Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Nike Air!

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Blev ett par nya skor borta i London, ett av som är dessa Nike Air :D Grymt snygga och skön! Bara att jag får skavsår som fan av som på sidan :( Nu ska jag knapra lite medicin samt äta nått innan jag går och lägger mig, hoppas att man mår lite bättre imorgon :) Måste ju vara frisk tills helgen!
Godnatt på er sötisar!

Gel nail polish

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Två nya lack ifrån London. Kommer visa min shopping i lite olika inlägg istället för ett jävligt långt ;) Har precis målat naglarna med dessa, gillar det rosa. Som ni ser är det inte riktigt ett vanligt lack utan mer som gel och bli jätteglansigt direkt utan att man behöver måla med överlack! :)
 

Boots med nitar

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Dom här bootsen var ju helt i min smak, svarta med nitar! Gillar verkligen dom, passar fin fint till hösten :) Kommer ifrån märket Les Tropéziennes par M Belarbi. Inte super dyra heller, runt 1200:- men det är ju vad skor kostar nu för tiden :) Då är bara fråga om man ska köpa eller inte köpa, vad tycker ni? :)
 

Packa upp, nej tack.

Skrivet:    ·  Min vardag
Någon som vill packa upp haha? Fan bland det tråkigaste som finns.. får väl ligga såhär i någon vecka eller två. ;) Jag har iallafall varit hos läkaren i stan nu och fått lite mediciner osv.. Så nu ska jag väl försöka få lite plugg gjort eler något. Cyaa!

Kom inte och säg att du gjort allt, när du egentligen inte kämpade alls.

Skrivet:    ·  Min vardag
Två pics över London. 
Godmorgon, eller godförmiddag kanske man ska säga.. Jag är sjuk och stannade hemma ifrån skolan idag. Försökte börja plugga lite men jag kan verkligen inte komma på något att skriva om så det sket sig. Får istället stressa på Onsdag då den ska vara inlämnad. Stress är ju inget ovanligt för mig direkt... 

RHINESTONE & COLLAR STONE CONVERSE

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
Bloggade ju för några dagar sen om ett par vita converse med nitar, har hittat två super coola som jag aldrig sett förut! Båda två är nästan sånna par skor som man bara måste ha... Så jäkla sugen på att besälla hem dom!
Lite synd bara att det är mocka tyg på de översta, men eftersom det är nitar på så ska jag nog köpa hem dom ändå! Man borde kanske gå runt i kängor i vinter men tror jag kör på converse året runt som vanligt ;) Jag gillar dom mer "annorlunda" conversen som inte bara har en tråkig färg. Vad tycker ni om dessa? 

Sista dagen, för den här gången!

Skrivet:    ·  Min vardag


Idag är sista dagen här i London. Planet lyfter 20.15, men vi ska börja dra oss mot flygplatsen några timmar innan :) Börjst bli sjuk också, kul.... Så ska faktiskt bli skönt att få komma hem. 

Love Moschino uggs!

Skrivet:    ·  Min vardag
Love Moschino JA2410 Brun
 
Någon som ska ha UGG's i vinter? Funderar på om man ska köpa sig ett par sånna... Är ett par sköna skor och går snabbt att sätta på sig haha.. Dessa söta ovan kommer ifrån märket Love Moschino.  Gillar verkligen dom små hjärtan på, supersött! Hade dom funnits inne i min storlek så hade jag köpt dom direkt :)

Akon - One In The Chamber

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Frukost

Skrivet:    ·  Min vardag
Tydligen var det kö idag till frukosten... Vi som ville äta snabbt och sen ut och shoppa... Idag ska vi till Covent garden och kolla läget ;)

Nit converse!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Som ni vet så älskar jag ju nitar. Och har själv gjort ett par vita converse med nitar på, som mestadels bara ramlar av nu och inte ser specillt bra ut. Föll pladask för dessa godingar och funderar på att beställa hem dom nu! Man kan ju som sagt inte ha för många skor så dessa skadar inte att ha i skohyllan! ;) Ni kan kika på fler damskor hos spartoo också :)

Cher Lloyd feat. T.I. - I Wish

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Nice utsikt va?

