Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Detta gör vi ikväll.

Skrivet:    ·  Min vardag
 

Reddville - Lindahls

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Månadens VIP utskick med Reddville var ett samarbete med Lindahls, ni har säkert sett dom produkterna i affärerna ;) Perfekt nu när jag börjar komma igång med träningen igen, kvarg och annat proteinrikt säljs bland annat hos dom som ja gnu får testa på :)

I’m still mad as hell and I don’t have time to go round and round.

Skrivet:    ·  Min vardag
Avklarat prov - check! √ Tränat - check! √ Städat rummet - check! √ Ja nu tycker jag att jag kan gå och lägga mig med gott samvete ;) Känner dock hur min huvudvärk börjar krypa fram så nog dags att hoppa ner i sängen snart. Imorgon efter skolan ska jag och hurtiga Emma gymma, Martin kommer efter det och så ska vi nog handla lite gottis inför kvällen sen bara pussas hela kvällen lång ;) Jobbigt att sakna någon direkt efter man sagt hejdå. Jaja "lyx problem" som min italienskalärare brukar säga.. ;) 

-

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 

Dixie Chicks - Not Ready To Make Nice

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

30:e Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag trotsade kylan och att jag egentligen skulle hunnit med direktbussen hem och drog till gymmet, körde mest kondition och lite mage :) När dagen inte består av plugg så har jag annat att göra, nämligen städa migg rum det behövs verkligen hehe... Duscha och hinna tina upp lite står på schemat nu, pusshej!

Distance means nothing when someone means everything.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hur mår ni kära läsare? Jag börjar bli trött efter allt plugg idag, men kan glädjas lite åt att jag har sovmorgon imorogn även om hela dagen bara består av prov på 2 av 3 lektioner. Ska nog även försöka pallra mig iväg till gymmet efteråt :) Godnatt på er, puss.

Everyday anxiety VS anxiety disorder

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Prov, prov och ännu mer prov.

Skrivet:    ·  Min vardag
Gjort nationella prov hela efter middagen, ser helt suddigt nu osv. Har nog aldrig gått så dåligt som det gjorde idag på något engelska prov. Ikväll består hela kvällen av plugg också, två prov imorgon också. Hela nästa vecka består också av prov för den delen. Alla som säger att det är skönt att gå i skolan, screw you, jobba är 100 gånger skönare!
 

Kvällsträning.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fitness wordsWow ^^FitnessWords.. Never give up your dream, babe!
Kom precis hem ifrån ett skönt gympass med Emma, längesen vi träffades så läften gick i ett på oss och vi tränade ända till dom sa åt oss att gå för dom skulle stänga.. ;) Välbehövligt att få tankarna på annat och prata av sig. Nu ska jag äta lite även fast jag inte vill, sen ta det sista plugget innan läggdags :)

Work out.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 
 

Rosa kimono

Skrivet:    ·  Min vardag
Min snygga Kimono som jag köpte.Letat som en galning efter en sådan, och av en ren slump så gick jag förbi denna ;) Så skönt att slänga på sig på morgonen och den är jätte skön :) I lovit it.
 

Reminders

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 
 
 

När jag va väck va du alltid där för mig..

Skrivet:    ·  Min vardag
Jävla busshelveten som aldrig kan hålla tiderna, hur svårt kan det vara att passa EN tid i timmen!? Blir helt jävla galen på SL... Nu är jag hemma och måste plugga, minst 2-3 prov varje vecka tills lovet. Med lite för höga krav på mig själv blir det lätt stressigt, #wheeyho.

Opssii...

Skrivet:    ·  Min vardag
Förlåt för att jag inte bloggat, har glömt bort det helt. Idag sov vi länge och sen åkte vi och köpte lite lunch :) Sedan åkte vi och shoppade lite, köpte entligen min efterlängtade kimono som jag får visa sen ;) Ikväll ska vi se lite film och mysa, resten av veckan består av plugg.. :(

4 bästa månaderna.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag och älskligen ligger och kollar på lite film. Igår hade vi våran 4 månaders dag också, glömde skriva det ;) Världens lyckligaste tjej är jag. Tänkte säga godnatt från oss nu, så får vi höras imorgon. Underbart att vara ledig hihi ;)
 
 

-

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Daft Punk (feat. Julian Casablancas) - Instant Crush

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

-

Skrivet:    ·  Text/citat

Det där var bra nätter, det var fina nätter.

