Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Here comes the sun, nanana.

Skrivet:    ·  Min vardag

Sitter ute i solen och chillar med lite iste :D Imorgon ska det bli regn kanske så får ta vara på denna dag. Jag som tänkte ligga och steka i solen hela dagen imorgon också. Damn it. Behöver snart gå in och göra i ordning mig för ikväll när vi ska på bio :D 

En till långklänning!

Skrivet:    ·  Min vardag
Ny klänning ifrån Lindex 199:-
Fick med mig klänningen ovan och ett par söta ballerina :) Kan visa dom sen. Tänkte göra lite nytta och lägga mig ute i solen och kolla big rich texas haha ;) Ha en bra dag i det soliga vädret läsare!

Woop woop...

Skrivet:    ·  Min vardag
Bild ifrån igår.
Mami och jag ska åka iväg och käka frulle nu sen lite shopping! Sket i jobbet idag då det inte behövdes, så går på min lektion och sen drar jag hem igen efter det ;) Cyaa later!

Klapapr och slag

Skrivet:    ·  Min vardag
Fyfan vilken kväll säger jag bara. Respektlösa och vidriga människor det finns. Men men vad ska man göra..
Precis kommit hem och jag måste äta något sen ska jag sova.. Bokade ett härligt litet jobbpass imorgon också ;) Natti natti! ♥

Big rich Texas.

Skrivet:    ·  Film tips, Min vardag
Som den serie nörd jag är, har jag hittat några nya serier att följa. Bland annat Big rich Texas, handlar om sånt där patetiskt som bara händer i filmer. Det är 4 olika mammor och döttrar som är med i någon slags klubb. Drinkar hälls över varandra, bråkas och en massa roligheter ;) 

Let there be love. Christina Aguilera

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
 
Min favorit ♥

Längst fram!

Skrivet:    ·  

Grönan!

Skrivet:    ·  

Jag och Malin taggar till grönan nu, Adrian Lux ska nämligen dit ;) inte för att jag är något stort fan men blir kul att stå längst fram :)

Plugga det sista innan lovet!

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite bilder ifrån kvällen
Äntligen hemma... Men nu måste jag råplugga! Har sovmorgon imorgon iallafall så jag kan stanna uppe hyffsat länge. Därför hinner jag itne ens svara på era söta kommentarer, får helt enkelt göra det imorgon istället! Peace out.

Adrian Lux - All I Ever Wanted

Skrivet:    ·  Min vardag
 

Turkos bikini

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Min nya bikini. Blev kär i den turkosa färgen direkt när jag såg den, tänk denna till en brunkropp. Woop woop så jävla snyggt! ;)

Mot stockholms stad!

Skrivet:    ·  Min vardag
Hejsan alla readers! Lockade till litegrann i mitt hår, får skjuts ner till mami av hennes kompis sen bär det av till stan :) Vi ska åka någon båt som jag gjorde förra året, där vi får mat och sen händer lite annat kul :) Borde egentligen plugga då jag har ett A prov imorgon på natur.. Som hänger på mitt betyg men ah näe.. Känner inte fört. Vi hörs senare, xoxo!
 

Drunken mind speaks a sober heart

Skrivet:    ·  Min vardag
1 av 2 prov klara! Imorgon blir de sista stora grejerna i skolan sen tar jag banne mig sommarlov! Ska kolla några avsnitt Big rich Texas innan jag ska dra vidare för att möta upp mami & hennes jobbakompisar innan vi ska till stan :)

New in!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Älskar mina nya loafers, lite bling och nitar på ;) Köpte ju ett par liknande i Egypten när jag avr där, fast dom har bara nitar på sig. 299:- kostade dessa godingar.

Hurtigt värre!

Skrivet:    ·  Min vardag
Tog en springtur i det härliga vädret! Sprang på nytt rekord också, för i år ;) Skulle helst av allt bara vilja lägga mig i sängen och sova men näe, måste fortsätta plugga! Blää... 

Sometimes good things fall apart so better things can fall together

Skrivet:    ·  Tips!
Omnomnom! Godaste drickan :D Låg ute i solen i mer än 1h och har fått ganska mycket färg faktiskt :D Dock blev jag brunare på ena axeln för jag råkade somna haha... Ska strax återgå till mitt plugg sen efter det tar jag en springtur tänkte jag :)

Får en karta men inte vilken väg att gå.

