Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

BARCELONETA

Skrivet:    ·  Min vardag
Bildresultat för barcelonaBildresultat för barcelonaJag kom på en briljant ide som present tycker jag till min kära pappa. Jag gick och samlade ihop pengar från släkten som vi la i en spargris som inte går att öppna förens han ska göra sin drömresa. Vilket är till Barceloneta, han är verkligen värd att få göra det så därför kan han inte lägga pengarna på något annat som han gjorde förut när han fick pengar i handen. Han vill kolla på fotboll vad jag vet, vem gör inte det liksom när man åker dit? Haha. Barcelona verkar vara en så vacker stad och jag vill gärna besöka den, vi får väl se vem han tar med sig hihi. Det finns ju liksom allt, shopping, fotboll, ständer, stadsliv, kända platser med en massa coola byggnader vad dom nu heter osv! Ligger inte så längt bort heller så perfekt om man bara vill ta en liten weekend resa över några dagar.

Jag själv skulle nog också behöva åka utomlands känns det som, min hy är kaos och kräver sol, jag har jobbat för mycket så min kropp säger ifrån och därav ligger jag hemma nu och är sjuk... Så lite semester vore så underbart! Nu ska jag drömma vidare, ha en fin dag!

Pippi

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag har åkt på en rejälförkyldning, så ligger hemma och hostar sönder lugnorna och mår dåligt. Troligen för jag har jobbar alldeles för mycket senaste veckan, min kropp säger ifrån. 

I helgen har jag bott hemma hos mamma och pappa då Martin varit borta och jagar hela helgen och jag inte ville sova själv hehe. Och eftersom jag är sjuk och velat kollat ikapp gamla godingar till barnfilmer så började jag och Martin igår att se Pippi! Så rolig att se på i vuxen ålder när man förstår lite bättre än vad man gjorde förut ;)

Velvet platforms

Skrivet:    ·  Min vardag


VELVET SHOES
 
1. | 2. | 3. | 4.
Mmmm... Sneakers kommer nog alltid vara min grej, föredrar det framför allt! Min favvo här ovan är de mörkgrå Adidasen! Och de puderrosa är bara så rätt när det gäller färg mässigt!
Sponsrat inlägg


Vaiana

Skrivet:    ·  Min vardag


Idag har jag åkt runt på mina hus på jobbet och satt upp det nya eventet som startar imorgon. Så nu förtjänar jag en bio med familjen! Det är förhandsvisning av Viana, sen ska jag åka hem och gosa med Martin som jag saknar alldeles för lätt... Haha.

Velvet platforms

Skrivet:    ·  Min vardag
VELVET SHOES
 
1. | 2. | 3. | 4.
Mmmm... Sneakers kommer nog alltid vara min grej, föredrar det framför allt! Min favvo här ovan är de mörkgrå Adidasen! Och de puderrosa är bara så rätt när det gäller färg mässigt!
Sponsrat inlägg


Helgmiddag

Skrivet:    ·  Min vardag
I helgen så bjöd jag över min familj på middag, känns så bra att äntligen kunna få bjuda tillbaks till sina föräldrar! Och i söndags var vi och firade mitt kusin barn som fyllt tre. 
Jag ska orka städa upp lite här hemma idag när jag är ledig, för snart så börjar jag jobba väldigt mycket och sena kvällar, puuh.
 

Knitted & Suede

Skrivet:    ·  Min vardag
TVÅ SUPERSNYGGA KLÄNNINGAR FRÅN NELLY.COM
 
1. Knitted dress | 2. Suede dress
Nummer två är såå fin tycker jag! I både material väg och färg. ser fram emot våren så man kan börja använda lite mer klänningar :)
Sponsrat inlägg


Postkodlotteriet

Skrivet:    ·  Min vardag


Idag efter jobbet så åkte jag för och se vad mamma hade vunnit på postkodlotteriet. Och hon vann ett presentkort med en kryssning för ca 6.500:- och de sänds på fredag! :) Synd att man hunnit flytta, annars hade ju jag också vunnit. Jag och hjärtat har precis ätit lite middag och ska nu njuta av helgen, trots att jag jobbar imorgon. 

Kroppsmaska

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips


Jag testade att kroppsmaska igår, testat innan men igår gjorde jag typ över hela kroppen. Blandade Rhassoul och Charcoal på olika delar av kroppen, riktigt Najs! Charcoal drar ut orenheter och Rhassoul är uppstramande, perfekt nu nör jag bestämt mig för att träna och vill att huden ska stramas åt lite. Fått någon nojja om att huden ska bli slapp haha, vill bara träna 24/7 så huden är on fleek! 

