Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Drar mot värmare väder!

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu drar jag och min älskling iväg en vecka, ses på onsdag! Kommer inte blogga under denna vecka ♥

Här ska vi bo i en vecka!

Skrivet:    ·  Min vardag
Puerto Rico i Spanien.
Nu har jag packat väskan och förmodligen fått med det mesta. Jag kommer inte att blogga där borta då jag inte ärr säker på att jag kommer ha internet, men ska försöka uppdatera min instagram någon gång så följ @cassandragigel ;) Får uppdatera massor när jag kommer hem med lite fina bilder. Ha det så bra, pussisar! ♥

25 Februari

Skrivet:    ·  Min vardag
Direkt efter jobbet åkte jag och hälsade på syster min som opererats. Krya nu tindris! Känns tråkigt att hon ska må dåligt nu när jag åker iväg på resa :( Men men, får köpa något extra fint till henne sen när vi kommer hem :) Har inte ens hunnit packa resväskan så ska snart bli upphämtad av Martins pappa och så åker vi hem till oss.

Hur sant är inte detta?

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Eat less sugar...

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat


24 Februari

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev vårjackan idag..;)
Hejsan på er, som ni kanske märkt har jag inte riktigt haft tid för att blogga. Idag skulle jag jobba till tre men när jag kom till jobbet stod det sju... Så var snäll och ställde in mina planer och fortsatte jobba, nu kan jag säga att jag är helt jävla död. Tur att världens bösta pojkvän hämtar mig vid stationen och den ska vi bara mysa resten av kvällen med serie och gottis! ;)

Min syster ligger fortfarande inne på sjukhus och kommer förmodligen inte komma hem innan jag åker till puerto rico, så får hälsa på henne imorgon :) Bli bra nu Tindris! 

23 Februari.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hemma idag efter att ha sovit hos marin sedan i fredags. Skönt att vara hemma lite. Vi har precis ätit jätteod tagit mat. Tindra åkte in till akuten imorse och är nu inlagd på sjukhuset så hoppas hon kommer hem snart! Jag som skulle gosa med henne ikväll :(

Svårt att sätta punkt.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Blå Raybans.

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Fick dessa otrolitg snygga Raybans i 18-års present. Älskar de guldiga bågarna med blått spegelglas, de kommer användas flitigt nu på resan kan jag säga! ;)

So sweet.

Skrivet:    ·  Text/citat
te
 
 

Grått är underskattat!

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Mina nya snygga mjukisdress. Grå är fan riktigt snyggt och underskattat! Köpte till och med ett grått nagellack här om dagen, tror det blir as snyggt när man är brun ;) Nu är jag på väg hem till min älskling, jobbar imorgon också och börjar tidigt buhu...

att från samma säng lyssna till samma regn.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nyduschad.. ;)
Idag skulle jag shoppat med Emma men blev ändrade planer, får ta det på måndag istället vare sig jag gör det själv eller inte :) Orkar inte sova själv inatt så tänkte åka till Martin efter jag börjat packa resväskan lite och ätit :)

Cancelled.

Skrivet:    ·  Min vardag
-

-

Skrivet:    ·  Min vardag

TRIANGL Miami Mint

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Hur sjukt underbar är inte min pojkvän som gav mig denna i 18-års present!? En Triangl bikini, med färger Miami Mint. Kommer ha denna på våran kära resa som vi drar iväg på om mindre än 1 vecka :) 

Att från samma säng, lyssna till samma regn.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag sitter just nu och pratar med Martin och hans kusin Emil i telefon, skön grabbs ;) Imorgon är det skola som vanligt som gäller sen ska jag åka hem till älsklingen, jag jobbar på fredag så skönare att bo där eftersom jag har närmare till jobbet då :)
 

Du.

Skrivet:    ·  Min vardag

19 Februari.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hur jag såg ut idag ;)
Hemma efter en sväng hos älsklingen och ett möte på jobbet. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll faktiskt, orkar nog inte plugga eftersom jag gjpprde det igår och massor imorse. Prata lite med Martin är ett måste iallafall. packa inför morgondagen ska jag nog hinna med också. :)

Ställ dig upp och kriga, även när du har varje anledning att ge upp.

