Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Utgång

Skrivet:    ·  Min vardag
Redo för en liten utgång, dock inte taggad någonstans haha.. Men kan väl vara lite trevligt att träffa lite peeps! 
Jag som hade tänkt göra premiär på gymmet imorgon, men den planen förstörs ju nu hehe.. Får ta det nästa vecka när det är lugnare ;) Får se när vi kommer hem, xoxo!
 

Trevlans

Skrivet:    ·  Min vardag
Bjussar på en bild på mig & Tim.
Har fixat bilder på allt som jag köpte idag men det har hänt något konstigt så jag får inte in dom jag redigerat. Malin har precis kommit och vi ska väl typ laga mat om ett tag, sen ska vi dra ut :) Hoppas ni får en bra kväll! ♥

It's just water I swear

Skrivet:    ·  Min vardag
Urban outfitters 175:-
Kolla sån sjukt cool mugg jag & Malin hitta i stan idag, såklart vi var tvugna att köpa en varsin ;) Blir väl att inviga ikväll hihi. 

Lite shopping!

Skrivet:    ·  Min vardag
Visar strax.
Hemma ifrån en heldag på stan typ.. Ville inte köpa så mycket, men hittade massa saker ändå. Köpte present till mamsen också, sen ska hon få en till sak också så jag måste fixa ett "kort" med bevis på det ;) 
Ikväll får jag sällis av Malin också, tröttnat på att sova själv :( 
 

Mot stan med denna pingla!

Skrivet:    ·  Min vardag

She ran away in her sleep and dreamed of paradise

Skrivet:    ·  Min vardag
Att jag ens är trött vid den här tiden händer inte ofta.. Men jag skulle kunna tänka mig att sova nu haha, så ska se klart filmen sen sova. Imorgon blir det shopping med Malin i stan, måste hitta något att ha på mig till festen på fredag och sen fyller mamsen år, så ska väl hitta någon present eller två också ;) Godnatt på er! ♥

I just need you one more time, I can't get what we had off my mind

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag kommer inte jobba något mer nu förens på söndag, åh så skönt! De kommande dagarna är planerade och händer en massa skoj ;) Har inte ätit någon middag än så ska göra det, sen blir det nog att sova så tidigt som möjligt iallafall :) 

-

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 

2 Chainz feat. Wiz Khalifa - We Own It

Skrivet:    ·  Dagens låt!

För hon var bäst men kommer aldrig mer tillbaks för hon flyger iväg som ett pappersflygplan

Skrivet:    ·  Min vardag
Känner mig verkligen som en zoombie eller något. Ont i huvudet som fan har jag också, hoppas det inte är så mycket folk i stan nu när jag ska jobba... Men det är ju iallafall dåligt väder så då lär det inte vara det ;) 
När jag kommit hem ifrån jobbet så ska jag hoppa direkt in i duschen och sova haha! Måste ävnda rätt på dygnet litegrann...

I don't need therapy, I need a hug.

Skrivet:    ·  Min vardag
Åktte hem ifrån Malin vid 8 imorse... Ja varför så tidigt? Jo för jag kunde verkligen inte sova där. Killarna missade sista bussen och blev kvar, sov kanske 2h. Så nu tog jag en power nap hemma eftersom jag jobbar ikväll och måste palla det ;)

Woop woop

Skrivet:    ·  Min vardag

Stannar hos Malin och sover här inatt. Jobbar imorgon, fast det är ett sent pass som börjar klockan 16 ;)

Britney Spears - Everytime

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Drar och firar 18-åringen!

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
topp bikbok / jeans dr.denmin
Sådärja, färdig fixad tror jag... ;) Ska rulla vidare mot Malin nu och sen drar vi in till stan! :) Får se hur länge vi blir borta, men det kan ju inte vara sååå mycket folk ute och äter idag, det är ju måndag.. ;) Ha en bra kväll,. xoxo!

We're happy. Bitches hate that.