Skrivet:    ·  Min vardag
Precis utanför hihi. Snart så öppnar alla affärer och vi ska ut och röja, så taggad! Kunde knappt sova inatt haha...

London!

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi har redan hunnit spendera vår kväll på en del av Oxford street, shoppade loss lite inne på primark. Farligt att gå in där haha! Imorgon ska vi fortsätta shoppa en massa :)

Det gulligaste jag läst.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Fuck this shit i'm....

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 

Bad boys ain't no good, but good boys ain't no fun.

Skrivet:    ·  Min vardag
Om någon halvtimme så kommer mamma hem och då ska vi börja bege oss mot Arlanda :D Så galet taggad på detta! ;) Kommer hem på söndagnatt sen, så lär vara lite seg i skolan på måndag haha. Tar ju bara runt 2h att flyga också, riktigt skönt. Blir väl lite fika på starbucks innan sen när vi kommer fram ikväll ska vi gå på någon mysig restaurang :) 

Allt vi sa går på ständig repeat i mitt huvud.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick för mig att ta ett lång skönt bad med ansiktsmask, tända ljus och lite Carrie Diaries på dataskärmen ;) Så så fick det bli. Nu vet jag dock inte vad jag ska göra, började packa ner lite i resväskan till imorgon. Men jag vet inte ens vad jag ska ha med mig haha!? Känns bara som jag ska köpa allt där nere. ;)
 

Jag vill vakna upp och finna dig bredvid mig, det finns inget så vackert som dig

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 

Underbart.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Korta skoldagen är över, wiho! Fick vakna upp bredvid världens bästa imorse, inte dåligt ;) Även fast jag inte ville lämna min sköna säng så lyckades jag ta mig upp och aktisk hinna i tid till lektionen. Fick skjuts till skolan av Martin också hihi :) Blev helt plösligt super sugen på kladdkaka eller något, men orkar inte baka det just nu, så får väl bli ikväll isåfall ;)

London baby!

Skrivet:    ·  Min vardag
 
 

Håll fast vid dina drömmar och vid kärleken.

Skrivet:    ·  Min vardag
Redo för London! Fixat nytt bankkort som kom idag med posten. VISA kort funkar ju på alla internet shoppar som mitt förra inte gjorde, vilket var super irriterande, och detta funkar bättre utomlands :)  
Snart kommer Martin så får se vad vi ska hitta på, ikväll kommer hollywood fruarna också, måste man ju nästan se ;)

Fy fan vad sjukt att man kan känna sån passion.

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev en snabb rundapå gymmet, var så mycket folk och blir så otaggad då så nu är jag hemma igen. Tänkte hoppa in i duschen nu sen ska jag väl ligga och vänta på middag. Ikväll får jag besök av lilla Martin också, lär vara sista gången vi träffas nu innan jag drar till London. Brukar ju spendera helgerna med honom :(

Stop and stare, you start to wonder why you're here not there.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fått en liten del av pluggandet gjort, så nu chillar jag lite i sängen. Tänkte fixa naglarna, plocka fram kläder och lite sånt tills imorgon. Allt för att spara tid haha... ;) Ska väl vänta på att Martin ska komma hem igen så jag kan störa han lite också.. ;)
 
Ps. inlägget har varit klart i typ 1h, men glömt att publicera det som vanligt -.- 

Love Pink träningsbyxor

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Ska shoppa en massa på Victoria's Secret hade jag tänkt.. ;) Hoppas på att hitta allt jag vill bara, ett par snygga nya träningsbyxor, trosor, Bh:ar och sånt! ;) Sparat en massa pengar som jag ska spendera, inte bara på VS utan överallt i London haha ;)

Not friends, not enemies, just strangers with some memories.

Skrivet:    ·  Min vardag
Som den serie nörden jag är har jag kollat klart på alla serier som jag följt och har därför börjar se The Carrie diaries :) Men innan jag får kolla på det, så ska jag faktiskt göra lite plugg. Orkar inte göra massa skit efter London så tar tag i det nu ;)

Friendship is the best medicine.