Blodprov

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej hopp, jag kom precis hem ifrån vårdcentralen och en snabb handling... Jag var tvungen att ta 6 rör blod!!! Trodde jag skulle tuppa av, jag hatar ju nålar och tycker det är sjukt obehagligt. Höll på att få panikångest när jag satt och väntade & varje sekund blev som timmar, eftersom jag själv bokat för att ta blodprov haha. Kommer inte ske igen på ett tag kan jag säga ;) Nu ska jag jag faktiskt städa lite och sen börja göra om nattduksborden vi har. Visar bilder när det är klart! 
 

Pistol

Skrivet:    ·  Min vardag


Jag hittade denna goding på Åhlens och tänkte direkt på Martin. Han hålle rju på med sånt här, så tyckte det var en rolig julklapp ;) Både snygg och funktionell då det är en vas men vill man inte ha något i kan det bara vara dekoration. Och mannen är glad här hemma att allt inte ser ut "likadant" ut ;) Den kommer ifrån märket Bloomingville.

Storm

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag höll ju för fasiken på att blåsa bort imorse påväg till jobbet!? Blåste som faaan, och det har inte slutat än. Till och med börjat att snöa en massa nu också... Nu tycker jag att det räcker får gärna bli vår! Det ända bra med sånt här väder är ju att man kan tända en massa ljus och mysa!

Ikväll ska jag nog bara kolla lite serier med Martin efter att vi gjort lite middag, ska testa göra egna piroger. Får se hur det blir höhö... Ha en fin kväll!

GlossyBox

Skrivet:    ·  Min vardag
KOLLAGE-KAMPANJ för GLOSSYBOX
DIREKTLÄNK
Denna Glossyboxen är ju ett samarbete mellan vackra Kenza, så vem tackar nej till denna? Otroligt fin är den ju om itne annat :) Det måste vara så kul att få hem saker lite då & då, jag själv har inte testat det ännu men skulle gärna vilja!
Sponsrat inlägg


Mitt 2016

Skrivet:    ·  Min vardag
Förlovade mig med min älskling.
Var i London med mamma & Tindra.
Mitt & Martins radhus blev äntligen klart i September efter mer än 1 år av väntan.
Blev en sväng till Ullared med mamma, svärmor, Martin och lil sis!
Jag blev ansvarig för The Body Shop diskarna på 3 olika ställen i Åhlens husen.
Ordnade möhippa för kusinen med andra kusinen.
Firade midsommar och mestadels av min semester på lander, älskar skärgården!
 
Ja detta år har minst sagt varit mycket. Men bara en massa bra saker! Highlitar det som jag minns och har varit väldigt roligt här ovan. Och det är inte rangordnat! Då skulle inte förlonvingen vara först... Skoooja, haha ne men det är inte rangordnat. punkt

4 Januari

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag och älsklingen firade vår 1-års dag som förlovade den 1:a Januari, så vi gjorde lite egen tapas hemma då vi inte orkade laga mat direkt. Verkligen perfekt mat när man inte orkar laga mat och bara kan plocka ihop lite ;) 
 
Nu har snö-helvetet kommit igen och jag äger fortfarande inga vinterskor, nog inte gjort det sen jag var liten. Så jag ska se om jag hittar några att klicka hem nu, tycker dom att alla är fula haha.. Kommer ju hitta massa snygga sneakers som jag inte behlver känns det som. ;)

Promenad

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag och Martin tog en härlig promenad i skogen och längs vattnet i söndags när vi kom hem ifrån kyssningen. Vi var helt slut efter den så behövdes verkligen, vi båda var nog lite sjösjuka och det gungar fortfarande för oss här på land haha. En fin solnedgång möttes vi av. Underskattat att gå ut och gå faktsikt, vi ska definitivt börja göra det oftare, men kommer nog bli mer till våren. 

Donut.

Skrivet:    ·  Min vardag
Sola och bada, pina colada! Mmm vad jag längtar efter sommaren, fast ändå inte. Tiden går så fort nu när vi har Collin och han utvecklas så fort, känns som han knappt är en bebis längre haha! Men ska bli underbart att få njuta av hans första sommar, hoppas de blir en lagom varm sådan!

Lush - Ung Igen

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips

Jag var inne på Lush idag och köpte med mig denna hem! Skin tint Ung Igen heter den. Som ger en uber fin lyster och precis den glowigheten man vill ha! Den gick loss på 165 riksdaler. Kan varmt rekommendera, bra och fina ingredienser i den också. 

 
CASSANDRA