Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Ny design

Skrivet:    ·  Min vardag, Photoshop
Fixade ihop en snabb design & tog bort massa skit som var onödigt ifrån bloggen ;) Headern får bli lite tillfälloig för just nu har jag inga bilder som blir bra där. Sen bytte jag till lite mer somrig färg :D

31 Mars.

Skrivet:    ·  Min vardag
Min lilla älskling.
Tröttheten tar över dagar som denna, usch så förbannat skoltrött jag är. Orkar inte ens lämna in uppgifter som jag satsar på. Ser fram emot lovet, även om jag ska jobba mestadels av det. Annars är det kryssning denna helg som gäller och tatuering nästa vecka ;) Ville såå gärna åka till landet men det hinns icke, så får ta det på kristi himmelfärdshelgen :)

Pitbull, Ne-Yo - Time Of Our Lives

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Maître Gims - J'me tire

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Nelly - Rabatt!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Måste tipsa om denna rabatt som pågår i 48 timmar till hos NELLY.COM. De har dessutom fri frakt och expressleverans :D
100 kr rabatt: EASTER1
250 kr rabatt: EASTER2
 Happy shopping! ♥
 

30 Mars.

Skrivet:    ·  Min vardag
Gud vilket trist väder det är ute! Kan det inte bli vår igen :( Jag ska ut och kvällsvandra med idrotten på onsdag så ber till gud att det slutar tills dess... Just nu så är det lugnt i skolan om man bortser ifrån filosofiinlämningen. Jag känner mig helt uppstressad som att jag har 1000-tals saker att göra bara för jag hade så de senaste veckorna. Ha en fin kväll!

Get camping!

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag har alltid campat sedan jag var lite på mitt kära landställe, brukade alltid göra det med Fannie :) Dock så gjorde vi inte det denna sommar buhu, får se om jag träffar henne denna sommar eftersom vi inte träffades förra. Jag tycker det är så mysigt att tälta och speciellt på landet då vi alltid tältar på en strand eller bredvid, att bara kunna springa ut och ta ett kvällsdopp och sedan hoppa ner i sin sovsäck. ;) Vi brukar alltid åka runt till olika öar i skärgården och tält, vilket betyder att vi har med oss mat och allt, sen var vi ganska bortskämda med att vi tog med oss solsängar och hade i tältet och sov på haha ;) Så vi hade ju faktiskt ett väldigt stort tält eftersom allt det fick plats där inne. Gillar ni att tälta eller campa över huvudtaget? :)
 
Hos getcamping.se så finns det massor med utrustning och dom har även fri frakt för köp över 500:-, jättebra ju! :)

Orange klänning

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Jag såg denna klänning fast andra färger på BikBok förut men hann aldrig köpa den, så nu slog jag till när det fanns andra färger. Tyckte denna var så fin nu till sommaren när man kommer vara brun :) Jag gillar detaljerna på ryggen med guldhänget :)

Grå poncho.

Skrivet:    ·  Min vardag
Alltid velat ha en poncho så jag slog till på Gina Tricot sist vi var där. Enkel och snygg, speciellt över en skinnjacka och höga svart stövlar ;) Bilden gör den inte rättvis då den inte riktigt ser ut så i verkligheten, så får visa när jag har den på mig någon gång :)

Goodiebag från BikBok!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Jag shoppade ju massor på BikBok igår, så jag fick två goodiebags men gav ena till Tindra ;) Var lite småskaer i som man alltid kan behöva, nagellack, torrschampoo och handsprit tillexempel :)

Headpiece.

Skrivet:    ·  Min vardag
Klickade hem en snygg headpiece ifrån Ebay för någon månad sen, blir som mini julafton när allt trillar ner i brevlådan haha ;) Gillar verkligen den här, så fint när man är brunbränd i sommar :)
 

Vitt & mönstrat.

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Ny tröja och byxor ifrån Bikbok.
Jag avbröt pluggande igår och åkte och shoppade med Martin & Tindra. Gick loss lite och köpte både klänningar, smycken, poncho, byxor och en topp haha ;) Mina byxor som jag invigde idag är såååå sköna! Nu tänkte jag faktiskt städa lite i rummet och sedan invänta älsklingen, puss!

