet 3 saker som ska införskaffas idag :)

Sorry, my heart is on a diet.

Skrivet:    ·  Min vardag
Plattat håret - check! Ska se klart på ett avsnitt Khloé and Lamar, och snacka klart med Jonathan sen sova. 
Imorgon efter skolan så åker jag in till stan och möter Matilda, vi ska handla lite träningssaker och sånt roligt! :D 
Godnatt på er sötisar :) ♥

Jag kan din typ. Vi är samma skrot.

Skrivet:    ·  Min vardag
Matilda sjöng jätte bra och är äntligen hemma ifrån stan! Nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig sen blir det nog lite serier ;) Kolla in alla nyttiga saker som mamma köpte hem och slänga ihop någon fruktsallad ;)
Så jävla skönt att inte ja något plugg att komma hem till! Wiho :D

Snygga skjortor

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Den söta rosa eller militär gröna skulle jag lätt vilja ha i min garderob! 

Vi drar, oavsett om det är ett år eller några dar.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hemma nu en snabbis ska bara fixa håret och makeupen sen drar jag in mot stan! Matildas skola har en konsert och sångfågeln ska såklart sjunga, ska bli kul att se :) Middag på vapiano också, myspys! :D Ha en bra kväll!

At the gym!

Skrivet:    ·  

Händer mycket idag! Ska snart bli hämtad av papsen efter en timmes träning. Hem och fixa mig sen blir det middag på vapiano med brudarna! Wihoo :)

I hate being sexy. But somebody has to do it.

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite deep talk med mamma om de kommande dagarna & dom som gått har jag haft haha. Tänkte platta håret mitt och sen hoppa ner i sängen, vill försöka sova mer nu eftersom jag kanske blir sjuk så mycket för att jag får för lite sömn. Jonathan du måste låta mig sova ;)
 
Kollade ni på Top model? I did. Jag tyckte inte rätt vann, Josefin var inte ens snygg och Shams var så mycket bättre! Waah, besviken... ;)

#bradag

Skrivet:    ·  Min vardag
Slängde ihop en kladdkaka, inte för att jag förtjänar det eller behöver det men ah. Tränar bort det imorgon :) Planerar morgondagen lite smått också, fun things are going to happen ;)
Blir lite mer Khloé and Lamar inna top model finalen, wiohoo :)

Khloé and Lamar season 1

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har börjar kolla på Khloé and Lamar, älskar hela Kardashian familjen och har sett alla deras serier utom halva denna och season 2 på Kourtney and Kim takes New York ;) Har ni sett några av Kardashians serier? :D
Har sån lust att baka något onyttigt även om jag försöker sluta med allt sånt skit. Hehe... XOXO

Slow process is better than no process.

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev ett snabbt och lite slappt gympass med Matilda, får köra på bättre imorgon haha. På onsdag ska vi iallafall in till stan och köpa massa roliga träningssaker :D Ikväll blir det Top model också, härligt! :)

Tröttare än tröttast

Skrivet:    ·  Min vardag
Cuddlevildskog -
TumblrFacebook
Inte orkat vara något aktiv på bloggen idag, känner mig helt slut och tror jag börjar bli sjuk igen. Fan! Blir jag det ska jag fan köpa några tabletter eller något för bättre immunförsvar, detta funkar inte.
Får bli bättre imorgon. Godnatt på er! ♥

Snapple with kiwi and strawberry

Skrivet:    ·  Min vardag
Ligger och typ halvsover i sängen, blev sjukt trött nu efter denna dag... Tänkte sätta på någon serie och försöka äta något. Smakat snapple någon gång? Så himla gott, ska dricka det nu ;) Fanns överallt i NYC och hur många smaker som helst, finns dock inte lika många i Sverige tyvärr :(

Time doesn't actually heal all wounds

Skrivet:    ·  Min vardag
Gymmade lite och körde ett spinningpass med Matilda också :D Måste hoppa in i duschen efter denna effektiva dag! ;) Har inte så mycket plugg i veckan som jag trodde, med tanke på att alla lärare alltid klämer in massa prov innan lov. Någon muntilg presentation och läsa en bok, that's it än så länge :)

Space it up!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Gillar mönstret, snyggt och en enkel tröja! Snygg till blåa "slitna" jeans eller svarta :)

Hope - Who Am I To Say

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Godmorgon!

Skrivet:    ·  

Lite jobb en söndag som denna då. Får äntligen träffa Malin igen som inte jobbat på två veckor, varit lite som tomt henne :(

Love is in the air. Wear a gas mask

Skrivet:    ·  Min vardag
Åhh så jag längtat efter min säng. Nybäddad och en lite Tindra bredvid mig, så mysigt så!
Imorgon ska jag jobba like always, snart är det löning också wiho! Har en del saker som måste införskaffas snarast så ska bli skönt med lite cash :)

Det hjärta som skulle bli ditt på något vis, det fryser nu sakta till is

Skrivet:    ·  Min vardag


Släkte ni ljuset på Eart hour som var 20.30? :) Jag och tjejerna gjorde det och tände lite ljus och satt och snacka lite skit ;) Haft en bra lördagskväll och är lite trött nu men blir lite filmtittande med päronen sen sova lillesyrran i mitt rum. Syskonmys med massage som vanligt & snacka killar ;)

Skön lördag sådär

Skrivet:    ·  Min vardag
Testade att "sota" ögonen med olika rosa idag, vart ganska snyggt faktiskt ;) Ska byta om snabbt nu och sen åka mot Malin och alla brudar för en mysig middag! Score :) Ha en bra kväll cutiepies!