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon, satte klockan på 10 men valde att ta en sovmorgon ;) Är ju ändå inget vidare väder, tänkte att man kanske kunde få sola lite idag men icke :( Men nu måste jag verkligen gå upp och fixa lite, ikväll så ska vi på TGIF eftersom Filippa fyller 18 år! :) 

Life is a game, you can be a player or a toy

Skrivet:    ·  Min vardag
Annisen kom över och vi chatchade upp lite om vad som hänt senaste tiden samt kollade på Spring breakers, värdelös film för övrigt!  Hon gick alldeles nyss och jag är pigg som mört typ.. Så lär inte kunna sova på ett tag. Detta är inte direkt min normala tid att gå och lägga sig haha ;) Men godnatt på er sötisar!

I would rather die young, then live my life without you.

Skrivet:    ·  Min vardag
Några pics ifrån gårdagens brunch. ♥
Skönt att ha jobbat klart och kunna komma hem och slappa lite! ;) Ikväll får jag förmodligen sällis av den nyblivna 17-åringen Anna så ska vi mysa och sånt ;) Tror det får bli en sallad till middag ikväll igen, så ska fixa i ordning det nu :)
 
Ps, Martin jag kommer sakna er jätte mycket nu när ni åker! ♥
 

Nya toppar!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Två nya toppar, "måste ha" i garderoben. Älskar de söta blommorna på tubtoppen och den svarta tishan är super skön! ;) Båda kommer ifrån bikbok! 

Legenden - Niello

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
Min nya favvis. ♥

Hold me in your arms and never let me go

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev lite senare middag ikväll(nej jag åt inte nyss) men det som är så skönt att man får besämma precis allt när man är hemma själv! ;) Fixade ceasar sallad och såklart en Snapple. Funderar nu på om man ska dra ut med killarna eller ta en slappkväll hemma... Hmm... Lutar nog mer åt att slappa eftersom världens bästa åker iväg imorgon och är borta länge, så sista kvällen vi kan snacka på ett tag :(
 

Ny väska!

Skrivet:    ·  Min vardag
Min nya fina väska som jag kollat på super länge, när jag väl suklle köpa den så var den slut såklart... Men nu några månader efter har den kommit in igen, så passade på! ;) Vill ju inte slita ut min MK väska helt och hållet, så bra att kunna variera lite ;)

Blixtrar och dunder....

Skrivet:    ·  Min vardag
Hejsan kära bloggläsare! Nyss hemkommen ifrån brunchen med brudarna :) Typ 5 minuter efter jag kom in genom dörren så började det SPÖregna och åska! Blixtrar som fan gör det också...
Köpte lite nya grejer igår, så tänkte knäppa några bilder på det nu ;) XOXO

Brunch time!

Skrivet:    ·  Min vardag

Ska på en hejdå brunch hos klara och Matilda! Brudarna drar till USA i ett år för att plugga...:(

@ Malins

Skrivet:    ·  Min vardag

Vi har ätit god mat och sen när musiken slutade spelas så visade det sig att alla lägenheter hade fått strömavbrott.. Så utan wifi och ström kände vi oss helt handikappade haha... Vi drog ut ett tag och lira boll, så nu blir det chill ;)

Mysmiddag!

Skrivet:    ·  Min vardag

I could really use a wish right know.

Skrivet:    ·  Min vardag
Sneakpeak på väskan.
Har varit och handlar med mami i 4h typ... Puuh äntligen hemma. Köpte en ny väska också som jag kolla på ett bra tag ;) Visar den senare med bättre bilder! Ikväll ska jag på middag hos Malin med Filippa sen vet jag inte vad som händer, får väl se. Lite oklara planer fortfarande ;)

Sneakers

Skrivet:    ·  Skönhet/tips
 
 
Dessa snygga skor är ifrån märket U.S Polo Assn. Gillar hur dom översta modellerna ser ut som lite som Vans.
De här kostar mellan 370-420:- ungefär, vilket jag inte tycker är så farligt :) Finns även i flera färger. 

