Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Testagram - Mars

Skrivet:    ·  Min vardag
I Mars månadens Testagram box fick man detta! Ska bli otroligt spännande att testa göra pulled salmon wraps. Får nog bli helgens middag ;) Detta är verkligen det perfekta sättet när man har idétorka på vad man ska ha för middag, man kanske hittar en ny favorit rätt till och med. Kiviks Jordgubb & Lime dryck var supergod, passar perfekt till sommaren varma dagar!

Allt detta ingick:

Santa MariaKryddmix

Santa Maria - Bröd

Santa Maria - Sås

Dumle - Lime Spring Edition

Coca-Cola - Zero Sugar

Fast - Naturally High protein bar

Jordan - Easy Clean Flosser

Pepsodent - Long Active

Kiviks Musteri - Jordgubb & Lime frukt-och bärdryckskoncentrat

Panda - Natural Liquirice

 
Detta är ett sponsrat inlägg

VÅRJACKOR

Skrivet:    ·  Min vardag
VÅRJACKOR
 
Rosa Bomberjacka | ONLY Trenchcoat | IvyRevel Bikerjacka | Vit Blazer  | Levi's Denim | Kiomi Rosa Blazer
Perfekta vårjackor från Zalando! Allt från blazer, bomberjackor och klassisk Levi's denim. Man kan ju inte ha för många jackor tycker jag... ;)
 
Sponsrat inlägg


24 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag har vi finbesök av Anna så vi tänkte grilla. Men det var inte lätt att hitta grillkol! Åkte runt till flera olika butiker när vi tillslut hittade det på en mack. Men nu har vi korkat upp vinet, köttet ligger på grillen och snart är det mat. 


Ha en fin kväll! :)

20 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag
Helgbuketten står sig lika fint fortfarande!
Idag har jag en ledig dag, så ska njuta lite av solen medan jag fixar här hemma. Igår monterade vi upp vårt utebord och fixade lite med loungemöblerna på baksidan. Nu ska det bara hittas snygga stolar som passar bordet. ;)
Ikväll ska jag på bio med Martin, mamma & pappa på Park i stan. Det är någon ny svensk film som har förhandspremiär. :)
 
Ha en fin dag! ♥

DIY - Gloria Ljusstake

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag blev sugen på att pyssla lite så jag gjorde egna Gloria ljusstakar, en till mig själv och en till mamma. Men ångrade mig nästan att jag gav bort den vita. Så ska faktiskt göra en till till mig själv senare när jag köpt hem lite mer grejer. Och det var jättelätt! Det som behövs är ↓
 
Gjutmassa, metallring, ljushylsa, valfri form att gjuta i och sprayfärg om man vill!
Jag snittade två jack i sidorna på min form så jag kunde gjuta ner metallringen i massan. Stöttade metallringen så den blev rak, satte ner ljushylsan i formen och sedan lät jag den stå över natten (behövs inte så länge egentligen) och sprayade där efter med Montana Gold färg och efter med Montana Gold spraylack. 
 
Har ni något roligt pysseltips som ni vill/har gjort? ;)
 

Pastel Pink!

Skrivet:    ·  Min vardag
Pastel Pink! - Vårkänslor i luften
 
Armband | Trenchcoat | Top | Sneakers | Jeans | Väska
Det kan ju inte riktigt bli fel med den populära rosa pastellkappan från BikBok! Kappor i pastellfärger är så rätt även denna vår! Sneakersen  från Nike är väldigt snygga också :)
Sponsrat inlägg


Vår!

Skrivet:    ·  Min vardag

Gud vilket härligt väder det är ute, soligt och fint. När jag var uppe vid 5-6 så var det typ storm och spöregn, men efter regn kommer solsken ;) Så jag passade på att använda min nya skjorta och jeans!
Jag och mamma har varit ute på lite shopping och lunch, så nu ska jag ta tag i lite saker här hemma. Pysslade lite igår så nu ska jag ut och måla det :) Ha en fin dag!