If it doesn't kill you, it shapes you. If it doesn't break you, it makes you.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hemma och nyduschad! Så himla skönt att få duscha dagen efter fester och sånt haha. Håret bli så risigt när man använder hårspray.. ;) Håller på att bestämma lite planer för kvällen, får se om jag ska käka middag med lite brudar :)

Herre min gud!

Skrivet:    ·  

Vilken kväll igår... Hände en del saker som jag inte skriver ut här hehe.
Vi såg iallafall bästa Tim Gartz (som finns på spotify) DJa i två timmar och var mycket dans! Sen åkte vi vidare till donken och skulle äta lite, tig en glass vilket kanske inte var mitt smartaste val haha.

Adam Lambert - Runnin

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Adam Lambert är en av mina favorit artister, alla hans låter är verkligen grymma då menar jag ALLA! Denna ovan är inget undantag, hela hans nyaste album Trespassing är underbart.

Basic and glitter!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Två nya nagellack, glittriga fick jag av tjejerna förra helgen och det adnra köpte jag igår. Dom tar slut så snabbt dom genomskinliga haha. Från H&M.
 

Woop woop!

Skrivet:    ·  

Så sjukt hungrig! Vi ska snart gå ner och beställa hem lite mat och sen börja fixa oss för kvällen :)

Frukost tips!

Skrivet:    ·  Tips!
Har börjat mitt nyttigare liv och detta äter jag på morgonen, tycker inte om att äta frukost. Är aldrig hungrig på morgonen heller, men kan inte tänka mig att skippa frukosten. Nötter och andra frön är både gott och nyttigt så ett tips för er som inte heller är någraa frukost människor! ;)
 

Now I can't seem to breathe right, cause I keep runnin' from my heart

Skrivet:    ·  Min vardag
I ett hopplöst försök om att hitta något att ha på mig imorgon tar jag en liten paus. Har fan inga kläder, även om garderoben är överfull så finns det inget. 
Imorgon direkt efter skolan åker jag hem till Malin där vi sover sen, vi ska på fest lokalfest i stan på kvällen med en jävla massa andra människor. Woop woop. Tim my friend ska även vara DJ och ska bli kul att röja lite till hans låtar ;)

P!nk - Just Give Me A Reason ft. Nate Ruess

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Lite nytt!

Skrivet:    ·  Min vardag
Har ni brudar testat trosorna ovan (svarta & rosa)? Dom blir "osynliga" under tighta jeans/klänning etc. Så smarta & bekväma så köpte med mig 2 hem och dom andra för dom var söta ;) Byxorna har jag kollat in ett tag och fanns min storlek inne även om jag hellre velat ha en storlek mindre så köpte dom :)

Let me be your everlasting light

Skrivet:    ·  Min vardag
Funderar på att spendera lite egentid ikväll. Kanske borde tagit jobbpasset som erbjöds idag.. Men jag är väldigt trött. På människor också. Hoppa ner i badet med ansiktsmask, fixa naglarna och annat man kan må bra av :) Peace out.

Jo men det rullar!

Skrivet:    ·  Min vardag
Gymmat och shoppat lite - check! √ Egentligen så är jag en fattiglapp just nu och lönen kommer på måndag. Jag visste att jag hade ett presentkort men klart som fan hittar jag inte det när jag står och ska betala, men när jag betalat och går ut då jävlar hittar jag det! Så sjukt irriterande... 

Keep it glassy, never trashy, just a little nasty.

Skrivet:    ·  Min vardag
Börjar lite senare imorgon så slipper gå upp runt 7. Så jäkla skönt, men bara för jag vet det så stannar jag uppe längre, vilket inte är så smart kanske... Ligger och kollar på Snooki & Jwoww och lär bli ett avsnitt till innan sovdags.. :) Tror jag avklarat allt plugg utom att läsa ut en bok men det gör jag någon annan gång.
 

If you continue to work hard, let that be the fuel to your fire.

Skrivet:    ·  Min vardag
Woop woop, hemma och har träningsvärk! Skönt ;) Kommer vara värre imorgon fast ska träna bort det, kör direkt efter skolan igen! Aldrig vila höhö.. Blir lite vila på fredag istället när det är fest! :D 
Nu blir det käka mat då jag är svin hungrig och sen hoppa in i duschen och plugga lite smått :)

Fina armband!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Vill ha det första, så galet fint :D Har dock redan alldelles för många armband, kan inte ens räkna dom haha.. 

Gym times biatch!

Skrivet:    ·  Min vardag
Ska börja åka mot gymmet nu! Får se hur länge det blir, minst 1 timme tycker jag iallafall ;) Om det inte märks har jag kommit in i perioden jag vill träna hela tiden och tycker det är kul! :D
XOXO

Hade planer på att skaffa mig en framtid, nu måste vi dra.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kort skoldag idag igen men dock inget gym direkt efter utan kör ikväll med Matilda istället :) 
Har en del trängingsvärk från igår men inte så farligt, känns bra ;)
 
Tänkte kolla om det är någon som vet vart man kan kolla på/ladda ner kardashians senaste season? Ligger efter som fan med alla serier jag kollar på bara för sidan stängdes ner :'(
Ha en bra dag! ♥
 

I'm definitely not an angel, but I'm not that evil, you know.

Skrivet:    ·  Min vardag
Lagom trött chey vill bara sova nu, nu, nu! Tror dock en liten skitunge kommer hålla mig vaken ett tag till ;) ♥
Känns som jag kommar sova bra inatt, någon ångest eller något har jag inte. Jag mår väldigt bra, knappt någon skola och jag ligger inte efter som jag brukar. Har tid för träning och träna ska jag göra imorgon och resten av veckan! Lovely. :)
Godnatt fina läsare (är för trött för att svar på era kommentarer, gör det imorgon.) 

Bra jävla trött!