Skrivet:    ·  Min vardag
 . | via TumblrMarc by marc Jacobs | via Tumblrroom, amazing,Let's swing in this forever
Pratar i telefon med älsklingen nu, sen blir det nog att försöka få min pigga kropp att somna. Har bara två lektioner varav en är frivillig men tänkte gå på den ändå, duktigt va ;) Sen åker jag hem till Martin ett tag och sen ska jag åka på ett möte på jobbet mitt :)

Counting.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fattar inte varför jag fryser konstant, hemma, på jobbet i skolan och ja överallt! Har ändå kläder på mig liksom. Ska bli så skönt att få komma bort till värmen 1 vecka dock! ;) Vet att ni undrar vart jag ska, jag och Martin ska åka själva till Puerto Rico i Spanien! :D Kämpat ihop helt egna pengar till denna resa också *stolt* ;)

18 Februari.

Skrivet:    ·  Min vardag
Happiness 💭🇺🇸Nailsinstagram.com/handevera✰Infinite ✰ | via Tumblr
Min födelsedag kunde inte bli bättre genom att få vara med älsklingen och familjen. Fick en mjukisdress, ny data mus (som aldrig tar slut på batteri, thank god!) och världens snyggaste bikini. 
Tänkte ta tag i lite plugg nu efter jag har gymmat med Ebba, så jag slipper plugga hela resan sen ;) Puss.

Hörs imorgon!

Skrivet:    ·  Min vardag

Hälften av de som kämpar går under, hälften av de som älskar exploderar.

Skrivet:    ·  Min vardag
Min prins. ♥
Tänkte hoppa ner i sängen och gosa ner mig. Tagga inför sista skolveckan, har inte speciellt mycket prov och sånt tror jag denna vecka, mne eftersom jag åker utomlands och har prov direkt när jag kommer hem så kommer jag behöva plugga nu i veckan :) Ska fortsätta prata i telefon med Martin tills jag blir trött, natti natti.

Ibland kan nåt vara så trasigt att det inte går att laga.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Finally home ifrån en stressigdag på jobbet. Firade som sagt mig igår med massa härliga människor och god mat/fika ;) Fått en massa fina och nödvändiga saker, pengar, smycken, choklad och massor av blommor haha ;)
Jag har just nu ingen som helst lust att gå och duscha.. Men ska försöka göra det om ett tag ;) Ha en bra kväll!

Konstigt.

Skrivet:    ·  Text/citat

Mr Probz - Waves

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

-

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Evighet.

Skrivet:    ·  Min vardag
Precis ätit lunch med min prins. Nu ska vi se lite desperate innan alla gäster kommer, fyller 18 på måndag så släkten ska komma och fira!:D 
Fick världens finaste armband av älsklingen igår också, evighetstecken, han kan mig alltså ;) 

Valentines day!

Skrivet:    ·  Text/citat
Ska försöka ta en liten pussbild med min pojk, men kanske blir imorgon istället för jag ser ut som ett troll efter att just ha duschat haha.. ;)

14 Februari

Skrivet:    ·  Min vardag
Gick rent ut sagt åt skogen på matte nationella idag, lämnade typ inte in någonting vettigt hehe... Får jag E i kursen ska jag fan ut och fira! ;) Älsklingen är här och spelar just nu spel med Tindra, passar på att blogga lite ;)
Hoppas ni får en bra dag, för det kommer jag ha :)

Be a voice, not an echo.

Skrivet:    ·  Min vardag
. | via TumblrParis. | via Tumblr
Pullover collectionValentines day
Jag har precis fixat håret mitt, blev superfint :) Tänkte hoppa ner i sängen och gosa ner mig lite. Börjar extra tidigt med nationella imorgon också bara för jag är dum i huvudet. Godnatt på er sweeties!

H.H

Skrivet:    ·  Text/citat

13 Februari

Skrivet:    ·  Min vardag
:DFood. | via Tumblr ♡ Love ♡♪ | via Tumblr
Ska fixa lite smått inför morgondagen. Tror nog jag ska köra på lite tights och mysis imorgon när vi bara har prov ;) Det här med att plugga matte är någon som aldrig kommer funka för mig, har redan gett upp...
Hörs senare ikväll, xoxo!