Låtsas som inget hänt.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Ligger och väntar på att töntarna även kallad Tim, Anthon & Eddie ska bli klara hemma någon gång så dom kan möta upp mig... Dom är ju förfan värre än mig, med att ta tid på sig! ;)Sen ska vi dra vidare till Anthon för lite häng :) 

There's no next time, it's now or never

Skrivet:    ·  Min vardag
Följde med min kära familj till ikea efter jobbet. Äntligen hemma igen och jag känner mig sjukt seg i kroppen, orkar nog inte dra ut ikväll och träffa några tyvärr haha. Ska se om det finns några bra filmer att tanka hem och sen hjälpa mamsen med lite nya möbler som ska monteras upp :) 

-

Skrivet:    ·  Text/citat
 

Johnny Depp - Lifes a joke

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Älskar mitt nya linne som jag fick hem ifrån Spartoo.se. Snyggingen Johnny Depp på, kommer ifrån märket Eleven Paris :)
Var även en till tröjamen bilden på den blev så dålig så fixar det senare, kanske ska använda min systemkamera då.. Var ju faktiskt ett tag sen den användes ;) 
 

Skinny love - Birdy

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Of course i talk to myself... Sometimes i need expert advice!

Skrivet:    ·  Min vardag
Som vanligt är jag fortfarande inte trött.... Fast jag ligger hellre uppe och snackar i telefon med bästa äm sover.. ;) Börjar jobbet tidigare imorgon dock, så blir ingen sovmorgon imorgon :( Men det sköna att börja tidigare är att man också slutar tidigare :D Godnatt på er sötisar! ♥

Rockstar suger free

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag är inget fan av energidrickor tycker dom bara smakar äckligt & en jävla massa socker. Redbull förstår jag inte hur man kan dricka haha.. Men denna Rockstar var ju rosa, sååååå var tvungen att testa den ;) Första klunken var väl god, men sen räcker det för mig ;) Men snygg design har den! ;)
 

Det finns plåster som man måste riva av

Skrivet:    ·  Min vardag
Har precis kommit ut ur duschen. Jobbet idag gick jävligt långsamt men nu äntligen är jag hemma igen! :D Har ju inte ätit sen jag åkte hemifrån imorse så ska väl fixa något nu ;) Imorgon kommer familjen hem en snabbis okså över någon natt eller två, då slipper jag laga mat, handla osv, så skönt! ;)
XOXO

Tomra topp från Vila!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
En ny topp ifrån märket Vila hade jag klickat hem för ett tag sen hos Spartoo.se :D Kostade bara 170:- ungefär eftersom dom för det mesta alltid har rabatter på deras varor! Älskar de små pärlorna på axlarna, den ser mycket bättre ut IRL dock. :)

Birdy - People Help the People

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
Så underbar röst och låt!

Fun day...

Skrivet:    ·  Min vardag
Måste klä på mig lite sen ska jag knata ner till tåget. Jobba till sju står på schemat sen får jag återgå till min sköna säng igen ;) Hoppas ni får en härlig dag i detta fina väder Sverige bjuder på idag! ;)

#Godnatt

Skrivet:    ·  Min vardag
Kollade precis på LOL igen bara för att den är så himla söt! Eftersom jag total vänt på dygnet så är jag inte alls trött men ska upp och jobba imorgon så ska försöka somna innan 4 iallafall ;) Godnatt på er söta läsare, hörs imorgon! ♥

Sleep < Talking to you

Skrivet:    ·  Text/citat
 

I guess the loneliness is knocking...

Skrivet:    ·  Min vardag
Finally home! Har hunnit ätit lite thai också :) Hade öven ett paket som låg och väntade i min säng, lite nya kläder som jag klickat hem ;) Får visa dom sen. Lär väl inte dra ut eller något ikväll eftersom jag jobbar imorgon, även om jag börjar sent haha... XOXO
 

Wiiiho!...