Skrivet:    ·  Min vardag
Började min träning direkt efter första lektionen typ runt 11 och är äntligen klar nu! Mer än 3h på gymmet och 1h i badmintonhallen är avklarat och jag har endast ätit frukost och en proteinbar idag. Jo jag är hungrig som fan. Ska ställa mig i köket (där kvinnan hör hemma) och slänga ihop nått gott och nyttigt! :D
 

Det kommer aldrig va över för mig - Håkan Hellström

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Träna som ett träningsfreak!

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag kommer vara helt slutkörd ikväll och sova gott känner jag. Syster min har friidrott nu och jag ska kolla på efter det blir det badminton 1 timme och spinning 1 timme! Woop woop, livet leker och Cassie tränar höhö. 
Får nog fixa en rejäl måltid när jag kommer hem annars kommer jag tuppa av haha.

Please stay forever with me

Skrivet:    ·  Min vardag
Gymmade i 2 timmar ungefär, riktigt skönt! Ska även spela badminton med pappa i någon timme ikväll ()bra träninge det med) kanske även hinner med en timma på gymmet med Matilda också :) Ska slappa lite till nu medans jag kan, xoxo!

Snygg i sommar!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties

You only get one shot, do not miss your chance to blow

Skrivet:    ·  Min vardag
Waah jag hatar hatar hatar historia så grovt! Har bara en lektion imorgon på 2h så tänkte dra vidare till gymmet direkt efter det. Sen på kvällen kör jag gym igen! Behöver det känner jag... Det är den ända jag har att se fram emot imorgon. Peace out.
 

Jag svär livet blir bättre när man vet var man ska

Skrivet:    ·  Min vardag
Helt sjukt hur mycket skolan kan tynga ner mig. Blir helt jävla nere när jag har ett prov dagen efter som jag inte förstår något av.. (För överigt så skiter jag fullständigt i vad som hände på 1600-talet) 
Därför har bloggen hamnat lite åt sidan idag, snart kommer top model som jag ska kika på och sen sova.

Lyx VS budget

Skrivet:    ·  Lyx vs budget
Längesen jag gjorde lyx VS budget, men kanske slänger in några sånna collage ibland ;)

Svävar högt över molnen

Skrivet:    ·  Min vardag
Efter någon timmes gym och sen en PW hem ifrån tåget, så ska jag nu ställa mig i köket också fixa nått att äta. Frågan är bara vad. Nyttiga saker i detta hus existerar ju knappt... 
Har tydligen hnistoria prov om något ointressant också som jag måste plugga på, buhu...

Gymmet!

Skrivet:    ·  

Åker in och möter Malin sen drar vi till gymmet i stan :) ska bli skönt att få träna lite, dock är jag inte helt frisk än... Det märks när jag tränar :(

I may love to shop but i'm not buying your bullshit

Skrivet:    ·  Min vardag
En timme kvar på St.Patricks day då, har ni firat något läsare?;) Ska kolla klart på filmen och sen börja dra mig tillbaka. Är ledig imorgon och ska upp tidigt och gymma :) Ska snart köpa kort på friskis igen! Då blire tafanimej gym varjedag! Försöka iallafall hehe. Ska börja satsa hårt och dra in till stan och köpa lite proteinpulver och grejer ;)
Sweet dreams och natti natti på er! :)

Don't be sad because of people - They will all die.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ligger i sängen och kollar på karate kid, lätt en av mina favorit filmer. Nästan lika bra som Burlesque ;) Har träningsvärk i benen men vet inte vad det kommer ifrån har ju inte tränat på några dagar :O

Nothing worth having comes easy.

Skrivet:    ·  Min vardag
Mysmiddag med Malin på Vapiano. Behövde det efter morgonens läskiga händelse.. :( Nu ska jag hjälpa syrran med lite saker och sen kolla lite film eller något. Ganska trätt efter att ha jobabt nu ;)

Another Happy Day

Skrivet:    ·  Film tips

Vapiano!

Skrivet:    ·  

Världens godaste mat!

Smycken!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Älskar halsbanden! Även om jag älskar fina stora örhängen tycker jag inte det passar på mig men på andra brukar det vara snyggt! :)

Beautiful - Eminem

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag

Music is my painkiller.

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon mina kära läsare, vakna upp som en blondin har jag inte gjort på ett bra tag faktiskt! ;) Ska strax börja åka mot jobbet och nu passar jag äntligen in där eftersom alla andra är också blonda haha. Efter jobber ska jag äta på restaurang med lite brudar, mysigt! :) Ha en bra dag!

Happiness.

Skrivet:    ·  Min vardag
Här är tårtan som jag bakade igår. Den blev supergod och jag gillar inte tårta egentligen haha ;) Har fortfarande inte vant mig vid mitt blonda och korta hår haha.. 
 
 

I don't trust words, i trust actions.

Skrivet:    ·  Min vardag
Har inte ätit någon mat idag, väldigt dumt jag vet... Bara blivit lite tårta och kaffe. Så ligger i sängen och väntar på familjen som köper hem sushi men det tar lite tid... :( Blir hemma ikväll för jag ska jobba imorgn och tänkte försöka vara lite utvilad och lägga mig "tidigt" ;)

Blondes have more fun!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag sa aldrig att jag skulle bli blond till er läsare, men titta så fint! Bilden för det dock inte rättvisst, är blondare i verkligheten och lampan som gör att det är gult. Får ta bättre bilder sen när det är ljusare ute :)
Fixade håret hos Lisa på U-Zone, super duktig är hon och blev så nöjd! :D Det ligger i Farsta, nära centrumet och dom fixar även naglar där, hade det inte varot för mitt jobb att jag inte får ha långa naglar så hade jag fixat dom också! Men får bli i sommar :)
HÄR kan ni gå in och kolla deras hemsida om ni är intresserade av att klippa eller färga som jag gjorde :)

Wanties!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Denna snygga och enkla topp skulle jag inte tacka nej till! :D

Säg är det långa nätters fara, att se det man vill se

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon, jag har varit vaken ett tag och hoppade in i duschen direkt. Om någon timme fixa mitt hår och klippa det. ;) Måste klippa mina sliiiiitna toppar :( Kommer gör lite ont i hjärtat att klippa mitt långa hår, hehe! 
Gårkvällen var supermysig och bra med mina tjejor! Måste göras om oftare :) Ha en bra dag sötsisar.