26 Mars.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Lite bilder från igår.
Fick sluta tidigare idag, behövdes verkligen eftersom jag måste plugga hela dagen! Idag ska älsklingen åka hem för han ska till doktorn imorgonbitti, så det betyder att jag måste sova själv. Jag har inte sovit själv på säkert 1 år, buhu det känns inte bra alls :(
Nu ska jag äta lite mackor inna jag ska dränka mig i plugg igen, puss.

1,5 år tillsammans.

Skrivet:    ·  Min vardag
Spenderade en del av natten på akuten med Martin som inte alls mådde bra. Gör så ont i hjärtat att se någon man älskar må dåligt :( Men idag är det nya tag och vi firar 1,5 år tillsammans med lite spa Grand hotel och nu middag på Jensen's bofhus. Uppdaterar med lite bilder imorgon istället, pussar.

Redigering.

Skrivet:    ·  Min vardag
En lång fotolektion idag igen då. Jag håller på att redigera en bild till en utställning vi ska vara med i. Min pojk är ju så otroligt snygg alltså, lyckligt lottad! ;) När man behöver redigera bort sin utväxt då har man fan inte färgat håret på länge haha... Måste ta tag i det någon gång ;)

Rockskivan.

Skrivet:    ·  Min vardag
Igår var jag på rockskivan med mina brudar! Jag som hade jobbat innan var en aning trött redan innan festen men men vad gör man inte ;) Kom faktiskt itne hem allt för sent vilket var skönt, min prins kom och hämtade mig och sen somnade vi. Idag är det bio som gäller med mamma i stan, ytterst mysigt!

XOV - Lucifer

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
Sååå bra!

James Bay - Hold Back The Rive

Skrivet:    ·  Min vardag
Bästa låten just nu, blir så glad av den!

21 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag

Godmorgon godmorgon, fattar inte varför vi alltid ska vakna tidigt nör vi äntligen får sova ut. Sen imorgon när jag måste till jobbet, då jäklar är jag trött! Tänkte fortsätta ligga och gosa i sängen ett tag sen fixa med fotoshooten vi ska ha ;)

Chiffongblus.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hittade denna skönhet på Kappahl för 300:-. Det blir ett superfint fall på den när den sitter på kroppen, älskar den :) Ska inviga den redan imorgon när vi ska äta middag hos Martins föräldrar :)
 

Mini shopping

Skrivet:    ·  Min vardag
Känner mig lite risig så hade bara min redovisning idag i skolan, innan det var jag & mamsen på VIP-shopping på H&M. Blev lite frukost och andra nödvändigheter, ett svart nagellack, trosor behövs alltid och lite färgning för fransarna samt ett träningslinne :)

GB sommar 2015

Skrivet:    ·  Min vardag
 Alltså en STOR tumme upp för GB's nya glassar i år. Daim med chokladglass mmmm, magnums alla nya smaker verkar såå goda och nostalgiglassen calippo är tillbaka!  Kan ju inte bli bättre hihi ;) Det ska ätas mycket glass i sommar kan jag lova, har ni någon favorit av dessa ovan som ni vill pröva? :)

19 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag och några fler spelat in lite film hemma hos Felix, efter det så bar det av till centrum för att köpa lite grejer på Lagerhaus som ska stängas ner buhu :( Jag köpte också en fjärrutlösare till min kära kamera så jag kan fixa med ett fotoprojekt i helgen :) 

18 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag
Ett par guldiga nya örhängen, lite enkla men ändå snygga :) Igår hittade vi allt som vi behövde inför rockskivan, så det känns skönt.
Äntligen en dag då man får sluta tidigt, så nu vet jag inte om jag ska vila då jag känns som jag börjar bli sjuk.. Eller om jag ska plugga lite.  

16 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Saknar Egypten!
Nyss varit på en springtur med älsklingen. Vi har lyckats hålla igång i tre veckor nu ;) Jag har fullt med plugg så jag vet itne ens vad jag ska börja, därav gör jag ingenting heller hehe. Men men, skolan orkar jag faktiskt inte ta tag i längre så därför fokuserar jag på annat istället. Imorgon efter skolan ska jag, Ebba och Jessica åka till stan för lite shopping :D Längesen jag gjorde det så ser fram emot det.