Skrivet:    ·  Min vardag

Snälla morfar skjutsar hem mig nu, och jag måste handla innan jag kommer hem också. Kylskåpet lär ju vara ganska tomt ;) Äntligen är köket nyrenoverat klart också, bara att elen inte är kopplad till ugnen så jag kan inte laga mat på spisen :(

https://cdn3.cdnme.se/1125290/6-3/pic_51eea001ddf2b30611686092.jpg" class="image">

Idag åker jag hem!

Skrivet:    ·  Min vardag

Tror det blir med nåste båt som går vid 4. Varför jag inte bloggat nu är för internet är så förbannat dåligt och jag har redan använt upp mitt internet. Ingen bra kombo. Så tar typ 1h för varje inlägg att publiceras....

Walk away or try harder

Skrivet:    ·  Min vardag

Vi har lite gäster över, jag har inget bättre för mig så sitter ute med dom ;) Imorgon åker jag hem också, så blire lite jobb i veckan och sånt. Nästa gång jag kommer ut blir väl om 2 veckor kanske :)

https://cdn3.cdnme.se/1125290/6-3/pic_51ed80e4e087c3121cdb03b5.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1125290/6-3/pic_51ed80e4e087c3121cdb03b5.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1125290/6-3/pic_51ed80e4e087c3121cdb03b5.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1125290/6-3/pic_51ed80e4e087c3121cdb03b5.jpg" class="image">

Idag har jag namnsdag!

Skrivet:    ·  Min vardag

Ja inte på Cassandra utan ena mitt mellannamn som är Madelen ;) Vi har gjort hemmagjord mjukglass och sitter i solen och chillar nu :)

Träna!

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag är kvar på landet, bytte bort mitt jobb pass idag till onsdag så åker hem imorgon eller på tisdag :) Är galet fint väder och ska snart ta en springrunda runt ön sen bada ;)

P!nk - Fukin' Perfect

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Oversize-topp

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Oversize tröjor är nog det skönaste som finns att ha på sig, älskar trycket på denna! 129:- på H&M, kap!
 
 

Miss u.

Skrivet:    ·  Text/citat
 

Jessie J feat. David Guetta - LaserLight

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Omlottblus

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
Gillar dessa omlott blusar! Sitter så snyggt också. Dessan ovan kommer ifrån H&M och kostar 249:-/st
 
 

Att det ska vara så jävla svårt...

Skrivet:    ·  Text/citat
 

Jason Derulo - Breathing

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Tancan wipes!

Skrivet:    ·  Skönhet/tips
Fick hem detta för någon vecka sen ifrån Sminknet.se. Testade en TanCan här om dagen, måste säga att dom faktiskt funkar. Det ska ta upp till 3 timmar ungefär innan man ser resultat, dessa är perfekt till halsen och nackel samt ansiktet. Tog dock endast på halsen och nacken eftersom jag inte blir lika brun där som på övriga kroppen ;) Nästa gång ska jag nog våga ig på att ta i ansiktet också eftersom det inte blev några fula ränder eller någonting :)

Look at you, living and shit.

Skrivet:    ·  Text/citat
 
 

Britney Spears - Ooh La La

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Converse - Big star

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Som den skogalning jag är har jag såklart hittat lite nya favoriter hos bästa märket converse ;) Dom blåa är verkligen to die for! ;) Hos spartoo kostar dom bara cirka 400:- st och gratis frakt, kan inte bli bättre!? :D
 

Just like you.

Skrivet:    ·  Text/citat
 

RADIOACTIVE - MARINA AND THE DIAMONDS

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Månadens medarbetare!

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja kolla vem som är med! Jo jaaag! :D Har tydligen jobbat så bra så jag blev månadens medarbetare, känns lite kul faktsikt, slet ju ändå arslet av mig den månaden och jobbade 3 gånger så mycket som jag egentligen ska ;) Ska tydligen få något också för detta, skulle fått det idag men jag jobbar ju inte förens söndag igen och min högsta chef är inte där då så får se när det blir :/

-

Skrivet:    ·  Text/citat
 

Michael Jackson - The Way you make me feel

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Here we go again

Skrivet:    ·  Min vardag

Sitter och väntar på tåget i Karlberg nu... Sen blir det mer än 1 timmes tågresa. Sjukt segt. Förhoppningsvis får jag väl lite sällskap i telen dock ;) När jag kommer fram vill jag bara bada!