Ringar från H&M

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Den blåa ringen!! Fyfan vad snygg den är! Älskar den :)

The Kills Cheap and Cheerful

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Skön låt att tagga till för ikväll! ;)

Fan då!

Skrivet:    ·  Min vardag
Snart ska mina brudar komma! Och satan i gatan jag har glömt att fixa tårta opsi.. Måste göra det typ NU!? Hörs senare :*

Don't jugde me, I'm just a teenager.

Skrivet:    ·  Min vardag
Apelsin juice är fan det godaste som finns! Lika gott med drinkar, kolsyrat är inte sä jäkla gott ändå. Det går inte att dricka snabbt om man är jättetörstig (vet att man ska dricka vatten då, men cola är godare ibland). Skulle lätt kunna dricka upp en liter apelsin juice haha..
Chilldag i skolan och nu när jag kommit hem måste jag börja städa inför ikväll! XOXO.

Premium rush

Skrivet:    ·  Film tips
Såg denna film här om dagen också, riktigt bra denna med! Även om man inte gillar sport så är den bra, då den handlar om annat med :) En skön action rulle :)

Minns det som igår första gången du log. Som om jag snubblade pladask på marken och bara dog

Skrivet:    ·  Min vardag
Fått lite gjorde denna värdelösa torsdagskväll iallafall :) Orkar inte med en heldag i skolan imorgon... Så jobbigt med sen lunch poch sluta 4, snyft :( Jobbar hellre! 
Nattugglan som jag är tänkte jag kolla lite film och sen läsa boken i svenskan tills imorgon. Sova kan man göra i graven.

Wifey'n bakar!

Skrivet:    ·  Min vardag
Sådärja jag har bakat en fet jävla tårta tills imorgon! Improviserar som vanligt när jag bakar och blev ganska bra tror jag, ska dock garnera tårta imorgon :) Öh om jag ska ha gäster imorgon kanske jag borde städa mitt rum hehe... Men det orkar jag inte, just nu iallafall. 

Things we left behind

Skrivet:    ·  Min vardag
Eftersom jag ska ha en massa brudar över imorgon på middag så måste jag åka och handla lite saker. Ska börja fixa en massa saker redan ikväll så jag slipper stressa efter skolan :) Hörs när jag kommit hem igen! Puss.

Snygga vårjackor!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Skule vilja en en jacka i varje färg som existerar! Ser så snyggt och fräscht ut :D  

You were once happy without him, you will be happy again

Skrivet:    ·  Min vardag
Äntligen hemma ifrån skolhelvetet! Haft hål från halv ett tills min sista lektion som börjar tre. Dock så pluggade jag då och skrev klart en hel uppsats inom idrott, så slippet göra det hemma :) Åt inte så bra i skolan idag av någon anledning så ska fixa ihop nått att äta nu! :)

There are these days when I just fucking hate everybody

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Okej, jag går och lägger mig nu. Eller sova går inte men antar att vila är bättre än inget. Har precis plattat håret och planerat lite saker inför helgen. Då händer det grejer! Ni kommer inte känna igen mig. Woop woop.
Godnatt på er, peace out.

Be who you want to be not what others want to see

Skrivet:    ·  Min vardag
Jäkla slapp eftermiddag... Orkar verkligen inte göra någonting och ändå har körde jag inte så hårt på gymmet. Glömde strecha efteråt så får skylla mig själv om jag har träningsvärk imorgon hehe..
Får se om jag ska åker och handlar lite inför middagen jag host'ar på fredag, myspys :)

Chasing maverick

Skrivet:    ·  Min vardag
Åh så himla grym film! Älskar sånna här typer av filmer. Den är verklighetsbaserad vilket gör den ännu bättre!
 
Den handlar om en galet snygg kille som älskar surfa och ser upp till hans granne som surfat på en av dom största vågorna som finns, hans pappa lämnade honom när han var liten och mamman är allmänt borta och har inget jobb = inga pengar knappt. Han får därför sköta det mesta hemma, men ack så bra! Se denna :)

Du är precis som en låt som spelas på repeat, man tröttnar på dig

Skrivet:    ·  Min vardag
Såfort jag lägger mig ner i sängen somnar jag nästan.. Gud så trött jag är! Kommer ligga kvar i min sköna sänge ett tag till innan jag börjar göra lite vettiga saker.. ;) 
Lill-lördag idag också, fasiken vad veckorna går fort! Redan påsklov om ett tag ju :D Men klagar inte.
Ha en bra kväll, xoxo!

Gymmat!

Skrivet:    ·  

Har varit och gymmat i stan och är nu på väg hem, ska bli skönt att komma igång med gymmandet igen. Dock lite osäker på om jag ska gymma i stan eller på Friskis, tar ju ett tag att åka till stan. Vilket är lite jobbigt..

Funny you're the broken one, but i'm the only one who needs saving.

