Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Summer feelings

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag lyckades komma ut till landet (kommunalt) trots att jag mådde sämre än sämst... Inte kul att åka kommunalt i två timmar när man mår illa :( Men det blev bättre när jag kom fram, så har hunnit med att fiska, åka till Rånö och handla jordgubbar så hi kunde fika och nu håller vi på och baka :)

Naprapat.

Skrivet:    ·  Min vardag
Att ha ont i ryggen, nacken eller över huvudtaget någon stans i kroppen är aldrig speciellt kul... Både jag och Martin har problem med ryggarna, jag har jätteont när jag lyfter saker eller efter ett jobbpass till exempel. vet inte varför jag har fått det, känns som att det är lite tidigt haha... Borde komma sen när man är gammal tycker jag ;) men någon som är bra är att gå till någon naprapat eller kiropraktor som fixar det. Verkligen värt det! Jag gick hos en naprapat när jag var som mest aktiv med fotbollen, kunde knappt gå efter än träning för jag hade så ont i mina stackars knän..

29 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag hade jag en arbetsintervju och såklart, så försov jag mig! Jag brukar aldrig försova mig annars... Men jag lyckades komma i tid iallafall och det gick bra :) Nu ligger jag och solar vid poolen och kollar på hur jag ska komma ut till landet imorgon... Det är fasiken supervarmt! Blir nog att doppa sig snart :)

Vapiano dinner.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag och älsklingen har nyss ätit middag på vapiano. Så nu väntar vi på att vår bio ska börja, vi ska se entourange. :) Superskönt att vara ledig imorgon också trots att jag jobbar på söndag igen, hoppas på bra väder så vi kan bada i poolen :D

När man nyss tagit en löprunda...

Skrivet:    ·  Min vardag

... Ja då är man bra lökig haha... Helt röd i facet, men nu har jag tagit en skön dusch iallafall :) längtar till middagen nu oc sen ska vi förmodligen ut och övningsköra, gjort det hela vecka :D

25 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag var det en kort dag på jobbet, skönt eftersom jag var så jäkla trött. Jag hann till och med somna på bussen liksom ;) imorogn jobbar jag dock längre, blää säger jag bara hur ska jag orka. Nu tänkte jag faktiskt plugga lite körkort och fixa med lite fakturor... Pusshej!

23 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har varit ute på landet med massor av kompisar och vi hade det grymt kul! Älsklingen fyllde också år så det firade vi. Jag har just kommit hem firån jobbet och ska nu klä på mig för att åka tillbaka till stan haha.. Möta upp Martin så sover vi där ikväll nämligen. Stod på SMHI att det skulle regna hela dagen, eeh jahaa? VArt är regnet, inget att lite på det där inte ;) Ha en fin dag!

Flytta va.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag tror inte att jag berättade detta men jag och Martin har ju faktiskt lyckats hitta ett ställe att flytta till nu. Ett radhus, fortfarande inte helt 100% att hi kommer flytta dit. Det är ett nybygge och kommer vara klart tills nästa sommar. Men det är ju bara bra för då kommer vi hinna spara mera ;) Vi två har väl inte så mycket grejer som en familj skulle ha om dom flyttade så därför kanske inte det är lönt med en stor flyttbil och flyttfirma. Men vem vet vi kanske måste ha det. Jag tänkte ju typ ha med hela mitt rum i princip eftersom det är en 4a rok som vi tänkt flytta till. Sen har ju Martin alla sina saker, vår dubbelsäng, dator, bord osv osv. Jag har ju till och med lyckats köpa på mig en massa saker också haha. Tallrikar, glas, balsaker, knivar är bara en bråkdel haha ;) Jag ser fram emot detta!

Student bilder!

Skrivet:    ·  Min vardag, Systemkamera bilder
Här kommer lite bilder ifrån studenten som jag tog i onsdags! Duktiga kusinen som tagit bilderna :D Idag vare jobb som gällde, imorgon med och efter det ska jag med till skjutbanan igen och sedan ska vi handla inför midsommar med killarna :D

Spännande va..

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag har jag varit och signat på ett förhandsavtal till ett radhus vi hittat :) Så nu kan ingen annan få den hihi. Skulle jobbar idag men blev inget för de tog bort mitt pass... Men jobbar från tisdag till torsdag iallafall. Så nu blir det städa rummet och sen ut med Eroz! 