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
tröja cubus / byxor Dr.Denmin / skärp gina tricot
Ny tröja idag igen, och byxor för den delen ;) Har precis snackat med kusinen nu och sökt jobb woop woop. Märks det att jag vill jobba och få lön? Höhö. Idag ringde föresten jobbet men var tvungen att tacka nejj då jag måste plugga hela dagen idag :(

When you lose something you can't replace.

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev en spontan shoppingrunda med mamma. Fick hem ett par jeans, skor och en till tröja. Ja kan har typ spenderat hela min lön... Attans haha.. Men behövde nya jeans då jag knäckt två st Dr.Denmin på bara några dagar... Visar imorgon vad jag köpt :) Nä nu måste jag ficka något att dricka, vill ha drickan som är på bilden ovan!!

Fronda - En stor stark

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Hade på mig min nya topp som jag köpte igår :D Älskar mönstret och så är det en peplum topp, kan inte bli bättre ;) Måste snart åka till tandis, usch & fy! Hatar det, hoppas att jag inte har något hål hehe... Puss. 

You can't fly unless you let yourself fall

Skrivet:    ·  Min vardag
Shopping på håltimmarna är fan inte bra för plånboken haha! Men har varit en fattiglapp hur länge som helst nu, vad dags att få hem lite nytt :) Blev en fin långklänning, halsband, tröja och en bikini som jag visar senare ;) Har man fått lön nydligen så har man liksom ;) Jag borde verkligen plugga nu, men jag orkar typ inte... 

Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Trött som ett as.. Ska se klart kärlek över Atlanten sen sova. Att gå upp tidigt imorgon är jag inte speciellt taggad på. Verkligen inte alls. Skulle vilja sova i typ 1 år haha. Drar iallafall och trönar efter skoan, skiter i att jag börjar bli sjuk. behöver träna! Godnatt på er ♥

This week...

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja såhär ser min vecka utän så länge. Ett jobbigt prov som jag måste plugga på.. Dock händer ju äntligen lte roligheter också :) Båttur i stan med mammas jobb var jag på förra året också, såklart ville jag med i år igen ;)

I can't set my hopes too high, because every hello ends with a goodbye.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi åt på Tiger, super mysig restaurang! As goda efrterrätter, och nej alla på bilderna ovan är verkligen inte mina haha... Skönt att vara hemma nu, äntligen får jag koppla av lite! :) Blir något avsnitt av någon serie sen tänker jag banne mig sova!

Morsdag.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Waah mina ben gör så ont haha... Morsdag idag också så ska på restaurang med familjen och farmor & farfar :) Myspys, måste dock skynda mig för att fixa til mig lite såhär efter jobbet. Vet att min bloggning har sugit i helgen men knappt varit hemma eftersom jag jobbat hela tiden... Blir bättre nu igen :) Ha en bra kväll!

Adrian Lux feat. Lune - Fire

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Herregud!

Skrivet:    ·  

Trött som ett svin, orkar inte ens välja kläder så det fick tindra göra haha... Ska dra till Paou med lite härliga brudz nu :)

Heavy chain bracelet

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
 
Finns att köpa HÄR & HÄR 179:-/st
Älskar dom här två armbanden, skulle faktiskt kunna tänka mig att köpa ett guldigt även fast jag gillar silver ;)
Vilket tycker ni var snyggast?:)

Straight A's

Skrivet:    ·  Film tips

Underbar - Fronda

Skrivet:    ·  Min vardag

Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra

Skrivet:    ·  Min vardag
Sådärja entligen har jag slutat jobbet efter denna långa dag. Är helt slut i benen haha som vanligt efter ett jobbpass ;) Får se vad som händer ikväll, inget speciellt planerat just nu :)

Blomma - Fronda

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
 

Nytt halsband!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Nytt halsband ifrån Bikbok ;) Har inga guldiga smycken knappt då jag gillar silvriga mycket bättre, men ska nog införskaffa mig lite mer guldigt! ;)
 

Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här.