Skrivet:    ·  Min vardag
Har sett på två stycken grymma filmer idag! Ena om cykling och andra om surfing, dock inte sett klart den sista än vilket jag ska göra snart. Tänkte tipsa om dom senare, så jävla grymma :D 
Imorgon efter mina två lektioner drar jag in till stan för att gymma, äntligen!!
Har varit sjuk så jävla länge nu och nu är det dags att börja for real igen, när jag skaffat gymkort ska jag försöka träna varje dag. Sommaren är fasiken här snart! Beach 2013, here i come!

You're wrong, just stand there in your wrongness and be WRONG.

Skrivet:    ·  Min vardag
Min nya tröja från H&M divided. Den har djup uringrig vid armarna som man ej ser.
Tiden bara flyger iväg! Satt och skrev ett inlägg om träning/pepp om träning för läsare. Tog en timme och kom pe en jädrans massa! :D Visar det dock senare ;) Ingen idrott imorgon vilket betyder 2h mer sovmorgon, så skönt! Efter det har jag två lektioner endast. Nu blir det film och kanske äta något gott :)

Sometimes we win, sometimes we learn

Skrivet:    ·  Min vardag
Höll på att däcka i sängen ett tag, men har nu gjort lite ärenden. Har absolut ingenting att göra så tänkte läsa lite, gillar att läsa, bra böcker, för man blir trött och glömmer bort allt annat för en stund. Shit, känner mig som en riktig filosof, haha. Cyaa ♥

Anna jacket!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Får en liten mini crush på dessa, vill ha den blåa eller gröna! Vet dock inte om jag slå till bara.. ;) 399:- kostar den iallafall :)

Strict parents create sneaky kids.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag som hade tänkt plugga men vår historia lärare sköt upp provet, då gör jag detsamma med pluggandet. Blir en chilldag istället! Underbart, ska fixa lite frukt och sätta på en action-rulle. :) Peace out.

Only seventeen but she walks the streets so mean

Skrivet:    ·  Min vardag
Dunkar lite bra musik i lurarna och tänkte hoppa ner i sängen, kanske läsa några sidor ur min svenska bok innan jag somnar. Imorgon blir inte heller någon heldag i skolan, det kallas s-k-ö-n-t-! Det svåra är dock att komma upp på morgonen, fy vilket helvete.. Hör inte ens mina sex alarm jag har ställt. Hehe.
Godnatt sweeties! :) ♥

You were sort'a punk rock, I grew up on hip hop.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fixade lite frukt & nötter like I said before, så gott och nyttigt! Sen tog jag en vitamin well med NOLL kohydrater, awesome :D Tänkte testa om jag kan bli klar i tid och kanske sova innan 1/2 inatt.. 

I wish my eyes could take photos

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick med mig lite roliga saker hem, ska fixa en egen müsli med nötter! Har så svårt att äta på morgonen, är aldrig hungrig. Vill ni att jag ska börja skriva lite träningstips och saker som relaterar till det? :)
 
 
Snart kommet Top model som jag ska kolla på och tänkte smälta lite choklad (mörk choklad ofc) och doppa frukt i :D 

You are my piece of paradise.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tänkte följa med min kära mami och handla lite mat, kanske kan få henne att köpa lite nyttigare och godare saker ;) Är ganska kränsen med mat fast ändå inte, hatar potatis, som äts alldeles för mycket i svenneland... Men vi hörs later, xoxo!
 

Diamonds are a girl's best friend

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag hann ju med lite shopping inna melodifestivalen haha. Blev lite spontant sådär ;) Köpte en till sak men visar det någon annan gång :) H&M har fått in en massa snygga smycken som passar fint till våren :D

The road is long, we carry on, try to have fun in the meantime

Skrivet:    ·  Min vardag
Bra dag idag trots att jag fortfarande är halvsjuk... Därför skkippar jag plugget och tar det senare, tänkte sätta på en film som är typ 2h 30min lång, tror den handlar lite om dans så ja därför måste jag se den. :)
 
Jag skar mig igår på jobbet i fingret, så obehagligt att dra igenom fingrarna i håret då med ett jack i fingret.. Roliga är att jag rev mig på en happymealbox, dom är tjocka.. Men bara jag som lyckas med sånt hehe! Peace.

Kelly Clarkson- Already Gone

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

A girl knows her limits, but a wise girl knows she has none

Skrivet:    ·  Min vardag
Älskling & jag
Efter att ha hållit på med photoshop några timmar i sträck nu är jag lite trött i ryggen, ska fixa mig inför natten och platta håret. Plocka fram kläder ur en garderob där det inte finns något (känns det som) är inte lätt det heller. Godnatt på er fina läsare! ♥
 

Goodiebag!

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Här är allt roligt vi fick från eventet jag var på i fredags! :) Fixade ihop ett litet collage i photshop (som jag gör allt i), kvaliten försämrades rejält bara för blogg.se inte ville ladda upp ".png" filer.. :( Har inte PS på min ("nya" iMac) utan bara på min lilla macbook. Jag använder knappt den datan så därför blir det inte att jag använder photoshop även fast jag älskar det!
Måste köpa PS  till min stora data, har bara PS för windows men jag har ju bivit en trogen Apple användare nu..

Fuck, it's Monday tomorrow...

Skrivet:    ·  Min vardag
Efter att ha börjat fixa med nalgarna nu efter jag bröt 6 st på jobbet idag, buhu, så ligger jag nu och myser i sängen till en film. Så trött så! Men jag tänker inte göra ett piss idag utan bara vila, vill bli helt frisk också så jag kan börja gymma igen! Dock går mitt gymkort ut imorgon och vet inte om jag ska fortsätta gymma på friskis eller börja i stan, that's the big question! ;)

The best way to get even is to forget

Skrivet:    ·  Min vardag
Inte lika kul att jobba när inte Malin här där.. Men hon är tillbaka om två veckor. :) Så skönt att ha jobbat, nästan lika skön känsla som efter ett träningspass ;) Hoppa in i duschen och sen slappa lite stå på schemat nu! :) XOXO
 

Sean Banan - Copacabanana

Skrivet:    ·  Dagens låt!
'
Bara jag som tycker låten är skön och lite somrig sådär? ;)

Jobba!