Sommarkväll

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu blir det grillat! Riktigt mysigt väder, nu känns det som sommar iallafall :) Det blir att planera lite inför midsommar. Ha en bra kväll! 

13 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag så har jag badat hela förmiddagen, extremt skönt! Så bra att Martin har pool hihi. Sen vidare till mig för att fira lillebror min, och sen hem till Martin igen. Vi tänkte ha lite grillkväll med hans bror Marcus och flickvän Maloue :) Nu blir det att bada igen så fort vi är framme ;)

Catering.

Skrivet:    ·  Min vardag
Catering är något som måste vara det bekvämaste att ha när någon fyller år eller till andra festligheter! Vad tycker ni om det? Att både ha en riktigt bra lokal och god catering är ju drömmen, att slippa tänka på all mat som behövs. I sommar fyller mamsen år, dock kan man nog inte ha någon catering där ute på landet.. För tror ingen vill komma ut och lämna maten i skärgården, men om så skulle det nog kosta väääldigt mycket haha.. ;) Och att släpa ut det själv skulle nog inte sluta så bra eftersom allt skulle typ blandas ihop och gå sönder haha.

För igår tog jag studenten!

Skrivet:    ·  Min vardag

New nails!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Idag har jag fixat nya naglar hos bästa Kia! Hon är verkligen grym på naglar, så nu är jag fin inför studenten :) Annars har jag äntligen lämnat in iPad, böcker osv till skolan så nu börjar man känns sommarlovsvibbarna även om jag inte har lov egentligen ;)

5 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag och Martin ska alldeles strax gå till Annas studentmortsgning följt av fest hos Smurren :) Jag börjar bli rejält hungrig faktiskt.. Inte jätte taggad på att dricka egentligen eftersom jag fortfarande känner mig sjuk :( Men det ska bli bra ändå!

Studentfirande!

Skrivet:    ·  Min vardag
Löjligt hur länge man kan vara sjuk alltså... Hostar blir fan aldrig bättre.. :( Jag håller på att fixa det sista inför student fixandet, presenter hit och dit. Invigde även långklänningen denna soliga dag! ;)
Så nu har jag städat upp snabbt i mitt rum eftersom jag hatar att ha det ostädat, blir nog bara till att slappa nu innan Martin kommer hem. :)

4 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick iallfall fina blommor & fika av Martin igår. ♥
Jävla skitdag alltså, känner mig så otroligt dålig som inte orkar stanna kvar i skolan resten av dagen. Trött på att jag är sjuk och imorgon ska jag på studentmottagning och sedan fest efter, ja kul att man kommer orka med allt det där.. Inte ens presenterna har hunnit kommit som jag fixat, fan vad jag inte orkar med någonting just nu... Hoppas på bättre tider, peace out.

Drömmigt värre.

Skrivet:    ·  Min vardag
UntitledS U M M E R ❤☀🌴👌HouseBeautiful:)) | Tumblr
Lite hus inspo när jag ändå kollar på det själv ;)
Jag sitter här hemma utan Martin som är hemma på massa ärenden och tycker synd om mig själv för att jag är sjuk (och är utan honom). Jag hjälpte nyss Tindra att baka och fick min vilja igenom om att baka tosca cupcakes ;) Annars då, jo jag har hittat mitt DRÖM hus. Jag vill ha det så mycket så jag bara vill slita håret av mig alltså! Det värsta är liksom att det är så nära ifrån våran budget så vi kan klara det.. Men det lär väl gå upp i pris som vanligt med budgivningen.. :( Men man kan ju alltid hoppas :)

Tältar helg!

Skrivet:    ·  Min vardag
Efter helgens bravader med kajak paddling, tältning och klättring så har jag blivit dundersjuk... Vi paddlade i världens regnoväder fram till ön vi skulle tälta på, dagen efter vad det bokstavligen storm ute som pågått över hela natten. Jag som sover dåligt vanligtvis fick knappt en blund på hela helgen, vilket resulterade i att jag somnade väldigt fort efter att min efterlängtade prins hämtade mig. Nä nu ska jag försöka bli frisk, tror jag blir hemma imorgon också. Ha en bra kväll :)

Dundersjuk...

Skrivet:    ·  Min vardag

CASSANDRA