Skrivet:    ·  Min vardag
Paradise. | via Facebookчoυ αrє ρєяfєст тo றє ∞ | via Tumblrxxajlaa | via TumblrTumblr 
Sommar ♥
Precis färgat ögonfransarna, fick ett litet spontant ryck och ba why not!? Det gör dock så ont att tvätta bort färgen haha.. usch. Strax ska jag krypa ner i sängen, har lite saker att fixa innan dess bara. USch vad sent jag lägger mig nu igen, mitt mål är att lägga mig vid 21-22 tiden... Hehe
 

Äntligen mat!

Skrivet:    ·  Min vardag
Äntligen får jag äta! inte ätit sen lunchen i skolan... Tog med mig en kyckling sallad, så jäkla god :D Blir lite serie tittande nu och sen sovdags :) Ha en bra kväll!

Snygga bikinis!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Två snygga bikinisar ifrån märket Marie Meili. Volanger kan aldrig bli fel! Finns HÄR & HÄR! :)
 

Att det ska vara så jävla svårt att få dig ur mina tankar.

Skrivet:    ·  Min vardag
The Ice Cream Informant: REVIEW: Ben & Jerry's Strawberry CheesecakeUntitled
:)©
Ehh... Pluggandet vart försvann det? Ja inte in i Cassies huvud iallafall. Ska hoppa in i duschen sen käka lite B&J framför någon bra serie. Sovmorgon imorgon, isället för att gå upp halv sex kan jag gå upp klockan åtta då jag börjar senare än vanligt :)

Casey dress

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
Åh så himla söt klännig! Kommer ifrån Three Little Words, som är ett av mina favvo märken på klänningar :) Kostar bara 299:- och finns HÄR :D

I wanna scream till the words dry out.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ingen mer skola denna vecka, underbart! ;) Nu står det jobb på schemat fram till klockan åtta. Lär va ganska trött efter detta så får se vad jag gör efter, troligtvis bums i säng eftersom jag ska upp och jobba tidigt imorgon också ;) Ha en fortsatt bra dag! ♥

You can turn of the sun, but I'm still gonna shine.

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
jacka jofama by Kenza / tröja new yorker / jeans hollister / väska Michael Kors / scarf cubus
Äntligen var denna helvetes vecka över! Dock kan jag inte slappna av då jag har jobb från idag ända till söndag som står på schemat! Långa pass lbir det okcså, puuh! Men det är mitt val att jobba så får bita i det sura äpplet ;)

.

Skrivet:    ·  Text/citat
7569_466998913368014_171952841_n_large
 

Darin - So Yours

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag

It's amazing how quickly your mood can change, how deep your heart can sink and one person can affect you.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nationella gick väl ganska bra, var inte världens svåraste. Nu måste jag dock fortsätta att plugga... Orkar inte plugga så intensivt så kör på lite lalligt sen sova höhö. Längtar efter att sova så fort jag reser mig ur sängen ;) Har även hunnit planera morgondagen lite, ska jobba woop woop!
Ha en bra kväll sötisar :)

Forget the glass slippers, the princess wears running shoes

Skrivet:    ·  Min vardag
Åhh så skönt att få ha varit på gymmet. Haft så mycket plugg nu så tog chansen nu när jag fick den. Tänkte fixa ihop nått gott att äta och kolla lite tv, innan jag ska tillbaka till skolan för att ha nationella muntligt i matte! :)

What's broken can always be fixed, what's fixed will always be broken.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fit and healthy, not skin and bones. | via TumblrDo More | via Tumblrrunning motivation - Google Search(1) Shopaholic's Photos | via Facebook
Jag slog i tån i pappas helvetes borrmaskin som ligger framför dörren. Piggen eller vad man säger åkte rätt upp i tån, dock börja det inte göra ont förens några minuter efter, vilket är nu. Ajj!   Och that's it, I'm going to bed NOW! Ska upp imorgon och springa, sket i det idag bara för jag vill vara pigg inför matte provet. Men imorgon måste det göras. Godnatt readers! ♥

Det var så mörkt den kvällen jag gick hem. Jag hade hoppats på något, hoppats på något

Skrivet:    ·  Min vardag
Puuh så stressad jag är, skolan medför ingen positiv energi någonstans just nu. Imorgon har jag nationella efter kl 16, jävligt kul när man slutar 12.35! Tror jag drar till gymmet och hem en sväng innan det iallafall..
Blir lite sista plugg såhär på kvällen, sen ska jag banne mig gå och lägga mig!