Skrivet:    ·  Min vardag
Buongiorno läsare! Bion var supersöt och nu är jag as trött haha... Ska hjälpa Tindra, plocka fram kläder tills imorgon så jag slipper ägna all tid åt det och sen gå och lägga mig, måste ladda upp för en skolvecka nu.. Fast jag är ju ledig i mer än 1 dag iallafall :) G'night guys! ♥
 

Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade.

Skrivet:    ·  Min vardag
Sprang till tåget efter jobbet, fick sluta lite senare så ett mirakel att jag hann.. Jag ska nämligen på bio ikväll med familjen, Tindra valde att vi skulle se den nya smurfarna ;) Hoppas ni får en bra kväll!
 

-

Skrivet:    ·  Text/citat

Christina Perri - A Thousand Years

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Jason Derulo feat. 2 Chainz - Talk Dirty

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Godmorgon, mot jobbet!

Skrivet:    ·  Min vardag


I skuggan av din stolthet ska jag resa mig och gå.

Skrivet:    ·  Min vardag
#uppochner
Ikväll har jag fixat lite grejer inför London, kollar upp lite adresser, öppettider och fixat så bloggen håller igång under de dagarna när jag inte är hemma :) Får lite små ångest när jag tänker på allt som jag koommer missa i skolan de få dagarna jag är borta.. Gillar inte att få en massa arbete hem och plugga med. Blir liksom aldrig gjort då... Jaja, nu ska jag gå ut och mysa lite! xoxo ♥

Kid Ink ft. Chris Brown - Show Me

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Du gör det värt att gå upp på morgonen.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hejsan läsare, Martin har precis lämnat mig :( Så tänkte hoppa in i duschen och sen äta något litet. Tror det blir en filmkväll ikväll eftersom jag jobbar imorgon och inget annat händer :) Ha en bra dag! ♥
 

-

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Jag vill ha dig mer än vad jag behöver dig.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Soulmate.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Natten lång - Medina

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Studded Shoulder Sweater

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Nitar! Längesen jag köpte något med nitar på hihi. Även denna skönhet kommer ifrån Forever21. 

Vi ska bli fulla livet är meningslöst.

Skrivet:    ·  Min vardag
Min fläta idag.
Har stor städat i mitt rum, även rensat lite smycket och nagellack! Sånt som behövs men man aldrig orkar göra.. ;) Tror lilla Martin ska komma över ikväll, eftersom inget annat händer :) Nu ska jag springa in en snabbis i duschen och fräscha till mig lika mycket som mitt rum har blivit höhö ;))

Nights like this leads to, love like ours.

Skrivet:    ·  Min vardag
Skönt med helg va läsare? Mamma har snott min data och är fortfarande inte klar... Därför jag inte bloggat tidigare. Detta är typ första helgen då jag inte har någonting planerat att göra... Får se vad som händer ikväll helt enkelt :)

Your voice was the soundtrack of my summer.

Skrivet:    ·  Min vardag
Precis gjort en slarvig fiskbensfläta, hoppas på att den kan se någorlunda bra ut till imorgon ;) Fredag wiho! Tjejmiddag och jobb står på schemat då än så länge. Ska väl försöka träffa någon mer och kanske träna om man hinner ;) Nu ska jag hoppa ner i sängen min, natti natti! ♥

Clear Cut Sweater

Skrivet:    ·  Min vardag
Älskar denna tröja ifrån Forever21! Ska shoppa loss där inne när jag kommer till London ;) Hoppas på att jag kan hitta denna också. 

Din sista första gång

Skrivet:    ·  Min vardag
 
The worst freaking day of the week is over! Jag stär mig så grovt på att mina gym kläder är spårlöst borta... Fattar inte vart i helvete dom tagit vägen!? Jag måste ju träna.. Speciellt den här veckan när jag haft så mycket tid men ändå inte gjort det.. ;( Ska väl dra igång någon rulle och njuta av hösten nu ;) Toodles! 

jag fastnar i tankar kan inte ta mig loss, jag är så patetisk fast i sagan om oss.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tröttar människa får man fan leta efter, och ändå har jag inte gjort något ansträngande på min lediga dag idag.. Ska kolla på hollywoodfruarna som jag missade igår och sen idol ;) Säger godnatt nu på er! ♥

TT Toppa

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Dessa skönheter kommer ifrån bikbok, älskar dom! Om det inte vore för att jag sparade pengar inför london så skulle jag köpt någon av dom. 199:-/st kostar dom :)

Whoever you want me to be.