In the end we will all become stories.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hejsan på er kära läsare, mår ständgt illa fattar inte vad det kan vara. Var riktigt jobigt sista lektionen... Blev en supersnabbis på gymmet, sen kände jag att jag behövde åka hem. Har trots allt en massa att göra. Blir att försöka få en liten aning på matten inför imorgons nationella prov (förstör hela alla hjärtansdag...) sen ska jag åka och fixa håret :)

Jag vet hur ont det gör när hoppet dör.

Skrivet:    ·  Min vardag
Känner mig ltie såhär...
Tog mig ett skönt bad med lite ansiktsmask, ojoj så girly and stuff ;) Imorgon har jag en mini sovmorgon och sen typ 3 lektioner, drar nog en gym på det också. Fixa håret ska jag också hinna göra imorgon. Goodnight guys. 

Roses are red violets are blue i have 5 fingers the middle one is for you

Skrivet:    ·  Tecknat
Råkade somna lite så nu blir det lite middag, sen ska jag ta mig ett bad. Välförtjänat, mår inte alls bra :( 
Tecknade lite idag också, gjorde klart min första ros (i stort format) kanske inte min grej att rita rosor men lite nöjd är jag ;) 

12 Februari.

Skrivet:    ·  Min vardag
SweetDream on | via TumblrFoodPerfect, fit, awesome 👌
Vaknade upp bredvid mitt hjärta, stängde av alarmet och såklart så somnade båda två om haha... Men hann till skolan ändå ;) Blev en sväng till gymmet efter mina två lektioner och ska strax gå ut och hämta skitungen på skolan. 

Seinabo Sey - Younger

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Marabou oreo

Skrivet:    ·  Min vardag
Inte nog med att jag fått in min favvo glass på jobbet med marabou och otro. Nu finns den även som choklad!!:D Var bara tvungen att smaka den, och ja den var super god ;)

Ingenting är omöjligt det omöjliga tar bara lite längre tid.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tänkte kika in en sista gång idag och säga godnatt, imorgon väntar lite gym efter skolan och sen får jag träffa min prins. Får se vad vi hittar på för skoj, lär nog bli ingenting haha, men lite kärlek och god är vad jag behöver just nu. G'night, xoxo.

LACE SKATER DRESS

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Kärlek vid första ögonkastet kan man väl säga! Vet inte om jag ska slå till eller inte, men tycker den var somrig och söt och nu när jag snart ska besöka solen skulle den passa perfa! Kostar 399:- HÄR, ska jag köpa eller inte?
 

Kungligt eller slampigt?

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

You aren't getting any younger, are you.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ett italienska prov avklarat, molto bene! Vaknade upp med förbanant ont i halsen och har mått rent utsagt skit hela dagen i skolan, äntligen får jag och mitt ständiga illamående vila. Tänkte fixa lite frukt och sen blir det vila resten av kvällen :)

Godnatt.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Never chase love, affection or attention. If it isn’t given freely by another person, it isn’t worth having.

Skrivet:    ·  Min vardag
Min dator funkade inte när jag kom hem förens nu. Jag har inte pluggat ett skit för alla prov i italienskan/matte osv och därför måste jag plugga nu. Får nog hålla på med det hela kvällen... Hörs senare, pussar!

TLC - Waterfalls

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

.

Skrivet:    ·  Text/citat

Hitta någon som...

Skrivet:    ·  Text/citat
 

Live with no regrets and love with no apologies

Skrivet:    ·  Min vardag
Igårkväll drog jag och Martin till Malin, vi åt pizza och sen kom lite trevligt folk. Vi stannade övernatten och imorse på hem vägen så stannade vi förbi Ica och handlade lite gootis till ikväll. Eftersom jag var onyttig igår med maten får det bli frukt som gottis ;)

The Heavy - How You Like Me Now?

Skrivet:    ·  Dagens låt!

-

Skrivet:    ·  Text/citat

-

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Natalia Kills - Trouble

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag

Strawberry & Cream från I Love...

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Skönhet/tips
I love... produkterna är verkligen grymma och luktar hur gott som helst :) Har haft ett antal av deras lotions, alla luktar verkligen super! Såg att hela detta set kostade 199:- hos Nelly HÄR

I wish I was kissing you instead of missing you.

Skrivet:    ·  Min vardag
Imorgon efter skolan så kommer min prins och hämtar mig, åhh vad jag behöver få träffa och pussa på honom just nu. Faktiskt så stannar han tills söndag, so I can't be happier. Tänkte bara säga tack och godnatt för mig ikväll, vi får höras imorgon istället :) Pussar.

