Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

New Year.

Skrivet:    ·  Min vardag
2016lightblackfestival
disneynew

29 december

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja nu när snön har kommit så är det väldigt vackert ute! Det sämsta med det är att det är så kallt, jag hatar kyla! När jag kan ska jag köpa ett hus utomlands så jag slipper bo här i Sverige! Haha. Idag står jobb på schemat (som vanligt) och slutar lite i tid iallafall så jag hinner säkert göra något när jag kommer hem ;) Hoppas ni får en fin dag!

Julafton 2015

Skrivet:    ·  Min vardag
Nemän redan julafton! God jul på er! Min lilla älskling har åkt för att fira lite hos hans släkt och kommer senare under dagen tillbaka. Jag och sis håller på att fixa oss lite inför att släkten kommer, jag har inte ens handlat kläder tills idag och har ingen aning om vad jag ska ha på mig haha! 
Hoppas ni får en jättefin jul allihopa!

Stayhard

Skrivet:    ·  Min vardag
Kollage: Rea på Stayhard
1. T-shirt | 2. Jeans | 3. Sweatshirt | 4. Jeans | 5. T-shirt
Många har redan kommit igång med sina mellandagsreor redan nu! Och Stayhard är en av dom, älskar nummer 3, sånna tröjmodeller är riktigt snygga, och trycket också! :) Hoppas ni får en fin kväll!
Sponsrat inlägg


Taco sunday

Skrivet:    ·  Min vardag
Helgen har spenderats med att jobba! Nu märks det att julruschen har kommit igång haha ;) Men gör inget för mig, tycker om när det är lite tempo. Så nu efter middagen (tacos, wihoo) så ska jag börja julbaka en massa för att jag ska hinna, jobbar varje dag fram tills jul nu... Så kan bli tajt, får se hur mycket jag hinner idag ;) Ska någon av er julbaka kanske, och vad? :)

Nyårsklänningar!

Skrivet:    ·  Min vardag


Kollage: Nyårsklänningar!
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här | 6 här
Nyårsklänningar ifrån Nelly, paljetter är riktigt snyggt på klänningar och speciellt till jul och nyår! Och det gäller att vara ute i god tid, antingen så brukar de ta slut eller så hinner de inte komma i tid om man besäller, så passa på! Hittar ni någon vaorit ovan? Min är iallafall nummer 1 & 6 ;)
Sponsrat inlägg


Schaeffler

Skrivet:    ·  Min vardag
Det är ju fantastiskt att det finns så pass många företag som inte bara är stora utan också familjeägda, jag skulle lätt vilja bli "infödd" i en sån familj, så vet man vad man kan hålla på med i framtiden haha, har praktik platsen i nian kirrad också eller varför inte jobba upp sig och få äga hela alltet haha det vore ju en dröm faktiskt ;) Jag älsakr att sikta högt, så jag skulle inte banga på att bli the big boss över något företag eller dylikt, så coolt ju! men hur går det till egentligen, att de bli så stora? Visste ni att scheaffler företaget har ungefär 84 000 medarbetare, det är helt sjukt många ju! Och dom är utspridda lite här och där i hela världen i olika kontinenter. Då jäklar har man ju lyckats när man har lyckats att sprida sig så. 
 
Har jag några läsare som kanske är en del av ett familjeföretag? Hur är det isåfall? :) Jag får väl helt enkelt komma på en briljant ide som säljer bra så jag kan få som jag vill och öpnna ett stort företag med många anställda eller nått haha.
Hoppas ni får en bra kväll kära läsare!

16 December

Skrivet:    ·  Min vardag

Bild på underbara jobbgänget (plus Kim bakom kameran) vi hade middag i fredags på ett jättemysigt tapas place. Idag har jag varit ledig, skönt eftersom jag snart jobbar varje dag fram till jul ;) Tiden har gått sjukt fort, liksom julafton om typ 1 vecka!! Whaaat, tur att jag är klar med alla mina klappar utom 1 ;)
Annars då, jo jag ligger hemma med världens mensvärk, så jag inte ens orkar göra något. Om de är något som jag hatar är det fan mensvärk! Varför ska jag få bli såhär varje gång, mår illa och huvudvärk på de också :(

Sparadiset

Skrivet:    ·  Min vardag
Igår var jag och älsklingen på Sparadiset, på östermalm! Gud så skönt det var, en helkroppsmassage och sedan blev det lite bubbel i jacuzzin. Idag väntas det jobb, och slutar så sent som 21.. Hoppas på en jäkla massa folk så jag slipper stå där och ha tråkigt haha ;) Ha en fin dag!

Zalando

Skrivet:    ·  Min vardag
Kollage: Rea på Zalando
 
1. Tröjor | 2. Sandaler | 3. Byxor | 4. Jeans | 5. Sneakers | 6. Tröjor
Zalando har just nu riktigt snygga kläder på rean, både för tjejer och killar! Och vem gillar inte att få kläder/saker billigare!? Jag älskar att handla när jag vet att jag gör bra köp, gillar inte att köpa till ordinare pris ;) Gillar mjukisarna och skorna här ovan. Har ni någon favorit?:) 
Sponsrat inlägg


Godaste pizzan!