Skrivet:    ·  Min vardag
The O.C, var längesen. Ska nog börja kolla igen!
Nämen hejsan läsare! Jag är på väg hem ifrån Martin nu. Skulle ju åkt hem igår/inatt egentligen för jag ville upp och gymma men nu blev det inte så ;) Direkt när jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen och äta något :) 

Medina - Sagoland

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Regn och kallt.

Skrivet:    ·  Min vardag


Kul att bussen alltid ska va sen när jag ska åka buss ;( På väg till Martin nu, tar ett tag att åka dit så fan för denna buss om den inte kommer!!! Får se hur länge jag stannar :)

Som ett färgfotografi som nån förstört med flit, är jag svartvit inuti ;)

Skrivet:    ·  Min vardag
Som vanligt så råkar jag somnade jag efter skolan... Nyss ätit lite oätbar middag så lär väl bli hungrig strax igen. Tror jag ska åka till Martin ikväll, myspys. Får se när jag åker, ska fixa lite grejor först ;) xoxo.

Sometimes you gotta fall before you fly

Skrivet:    ·  Min vardag
Gillar inte regn :(
Första skoldagen för denna vecka och jag är ledig imorgon också hihi. Grymt skönt! Får hoppas att torsdagen och fredagen går snabbt, detta blir min sista helg i Sverige innan London :D Ha en bra dag!

G'night!

Skrivet:    ·  Min vardag



Lagom dags till att krypa ner i sängen, ja då fan är jag hur pigg som helst! Sen under dagen måste jag kämpa med att hålla ögonen öppna haha. Var och övningskörde lite ikväll också, gick väl helt okej haha. Blir så himlans mörkt fort nu så var typ kolsvart i skogen som vi körde i ;)

Glöm dom som glömde dig.

Skrivet:    ·  Min vardag

Cassie är väldigt trött... Fortfarande inte hittat mina jävla träningskläder och jag måste träna i veckan så får väl fortsätta leta strax. Är väldigt konstigt väder ute, ena sekunden spöregnar det och andra inte. Ikväll kanske jag ska övningsköra lite, borde iallafall ha pluggat teori idag men jag är ju så lat blev inget sånt.. 

För du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel.

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon... Eller jag har faktiskt varit vaken ett tag. Igårkvälll så kom Martin över och åkte tidigt imorse haha, stackarn. Jag skulle dra till gymmet, men hittar inte mina gymkläder! Skit irriterande, så nu får dete va. Men gå ut på en prommis med Eroz ska jag göra iallafal, så det får väl bli min träning för idag.. 

När allt är slut, vad gör väl det Om hundra år, när vi är tillbaks på noll.

Skrivet:    ·  Min vardag
Började helt plötslig ösregna från ingenstans haha... Så hör hur det smattrar på bilarna utanför mittt fönster ;)
Blir nog inget ut att åka ikväll ändå, ska cväl dra igång någon bra filmrulle och mysa lite själv istället :) XOXO.  

Vågar du så får du varje skärva av mitt hjärta.

Skrivet:    ·  Min vardag
Skulle jobbat över lite, men sen tyckte dom det inte behövdes. :) Får se vad lilla jag ska hitta på, om man ska åka och träffa någon eller bara chilla hemma. Har ingen skola imorgon så kan ju vara borta länge hihi :)

-

Skrivet:    ·  Text/citat

Avicii - Hey Brother

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
 

Work

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon sötisar. Vaknade av mig själv ganska tidigt, brukar aldrig göra det när jag ska jobba... Men kanske har fått vila ut mig lite äntligen ;) Snart är det dags för jobb också, skulle inte skada att jobba över lite för den delen heller.