Skrivet:    ·  

Godmorgon på er, idag aka jag jobba och kommer som vanligt hem sent.. Runt 5. Ska snart åka ifrån Malin till stationen :) kommer va helt slut efter det, så blir nog en slappkväll! ;)

Lovely night!

Skrivet:    ·  

Hade en grym kväll med bästis! Kul att Robin vann, han är både söt och hade en fin låt. Bra text höhö, tror dock inte den kommer gå så långt i Eurovision. Nu ska vi kolla på en film eller något, godnatt på er!

10 things about me

Skrivet:    ·  Min vardag
• Jag förstår mig inte i huvud taget på "bangare", lova inte ett skit om du inte kan hålla det. Tar hellre ett nej ifrån början än dåliga anledningar som man ser rätt igenom.
 
• Jag får alltid en konstig känsla i magen när jag gör något "dumt "som jag egentligen vill göra tvärt om med. T.ex, små bråkat med någon så är den gullig och ringer upp men jag har redan låst mig och tänker inte svara, då får jag den här känslan... 
 
 Tål inte så kallade "attention hoes" på fester, i skolan och överallt.
 
 Jag äger 10 par converse som är äkta. 
 
 Jag tror på karma.
 
• Om någon säger något med en irriterad ton till mig är det precis vad jag ger tillbaka.
 
• De senaste året har min lilla dröm varit att börja dansa.
 
 Jag har bestämt mig för att börja träna lika flitigt som jag gjorde för 1 år sen, minst 1 gång om dagen.
 
 Kan inte sova om det är några smulor eller liknande i sängen. Så ingen får äta i min säng, blir galen.
 
• Jag hatar när flingorna blir mjuka när man äter fil. (inte för jag gör det specoellt ofta)
 
Jag tycker det är obehagligt att hålla i bomullstussar, klarar inte det.
 
 

Smile, why? Because you can.

Skrivet:    ·  Text/citat

Avril Lavigne - Sk8er boi

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
Har börjar lyssna på lite gamla favoriter. Avril lavigne var en av mina favorit artister för några år sedan! ;)

Bara för jag behöver dig, finns du inte... Internet.

Skrivet:    ·  

Mitt wifi strular.. Får inte igång det, jävla comhem, hatar skiten! Väntar på mina päron så ska jag få skjuts till Malin! :)

One song. Thousand memories

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja jag hade converse för jag orkade inte släpa på mina skor, trodde vi inte skulle gymma såhär ^^
Hemma igen efter en snabbis i Karlberg! :) Tänkte laga lite mat eller liknande, sen måste jag packa ner saker för ikväll och jobbet imorgon! Inte speciellt taggad på det eftersom jag inte är 100% frisk än :(
Ha en bra dag! ♥

Be happy.

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon fina läsare! Jag är uppe ovanligt tidigt visst.. ;) Ska nämligen åka sola med mina brudar en snabis, sen hem igen och fixa och packa. Sover hos Malin inatt efter mello. Super mysigt ju :D Måste åka strax så tänkte hoppa i ytterkläderna nu, det är jättesoligt ute! :D

Reddville event!

Skrivet:    ·  Min vardag
Hade en superrolig kväll med alla härliga människor! Vi fick god mat innan och efter träningspasset som var på 30 minuter ungefär, fast jag och Malin gymmade nog lite mer än det ;) Det var ju så underbart fint! Allt var rosa, heaven. Vi fick även hem söta goodiebags, vem gillar inte sånt? ;) Som jag tänkte visa senare när jag fixat lite med bilderna :)
Tack igen för denna kväll Reddville
 
Tycker alla tjejer ska gå med i deras sida där dom skickar ut gratis tamponger varje månad så man slipper köpa det själv :) HÄR kan ni gå med, och allt är gratis, ni måste bara svara på några frågor för att få nästa månads utskick! :D

Påväg hem ifrån eventet!

Skrivet:    ·  

Nothing is more beautiful than a smile that has struggled through tears.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 

Phil Collins - You'll Be In My Heart with

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
Något som spelas i mina lurar är låten ur Tarzan, åhh så fin! :D

#Vadfanskadetvaraförrubrikhärdå?

Skrivet:    ·  Min vardag
Hola chicas y chicos! Sa igårkväll att jag skulle på ett event idag med en massa härliga människor! Kommer mobilblogga så ofta jag kan, eller slänger in några inlägg. Gillar somsagt inte mobilbloggning eftersom det blir så tråkiga inlägg då men har redan fixat några inlägg också. :) Ha en bra dag sötisar, XOXO

Math - Mental abuse to humans

Skrivet:    ·  Min vardag

Må gud eller vafan som är där uppe i det blå vara med mig imorgon, måste verkligen klara matte provet, Iiiihh!
Jag och min huvudvärk ska väl ta och krypa ner i sängen och hoppas att den är borta imorgon, om inte näe då får jag söka hjälp.. 
 
Imorgon efter skolan så ska jag på ett event med bästis, kommer bli superkul tror jag :) Får ta massa bilder som jag kan lägga upp sen, tror dock jag bara tar mobilbilder, orkar inte släpa på systemkameran i skolan eftersom jag åker direkt till stan sen. Blir borta länge, kommer hem typ 11 kanske. :)

If they dont chase you when you walk away... Keep walking

Skrivet:    ·  Min vardag
Kännde att jag inte kan göra mer matte nu och pluggade i typ 30 min haha. Min huvudvärk har inte släppt än och jag har fortfarande ont i käken :( Tänkte fixa lite mat eftersom jag glömt att äta middag hehe. 