Be careful who you trust the devil was once an angel.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jobbade över på jobbet idag!Kom hem för typ en halvtimme sen ;) Fick en liten överaskning idag på rasten när jag skulle äta, berättar mer om det sen hihi. Imorgon ska jag åka till landet och kände att jag precis fick väldigt mycket att göra! Måste packa, fixa inlägg åt er guys, mejla runt lite och annat! Hörs senare, xoxo!
 

Pelpum topp!

Skrivet:    ·  Min vardag
Sprang förbi bikbok innan jobbet här om dagen och hittade denna pelpum topp! Ja, lite svag för sånna är jag (råkar visst hänga en till vit bredvid och en guldig med paljetter haha)... Det är såå snyggt!

I'm not werid, I'm just limited edition

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Finns att köpa HÄR.
Älskar text trycket på denna tisha! ;) Kommer ifrån märket Lee och kostar bara 250:-, som förövrigt har en massa andra snygga t-shirts m.m också! :)

Petter - En Tuff Brud I Lyxförpackning

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
Gammal goding!

Vad hände med det fina vädret?

Skrivet:    ·  Min vardag

Börjar regna här lite smått..:( fast mig gör det inget, regnar det så blir det mer chill på jobbet och det har jag inget emot ;) Nu ska jag pallra mig ner till stationen, cya!

Bästa som hänt mig.

Skrivet:    ·  Min vardag
Har precis kolla på MJ's film, fan vilken underbar människa han var alltså! Ska krypa ner nu i sängen for real och snacka litte med en söting ;) Jobbar imorgon men börjar lite senare än vanligt. Kör på en Cassie logik och därför att jag börjar senare kan jag ockås vara uppe dubbelt sålänge ;) 
 

Mys på högnivå!

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Fick ett ryck och blev super sugen på jordgubbar, kom på det i tid också så jag hann ner till centrum ;) Mötte även Mickis m.fl. Äntligen kommit hem igen och ska dra igån Kardashians och mysa ;)

Live fast, die yound & let have some fun

Skrivet:    ·  Min vardag

Nackdelen med nitskor, slar mat i får man ont.. :( // På väg hem ifrån stationen.
Helt obeskrivligt skönt att ha detta arbetspass gjort.. Fick göra en masa nya saker, uääk va långsamt tiden gick då... Var nära på att sjukanmäla mig när jag vaknade 6.30 imorse haha... Nu ska jag däremot gå och ta en snabbdusch sen kanske jag fixar i ordning en Ceasar sallad till middag, även om jag inte är hungrig ;)
 
 
 
 

TL TURID blus

Skrivet:    ·  Min vardag
Denna snygga blus eller vad man ska kalla den för kommer ifrån bikbok, kostar 299:- :)

Dani M - En sån som mig

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Reddville - Cyklo-F

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Denna månads VIP-utsick bestod av det ovan, roliga saker och har redan börjat äta itaminerna där med extra järn och folsyra som ska vara bra :D Tycker alla ni tjejer ska gå med HÄR för att få gratis tamponger hemskickat varje månad. :)

Snapple raspberry peach

Skrivet:    ·  Min vardag
Aldrig testat denna innan ;)
Skulle träffat en vän nu ikväll men nope, det sket sig. Blir myskväll med mig själv istället och bästa ger mig sällskap via luren också ;) Fixat fram Snapple & frozen yoghurt glass, muuums! :D

Peak Performance

Skrivet:    ·  Min vardag
Var på utö med mamsen & syskonen mina i Tisdags, fick med mig denna snygga piké tröja ifrån Peak Performance. Kostade 600:- men det var den värd, älskar den rosafärgen! :D
 

success is impossible without hard work

Skrivet:    ·  Min vardag
Börjat bli van att gå osminkad nu som på bilden ovan, trivs inte jätte bra i det men men ;) 
Följde med pappa och handlade till landet, samt lite till mig själv eftersom jag är hemma själv nu igen. Tänkte fixa nått att äta sen kanske lite filmtittande ;) 

I'm not perfect, I'm original.