Björn Borg

Skrivet:    ·  Min vardag
Microfiber trosor i snygga färger ↑
Jag tycker Björn Borg har snygga underkläder, speciellt till killar hihi ;) Jag gillar deras mönster och färger på deras kläder. Jag gillar att träna i deras undisar som är gjorda av Microfiber, det är så skönt material. För er som inte riktigt vet vad det är så är det ett tyg där huden får "andas" lite mer än vanligt tyg och är väldigt mjukt. Vet inte hur många underkläder jag äger från Björn Borg, men det är en del, tar upp halva underklädslådan här hemma haha. Men trots det så funderar jag faktiskt på om jag ska klicka hem lite mer träningstrosor ;)
 
Hos Timarco så hittar ni ett stort utbud av Björn Borg och även en massa andra märken, som till exempel Calvin Klein, Triumph osv osv. Dom har alltid fri frakt också! Hur bra som helst, det suger ju faktiskt att behöva betala frakt när man internet shoppar ;)

Chocolate chip cookies

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag fick lite ett litet wifey ryck igår, och bakade scones till frukost och sedan chocolate chip cookies :) Super lätta och goda att göra :) Längtar redan tills nästa helg! Hehe..

Calvin Klein

Skrivet:    ·  Min vardag
Klickade hem detta set för ett tag sen, så underbart skönt! Jag tror faktiskt jag ska köpa fler, iallafall trosorna bara för de är så sköna ;) Vi har  inget planerat idag, kanske åker hem till Martin och sover där inatt. Hoppas ni får en bra dag! 

Magnum - Pink Raspberry

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
 
Jag provade den nya glassen som Magnum kommit med, pink raspberry! Jag total älskar den, det är vanlig choklad och hallonglass i. Alltså är den precis som den magnum med vitchoklad, men eftersom jag inte gillar vitchoklad så är denna nya drömmen! ;) Sen för att inte glömma, är den ju snygg också, alldeles rosa glittrig :D

Studentfest.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Muggar / Ballonger / Förkläde / Beerpong
Ja min student är ju ganska snart om cirka 95 dagar faktiskt! Så himla taggad på det, att äntligen slipppa skolan. Iallfall för ett tag, inte bestämt mig än om jag ska fortsätta att plugga vidare direkt.. ;) Väldigt svårt val känner jag! Allt beror på vad jag har för jobb, men det vet jag ju inte nu när jag måste börja söka till högskolan..
Efter man varit på champange frukosten, utspringningen, åkt flak och allt det där som ska hinnas med så ska man ju faktsikt ha en studentmottagning hemma hos sig! Så jag kikade runt på lite inspo till det och hittade en bra sida med massor av party grejer, kalaskompaniet.se. Det är inte speciellt dyrt heller vilket passar sjukt bra till oss fattiga studenter ;)
 
Såg att dom också hade ett stort utbud av maskerad grejer, vilket passar väldigt bra till alla skivor som kommer nu till våren :) De har snabb leverans också vilket alltid är ett plus. Ni som tar studenten i år, har ni planerat eran mottagning? Det känns som att det är väldigt mycket att tänka på hehe.

Birds.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har fotolektion just nu, så var ute och fotade lite vid sjön :) Tycker att bilderna faktiskt blev lite balla. Annars har jag en jobbig skoldag med tre lektioner, som håller på ändå ifrån 8-16... Puuh. Längtar till jag får komma hem och pussa på min prins ;)
 

Svar på kommentar.

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Fråga:
Hej! Jag undrar vad din rosé guldiga Michael kors klocka heter? Om du har något nr eller namn? Sjuktsnygg!!!! / Marija :-)
 
Svar: Heej! Ja visst är den snygg hihi. Vet inte riktigt vad den heter men vet att numret på modellen är MK5412 på den :) Tror mina föräldrar köpte den på Uret.se och den kostar cirka 2.500:-, så HÄR kommer en länk :)
 

11 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag
(ser ut som min tumme är av haha)
Jag och Martin har varit duktiga och sprungit spåret, börjar redan få bättre kondis faktiskt :) Annars håller vi på och kollar upp tatueringstider, vi båda är riktigt sugna på att göra en lite speciell sak ;) 
En sak är säker jag komma somna väldogt snabbt ikväll, är supertrött vilket jag aldrig brukar vara annars. Ha en bra kväll! ♥
 

Döskalleljus.