AVICII feat. Audra Mae - Dear Boy

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Bio time.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kör på min andra beanie mössa ikväll när vi ska på bio :) Så skönt att ha mössa och slippa fixa håret haha... 
Riktigt hungrig börjar jag bli nu också så ska snart börja fixa mig i orning för att dra mot Kista :) Hoppas bion är bra också, någon som sett nya Grown Ups? :)
 

Morning would be better if i always woke up next to you.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej på er mina läsare. Killarna och Malin har precis dragit och jag tänkte väll fixa lite lunch och sen hoppa in i duschen. Ikväll så ska jag och Malin på bio, grown ups 2 är ju ett måste att se ;) Ha en bra dag! ♥ 

Som det ska vara.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har lagat middag till mig och Malin, snart ska Martin och Nibbe komma :) Får se vad vi ska hitta på för skoj ;) Ska försöka blogga lite senare, glömde helt bort att göra det förut.. :( Ha en bra kväll!

Fredag igen!

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Äntligen är jag hemma typ 1h efter jag egentligen skulle slutat... Men bussen kom jätte försent och sen strulade den också. Men nu är jag dö hungrog och ska fixa nått att äta samt vila mig lite, ikväll kommer lite folk också :)

It's amazing how quickly your mood can change, how deep your heart can sink and how much one person can affect you.

Skrivet:    ·  Min vardag
#gladacheyer
Då ska man bara stå ut skolan imorgon sen helg! Wiho, jobba på söndag och träffa lite sköna dudes som vanligt står väl på schemat ;) Nu måste jag platta mitt fina slitna hår... Så säger faktiskt godnatt nu. Pussar.
 

Nobody is perfect until you fall in love with them.

Skrivet:    ·  Min vardag
Satt och kollade igenom en massa bilder och hittade denna, tycker den var så söt på syrran haha! 
Tänkte fixa till hår & naglar eftersom jag inte har något bättre för mig ;) Fredag imorgon också, tagga helg! Ska bli såå skönt hihi :) 

There is no elevator to success you have to take the stairs

Skrivet:    ·  Min vardag
Gym nu 3:e dagen i rad, hurtigt värre alltså ;) Kom precis hem därifrån och ska snart hoppa in i duschen. Fårr hem lite bank grejer som jag måste fixa först :) Ha en fortsatt bra dag sötisar!

You were born with the ability to change someone's life. Don't waste it.

Skrivet:    ·  Min vardag
Brottats och slagits lite med Tindra, så nu borde hon vara lite trött faktiskt haha ;) Tänkte snart börja  fixa mig inför natten och hoppa ner i sängen. Börjar extra tidigt imorgon bara för jag ska ha extra matte, så 3h matte på morgon kommer bokstavligen döda mig långsamt.... :( Kör nog på gym imorgon också, varför inte liksom.. ;)
 

Dagens fråga!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
"- Vilka body mistar från Victoria's secret har du? Och vilken/vilka tycker du luktar godast? :)"
 
Fick denna fråga för några veckor sedan, ursäkta sent svar men bättre sent än aldrig. ;) Ja jag har ju några.
 
Mango temptation, sheer love, such a flirt, sweet temptation, moonlight dream, love spell, lost in fantasy, strawberry champagne och secret craving.  De två sistnämda är dom som jag tycker doftar minst gott. Därför använder jag aldrig dom haha.. Någon läsare som kanske är intresserad av att köpa istället? ;)
 
Men mina favoriter av dom jag har är nog lost in fantasy, such a flirt och sweet temptation :) 
 

Jag tog första bästa vägen ut när någon bad mig tänka om

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Blev gym efter skolan, skönt att vara tillbaks nu :) Så har fixat lite kiwi och morätter till mellis för att känna mig lite extra duktig ;) Har lite plugg att ta tag i som vanligt senare också. 

Som jag önskar att du var här nu, jag vill bara höra dina hjärtslag.

Skrivet:    ·  Min vardag
Råkade ta en liten powernap medans jag höll på att plugga teorin. Nu ska krypa ner i sängen och snacka lite med Martin. Tur att det är kortis dag i skolan imorgon, hinner nog gymma ett tag då innan det blir allt för mycket folk där :) Godnatt på er, xoxo!

