Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Valentine things!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips, Tips!
Snart är den Alla hjärtans dag! Hur ska ni fira den? :) Själv kommer jag vara i Egypten med älsklingen :D Jag har dock inte hunnit köpa något till honom än, vet inte alls vad jag ska hitat på heller.
HÄR finns massa bra tips på vad man kan köpa till tjejer! ;)

Packlista.

Skrivet:    ·  Min vardag

Tycker det var lite kul att Martin skrev till sig själv på min packlista haha. Klart jag inte ska glömma dig älskling ;)
Idag har jag varit på stan med Anna, vi kom nyss hem och snart ska vi åka vidare mot Älvsjö och fira hans mamma som fyller år imorgon. Vi hinner tyvärr inte vara med då eftersom vi ska till Skåne imorgonbitti. Ha en bra kväll!:)

29 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja har inte varit super aktiv kanske, men de senaste dagarna har jag hunnit med plugg, ikea med mamma och sen igenmed älklingen, shoppat inredning på Mio, tränat och ännu mer plugg ;) Nu har jag precis stoppat in en browniesmet i ugnen till min lilla sjukling här hemma. Ha en bra kväll!

Ellie Goulding - Love Me Like You Do

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Fuck cancer & fuck diabetes

Skrivet:    ·  Min vardag
Alldeles för många i min släkt har gått bort i cancer och över huvudtaget i världen. Samma sak med diabetes, det är inte en sjukdom som syns utåt. Men den är riktigt jobbig att leva med.
Jag hoppas de kommer på läkemedel snarast för båda två ♥
 

Fall Out Boy - Immortals

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Lily and Rose ring

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Min underbara ring ifrån Lily & Rose som jag fick i julklapp.  Den är rosé färgad med en grå sten i mitten, svårt att få till rätt färg på bilden.
Jag total älskar alla deras smycken, de liknar verkligen princess smycken :) Det är så många fina så jag vet inte vilken jag ska börja med att köpa haha. ;)
 
 

Döskalleljus.

Skrivet:    ·  Min vardag
Min gulliga vän Anna köpte detta ljus till mig, ja alla lär ju beta vid det här laget att jag älskar döskallar ;) Super gulligt ljus, passar bra nu när jag alltid har massa ljus tända :D

26 Januari.

Skrivet:    ·  Min vardag
Eftersom jag är ledig idag så gick jag upp vid 10 och sedan dess har jag faktiskt pluggat. Skriver en uppsats inom religion och sedan ska jag börja lite på svenska talet. Känner mig faktiskt ganska duktig ;)
 
Sen får jag se om ja ghinner ta igen lite egentid med bad, ansiktsmask och sådant fix ;) Städa är något som behövs göras också. Nä nu ska jag nog ta en paus och värma upp lite Vapiano mat från igår :)

Något du inte har en aning om.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
Med dessa ord så återkommer jag imorgon. Känner bara stress-ångest-aggression-ilska-ledsen och helt jävla förbannad på allt. Cya imorgon.

Dubbelsäng!

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi har gått och blivit med dubbelsäng :D Sjukt najs faktiskt, så nu ska vi bara ligga och mysa i sängen framför en film. Jag har även köpt lite grejer till lägenheten (i framtiden) som kommer behövas, varför inte börja bunkra upp liksom ;) 
Idag hade vi öppethus så hade 30 min lektion, så jag blir ledig på måndag istället ;) 

22 Januari.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har precis käkat lite thaimat och varit och gymmat efter nationella. Kunde väl gått bättre, men helt ärligt kan jag inte bry mig mindre om skolan just nu. Nu ska jag nog bara vila tills jag ska till gymmet ikväll igen! ;)

21 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
Min lilla sjukling låg och vilade med Erozen, hihi så sött! Imorgon är det nationella i skolan, lär inte gå speciellt bra eftersom jag glömde häftet och kan inte öva nu. Efter det tänkte jag faktiskt dra till gymmet och sen på kvällen blir det gympass :D

Mönstrad klänning.

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
En av mina nyaste inköp, en mönstrad klänning ifrån BikBok. Man kan även ha den på två olika sett, s¨antingen har man de urringade i ryggen eller fram :) Denna ska tas med till Egypten hade jag tänkt ;)
 

Reddville - Babyliss

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Fick hem dessa från Babyliss från med Reddville. Jättekul att kunna fixa olika frisyrer med håret :D Om ni fortfarande inte gått med hos Redville så tycker jag ni ska göra det, ni får HELT gratis tamponger! :)

20 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Skolstressen är hög just nu. Jag strosade runt i centrum lite efter skolan och köpte lite basic saker, blev tre toppar till träningen och lite smycken osv ;) Nä nu tänkte försöka plugga till proven imorgon. Puss.

19 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Efter att ha pluggat ett tag så tänkte jag ta en lite paus. Jag har dock tappat bort mobilen, hade den i handen nyss liksom.. :( Hur kan man tappa bort något när man inte ens rört sig någonstans haha?
Jag kommer inte orka plugga hela dagarna bara för jag har massa prov, så jag och älsklingen kommer åka till Ikea idag och kolla på sängar. Tyvärr inte till mitt rum där vi alltid sover, utan vi ska köpa en säng till Martins rum. En stor och fin dubbelsäng som vi kan ha sen när vi flyttat också ;)
 

17 januari

Skrivet:    ·  Min vardag
Om exakt en månad fuller jag år! :) Jag har ju inte ens hunnit komma på något att önska mig eftersom de precis varit julafton typ haha ;) idag har vi firat lilla Troy och snart blir det middag hos älsklingen. 