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev kär i en ljuslykta så var tvungen att klicka hem den! Den är precis i samma modell som min whiskey döskalle (; Åh så jag längtar tills vi flyttat så jag kan få inreda allt :D

Macbook air 2015

Skrivet:    ·  Min vardag
Alltså hur SNYGG är inte den nya Macbook air!?! Jag bara måste ha en sådan, den är lättare och tunanre än den förra airen, bättre batteritid på 10h och väger 900 gram. Den har kommit i rymd grå, silver och guld. Vet dock inte när den släpps i huvudtaget, lär släppas i sverige mycket senare än USA också :(
Jag är kär på nytt alltså!
 
 
 
 
 
 

9 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag och älsklingen har precis varit duktiga och sprungit spåret som är ca 2.4km. Vi började faktiskt att vara hurtiga förra veckan ;) Imorgon händer mycket i skolan först vandring, sen dissekera och sen foto lektion där jag måstes ha min kamera osv... Hoppas dagen går fort hehe, jag har ju nu mera mitt helvetes schema utan sovmornar och fulla dagar :(

Undervattensbilder del 2

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja det blev en del bilder kan man ju lugnt säga! ;) Detta är inte sista gången kan jag säga, såfort jag får chansen ska jag ner igen. Den jobbiga delen med röda havet är att det är så förbannat salt och jag har eksem, så jag ville bara dö när jag kom upp ur vattnet, jag såg hur min hud blev helt röd och sved som bara fan! Usch :(

Undervattensbilder del 1

Skrivet:    ·  Min vardag, Systemkamera bilder
Undervattens livet är helt otroligt! Detta är liksom bara en bråkdel av allt vackert som finns under vattenytan! :)

Gold Skull - D.L & Company

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag säger bara wow vad snyggt ljus! Den är helt i min smak, den finns i både guldigt och silvrigt. Tror nog faktiskt jag hellre vill ha den guldigt just nu, förut ville jag ha allt i silver men nu har allt mer guld/mässing färgat börjat hitta hem til mitt rum ;)
 
Jag som älskar döskallar och ljus måste ju nästan bara ha en sån här känner jag! Den kostar dock 599:- vilket jag inte känner är värt att lägga på ett ljus just nu, med tanke på att jag borde spara pengar inför flytt osv. Nämligen redan köpt en massa saker denna månad så får nog vänta lite. Det är inte bra att sitta och kolla på olika internet hemsidor haha, fasnar ju för allt! Modesto.se som sidan heter har verkligen hur mycket snyggt som helst, allt ifrån kläder, skor till inredning! Det bästa är att när ljuset brunnit upp så kan man ha den som en fin ask eller bara prydnad :)
 
Ni hittar denna med en direktlänk HÄR :)  Vad tycker ni om detta fina ljus? Värt pengarna eller inte? ;)

Egypten bilder!

Skrivet:    ·  Min vardag, Systemkamera bilder
Här är lite bilder ifrån hotellet som vi bodde på. Helt fantastiskt vackert! Jättemånga polar också, samt en stran precis nedanför :D Det hade flera restauranger, inte bara buffe vilket var skönt att slippa alla småbarnsfamiljer ;) Det fanns bland annat italienskt, tyskt, mexicanskt osv.. Hotellet hette Sunwing Waterworld Makadi Bay :)
 

Godmorgon alla fina!

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har vi z-dag vilket betyder ledighet, så najs! Blir en sen frukost nu i sängen framför El dorado, nostalgi film ;) Efter detta ska jag ta tag i lite plugg hade jag tänkt även om provet är om 3 veckor!

Smiling is the best way to face every problem to crush every fear to hide every pain.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 

Marabou Japp

Skrivet:    ·  Min vardag
Som det chokladfreaket jag är så var jag ju tvungen att prova den senaste smaken Japp. Jag älskar marabou och jag älskar Japp, då kan det väl inte gå fel? Men jo, den var ingen hit direkt smakar jättekonstigt och inte alls god, usch och fy! Kommer aldrig köpa den igen iallalfall. Har ni provat den? :)

3 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon! Fick en liten sovmorgon idag, superskönt. Så har bara en timmes lektion sedan bär det hem igen :) Annars har jag inget planerat för dagen så blir nog bara att vara med älsklingen, kanske försöka träna lite :)

Händer alltid mig.

Skrivet:    ·  Min vardag
Det är såklart sånt här alltid ska hända mig med tåg, varje gång jag gör det nör jag vanligtvis får skjuts av min prins så är de inställda eller har hänt någon olycka... Så nu får jag vara jobbigt och Martin ska hämta mig. Jag har ju lite bråttom eftersom jag ska på bio med Emma :)
CASSANDRA