Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Lyxfrukost.

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag gjorde jag lite lyxfrukost, innan jag ska dra mig vidare till jobbet. Tog en liten skön prommis med Eroz ute i solen, känns verkligen som vår nu! Hoppas att det håller i sig :) Ja de verkligen varit skönt och vara ledig en sån här dag, hoppas det är fint när jag också får min "helg" ;)
Hoppas ni får en fin dag!

Fredagsbukett

Skrivet:    ·  Min vardag

Efter en hektisk dag på jobbet så gick jag & Sofie och kollade lite innan vi började igen. Hittade riktigt fina blommor, älskar tulpanerna som är "tandade" och de som ser ut som volanger! Vill alltid ha en fin fredagsbukett när jag flyttat alltså! 
Nu laddar jag om med lite fredagsmys innan jag börjar min jobbhelg :)

British rose

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Idag har jag och Linnea varit på utbildning. Vi fick både testa den nya doften som kommer i sommar och fick den nya British rose som kommer snart! Jag gillar inte rosdoft men denna var riktigt härlig! Och body buttern har lite lystergivande skimmer i sig, snyggt på sommaren! ;)

19 Februari

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev ledig idag så jag har varit och shoppat massa saker inför imorgon när släkten ska komma och fira mig :) 
Så idag känner jag mig stressad, ska både städa hela rummet som ser ut som kaos, baka tårta, cake pops och kakor osv... Plus att jag ska ut och käka middag med Anna och sen ska vi möta upp andra och gå ut! :)

20 Bast!

Skrivet:    ·  Min vardag
20balloonspinkchampagne
Idag fyller jag 20 år! Så det blir middag med hela familjen ikväll i mall of scandinavia :D
Jag och Martin har haft en mysdag idag, varit runt och kollat i olika centrum, sedan lunchat och gymmat lite :)

16 Februari

Skrivet:    ·  Min vardag
I helgen har jag haft fullt upp med barnkalas för Troy som fyllt 2 år, kollat på huset och lunchat med Martins familj och Maloue :) idag slutar jag 17, så jäkla skönt händer inte ofta. Så det blir gymmet sen med min pojk, dock har jag superont i halsen och tror jag börjar bli sjuk... Så hoppas inte jag gör detta värre nu hehe. 
Och imorgon fyller jag år, så måste ju vara frisk till helgen! :)

Workout clothes.

Skrivet:    ·  Min vardag


Kollage: Nike
 
1. Skor | 2. Tröja | 3. Byxor | 4. Vattenflaska | 5. Strumpor | 6. Väska
Nu när jag själv precis har varit och gymmat så kände jag för lite klädinspo! Killar brukar ju ha de svåraste med vad de ska ha på sig när de gymmar, känns det som. Lite casual och avslappnat kan inte bli fel! ;)
 
Ha en fin kväll allesammans!
Sponsrat inlägg


Fresh Sorbet Blush - The Body Shop

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Denna kom väl för ett tag sen hos oss på The Body Shop. Det är en Rouge som är kräming istället för puder. Och färgen heter Cuban Watermelon, finns även 3 andra nyanser.
Det bästa med den är att resultatet blir så naturligt, man ser liksom inte att man har sminkat sig ;) Ja hur applicerar man denna då? Jo använd fingrarna eller helt enkelt bara en borse, jag tyckerer det är lättast med en borste :)

9 Februari

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag slutade jag tidigt för att vara "mig" redan vid 17, så han hunnit sååå mycket! Både äta middag och träna ;) Annars brukar man ju fortfarande stå på jobbet vi den här tiden. Jag började redan vis 8 imorse och körde en sminkutbildning, riktigt roligt! Så jag är supertrött nu, sov inte så bra inatt heller.  Jag längtar enormt till att få sova, men först blir det en semla och Parneviks på TV3play :) 

Lyxlunch.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja här ekar det nästan tomt hehe.. Glömmer bort att logga in. Och så blir det så mycket sena kvällar och helger hela tiden när jag jobbar. 
Nu har jag lunch och lyckade till det men en god grillad macka från caféet brevis oss ;) Längtar tills jag får sluta och bara åka hem och gosa med Martin. Vad ska ni hitta på idag? :)

Flytten.

Skrivet:    ·  Min vardag
 Slänger in en bild på vårt framtida, hus hur det kommer se ut!
Ja alltså jag kan inte vänta på att få flytta ihop med mitt livskärlek och skapa vårt egna liv! Samtidigt som jag liksom måste vänta.... Gaah jag bli galen! Jag tycker jag har väntat tillräckligt länge haha. Det kommer bli så jäkla kul, och jag som redan köpt typ halva husets inredning som just nu förvaras lite hos mig och Martin plus i ett förråd i Solna haha! Men ja jag måste komma ihåg att njuta av att bo hemma, slippa laga all mat, tvätta och allt det där mindre roliga. Även om jag kommer tycka det är mycket roligare sen när vi väl har flyttat! För det blir ju helt annat när allt är ens eget och inte hela familjens.

Vi har ju iallafall turen att få kunna åka och kolla på vårt husbygge och se hur långt de kommit, nu har de röjt en jäkla massa skog och sprängt massa berg. Så ska bli kul att se exakt vart husen ska stå sen, för nu är det lite luddigt med allt som pågår där borta hehe. 

Hoppas ni får en fin dag alla fina läsare! :)

3 Februari.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Idag har jag min "helg" eftersom jag måste jobba i helgen. Så jag passade på att ta hand om mig själv. 
Blev lite som en spadag, färgat fransarna, ansiktsmask och lång härlig dusch med hårinpackning och scrub för hela kroppen. Så nu kommer det sista, all insmörjning! Måste verkligen bli bättre på det haha, ansiktet kör jag dagligen men kroppen hinns icke med!
Nu ska jag bara chilla och vänta på att älsklingen kommer hem... ;)

Bröllopsmässan!

Skrivet:    ·  Min vardag
Snodde lite bilder som kusinen tog ;)
Igår åkte jag på Bröllopsmässa med kusinerna och en av tärnorna som ska vara på bröllopet. Det är min kusin som ska gifta sig så vi var där och samlade lite inspo! ;) Vi samlade lite goodiebags och fick en liten båtresa som vi sla försöka göra :)
Ikväll så kanske jag och älsklingen ska åka och gymma, vi har nyss varit och köpt gymkort, så nu gäller det bara att lykta på sitt feta arsel och komma igång! Det är ju det som är det jobbiga hehe.
CASSANDRA