Skrivet:    ·  Min vardag
Min glädjespridare.♥
Jag har varit i skolan idag en 30 minuters lektion, så var inte så farligt ;) Nu efter jag och Martin har ätit och lite sånt tänkte vi dra och handla lite gottis till ikväll, och inte något onyttigt då. Lite frukt och sånt, det är faktiskt mycket godare egentligen ;) Ha en bra dag! ♥

Godnatt från oss.

Skrivet:    ·  Min vardag
 

Let's Stay Together Lyrics - Maroon 5

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Jag vill inte glömma hur det kändes, men orkar inte minnas allt som hänt.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag och Martin ska på middag hos söta Malin ikväll, mysmys. Annars har det varit en lugn dag i skolan med lite prov/förhör, som jag börjat vänja mig vid att ha varje dag. Nej nej skolan tar ej kol på mig. Hoppas ni får en bra kväll! ♥

How to be a gentleman.

Skrivet:    ·  Text/citat

Ingen märker av tårar i en ocean.

Skrivet:    ·  Min vardag
Mina ögon verkar trötta ialalfall,ser helt suddigt haha. Skönt att ha jobbat lite också, är verkligen i behov av pengar hehe. Tänkte ta tag i lite kvällsplugg nu och sen försöka sova. Öppethus i skolan på lördag då jag har 30 minuters lektion sen får jag ledigt hela måndagen, s-k-ö-n-t! 
 

Sanningen.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat


Ellie Goulding - Anything Could Happen

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Datorn är paj.

Skrivet:    ·  Min vardag
Min dator slutade funka igår, eller aa min datamus. Så får se om det är fixat tills jag kommit hem ifrån jobbet ikväll, därför jag inte kan blogga nu.. Ha en bra dag!

Learn the difference between hungry and bored.

Skrivet:    ·  Min vardag
Med en fet sovmorgon tills 12.45 ska jag hoppa ner i sängen, kolla HOD (Hart of dixie) och äta morötter. Ska nog börja på lite hälsosammare mat överlag fram tills sportlovet, förlora några kilon skulle inte skada. Imorgon jobbar jag också kom jag på, drar redan efter sista lektionen och slutta klockan 8 :)
 
 

You got to lose to know how to win

Skrivet:    ·  Min vardag
Suttit några timmar idag igen och kollat på resor, ja vad ska man säga jag får damp på det efter ett tag. Alltid en massa fel på hotellen osv... Blev inget pluggande idag inte. Men det får jag ta senare. Ha en bra kväll! 

Triangl Bikinisar

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Uppifrån och ner: Miami mint / Californa coral / Arizona sunset / Santa rosa splash 
Åh vad jag älskar Triangl bikinisarna! Skulle sååå gärna vilja ha en. Dessa ovan är mina favoriter, men den "Miami mint" skulle jag nig vilja ha mest. En går på 79 dollar vilket motsvara ungefär 520 kronor. Lite saftigt för en bikini kanske men jag vill ha en! Denna står definitivt högst upp på min önskelista ;)
 

Lyckorus.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
Två av tre nationella prov i engelska klarat, skönt! Har ett till nästa vecka. Imorgon har jag bara två lektioner men känns onödigt att gå på så jag inte vet inte om jag kommer göra det hehe. Nu ska jag däremot hjälpa bror min med hans läxor, sen får vi se om jag gör mina egna också.
 

Mat Kearney- Ships in the Night

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Lång rast...

Skrivet:    ·  Min vardag
Hejsan, jag har en fet håltimme och har inte speciellt mycket att göra. Skulle gärna sluta nu istället, men efter mattelektionerna så kommer älsklingen min och hämtar mig ;) Ha en bra dag!

So where?

Skrivet:    ·  Text/citat

Allt går att laga en gång, två, tre kanske fyra men inte fem, där går gränsen.