-

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Bra träning.

Skrivet:    ·  Min vardag
(100+) text | TumblrDoing some homeworkout for my flat stomach 💪😓Health and Happiness | via TumblrLike like like★
Körde ett köttar pass på gymmet med intervaller och armar! Helt slut ligger jag nu i sängen och ska kämpa mig upp för att duscha. Blir nog inte så mycket pluggande idag helelr, har helt enkelt tappat skolorken. Ha en bra kväll, kom gärna med lite filmtips! ;)

Marabou kladdkaka.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Blev sugen på att baka lite, inte på att äta själv kakan. Men den blev helt perfekt kladdig så why not.. ;) Tänkte ändå gymma imorgon så får väl köra extra hårt. Blirr Carrie diaries och lite fika nu, xoxo.

Snygga underkläder.

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag, Tips!
 
BH:ar och trosor är något man aldrig kan ha för mycket av (precis som skor ;)) Dessa snygga set finns hos nelly, de rosa hittar du HÄR och svart/vit HÄR där det även finns massa mer :) Nya underkläder är jag i stort behov av egentligen, men hinner aldrig prova haha. 

Snygga underkläder.

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag, Tips!
 
BH:ar och trosor är något man aldrig kan ha för mycket av (precis som skor ;)) Dessa snygga set finns hos nelly, de rosa hittar du HÄR och svart/vit HÄR där det även finns massa mer :) Nya underkläder är jag i stort behov av egentligen, men hinner aldrig prova haha. 

CLASSIC SILK CHIFFON SKULL SCARF

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Drömmen att få en Alexander McQueen skullscarf!Så galet snygga, och jag älskar döskallar. Tänkte ju till och med tatuera in en ;) Dessa kostar 85 Euro vilket motsvarar ungefär 750:- men en vacker dag ska den bli min! ;)

Heaven must be beautiful since they got you there.

Skrivet:    ·  Min vardag
Inte speciellt roligt väder ute idag, just därför borde jag tagit mig till gymmet men jag är alldeles för lat... Ikväll blir det nog lite serietittande, även fast jag borde plugga lite kanske hehe... 
Ha en bra kväll sweetis! 

When she is happy, she can’t stop talking, when she is sad she doesn’t say a word.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jordens bästa människa. ♥
Fy vad jag ogillar att sova själv... Somnar alltid så förbaskat sen när jag inte har någon brevid mig, vet inte varför det är så. Brukar iförsig somna bättre när jag hör människor prata, så kanske är någon typ av trygghet de med ;) Ska prata lite med älklingen och sen blir det sovdags, godnatt på er :)
 

2 Februari.

Skrivet:    ·  Min vardag
Lilla söta Troy som jag träffade igår, åhh så liten han är! Han håller liksom i mitt pekfinger på den högra bilden ;) Älskar bebisar hihi. Jag har sovmorgon imorgon så därför tänkte jag stanna uppe lite och kolla på film :) 
 

Du var en weekend i new york jag var en nattbuss hem.

Skrivet:    ·  Min vardag
Lugn dag på jobbet idag igen. Lite söndagsångest har jag nog nu, en hel skolvecka... Men med sovmornar och halv Z-dag så hjälper det till att orka. Ska nog försöka få en hel grön vecka ;) Får se vad jag ska hitta på ikväll, skulle vilja träna men orkar nog inte ta mig dit..
 
 

-

Skrivet:    ·  Min vardag

Emeli Sande - Wonder

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Bra dag.

Skrivet:    ·  Min vardag
Gjorde lite scones, smoothies och lite sånt till frulle för mig och älsklingen ;) Sen åkte vi och bytte halsbandet som jag fick av honom för att några diamanter hade lossnat. Ikväll ska vi bort på middag hos moster och kusinerna :)

Miguel - Sure thing

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
 

1 Februari.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag och älsklingen gjorde en god fruktsallad. Vi har nyss sett Catching fire, shit vilket slut! Längtar redan efter att få se nästa :) Imorgon så ska jag till mina kusiner och moster och äta middag, hälsa på lilla Troy också för första gången som är min kunsin barn ;) Tror jag åker till älsklingen efter, godnatt puss! 
CASSANDRA