Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Läderarmband

Skrivet:    ·  Min vardag

Detta snygga och stilrena läderarmband kom med posten i veckan, väldigt trevlig och en perfekt julklapp till mig själv eller någon annan också! Dessa armband är ju något som blivit väldigt populårt, speciellt bland killar, och jag gillar det! Jättesnyggt på killars armar tillsammans med någon snygg klocka eller liknande ;)

Ett bra tips inför julhandeln är smycken och accessoarer till nära och kära, sånt som man aldrig kan få för många av. De flätade armbanden ovan kommer från sportarmbandet.se som säljer enkla och stilrena accessoarer till dam och herr, de har ett stort urval modeller av läder, både tillverkat i Sverige och även importerat. Läderaccessoarer är bra på så sätt att de håller i stort sett hur länge som helst och blir bara snyggare med tiden. Precis som jeans när de åldras så får de en snyggt sliten yta efter hand. Ta en titt i butiken om du letar efter snygga läderarmband!  

Hoppas ni får en fin dag!

 

Victorian och Skultuna

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja jag har ju gått loss de senaste dagarna på inredning. Och inte speciellt billig heller haha, men jag älskar dom! Speciellt mina Skultuna ljuslycktor. Slog till på 6 st Kin lycktor och 1 Lara Bohinc lyckta. Sedan lite Victorian ljus, som doftar magiskt! ;) Längtar tills vi flyttat så jag får fixa med allt!

27 November

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Idag har jag varit på team-dag med Kim och Linnea från jobbet, superkul! Vi var och klättrade i Telefonplan, det som hindrar mig dock är att det gör så jävla ont i händerna hhaa. Så just nu värker dom som satan och är helt röda.. Jag hade lätt klättrat mer om det inte var för att det gjorde så ont ;) 
Så nu ska jag vänta på att Martin ska komma hem så ska vi åka till mig istället, så kanske jag får lite övningskörning gjort i helgen också ;)

Grooving gold palette

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Min nya palette, grooving gold från the body shop. Nu jäklar har de lyckats bra kan jag säga, väldigt bra pigment och sitter länge! Precis som man vill. Väldigt snygga färger också, lätta att kombinera med varandra samt den ljusrosa kan man använda som rouge ;)

Bodylicious

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Riktigt snygga bodys Hos Nelly måste jag säga! Gillar den beiga och den svarta som inte har lika mycket typ på sig haha ;) Dom har just nu fri frakt och expressleverans också, så passa på! :)
 

Julklappar.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu börjar det ju faktiskt bli dags för att börja köpa julklappar och kanske även julpynta lite!
Vet många som faktiskt har börjat pynta haha, känner mig taggad på det jag med ;) Jag har iallafalll kommit en bra bit på mitt julhandlande är nästan helt klar, lite mer små grejer som ska fixas bara faktiskt. Sedan har vi ju faktsikt fixat jul på jobbet för länge sedan, i några veckor iallafall. Så redan där fick man ju julkänsla av alla granar, julgåvor osv osv. Har ni börjat julpynta eller börjat köpa julklappar än? :) Jag kanske är själv med att ha börjat tidigt i år haha, men de är ju fakstiskt riktigt skönt att slippa julstressen sen, räcker med att jag kommer jobba i den ;) Och slippa trängas med massor av människor som inte heller vet vad som vill ha. Därför är det faktsikt väldigt bra och handla på internet också, väldigt skönt och bekvämt plus att man slipper trängas med andra liksom, jag har lite paket som väntar på mig just nu på posten faktiskt hihi :) Och sedan finns ju ALLT på internet som finns i butikerna nu för tiden så det är ju grymt bra :) Ha en fin dag!

17 November

Skrivet:    ·  Min vardag

Ojdå jag har ju faktiskt en blogg hehe. Jag har haft tankarna på en massa annat och inte hunnit me detta.
Idag så körde jag lite vild och vågad med sminkningen, blev guld och lila metallic. Ser bättre ut i verkligheten, bilden gör det inte rättvist. Vi ska ha personalmöte idag på jobbet, så det ser jag fram emot. Sedan vill jag bara hem och umgås med min lilla älskling ;)

Make up store - contouring

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
New in från Make up store fick bli denna goding! En contouring kit, har bara testat lite snabbt med den men är redan nöjd och tror det kommer bli bra när man har lite mer tid för sminket! ;) Denna ligger på ca 250 kr tror jag.

Snusande?...

Skrivet:    ·  Min vardag
En bild från när han snusade 2013 ;)
Det här med att snusa är ju jag ganska emot, eller ja jag struntar fullständigt i vem som gör det och när men om jag blir påverkad så gillar jag det ikke!
Och min kära pojkvän var ju en snusare (och rökare) innan han träffade mig. Och snus är ju bättre för oss med astma och allmänt för alla, då rökning är förjävligg och man luktar ju fimp, usch! Men med lite tjat från min sida till Martin så började han trappa ner och tillslut snusade han inte alls. Lite med hjälp utav våran utlandsresa, då han hade trappat ner så mycket att han valde att inte ens ta med snus för att se om han skulle klara det ;) Och i värsta fall så fick han väl köpa sitt snus men som jag visste redan så behövdes inte det :) så lyckades med att få han och sluta med rökning också, så nu är allt frid och fröjd haha ;) Hoppas ni får en fin kväll kära ni!

Olis of life

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Jag älskar Olis of life serien som vi har på jobbet. Ger en fin lyster, jämar ut huden innan man sminkar sig och är vårdande! Perfekt när man är klåfingrig som jag och ska pilla på allt som inte ser bra ut i ansiktet haha.. Jag har ansiktsojlan som fungerar som både dag- & nattkräm och sedan "ansiktsvattnet" som förberder huden på nästkommande produkt och därför blir det bättre effekt på de. Hoppas ni får en trevlig dag!

maskinhandel.com

Skrivet:    ·  Min vardag

God morgon, god morgon kära ni. Hur mår ni idag? Jag mår väldigt bra, förutom att jag har förbaskat ont i nacke och axlar.. Men men. Jag sitter och kikar lite på the internet. Kom in på en rolig sida, maskinhandel.com där det fanns massa olika lampor, med låg energiförbrukning också. Där man kunde ha ledlampor som tavelramar, som ni ser på bilden ovan, det måste ju faktiskt bli riktigt schysst faktiskt, speciellt nu på hösen när vi har gått till lite mörkare tider så något lyser upp lite! Vore kul att prova och ha i vårat allrum på övervåningen sen när vi flyttat i sommar kanske hihi. Ljuset måste ju faktiskt framhäva bilden som sitter i ramen riktigt fint, eller vad säger ni? Låter det som en snygg ide eller kanske bara helt knasig haha? Jaja, får väl se om det blir ett köp eller inte, det var ganska dyr trots att den var nedsänkt pris på, nästan 1000 kronor kostar den liksom. 

Ne nu måste jag sluta kolla på datorn innan jag får nackspärr och måste hinna med allt man ska göra innan man ska åka till jobbet haha. Ha en fin dag allihopa! Puss och kram.

 
CASSANDRA