Skrivet:    ·  Min vardag
Om det blir av att åka till ett sånt här ställe, stå nog högst upp på listan att köpa ett par snygga solglasögon. Funderar på ett par raybans antingen wayfarer eller pilot modellen ;) Nu får jag istället drömma mig bort medans jag sover, godnatt på er! ♥

Ciate - Mistress

Skrivet:    ·  Skönhet/tips
Yttligare ett nytt nagellack som jag fick hem med posten. Behövde ett nytt rött nagellack, då jag tagit slut på två stycken. Rött passar super bra på både sommar & vinter, love it :) Det kommer ifrån Ciate och färgen heter Mistress.

Lilla baby jag kan inte stanna kvar. Jag fuckar upp dit organiserade liv.

Skrivet:    ·  Min vardag
Spanat in lite resor som kasnke blir av inom en snar framtid. Blir dock att fortsätta kolla imorogn istället med mamsen och Martin :) Väldigt behövligt. Denna kväll består nog mest av plugg om jag ens kommer kunna göra det, sen får jag se vad jag hittar på för kul ;)

...att prata om vid halv fyra på natten.

Skrivet:    ·  Min vardag
Varför är det alltid så? Haha, jag är altid som piggast när jag har jobb eller skola dagen efter... 
Tankarna nu går om man kanske ska fly landet över sportlovet, pallar verkligen inte med den här äckel snön och kylan. Komma bort från alt vore drömmen. Då är frågan avrt ska man åka, och gärna inte allt för långt (max 6h flygresa)? Några tips? :)

Deborah Lippmann - I’m Not Edible

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Har alltid gillat Deborah Lippmann's nagellack, alltid så fina färger. Beställde därför hem detta för ett tag sen, älskar färgen, sedan är det lite blåaktigt glitter i :) Vill lätt ha flera färger och lacket var jättebra ;)

Page shut the fuck up of 365.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vaknade upp bredvid världens bästa, åkte till jobbet och var en lugn dag och nu ska jag äntligen få hoppa in i duschen :) Blir en lång jobbg dag imorgon i skolan med journalistik redovisning, blä hatar sånt, sen får jag se vad jag hittar på efter det. Kanske ska ta mitt feta arsle till gymmet. Puss.
 

Jackor

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Gillar den här modellen på jackorna, den marinblå var snyggast tycker jag :) Någon favorit? ;) Dom kostar 599:-/st hon Gina Tricot.

Labyrint - Eldupphör ft. Kartellen

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Fun night

Skrivet:    ·  Min vardag
Var på överraskningsmiddag hos filippa för Amanda, som fyllt år. Myspys. Min prins hämtade mig så nu är vi snart hemma hos honom :) Ha en bra kväll!

18 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag och älsklingen har precis ätit lite. Vi ska slappa hela dagen tror jag innan jag ska åka över till Filippa. Sover sen hos älskling ikväll så blir det också lite närmare jobbet, najs najs :)

L.O.V.E

Skrivet:    ·  Text/citat

Mjukisdressar.

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Blev lite småkär i myxorna då dom har en dragkedja på sidorna vid nedre delen av byxorna :) Den gammelrosa färgen är också snygg! Varje del kostar 299:-/st.
 

Wild Horses - Natasha Bedingfield

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Jag vet hur tårar smakar, jag vet hur läppar ler, jag vet hur kroppen skakar, när man inte orkar mer.

Skrivet:    ·  Min vardag
  
Jag borde verkligen ha pluggat, men har inte kunnat det nu på kvällen. Ingen speciel bra dag alls, har knappt ätit på hela dagen och har verkligen ingen aptit. Har ingen ork till att blogga mer ikväll, så nu ska jag och mina blodsprängda ögon krypa ner i sängen och försvinna. Puss och godnatt ♥ 

Bikerjacka

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Den här Bikerjackan kommer ifrån Bikbok. Den är verkligne grymt snygg, jag älskar den här stilen! :) Kostar 799:- vilket jag tycker är ganska dyrt hos Bikbok, men får se om den blir min ;)
  
 
 

Hur ska nya designen se ut?