Skrivet:    ·  Min vardag
Eftersom alla mina bikinis är på landet så får jag ta min gamla VS och sola i.. ;) Tänkte gå upp tidigt idag för banken coh gymmet, men gick lagom bra tills jag somande om.. -.- Tar banken när det är sämre väder, nu blir det sola lite till! ;)

För jag har aldrig känt såhär förut.

Skrivet:    ·  Min vardag
Dom bästa. ♥
Äntligen hemma efter landet och jobbet. Ligger och halvsover i sängen nu haha. Får se hur länge till jag orkar hålla mig vaken, ska bli skönt att sova sen, det är en sak som är säker ;)
Försöker att ladda in lite bilder ifrån landet, men det går trögt som satan :( Säger godnatt nu, så hörs vi imorgon söta läsare! :) 

Armin van Buuren - This Is What It Feels Like

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Coca cola Marc Jacobs

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Älskar designen haha. Brukar hata light läsk, men kanske ändrat min uppfattning om det nu, så mycket sötningsmedel smakade den inte ;)

Classy.

Skrivet:    ·  Min vardag
Chanel Fast FoodChanel Fast Food
Såja idag vare dags för jobb, dock börjar jag klockan 16 och jobbar till 20. :) Lär väl vara ganska trött efter det så blir en dejt med sängen o inget annat händer haha ;) Är fortfarande på landet men ska åka snart :)
 
 

Told you so

Skrivet:    ·  Text/citat
the personal quotes
 

Slut på semestern nu!

Skrivet:    ·  Min vardag
Bästa bror ♥
Jag har haft semester nu i 3 veckor, redan har dom veckorna gått och jag är back on track ;) Imorogn ska jag jobba mitt första passa, öhhh kommer knappt ihåg hur man gör? Kommer känna mig som en nybörjare igen haha.. Fast blir knappt något jobb denna månad, en kass lön kommer jag få sen haha... ;)
 

Demons - Imagine Dragons

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

The good guy

Skrivet:    ·  Min vardag
 

För det kan inte bli bättre

Skrivet:    ·  Min vardag

Sol och bad har dagen bestått av, och resten kommer också göra det!
Det här med träningen måste jag komma igång med igen, har börjat lite smått med att springa runt ön nu dom senaste dagarna. Kanske drar till gymmet nu när jag kommer hem också ;)

Mitt liv

Skrivet:    ·  Min vardag
This girl lives in a Milky way | via Tumblr
 

Vårt sätt - SödraSidan

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

This is it

Skrivet:    ·  Film tips
 

I don't care.

Skrivet:    ·  Text/citat
Facebook
 

Johnossi - Gone

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Imagine Dragons - Bleeding Out

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Nynäshamn

Skrivet:    ·  Min vardag

Började åka vid 3 hemifrån, äntligen nere i hamnen... Alla jävla tåg och aldrig ska kunna matcha med varandra, är ju för jobbiga. Båten går om typ 20 min, är svin hungrig och det är as varmt haha... Längtar tills jag kan bada nu! ;)
Min stora påse, gick sönder i samma sekund som jag gick mot bussen hemma, så har fått bära den som en bebis, sånt händer alltid mig...

