Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Quote.

Skrivet:    ·  Text/citat
Always go after her. No matter how mad she seems. She loves you more than words can tell.

Freebra.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har fått hem min första Freebra som jag ska testa sen i klänningar med bar rygg, har hört väldigt mycket om dom som är både positivt och negativt. Jag valde en med tyg på istället för silikon då jag antog att den kanske åker topppen åker ner lättare när det är silikon som är lite halt ;)

Godnatt!

Skrivet:    ·  Min vardag

Halloween bilder.

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite bilder ifrån Tindras klassfest :) Blev en snabbsminkning för mig och Martin då vi inte hade tid för något avancerat ;)

28 Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag
Slänger kn en Eroz selfie ;) 
Ojoj oj vad dagarna bara flyger iväg! Har inte hunnit blogga heller. Jag har nämligen jobbat varje dag sen i söndags, imorgon är jag lite ledig så ska ta med lillesyrran pp shopping och bio! ;) älsklingen jobbar över och jag får väl hitta på något att göra sålänge. Ha en bra kväll :)

Månadsdag.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har gjort högskoleprovet hela dagen och sen fick jag röda rosor av världens bästa pojkvän! :D 
Nu är Martins föräldrar här på middag så jag hoppas ni får en bra kväll, puss!

23 Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag
hot chocolate | Tumblr❤️hot chocolate
 Precis hemkommen och nu sitter jag och dricker varm oboy :) Jag har iallafall tagit höstlov nu! Ska bli så skönt at få vila ut och göra sitt, visserligen ska jag jobba mestadels av lovet ;) Martin jobbar över och därför får väl jag stad rummet och lite sånt. Ha en bra kväll!

Mysiga koftor

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
 
Helt kär i dessa koftor ovan ifrån H&M, jag köpte därför den gråa ovan och en mörkaregrå :) Perfekt till mysiga hösten! Blev en lite present till älsklingen som han ska få någon dag ;) 
NU ska jag lägga mig i sängen och vila bort mitt magont, ja mensvärk suger jävligt mycket... Pusshej.
 

-

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Portkod 1525

Skrivet:    ·  Film tips, Min vardag
Någon som missat att Portkod 1525 börjat? Jag kollade såklart på Portkod 1321 som var första serien. Ganska bra faktiskt och avsnitten är runt 15 minuter bara :) Det sänds varje Tisdag 19.00 på SVT :)

21 Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag
*Summers bild*
En bild ifrån helgens fest ;) Alla var svartklädda i princip utom lilla jag hehe. ÄLsklinge jobbar över idag så jag har hunnit plugga lite, städa och ätit middag. Tänkte fortsätta lite med det nu... Annars idag blev det en kort skoldag och gjort ett jobbigt prov så snart betyder det att jag kan ta lov utan massa plugg ;) 
 

-

Skrivet:    ·  Text/citat

20 Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag
Plugg, plugg och mer plugg... Med ett stort prov imorgon som jag knappt kan så måste jag nog plugga resten av dagen. Men får se fram emot att det snart är höstlov :) Ha en bra dag. Puss!

Ljuslyktor

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Snyggt ifrån H&M, de vita ljuslycktorna kostar 50:- för två så, den guldiga lycktan 99:-. Can't wait tills jag har eget place! :)

Höst!

Skrivet:    ·  Min vardag
For a cold but wonderful autumn's day.World Of Butterflies : Photo | via TumblrHalloween - AlyIsBoredFallUntitledSilence of The Leaves✿ | via Tumblr
Mysiga hösten!

17 Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag
Helvetes förkyldning som inte vill försvinna! Och inte nog med det en massa plugg också :( Prov på tisdag som jag ska försöka hinna på plugga på i helgen, vem fan pluggar ens på helger? vilket jag känner inte kommer hända.
Men äntligen helg iallafall! ikväll ska jag ha myskväll med älsklingen och imorgon ska jag på 18-års fest :) Sedan lite job som vanligt på helgerna.
 