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej på er, lång dag idag i skolan. Hedan efter kommer jag alltid slippa engelska lektionen så jag slutar tidigare ända fram till sportlovet :D Nu när jag äntligen fått photoshop så tänkte jag kanske fixa en ny header och lite sånt :) Några tips på vad ni vill se för design? ;)

Photoshop!

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Min älskling fixade hem photoshop åt mig igen, så nu an jag äntligen börja göra collage och blogga bättre! ;) Fast då vill jag ha respons annars är de tinte kul :) Vi hörs mer imorgon eller kanske ikväll, Ha en bra kväll!

Shakira - Can't Remember To Forget You ft. Rihanna

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Wonderful thougt.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag somnade när jag inte alls borde ha gjort det, men sedan dess har jag pluggat lite teori och skolplugg ;) Nu blir det ett avsnitt av Dixie sen tänkte jag sova... Orkar inte vara uppe och tänka på hur redovisningarna ska gå imorgon. Godnatt och sov så gott läsare :)

Ny topp.

Skrivet:    ·  Min vardag
Köpte detta söta lilla linne idag :) 
 

Harder, better, faster, stronger.

Skrivet:    ·  Min vardag
Thats it 💪Its time for a workout Workout Pants   | via Facebook"Sweat is your fucking fat crying!"
Köttade armarna rejält med Ebba på gymmet idag ;) Så entligen hemma efter denna dag, blir plugga ikväll som för övrigt börjat bli en standard... :( Men imorgon så är jag glad efter mina redovisningar är över och jag får träffa älsklingen min :)  

Nystädat!

Skrivet:    ·  Min vardag
Efter flera timmar städande, så sitter jag nu och nyser som en idiot med en mycket värkande rygg. Tycker det är kul att städa, men endast hela rummet inte bara delar av det ;)
Kanske ska ta tag i det där pluggandet litegrann nu. Men jag kan verkligen inte plugga när jag är hemma eller i skolan för den delen heller... 

Craving.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tror jag fått en liten craving på varm choklad, och inte oboy utan sådan som man gör själv med kakao och socker ;) Istället för att plugga nu så tänkte jag kolla lite serier, måste få någon break ifrån skolan. Pussar.

Those tattoos...

Skrivet:    ·  Min vardag
Kikar runt på tatueringsstudios, någon som vet någon bra runt om i Stockholm? Prio 1 är tatuering när jag fyller 18, skiter i körkortet haha... Det har jag resten av livet att ta sen, så får bli närmare våren kanske. 
Orkar inte blogga mer ikväll så säger gonnat på er nu :) Hörs imorgon ♥

Jag är bland molnen så ni kan inte nå mig.

Skrivet:    ·  Min vardag
Lugn dag på jobbet, så skönt att få komma hem nu. Blir att äta lite, kanske plugga och sen sova. Lång dag imorgon i skolan, ser verkligen inte fram emot det... Ha en bra kväll!

Det ja.

Skrivet:    ·  Text/citat

Labyrint - Motattack

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
 

mysväder.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej på er. Jag ligger hemma och myser med min pojk, vi har varit ute och käkat lite som vanligt på helgerna haha.. ;) Snön har kommit nu, en jävla massa också, fan också! Lär komma försent till både jobb och skola nu framöver ;(

-

Skrivet:    ·  Min vardag
 
 

För människor.

Skrivet:    ·  Text/citat

den som inte flyger högt trilla inte ner...

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
G'night! ♥

Burn me top

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Den här godingen beställde jag hem innan jul, riktig myströja! Kommer ifrån märket F.A.V som har grymt snygga kläder :) Kollade på dessa förut, har även bloggat om den vet jag ;)

My face isn't very chanel...

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Blev en snabbis på gymmet idag med Ebba, lyckats gjort något knasigt med armen igår när jag tärna så har ont nu :( Den här kvällen kommer bestå av plugg och lite serietittande kanske om jag hinner ;) Ha en bra kväll! 

Don't fuck with my shit.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 

Busta Rhymes - Thank You

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

För jag mår 1000 gånger bättre när jag är med dig.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hejsanhejsan, jag har nyss gymmat och duschat. Tänkte åka till min lilla sjukling och sen sover jag över där. Fick tillbaka ett prov idag och hade fått B när jag trodde max D, så det gjorde min dag lite bättre ;) Puss på er!