The best relationship is when you can lay with each other and just talk about anything & everything.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Som en stjärna i himlen försöker jag lysa, fast allting runt mig är helt svart.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Efter skolan så åkte jag till banken för att byta kort och lite annat, direkt efter det blev det en sväng på gymmet! Så äntligen är jag hemma igen och ska faktiskt ta fram teoriböckerna nu.. ;) 
Tisdagar är lätt bästa TV dagen också, så efter en lång prommis med Eroz ikväll ska jag kolla alla bra program ;)

Medina - Odödlig Kärlek

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Livet går inte i repris. Du är med i en direktsändning.

Skrivet:    ·  Min vardag
Har precis bokat min och mamma resa till london! :) Vi åker redan nu i slutet av månaden, perfekt tajming med lönen... ;) Nu när jag inte har allt för mycket läxor så tänkte jag börja plugga lite teori till körkortet och övningsköra lite ikväll :)

Sånt som bara händer mig.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag känner mig helt konstig och kan inte ens äta mat. Det liksom funkar inte att svälja det, så har inte riktigt ätit sen i Fredags.. :( Ska försöka äta ikväll om det går, nu ska jag bara ligga och slappa... 
 

Gwen Stefani - What You Waiting

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag orkar tyvärr inte blogga mera ikväll. Men ska umgås med Martin ikväll så får se vad vi hittar på, imorgon blir det jobb också, godnatt på er!

Jag tror vi ljög fast vi båda sa att det var sant.

Skrivet:    ·  Min vardag
Malin, Nibbe och Martin har nyss lämnat mig ensam hemma... :( Gårdagen var jätterolig och det kom över lite sköna människor. Hungrig som ett svin är jag just nu så ska fixa något att äta och sen får jag se hur jag gör om jag stannar hemma ikväll eller om jag drar ut :)

Dance with somebody - Mando Diao

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Låten är så skön... ;)

Säg aldrig ja när du menar nej.

Skrivet:    ·  Min vardag

När man släpper taget tar man steget. Jag vet hur ont det gör när hoppet dör

Skrivet:    ·  Min vardag
Hemma ifrån sjukis, tänkte vila lite nu inann jag behöver städa och sen ska Emma komma på middag :D
Kommer lite fler ikväll också, wiho :) Hoppas ni får en fortsatt bra kväll sötisar!

Allt börjar bra men slutar med att jag sitter ensam och tänker tankar man inte får tänka

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev gym imorse trots allt, även lite lunch med mami och snabbshopping på H&M ;) Bilderna ovan ser ni en lite sneakpeak på tröjan. Tänkte nog inviga den ikväll till och med ;) Snart ska jag åkte till sjukis ett tag också. EFter det blir det väl bara hem och städa.. :)

All a girl really wants is for a guy to prove to her that they are not all the same

Skrivet:    ·  Min vardag
Övningskörningen gick bra, riktigt kul att köra bil hihi ;) Nu ska jag däremot slappa lite framför TVn med en bra serie och sen njuta av min lilla sovmorgon innan gummet imorgon :) Natti natti! XOXO

Birdy - Wings

Skrivet:    ·  Dagens låt!

So many words i could use, yet none seem to be able to describe exactly how i feel about you.

Skrivet:    ·  Min vardag
Värsta dagen är över och jag taggar helg redan nu! Har bara en lektion imorgon som börjar 12.45, kanske drar lite gym innan lektion sen efter skolan så ska jag till Danderyds sjukhus ;) 
Ikväll blir det nog lite övningskörning, faktiskt inte så svårt som jag trodde att köra bil. Jobbiga blir nog teoriprovet sen ;)

Men jag tar allting på lek, även en hemlighet

Skrivet:    ·  Min vardag
Redan Torsdag imorogon, och den värsta dagen av alla har blivit värre... Både svenska redovisning och spela in en film på italienskan ska göras. B.L.Ä. Men men, what to do. Får stå ut precis som alla andra dagar. G'night guys, xoxo.
 

