Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

30 September

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon godmorgon. Börjar klockan 13 idag, men ska på en föreläsning som börjar 16, jävligt segt! Så lär vara hemma ganska sent. Tänkte gå ut med Eroz strax och sen fixa lite lunch :) Ha en bra dag!

Chanel nagellack.

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Köpte mitt vällängtade Chanel nagellack på båten,äntligen! :) Fick bli en rosa nyans, Rose exbérant. Kommer definitivt inte bli mitt sista, jag behövde bara måla en gång på nageln och det är inte genomskinligt eller något annat som man märker på de billigare nagellacken ;) 
 
 

Galaxy kryssning

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Ikväll åker vi iväg på kryssning jag och älklsingen! För att fira våran 1-årsdag som vi hade igår. Vi har tagit ett lite lyxigare rum med champange frukost, dubbelsäng osv ;) Hoppas ni också får en bra kväll! 

26 September

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon,  jag ska äta lite frukost och sedan kommer mamma och jag åka och handla i Barkarby :) Hoppas vi hinner in på Ikea också, det är ju så kul! ;) Sen måste jag hem och packa det sista.

Reddville - RFSU

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Detta kom i brevlådan igår ifrån Reddville, ytterst trevligt! ;) Det innehåller tamponger samt RFSU prudukterna Active Balance, Natural Balance, Soft Balance och Daily Balance. Jag har faktiskt redan provat Soft/Daily Balance en gån tidigare och dom har funkat jättebra! :) 
Just nu får även ni läsare 20% rabatt på Kronans apotek på alla deras RFSU initimvårdsserie. (Gäller tom 14 Oktober)

How people think it is.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

23 September

Skrivet:    ·  Min vardag
Att vakna upp till solsken är inte helt fel, även om det är kallt ute. Jag börjar börjar klockan 12 idag med utvecklingssamtal och sen har jag bara en lektion, skönt :) Sedan ska jag nog hem och plugga lite smått.
Igårkväll drog jag och älsklingen till gymmet, så ja nu har jag träningsvärk kan jag ju säga... Lär vara värre imorgon också ;) Hoppas ni får en bra dag!
 
 
 

Inredning.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag var ju på Ikea förut, vilket resulterade i detta. Ena byrån fick Martin till hans saker, den andra har jag fyllt med 15 par Converse, halsdukar och andra skor! ;) Köpte några snygga lyktor på Indiska också så det blir riktigt mysigt nu på höstkvällarna :D

Gröna Lund.

Skrivet:    ·  Min vardag
I helgen så åkte jag, Martin plus familjen till Gröna Lund, inte varit där i år faktiskt. Måste säga att alla var lite mesiga med att åka saker, men men ;) 
Idag efter skolan så skulle jag ha gymmat, men tror ni inte jag glömmer nått då? Jo såklart mina skor... Hade det varit en tröja hade man bara kunnat köpa ny men skor känns lite för dyrt för att "bara använda en gång". Så kanske gymmar ikväll istället med Martin istället :) 

19 September

Skrivet:    ·  Min vardag
Helt plötsligt hade jag massor att läsa.. Får ta mig igenom dessa snarast ;) Även denna fredag är jag ledig och ska åka och shoppa med mamma. Det blir till barkarby denna gång ;) Hoppas ni får en bra dag!

Gn'

Skrivet:    ·  Min vardag

∞ Luxury Lìfє ∞ | via FacebookfashionUntitledUntitled

 

16 September

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmrogon! Min tatuering på handleden har börjat "svullna" lite och kliar... Igen, någon mer som upplevt det? Känns inte superbra direkt. 
Idag så ska jag göra klart min tenta efter skolan, sedan kan jag slappna av igen. Jag börjar klockan 13 så ska fixa lite grejer nu, ha en bra dag! :)

14 September

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har vi varit på dop för mitt kusinbarn Olivia och träffat massa trevligt folk :) Just nu håller jag på att skriva lite på min psykologi tenta... Så svårt. :( Den ska in på Tisdag och är långt ifrån klar, jaja. Tänkte fortsätta imorgon och mysa med älsklingen den sista tiden av denna helg ;)

-

Skrivet:    ·  Text/citat

12 September

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag älskar att få vara själv med min älskling, så ännu en helg har vi ensamma hemma. Tänke laga mysmiddag (som vanligt) och sen kanske vi får besök av Emma också. Jobbar även imorgon istället för på söndag, för då ska jag på dop hos mitt kusin barn :) 
 

Dröm!