I'll be okay is that what you want me to say?

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag tror jag tar tag i mitt liv nu och återkommer ikväll när jag pluggat klart och sånt. Proppa i mig lite alvedon så kanske jag vaknar till liv. 
Ha en bra kväll läsare! ♥

Hur länge ska man behöva må dåligt?

Skrivet:    ·  Min vardag
Sista timmarna i skolan var en pina! Sjukt ont i huvudet har jag.. Läraren såg även att jag mådde dåligt så hon sa att jag cik åka hem och sova istället, jo tack gärna! Bara att jag kan inte sova utan måste plugga.. Men ska ta en liten vilopaus iallafall innan jag börjar med matten! :)

If you don't fight for what you want, don't cry for what you lost.

Skrivet:    ·  Min vardag
Min laddare till telefonen funkar inte, eller den går på "ladda-ladda inte-ladda osv.." länge hela jävla tiden så den ligger bara och vibrerar.. Så jävla kast att inte iPhone 4 laddare passar till 5:an för nu har jag ingen laddare :( Laddas den inte inatt så lär jag inte komma upp till skolan. Nog om det.
 
Har gjort mina kvällsuppgifter som vanligt, lagt fram alla kläder tills imorgon och sånt ;) Eftersom det tar typ 30 min att välja kläder på morgonen och jag bara sitter som en zombie och stirrar in där mäste jag göra det dagen innan. Jag ligger gärna till sista sekunden på morgonen och går alltid upp runt 20 min innan bussen går så får alltid stressa haha. Dumt av mig.. Men kommer verkligen inte upp.
 
Godnatt på er! :) ♥

Skulls, studds and military pattern that's my crush.

Skrivet:    ·  Min vardag
Döskallar. Nitar. Militärmönster. Dom tre största crusharna jag har just nu! Eller nitar  har jag väl alltid haft och kommer förmodligen aldrig tröttna! ;) Älskar min döskalletröja, sådär perfekt lång för att bara dra på sig när man är på stranden, hade den i Egypten ett antal gånger. Åh sommar, skynda på nu!
 

I have no time for negative bullshit

Skrivet:    ·  Min vardag
Precis tagit en skön dusch, ska fixa naglarna i en rosa färg nu. Trött på att varje gång man tar bort det svarta lacker blir det så fult haha. Blir nog bra ändå ;) Även fixat en ny deisgn åt bästis Annis, in och kika här vettja :)
Have a good notgh, xoxo! ♥

Snygga jackor!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Jag älskar den svarta ifrån Vila och även den beiga! Skulle sitta fint i min garderob här hemma :) Hittar ni någon som ni skulle vilja ha? ;) 

I'm so funny I can make myself laugh

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag är bra trött jag.. Skulle gärna vilja sova lite haha. Den där matten kan jag göra i skolan, orkar inte plugga på det hemma. Brukar alltid kännas bättre efter en dusch när man är sjuk så därför tänkte jag snart gå och duscha. :) Hare tack hej.

Vårväder!

Skrivet:    ·  Min vardag
Hejsan, hur mår ni cutiepies? :) Jag hostar som vanligt.. Astman är skitjobbig.. :(
Det är iallafall vår ute nu tycker jag hoppas detta soliga väder håller i sig så all snö försvinner! Hade min nya vårjacka på mig, lite för kallt för den kanske när jag är sjuk hehe ;)

I left my head and my heart on the dance floor, I don't wanna talk anymore.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Mitt nya schema gillar jag faktiskt på onsdagar, kommer nog aldrig käka mat i skolan då eftersom jag slutar innan lunch. Har lite extramatte för jag är sämre än sämst på det och imorgon efter jag slutat så kommer hem senare. Vilket bli runt 3, inte jätte sent dock ;) 
 
Nu ska jag lägga mig ner i min sköna säng och snacka lite med Jonathan, som förövrigt tjatar att jag ska skriva om honom i bloggen. Here you go retard. :) Godnatt på er! ♥

Make mistakes. But learn from them.

Skrivet:    ·  Min vardag
Detta var det jag hade på mig idag, älskar min nya BH på bilden. Så somrig och söt hihi :D Nu är det sista avsnittet av Maria och Mindy BFF's som jag såklart kollar på ;) Fick även sovmorgon imorgon eftersom jag inte ska va med på idrotten, underbart :)

Pitch Perfect. Riff-off

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Så jävla fina röster! :D

You'll be in my heart, from this day and forever.

Skrivet:    ·  Min vardag
Detta är Cassie när skolan inte går bra... ↑
Jag ligger i sängen och myser, men vad jag egentligen borde göra är att plugga matte som förövrigt ser ut som kinesiska?.. Kanske gör ett tal eller två men om det är rätt inte spelar ingen roll, har iallafall pluggat ;) 
 
Varje inlägg jag skriver tar alltid sån tid, typ 30 minuter minst! Fattar inte hur seg en människa kan vara.. Men kommer så mycket ivägen när jag ska skriva hela tiden haha :) Någon som känner igen sig?.. ;)

I know that if the sky would fall I'd survive it all because of you.

Skrivet:    ·  Min vardag
Det är jobbigt att vara i skolan när allt man vill är att hosta och ligga i sängen.. Tänkte skippa sista lektionen enda  tills rektorn kom och meddelade att jag fått CSN varning.. Jahapp, kanske stannar i skolan dåra tänkte jag, vilket jag gjorde.
Nu ska jag vila och kolla film, kanske blir lite plugg senare eftersom jag har matteprov på fredag, jippi! -.-
 

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it.