Höst.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

13 Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag
Yes då var det Lördag igen då...Nee men nästan, är nämlig ledig imorgon ;) Tänkte ta tillfället i akt och dra mitt feta arsle till gymmet och sen få lite plugg gjort. 
Martin borde väl komma hem snart hoppas jag, för jag har inget att göra så vill hitta på nått! ;) Sitter bara här hemma själv och nyser konstant. Hoppas ni får en bra kväll! :)

Partners in crime.s

Skrivet:    ·  Skönhet/tips, Text/citat
Hur balla är inte dessa!? Åhh vill ha :)

Roséguld och silver.

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Hur snygga är inte dessa Cartier lookalikes armbanden i roséguld och silver!? Jag älskar dom och passar perfa till min Michael Kors klocka i rosé, vill verkligen har dom äkta men dom kostar cirka 40.000 styck tyvärr :(

-

Skrivet:    ·  Text/citat

Kärlek är inte...

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Sugerskull kuddar.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hur snygga är inte mina sugerskull kuddar som jag fick hem för någon dag sen? ;) Love them. Idag blir det mysmiddag med familjen sen ska nog jag och Martin ha filmkväll. Ska ni hitta på något kul ikväll? :)

8 Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej darlings, har precis gjort världens godaste macka med kyckling, ost och grönsaker ;) Ska göra klart lite svenska och sen ska jag gå ut ned Eroz :)
Imorogn är jag ledig! Vilket älsklingen också är för han ska till sjukhuset och lite sånt, så då hinner vi umgås en massa ;) 

-

Skrivet:    ·  Text/citat

Crystalskull

Skrivet:    ·  Min vardag
Hello hello, fick sluta tidigare idag så najs hihi. När jag kom hem väntade ett paket på sängen och det var min efterlängtade döskalle! Åhhh så snygg den är, den rymmer 350cl dricka :)  
Inredning lär ju vara en av det roligaste sakerna som finns, längtar såå efter att få inreda mitt egna hem! :D

-

Skrivet:    ·  Text/citat

Clean Bandit & Jess Glynne - Real Love

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Favvo låt!

6 Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag
Oj längesen jag var brunett! Kanske ska gå tillbaks? Eller?...
Hade bara en lektion (dock tippla lektioner på den) så jag var hemma tidigt :) Just nu sitter jag och nyser som vanligt, fattar inte vad det kan vara för allergi. 
Igår tog vi ner mitt Wii till mitt rum, det är ju ganska kul fakitskt ;) Därför tänkte jag och älsklingen vara lite nördiga och köpa Super Mario, fan det roligaste spelet! 

5 Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag
NEED THAT DAYlazy weekendKeep smiling! I wish you good Sunday
 
Hejsan kära läsare! Jag har super ont i ryggen efter denna jobbhelg.. Var ute i fredags med brudarna sen fick jag hämt av min prins. Sedan har vi bara slappat och ätit mysmiddagar :) Ikväll har vi lite Big Brother och kolla på samt äta massa super-duper-goda bullar mamma håller på att baka ;)

3rd

Skrivet:    ·  Min vardag
And we're going out, cyaaa!

3 Oktober

Skrivet:    ·  Min vardag
Fredag igen! Veckorna går så fort. Jag har fått världens huvudvärk... Men har tagit lite Alvedon och hoppas det ska hjälpa, ska ju nämlig ut ikväll med tjejerna! Kommer bli roligt, har inte varit ute med Anna än ;)
Så nu tänkte jag vila lite så jag pallar med kvällen, ska försöka att komma ihåg och ta lite bilder ;) Ha en bra kväll!

-

Skrivet:    ·  Text/citat

Döskalle skarf

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
 
Hade beställt hem denna ifrån Ebay, första gången jag handlar därifrån faktiskt. Köpote lite mer saker men de kommer senare i månaden. Jag tyckte att denna kom väldigt fort faktiskt, hör att det alltid tar några veckor :) Brukar ni handla på Ebay? :)
CASSANDRA