Skrivet:    ·  Min vardag

11 September

Skrivet:    ·  Min vardag
Långhelg för mig nudå, är ledig både nu på fredag och nästa! ;) Igår åkte vi till ikea och jag köpte två byråer som jag ska göra plats till idag. Måste nämligen dra ner hela fönsterbrädan för att dom ska få plats (ja, jag är kräsen) ;) Får visa bilder sen när allt är klart :)
 

10 September

Skrivet:    ·  Min vardag
Bild från i onsdags på wooken.
Älskar Z-dagar! Så skönt att vara ledig ;) Tog en rejälv sovmorgn och sen har jag fått liiiiite plugg gjort och även städat i rummet :) Riktigt sugen på att åka till ikea och handla lite saker, får se om älsklingen kanske vill de också ;) Gårkvällen var rolig och träffade massa härliga människor på Paddys.

I wish that I could be like the cool kids, they seem to fit in.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 

Lillfredag!

Skrivet:    ·  Min vardag
Fått med mig en stor hemtenta i psykologin som tynger lite.. Men men det är väl bara att börja, jag tycker det svåraste är att faktiskt börja med uppsatserna. Inte att skriva sen ;) 
Imorgon så är det ingen skola för oss Rudbeckare, underbart, så därför tänkte vi dra ut till Paddys pub ikväll och ha det skoj ;) 

Dökär.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ojoj, mitt allt i en och samma bild. ♥

8 September

Skrivet:    ·  Min vardag
Just nu gillar jag måndagar, jag menar vem gillar inte att sluta tidigt och endast ha två lektioner? ;) Tänkte strax dra ut på en PW med Eroz. Igår efter jobbet så var jag så stressad så glömde brillorna i skåpet, gick tillbaka för att hämta dom men då glömmer jag istället sminkväskan med allt mitt smink i.. K-u-l! Får se om jag åker och hämtar det ikväll kanske.

Höst

Skrivet:    ·  Min vardag
Snart höst! Älskar det, äntligen kan man använda massa gosiga halsdukar/mössor osv... Och man kan klä sig s.v.a.r.t! ;)

Albin - Moment 22

Skrivet:    ·  Min vardag

Mendoza - Love Druggie

Skrivet:    ·  Min vardag
 

Relax.

Skrivet:    ·  Text/citat

Eminem - Guts Over Fear ft. Sia

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Face mask

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips, Tips!
Dessa har jag fått äran att testa på ifrån Maybeauty. Jag har dock inte hunnit testa än men ska göra det snarast! Jag har läst massa bra recensioner om ansiktsmasken. Jag har även fått ge er läsare en rabattkod på 30% av 249:- (då kostar det bara 174:-) som ni kan köpa HÄR och då får ni det som jag fått ovan :D

4 September

Skrivet:    ·  Min vardag
Det blev en utgång igår, vi började att vara runt 10 stycken men slutade med bara mig och Malin haha. Vi var på Woken och Rosé sedan kom världens bästa pojkvän och hämtade oss :) 
Lite segt var det att gå upp till skolan men men, tänkte ta en powernap senare. Tänkte fräscha upp mig i duschen och vänta på att älsklingen ska komma hem :)

Lilllördag.

Skrivet:    ·  Min vardag
Party in Ibiza- The Cream IbizaA good evening is almost to have fun with your friends ♡UntitledWake up wasted.
Lilllördag idag och snart helg igen, skönt ;) Jag och några partysugna brudar tänkte dra ut ikväll så får se om jag följer med :) Vore kul att komma ut lite faktiskt dock suger det att man har skola dagen efter... ;) Ha en bra dag!

Inspo

Skrivet:    ·  Min vardag

2 September

Skrivet:    ·  Min vardag
Förlåt förlåt för att jag inte bloggat. Har verkligen tappat blogglusten och har inte några bra program för bilder. 
Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem så vi kan åka till kista och byta han byxor som var lite trasiga. Medans jag väntar ska jag nog sitta och kolla lägenheter, nog ett av de roligaste tidsfördriven haha. ;)
CASSANDRA