Skrivet:    ·  Min vardag
Gjorde en liten snabb städning nu efter jag tagit massa alvedon och kände mig piggare. Ska orka igenom skolan imorgon hade jag tänkt så ska hoppa i säng nu. Eftersom jag hoppat av spanska så har mitt schem blivit mycket chilligare så slutar tidigare imorgon ;) Godnatt på er!

Drömmer mig bort

Skrivet:    ·  Min vardag
Åh vad jag vill utomlands igen!Världens bästa känsla att få se nya saker och vara i värmen. Har iallafall lite roliga saker framöver planerade som förhoppningsvis går igenom :)
Snart börjar topmodel Sverige som jag faktiskt börjat följa när jag hinner, eller kolla på tv3play funder fint för mig också ;)
 
 

Sometimes the smallest things bring back the biggest memories

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag är sjuk och har inget bättre för mig, bläddrar lite i en tidning och målar naglarna. Tänkte hoppa in i duschen snart och fräscha till mig! :) Var hos doktorn tidigare men fick inte direkt någor vidare svar.. 

Godmorgon!

Skrivet:    ·  Min vardag
Kajsa SvenssonKajsa SvenssonKajsa SvenssonKajsa Svensson
Fick sova sittandes upp inatt för annars fick jag ingen luft och hostade bara en massa. Än så länge har jag inte hostat idag, dock vaknade jag nyss, tänkte fixa lite frukost-lunch och sen vila lite mer. Ha en bra dag!

Bruno Mars i höst!

Skrivet:    ·  Min vardag
Som några kanske vet ska Bruno Mars komma tillbaka till Sverige igen den 3:e November och jag ska gå! :D 
Älskade hans nya album första dagen som släpptes och kommer bli så grymt kul :)

Sjukare än sjukast.. Typ.

Skrivet:    ·  Min vardag
Helvetes natt det har varit somnade vi typ 3-4 efter allt hostande osv. Min astma har blivit grovare så kan knappt andas, om vi säger att jag andats genom ett sugrör förut så är det fan halva det nu.. Träningsvärk och hosta är inte så kul det heller.
Tror inte jag orkar blogga så mycket idag för mår verkligen inget bra, era fina kommentarer svarar jag alltid på med gör det när jag orkar! 
 
Ha en bra dag fina läsare! ♥

Hatar att vara sjuk lika mycket som jag trycker i mig B&J.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hostat till mig rejäla magsmärtor så jag knappt kan sitta upp längre och halsen har blivit ett litet sygrör (tack astman) och tappat rösten, underbart!
Ska hoppa ner i sängen nu efter att kollat på melodifestivalen, jag och bestie ska dit nästa lördag! Älskar att både Anton och Robin gick vidare, kommer bli grymt skoj :D
 

Virkade shorts!

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick med mig dessa snygga virkade shorts från H&M divided häromdagen, har redan ett par sånna här i vitt (från barnavdelningen dock) men dom blir så smutsiga fort så dessa blir perfekta till sommaren :D
 

Filmtips till en sjukling?

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag orkar verkligen inte göra ett piss och att skriva ett inlägg är jobbigt bara det.. Är helt skakis i händerna och hostar typ blod :( Eftersom jag bara ligger hemma och gör ingenting så har jag inget speciellt att skriva om.
 
Filmtips på komedier och andra bra filmer är varmt välkommna! Även att snacka lite skit med mig, bara att messa eler något ;)

Morgondagen är för lång bort

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon finisar! Jag har vaknat lite titt sm tätt hela natten, närjag vaknade vid tre så trodde jag typ klockan skulle varit 8 haha.. Gick upp sedan vid nio och sjukanmälde mitt till jobbet. Fan, vill så gärna jobba! :(
Blir nog en vilodag idag fast jag funderar på om jag ska dra till ******* och göra en sak :)

Hear no shit, speak no shit, take no shit.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag ska jobba imorgon förmodligen, egentligen borde jag inte göra det.. Men går och lägger mig nu med min jävla astma så får jag se hur jag känner mig. jävla helvetes skit som ska komma när jag har massa saker att göra varhe gång, vill ju så gärna jobba!!! :'( Godnatt på er mina läsare, hoppas ni får en roligare kväll! ♥
 

Begging - Anton Edwald

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Hello March!

Skrivet:    ·  Min vardag
Puuh känns som jag sprungit ett marathonlopp eller nått, helt slut efter denna dag! Har kollat upp lite saker också, ska förmodligen göra en rolig grej i veckan :D Vad det är får ni se sen.. ;) Nu måste jag varva ner lite och koll apå film känner jag. 

Bio time!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har varit jätte duktig tycker jag som städat och fixat i köket och även hjälpt syrran med kläder och frissa! ;) Nu kom mami precis hem och snart ska vi åka iväg på bio :D  
Hoppas ni får en bra dag i detta soliga väder! :D XOXO

Don't worry for the people who talk behind your back, they're behind you for a reason

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon läsare! Kunde inte somna inatt heller... Trots det lyckades jag komma upp tidigt :D Kanske kan vända tillbaka på dygnet då ;) Fortfarande jättesjuk vilket blir jävligt jobbigt om jag ska jobba hela helgen.. Hoppas jag mår bättre imorgon för gillar inte att avboka jobbet :(

You can break me like glass, like a skyscraper

Skrivet:    ·  Min vardag
PiinkLoveclarafelicia.blogg.se -.Good Night
Inte för att jag är det minsta trött då jag råkade sova lite länge idag... Men ska upp tidigt och boka en sak! :D Säger sen imorgon vad det är om jag lyckas med det ;) Annars ska jag gå på bio med syskonen och mami på förmiddagen :) Har även en annan sak på G, woop woop :)
CASSANDRA