14 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag var jag på väg till mitt jobb som vanligt, men hade tydligen missat helt att jag skulle på utbildning så åkte vidare mot huvudkontoret istället haha. 
Idag är en bra tv dag, så ska plugga lite i varje paus med en god kopp te! 

12 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag har jag och Martin varit på spa. Väldigt skönt och behövligt, alltid trevligt att bryta vardagsrutinerna. 

Vi har bott hos mina päron i helgen så det blev lite Mello och middag med familjekompisar hos dom! Väldigt roligt. Imorgon börjar jobbveckan igen, det går så fort. Men det gör inget nu känner jag, vill ha lite påskledigt och sen så kommer sommaren hihi.

8 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag
Hello it's mee, ja livet är fullt upp fast ändå inte? Jag fattar inte hur det kan vara så på samma gång. Jag har tusentals saker på min to do list att göra, men kan ändå sitta i soffan en hel kväll utan att känna att jag har något att göra? Någon mer som känt såhär? Och tiden bara flyger iväg, måste verkligen bli bättre på att ta vara på tiden. Priosar är att råplugga körkortsteorin och fixa det där någon gång samt börja plugga men fortfarande tjäna pengar...
 
Jag ser fram emot lite påskledigt med familjen och att våren ska komma så man slipper allt slask & snökaos.

Sommar i skärgård.

Skrivet:    ·  Min vardag
Bildresultat för tranåsBildresultat för tranåsDetta är bilder ifrån Tranås där det finns super många öar runt omkring.

Sverige är så otroligt fint på sommaren, ja andra årstider också såklart, men just på sommaren när man kan strosa omkring i lätta kläder, bada på fina stränder, åka på utflykter, ta båten ut till någon härlig ö eller ja vad som helst! I all grönska med blommor och inga vissna träd eller buskar som tappar sina blad. Sommaren är super härlig! Vem tycker inte om att åka båt eller bada liksom? Nu är väl min familj (och Martins familj) ganska bortskämda med tanke på att vi har ett landställe i skärgården så vi har tillgång till allt detta. Men har man inte det, ja då tycker jag att man ska unna sig det på sin semester om man nu har det på sommaren och tex hyra en stuga så man får uppleva detta. Skärgårdsmiljöer är väldigt underskattat skulle jag säga! Det är helt underbart att bo på en ö men kanske små butiker och mysiga restauranger som man kan gå omkring bland och slippa storstad stressen. Mycket natur omkring sig så man får frisk luft också, bara det är bra!

Nu ska jag längta lite mer efter sommaren!

 

5 Mars

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Jag håller på att städa för fullt här hemma medan Martin tar en tupplur. Igår var vi och köpte ett till vitrinskåp och lite annan inredning så jag har lite att fixa och trixa med! Igår överraskade vi mina föräldrar och dök upp lagom till middag hos dom så vi hjälpte till med maten och sedan blev det mello-mys och stannade över natten! ;)
 
Jag har inte målat på ett tag, men har fått ett riktigt sug eller "vill ha begär" så får se om jag hinner börja skissa på min idé ikväll eller imorgon.  Så får jag visa det färdiga resultatet sen. :)

Möbel - Kollage

Skrivet:    ·  Min vardag
ELLOS - Interiör
 
Vas | Taklampa | Kuddfodral med växter | Glasbord | Kuddfodral Romb | Soffa
Alltså hur snygg är inte denna lampan?? Jag vill haaaaa. Skulle passa så bra nu när jag målat om i vårt allrum på övervåningen. Exakt en sån modell som jag vill ha på lampan eftersom vi har så högt i tak så vill jag ha något maffigt! Soffan och bordet är bara så rätt just nu också. 
Sponsrat inlägg


Längtar till sängdags!

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag ääääälskar mina nya sängkläder som jag fick av familjen när jag fyllde år. Även nya täcken och kuddar. Så det är fluffriket och jag gillart ;) Sängkläderna är i lin/Linne så blir så vackert i sängen och otroligt skönt material. 

Har ni något favorit material till sängkläder? :)

CASSANDRA