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag är jag ledig, så är med mamsen och papsen i mall of scandinavia. Vi sitter och käkar lite på Mangiardinos, världens godaste pizza har jag ätit! Synd att jag är så liten i maten bara.... Nu ska vi shoppa lite och jag ska byta några saker, sedan bär det av mot frisören ;) 

Klockor

Skrivet:    ·  Min vardag


Kollage: Favoriter från Klockkungarna
 
1. Daniel Wellington | 2. Michael Kors | 3. Gant | 4. Michael Kors | 5. Daniel Wellington | 6. Michael Kors | 7. Gant
Klockor är en rikgti fin och bra julklapp till de flesta! Mina favoriter ovan är den guldiga Gant och DW klockan. Hittar ni någon favorit? ;)
Sponsrat inlägg


Shanghai

Skrivet:    ·  Min vardag
Mitt nya avlastningsbord! Love it, Love it den kommer ifrån Mio. Och var värd all väntan, typ 2 månader haha.. Men just ny får den duga som tv bord tills vi har flyttat :) De sämre är att jag inte får plats med så många ljus på... Men lykta från skultuna kan jag inte låta bli att sätta där! ;)

5 december

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag har vi varit och firat novalie, lilltjejen har blivit 1! Helt sjukt hur stor hon blivit så snabbt haha. Så söt när hon käkar tårta för första gången ;) Ikväll så blir det middag med Martins familj och sen lite myspys hihi. Ha en fin kväll!

Klockor

Skrivet:    ·  Min vardag


Kollage: Favoriter från Klockkungarna
 
1. Daniel Wellington | 2. Michael Kors | 3. Gant | 4. Michael Kors | 5. Daniel Wellington | 6. Michael Kors | 7. Gant
 
Klockor är en rikgti fin och bra julklapp till de flesta! Mina favoriter ovan är den guldiga Gant och DW klockan. Hittar ni någon favorit? ;)
Sponsrat inlägg


4 December

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Idag har jag varit ledig, så har varit och shoppat med mammsen. Först var vi på H&M's frukost och shoppade lite sen hittade jag ett par supersköna mjukisbyxor som var riktigt snygga också. Dock så var jag så klantig att jag bara tog dom utan att kolla storleken, så jag måste förmodligen byta dom haha... 
Jag ska snart åka mot Älvsjö så ska jag med Martin till tatueringsstudion idag, ska bli spännande ;)

Detta med kaffe..

Skrivet:    ·  Min vardag

Blackstone Kaffeautomat m1 Blackstone Kaffeautomat m3 Blackstone Kaffeautomat m5
Men god dagens kära läsare, hur mår ni idag? Jag mår finemang, lite trött på det tråkiga regn vädret bara som aldrig vill ta slut. Detta med kaffe, jag dricker kaffe men bara när jag känner för det haha.. (och väldigt gärna någon latte, cappuccino eller liknande) Jag dricker det inte för att bli pigg, för det är bara ren bullshit. Man blir inte pigg av kaffe, hjärnan tror bara det.

Och på jobbet så har vi nog världens klenaste kaffeautomat, inte alls som denna... Det smakar ju typ bara vatten och liiiite kaffesmak med äckligt mjölkpulver i.. Då är min kära tassimo som jag har hemma mycket, mycket bättre än de som finns på jobbet! Men ibland så orkar man inte direkt gå till något annat ställe för att köpa lite kaffe, så då får man ju dricka det där smaklösa kaffet haha. Men oftast så tar jag chokladen som finns, den brukar vara godare än de andra som finns hihi. Men då försöker man ju gömma att man tar det typ haha, för att inte se ut som en liten tönt som inte kan dricka kaffet.

Hur är ni då, är ni en kaffedrickare eller kanske som mig som bara dricker det lite då och då? Hoppas ni får en fin dag, och finare väder! 

3 December

Skrivet:    ·  Min vardag
 


Imorse så började jag redan 6.45.... Väldigt tidigt för mig som inte är en morgonmänniska över huvudtaget! Haha. Men det var skoj, vi hade julklappsmorgon och det var lite rabbater osv överallt. Så ja jag handlade en del kan jag säga, några tusen fattigare men massor av julklappar rikare! Så det var skönt att få sluta lite tidigt också, drog till mamsen och käkade lunch med henne. Gissa om jag var hungrig med tanke på att jag käkade frukost vid 5 liksom... Hoppas ni får en fin dag!

Nelly.com kläder!

Skrivet:    ·  Min vardag, Sno stilen
Kollage från Nelly
 
1. Poncho | 2. Boots | 3. Jeans | 4. Väska | 5. Top | 6. iPhone-case
 
Riktigt snygga kläder ifrån nelly.com. Ponchon är supersnyggt nu i vinter tycker jag och färgen på iphoneskalet likaså, som kommer ifrån Michael Kors ;) Hittade ni någon favorit? Just nu har dom även fri frakt och öppet köp, länge, så passa på!
Sponsrat inlägg


CASSANDRA