Spetsbikini.

Skrivet:    ·  Min vardag
Egypten börjar närma sig sakta men säkert, så varför inte börja shoppa bikinis? ;) Detta är en av mina två som jag köpt :) Blir nog as snyggt när man är brun sen :D Löve it veri much. ;)

Make up store

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Trots att jag nydligen köpte smink så kunde jag inte motstå detta erbjudande på members. Fick allt för under 300:- !!! Bara eyelinern som jag brukar köpa kostar ca 300:-, men nu fick jag en mascara, necessär och ögonbrynsskugga. Skuggan är verkligen grym!  :D

15 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
Bild från förra utgången.
Blivit lite ändra planer för helgen men det gör inget, ska på födelsedagsfirande hos lilla Troy och sen såklart jobba lite. Blivit mycket i skolan nu, har två religionsprov och svenska nationella + läsa en bok i svenskan. Mitt hat för lärare som skjuter upp prov så allt hamnar samma dagar är ganska stort just nu....
 

14 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
Hemma ifrån en dötrist föreläsning om Islamism... Jag sitter just nu och funderar på om jag ska klicka hem den där Triangl bikinisen eller inte... Hm, det är så svart haha. Köpte en ny bikini här om dagen dock, men har ju suktat efter den hos Triangl så länge ;)

Snygga undisar.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tycker H&M ofta har galet snygga undisar, dessa är inget undantag. Gillar alla dom blommiga med spets :D
Dock köper jag alltid vit/svart BHar för alla andra syns ofta igenom kläderna.. :(
 

Isadora perfect contour kajal & fine line eye studio.

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Blev lite nyss smink sist vi shoppade. En as bra eyeliner och kajal penna, det blir verkligen det resultat man vill ha. De håller länge också :) 
 

H&M Favs.

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Några utav mina favoriter ur H&Ms katalog detta år. Strandklänning, baddräkten, klänningen, jackan. Länge velat ha en baddräkt med cutos och volanger, så får se om jag vågar mig på denna ;)

12 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag & fina Ebba i helgen.
Min frånvaro lyser nästan lika mycket här som i skolan.. ;) Har helt enkelt inte hunnit/orkat blogga. 
Amandas middag var trevlig med god mat, sedan blev det lite utgång som också var rolig ;) Nu tännkte jag fortsätta bläddra i H&M katalogen ;)

Lunchdejt.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi drog till Skärholmen för lite lunch och shopping. Nu är vi mätta och belåtna och ska åka hemåt till mig då vi ska vara lite barnvakt ;)gårkvöllen var rolig, vi kom inte hem allt försent heller då det var skönt :)

Forever.

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Fick även dessa av min prins på julafton. Kom på att jag knappt har visa några av mina saker. Men det kommer väl  med tiden ;) Lypsylen luktar såå gott!

Klantskalle...

Skrivet:    ·  Min vardag
 
 
 
Ja som den klantskallen jag är, så råkade jag slå i hyllan ovanför min säng så jag fick en fet jävla bula och ett jack i huvudet... Och ja den gör förbannat ont, det kliar ibland och när man råkar nudda så ilar det i hela huvudet :(
 
Ikväll är det middag hos Amanda som fyller 18 äntligen, sen så kör vi en utgång på det ;)

Egypten bokad!

Skrivet:    ·  Min vardag
Då har vi bokat årets solsemeter! Vi ska til Egypten igen, så härligt det ska bli, vi ska bo på Sunwing Waterworld Makadi Beach. Det har en vattenpark och stranden är  precis utanför hotellet :D Längtar sååå!  

Nya smycken.

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit, Skönhet/tips
Jag har alltid haft en crush på armbands cuffs eller vad man ska säga, så fyndade några inne på Gina tricot idag :) Blev några fina örhängen också, perfekt inför helgen när det vankas fest! :D

Nyklippt!

Skrivet:    ·  Min vardag
Inställd lektion imorse så hade bara svenska idag, skönt! Mamma hämtade upp mig och så åkte vi till centrum, det blev en spontan klippning då brorsan också skulle klippa sig. Blev nöjd, dock så är det sååå himla kort tycker jag. Vill ha långt hår buhu... :(

Bebis selfie

Skrivet:    ·  Min vardag
I lördags kom en del av släkten på middag osv, fick träffa lilla Malte igen. Så söt! Han är väldigt lugn faktiskt. Blev några sefies med honom, älskar bilder ovan. Han tryckte precis ihop ansiktet och år en dubbelhaka och kollar in i kamran! :D Haha. Idag ska tre kusiner av mina kusiner förmodligen komma, alla har småbarn som jag ser fram emot :)

3 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag vankas de middag hos älskling med hela hans familj och Malou. Sedan kanske vi ska åka hemåt igen för att min släkt från Skåne och Norge är hemma :) träffa min nyblivna lilla kusin idag igen skadar ju inte :D 

Triangl

Skrivet:    ·  Min vardag
 
 
Inför troligtvis kommande utlandsresan så vill jag fixa lite nya bikinis. Funderar just nu på att klicka hem en ifrån Triangl eller om jag ska köpa en ifrån Todiefor. Vad tycker ni?

Europa vid midnatt!

Skrivet:    ·  Min vardag
 

1 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag
Andra året jag får pussa min prins på nyår.
Middagen igår var jättetrevlig, massa god mat och dricka ;) Sedan gick vi hem till mig och de kom lite folk. Idag mår vi båda prima, dock lite trötta men det är väl inte så konstigt ;) Ha en bra kväll! ♥
CASSANDRA