Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

M

Skrivet:    ·  Min vardag

Sådärja äntligen fått tillbaka mitt halsband, länken hade ju gått sönder förut. Och jag älskar det, M:et står ju självklart för mannen i mitt liv, Martin. Den kommer ifrån Syster P. Den är silvrig och bilden är lite missvisande tycker jag hehe. Ha en fin dag!

Nyheter!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
2 bilder från när vi satte julen i gallerian
Jag älskar våra nya produkter på jobbet! Jag vill ha ALLT, älskar glazed apple (fanns förra året med) och den nyaste av dom alla, plommon! Helt underbara, ska lätt köpa på mig en del hihi. Idag är jag ledig, så ska inte göra något speciellt utom att åka till centrum och fixa lite ärenden :)

The intern

Skrivet:    ·  Film tips, Min vardag
Jag var ju och såg denna med Martin. En riktigt bra film, som jag rekommenderar! THe intern heter den och handlar om Ben som är pensionär som tröttnat på att vara det, och söker då en praktikplats hos Jules. Hon är en väldigt upptagen kvinna som gärna inte blir störd från praktikanter... En må bra film är verkligen detta! :)

Lotto.

Skrivet:    ·  Min vardag

Men god dagens mina kära läsare, hur mår ni idag? Jag mår alldeles utmärkt. Idag blir det en vanlig jobbdag som vanligt också. :) Något som jag faktiskt tänkt på och även min lilla älskling Martin är att spela. Min padre är ganska duktig på att spela lite då och då och kan ibland även vinna lite. Hur kul är inte det!? Vill ju också det. Och hela tiden så säger jag och Martin att vi vill vinna pengar, eller iallafall att det vore kul! Så varför spelar vi inte oftare!? Om vi inte satsar något så kan man ju inte ens vinna, så därför tänkte vi på om vi kanske ska börja spela lite. Lite hästar och sådant kanske? Dock så är jag inte alls duktig på sådant, vet att man kan lära sig osv. Eftersom Martin har en del vänner som är grymma på att spela och tar hem storvinster hela jäkla tiden.. Blir så avis, så vore det faktiskt roligt att lära sig hur man ska göra hihi. Här kan man kika lite på hur det går med resultat osv, Amerikanska powerball lottodragningar, så det tycker jag att ni ska göra! Hur brukar ni göra? Spelar ni ofta eller kanske inget alls? :)

Hoppas att ni alla får en fin dag! :)

 

 

Vapiano och bio

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag så tog vi en låång sovmorgon, sen åkte vi runt lite i butiker. Man får ju passa på när man väl är ledig hihi. Och vi hade bokat bio tills ikväll så nu har vi ätit gott på vapiano och väntar på bion! Vad som händer efter det får vi se, ha en bra kväll! :) 

Mäklare.

Skrivet:    ·  Min vardag
Detta med mäklare, det är inte alltid så lätt. Min jobbkompis ska eller de vill iallafall sälja sin lägenhet men måste hittta rätt mäklare osv! Så bara det är ett litet projekt. Eftersom dom inte hittat sin mäklare än som dom blivit nöjda med hehe.

Min och Martins mäklare till vårat nyblivna hus är jättebra och snäll, men en del i den branschen går ju faktiskt inte att lita på alla gånger. Vi har ju varit runt en del på visningar och träffat riktiga stolpskott och en del halvbra iallafall haha ;) Vi var med om en som inte "ville" sälja verkade det som, så vi sa att vi budar högre en de som "vann" men fullständigt ignorerade våra samtal och meddelande och sa sen att den var såld från ingenstans.. Suck..  Vi längtar ihjäl oss tills vi ska på byggmötet med mäklare och de som ska bygga, för då är det snart inflytt! Jag vill bara att tiden ska flyga iväg så det blir inflytt, nu nu nu! Kommer bli grymt roligt!

Men att hitta en bra och pålitlig mäklare, både när man ska köpa och sälja är viktigt! Hoppas att ni får en fin kväll kära ni! Puss puss.

Jobba i rosa!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag skulle ju lätte kunna vänja mig med att jobba i rosa! Så snyggt ju, man bara lyser upp och syns ;) Dessa tröjor ahde vi på shoppingkvällen, och den är bara en gång om året så hopaps det komemr fler tillfällen då dessa kan användas :D Men nu blir det jobb, ha en bra dag!
 
 
 

Syster P bracelet

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick denna när jag köpte ett halsband med berlock ifrån Syster P. Får visa det sen, för just nu så väntar jag på att länken ska komma tillbaka då den gick sönder... Men den är superfin! :D
 

Spa of the World & Oils of Life

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Jag har ju världens bästa chef! Och jag har ju som sagt jobbat väldigt mycket den senaste tiden, så har knappt haft tid att sitta vid en dator. Så jag fick lite saker av jobbat för att jag ställt upp! Och det är helt underbara produkter, mina favvisar från Spa of the World, Camelia japanese kräm och Dead sea salt scrub som doftar magiskt! Lite massageoljor, kroppsoljor, nya Oils of Life produkter också :D Detta kommer garanterat användas flitigt!

Shoppingnight

Skrivet:    ·  Min vardag

Hej hörrni, jag är påväg in till stan för att shoppa lite. Efter det blir det jobb, ska försöka hitta något till Martins kusin barn. Vi ska nämligen på döp i Järvsö i november! :) Ikväll är det Shoppingnight på Åhléns city, så ska bli spännade och se hur det kommer vara. Massor med bra rabatter och vi kommer dela ut goodiebags till våra kunder :D 

Sia - Alive

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Grym låt!

Lily and Rose x 3

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har köpt lite nya Lily and Rose smycken! Jag är ju totalt förälskad i detta märke... Blev även lite julklappar åt några därifrån också ;) Efter att ha jobbat 10 dagar i sträck så har jag äntligen fått min "helg" nu. Såklart har jag inget planerat heller, så jag ska bara vhilla och städa mitt rum! :) Hoppas ni får en bra dag!
CASSANDRA