You make me.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick ett ryck och började städa i rummet, rensa ur garderoben och mina lådor! Blev två kassar med kläder iallafall, skönt ;) Vet bara inte vad jag ska göra med alla kläder jag plockat ihop nu.. Vill inte slänga allt :/
Sitter och nyser som en idiot så tårarna sprutar som vanligt... Tänkte iallafall försöka färga ögonfransarna nu och lite sånt ;)
 

Cher - Woman's World

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
 
Coola Cher ifrån min favvo film burlesque! :D

Du var svag, men en dag blir du oslagbar.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ett nytt turkost shamballa armband
Galet fint väder ute, och det är september! Dock vill jag att det ska bli höst nu på riktigt ;) Då har man en ursäkt till att ligga inne och mysa framför bra filmer! ;)

Hopp är en illusion. Att falla är tradition

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
Hela denna dag har jag gått runt och varit super trött. Ja jag får väl inte så många timmars sömn man ska få men ändå haha... Ska bli skönt att få hoppa ner i sängen och mysa lite :) Kort skoldag imorgon, skönt skönt! Natti natti, puss.

Knitted

Skrivet:    ·  Bli min/wanties

Sitter och spanar in Forever21's kläder. Fan va grymma kläder dom har alltså! Längtar tills jag kan åka dit och shoppa loss :D Älskar detaljerna på tröjorna ovan, så snyggt :)

Från ett smutsigt himmelrike till ett rent helvete.

Skrivet:    ·  Min vardag
Denna Tisdag måste nog vara den västa TV-kvällen, både idol och hollywood fruar hihi. Blev jätte taggad, när jag såg att det skulle vara idag! :) Blir lite slapp styrketräning för magen och sen en skön dusch efter detta pluggande!

Snart - Norlie & KKV

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Special skills: I can watch a 2 hour long movie in 5 hours

Skrivet:    ·  Min vardag
Mindre pigg chey imorse.
Då var denna skoldag över, dock är det lika mycket skola kvar fast hemma. Ska väl fixa ihop lite mellis och sen samla ihop krafter till att göra klart det mesta pluggandet. Vi får helt enkelt höras när jag är klar läsare, goodbye!

I remember August like it was yesterday.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu ska jag nog nanna kudden, eller somna nu är i princip omöjligt.. Men försöka kan man ju alltid göra ;) Inte så lång skoldag imorgon, vilket är skönt. Dock blir det såklart mer plugg efteråt... Godnatt, cya tomorrow! ♥
 

vi var båten som gick under, det tog inte många sekunder.

Skrivet:    ·  Min vardag
Bläbläblä på skolan. Är redan enormt skoltrött. Svenskan har gjort mig på jätte dåligt humör och jag gav upp för längesen. Ska iallafall ut och övningköra nu, första gången jag gör det eftersom jag är så efterbliven och inte hunnit med det än. Wish me luck! ;)

Men om ni tvivlar så stupar jag, idag.

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag blir min första pluggdag i 2:an! Svenska redovisningar är ingen favorit hos mig. För att jag ska slippa göra allt ikväll ska jag föröka göra så mycket som möjligt nu.. :) Ha en fortsatt bra dag sweeties!

Världen var svartvit men du kom med färg

Skrivet:    ·  Min vardag
Helgen har spenderats med dom bästa ♥
Slappat lite såhär på kvällskvisten. Trots att jag bara sovit 3 timmar idag så är jag inte så djävulskt trött faktiskt. Längtar tills denna skolvecka är över.. Redovisningar och sånt är så inte min grej, fan bland det jobbigaste jag vet. Godnatt på er, ska dejta kudden och mobilen nu ;) 

När du skriker ut mitt namn, jag kommer, jag tar mig över sjö och land.

Skrivet:    ·  Min vardag
Äntligen fått i mig mat och varit ute en snabbis med vovven. Nu ska jag ligga här och vänta på att jag får sova på riktigt haha. Känns konstigt att inte jobba idag, men skönt hihi :)
 

On ma way home...

Skrivet:    ·  Min vardag

Helt galet trött efter natten och hungrig. På väg hem ifrån ebbas födelsedagsfika nu, sen blir det att äta hemma och vila ;)

CASSANDRA