För det är det bästa som hänt på länge.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hoppas jag fått med allt nudå, denna gång har jag med min kära dator så kanske till och med bloggar ifrån den ;) Tänkte också börja träna lite nu igen, så tagit med springskorna så första löprundan får bli ikväll, med lite bad efteråt! :) Gymmet har jag verkligen inte pallat ta mig till, börjar kanske med det sen när jag kommit hem ifrån landet ;) 

I like hearing the words "I miss you"

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon fina läsare, kände för att ta sovmorgon idag. Åh så skönt det var. Idag ska jag åka till landet, kom på att det är söndag och åtarna ut går ju inte lika ofta hehe. Måste åka hemifrån redan nu vid 3 och då är jag framme 18.40 på landet... Seeegt, men men det är det väl värt i guess.

And I can't change, even if I try

Skrivet:    ·  Min vardag
Glad tjej nu.
Väldigt skönt att vara helt själv faktiskt, gillar't ;) Får se om Emma hinner komma till mig och hänga lite innan vi ska till Malin. Får se hur länge vi är där, men ska komma lite folk dit :) Ha en bra kväll läsare! ♥
 
 

Fashion is just another accessory for someone with great style

Skrivet:    ·  Min vardag
Var tvungen att handla lite gottis och sånt till ikväll. Blev 3 color också, som jag längtat. Dricker egentligen inte light, men var tvungen att köpa den bara för det är Marc Jacobs design ;) Nu blir det film sen måste jag laga mat, nu när jag är hemma själv...
 

Fashion is just another accessory for someone with great style

Skrivet:    ·  Min vardag
Var tvungen att handla lite gottis och sånt till ikväll. Blev 3 color också, som jag längtat. Dricker egentligen inte light, men var tvungen att köpa den bara för det är Marc Jacobs design ;) Nu blir det film sen måste jag laga mat, nu när jag är hemma själv...
 

Skinny latte

Skrivet:    ·  Min vardag

Orkade inte blogga mer igår hehe. Hade en superbra kväll med alla!:) Ligger och kollar på en bra film med en liten latte :)

Mer än kaos.

Skrivet:    ·  Min vardag
Bråvalla minnen ♥
Kom hem idag, till ett hus med för mycket kaos. Pappa har börjat rivia köket då vi ska renovera, allt var placerat i köket och vardagsrummet, jo visst skit kul. Men inte när man ska ha folk över!? Bästa Emma som också var här hjälpte mig att städa undan hela köket så nu ligger det i syrrans rum haha ;) Så blir det när man ska ha folk över ;)
 

Nu blir det käk!

Skrivet:    ·  Min vardag

Beach babes

Skrivet:    ·  Min vardag

Tagit en liten prommis och åkt båt! Malin fick lära sig och köra litt också ;) ikväll har vi tänkt att åka till nåttarö och käka middag samt handla lite ;)

Mys i solen

Skrivet:    ·  Min vardag

Ligger på berget med Malin och snackar. Planerar de kommande dagbarn lite... ;)

Sola, det kan vi!

Skrivet:    ·  Min vardag

Vi har legat och solat sen Malin kom ut typ, badat har vi också gjort ;) tänkte snart hoppa ner i vattnet igen. Har ni också bra väder?;)

Fiske

Skrivet:    ·  Min vardag

Drog ut med Mickis och brorsan för att testa fiskelyckan. Direkt när jag fick ner linan fick jag napp så ja den var väl bra denna gång ;) Kom in för ett tag sen så nu sitter vi och chillar lite ;)

Mys time!

Skrivet:    ·  Min vardag

Känns skönt att inte behöva ha smink på mig, fast å andra sidan ser jag ut som ett vandrande lik här ;) Tur att alla mina vänner är ute är hemma haha ;) Vi ska fika snart också :)

Älskade landet.

Skrivet:    ·  Min vardag

Vi är nere vid båten nu och ska möta upp lilla morfar som kommer. Sen blir det väl lite lunch i solen och bad efter det. Måste sola lite nu, är fasiken likblek igen!

Syster fyller år!

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag fyller min lilla skitunge 8 år! Jag kommer även stanna här på landet tills fredag, bestämt att Malin kommer ut och på onsdag ;) Får försöka slänga in lite inlägg, men internet vill oftast inte samarbeta...

CASSANDRA