Sneak a peak!

Skrivet:    ·  Min vardag, Tecknat
Ni får en lite sneakpeak på de jag håller på med.
Suttit och tecknat i någon timme eller två istället för att plugga. Som ni vet vill jag tatuera mig och det vill jag göra direkt när jag fyller 18, vilket är om 40 dagar ;) Vill ha flera stycketn, de flesta ska vara ritade av mig ;) 
Nu måste jag ta tag i lite läsning och sen får jag slappa igen :) 

Kärlek.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Ska bli nyttigare...

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej på er, jag drog till gymmet direkt efter skolan och nu är jag hemma igen :) Handlade lite nyttigheter också så jag får i mig mer än en macka på morgonen kanske sen nötter och smoothie grejer ;) Nu måste jag plugga lite, har redan massor att göra.. :( 

Redan slut.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jullovet är redan slut... Fan så fort det gick :( Har haft ett väldigt bra lov iallafall, hängt med både familj, Martin och vänner. Massor av jobb också, men cash is king ;)
Nu ser jag bara fram emot nästa, om det inte hinner blir någon semester innan det såklart ;) Min lilla Martin åkte nyss och det blir alltid lika tomt. Hatar att sova själv :( 
 
 

-

Skrivet:    ·  Text/citat

Guldig body shimmer

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips, Tips!
 
Nytt i sminkhyllan, en guldig/glittrig shimmer ifrån The Body Shop :D Älskar den lilla söta flaskan ;)

Behöver detta.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Natalia Kills - Wonderland

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Hollister jeans

Skrivet:    ·  Min vardag
Köpte mig ett par nya jeans på hollister här om veckan, mina förra jeans där ifrån hade börjat bli slitna så tyckte det var dags för ett par nya ;) Tycker hollisters jeans är de ända kläderna som är prisvärda där :) 
 

Labyrint - Fakkin fin

Skrivet:    ·  Dagens låt!

-

Skrivet:    ·  Text/citat
 

Halsband

Skrivet:    ·  Min vardag
Mitt fina halsband som jag fick av hjärtat mitt på julafton. ♥

Ibland gör man rätt ibland gör man fel.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hemma ifrån yttligare en dag på jobbet... Börjar bli lite trött nu haha, de märks på mornarna. Imorgon börjar jag 9 och måste gå upp 7, blä :( På kvällen sen ska jag träffa Emma och mysa lite sen åker jag och sover hos älskling. Ha en bra kväll ♥

Justin Timberlake - TKO

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

2014

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
Ja vad ska jag säga, år 2014 kunde inte börja bättre än att jag fick pussa på min prins. Festade lite smått och sedan åkte vi hem till mig. Nyårslöften har jag inga som vanligt, kanske att jag ska komma igång med träning igen bara ;) Oh gud så mycket som hänt på ett år, blivit världens lyckligaste tjej när jag och min Martin blev tillsammans :) 

Dålig fantasi

Skrivet:    ·  Min vardag
Ligger och pratar med älsklingen. Gick bra på jobbet idag och jobbar hela veckan ut nu. Ikväll ska jag bara kolla på film med mamsen och slappa. Ha en bra kväll, puss. 

Michael Kors klocka i Rosé guld

Skrivet:    ·  Min vardag
Min nya snygga Michael Kors klocka i Roséguld som jag fick i julklapp. Love it. Hade tänkt köpa den själv men sen vart det inte av och så fick jag den, happy :D
 

Klingande - Jubel

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Precis som du är.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Harman Kardon

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Dessa snygga godingar fick jag av papsen här om dagen. Om det kommer spelas musik nu! ;) Jag tycker dessa är as coola och har velat ha dom ända sen jag var i NYC ;) Min älskling har åkt, imorgon jobbar vi båda två så blir bäst om vi sover hemma. Har inte sovit själv nu på jätte länge så kommer känns ensamt :(

Förkyld...

Skrivet:    ·  Min vardag
Detta är typ jag.. Jag nyser hela tiden, vaknar av att jag måste gå upp och nysa också :( I
Bloggar senare ikväll när älskling lämnat mig. Pusspuss!
CASSANDRA