Maxi dresses!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
Dessa två klänningar kommer ifrån H&M, kostar 299:-/st. Älskar den vita med broderingen och färgerna på den rosa/blåa :D

Ryan Dolan - Only Love Survives

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Please, kill me.

Skrivet:    ·  Min vardag
Waaah vad jag är trött på detta nu! Måste skriva typ 5 uppsatser och plugga för två olika debatter. Och allt det ikväll! Därför lägger jag allt åt sidan och stänger in mig i min egna värld. Hur fans ka man kunna prestera bra i alla ämnen när man får allt samtidigt?!
Hejdå, vi hörs ikväll kära läsare :)

Casual.

Skrivet:    ·  Min vardag
Köpte denna enkla snygga tröja igår, dock måste jag köpa ett par nya Dr.Denmin jeans. Trots att jag inte gillar dom. 
Alldeles för många uppsatser/prov/debatter/seminarium på g i skolan. Jag hinner inte med allt... Nu blir det iallafall sängen för min del. Upp och springa vi halv sex imorgon med, riktig skön känsla när man sprungit klart på morgonen! :) Natti natti.

In the Lou to the V. high class, no school, the tuition is free

Skrivet:    ·  Min vardag
Kirrat nytt lack på naglarna, ja pluggandet sket sig ganska rejält. Ska nu ta en dusch och fixa lite inför morgondagen, sen gå och lägga mig. Som jag ha längtat! Ska regna imorgon också verkar det som, hoppas det inte gör det, när jag sitter inne på NP matte kan det få regna men inte när jag ska till/från skolan haha.

I didn't change, I grew up.

Skrivet:    ·  Min vardag
Försökte med matten ett bra tag men det går fan inge vidare. Jag hatar matte. Jag ger upp snart, sån jävla lust att inte komma till skolan imorgon. Annars då, har massa viktiga samtal coh sånt att göra, sånt som man skjuter upp hur länge som helst. Peace

20 Maj

Skrivet:    ·  

Ligger ute i solen istället för att plugga inne. Tog lite B&J och dricka ;) Men fan vad jag hatar matte, kan verkligen ingenting ur boken... Nationella imorgon vet jag inte kommer gå bra, får jag E blir jag förvånad.

Look at us now, we only got ourselves to blame It’s such a shame.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fått lite plugg gjort nu, tänkte gå och lägga mig nu. Faktiskt lite trött, men ska upp och springa lite innan skolan så satt alarmet på 5.45. Får väl se om jag ens hör det då ;) Köpte en ny tröja idag också kom jag på, men visar den imorgon istället :) Natti natti, hörs imorgon! ♥

Cuz' love kills over and over again.

Skrivet:    ·  Min vardag
Too much shit going on. Jag kommer inte blogga mer nu förens ikväll. Jag behöver plugga och dränka mig eller något... Innan allt detta ska jag dushca, äta och sånt. Dock har tappat min aptit helt och hållet.. Varför ksa man äta liksom? -.-

AUDREY DRESS

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Älskar den här söta klänningen ifrån Jones & Jones! Tror jag mest är kär i den vippiga formen på lilla kjolen ;)
Kostar 599:- HÄR, är även fri frakt hos Nelly just nu också när man handlar över 500:- :D

We got the power - Loreen

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Total älskar låten!

When your past calls don't answer. It has nothing new to say.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi har kollat på eurovision hela kvällen, inte världens roligaste program tycker jag men det duger ;) Inte orkat blogga ikväll så flitigt, dels för jag inte har något att skriva om. Säger godnatt till er nu, imorgon ska jag upp och jobba igen! :) ♥

Best feeling ever.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tog nästan en timme för mig att komma hem som egentligen tar 10-15 med bil, bara för alla dessa dåliga busstider... Precis lagat mat, satay, världens godaste! Senare kommer även Ebba & Malin hit för lite sleepover, om vi inte hittar på något annat skoj lär vi fastna vid eurovision som går ikväll :)

Warm bodies

Skrivet:    ·  Film tips

Janet Leon - New Colours

Skrivet:    ·  Min vardag

So won't you save me from myself.

Skrivet:    ·  Min vardag
Gud så mycket jag hunnit med! Har städat halv mitt rum, får fortsätta med det sen efter jag kommit hem ifrån kursen. Skrivit en uppsats i idrott, tränat, sökt jobb, rensat mejlen, duschat och lagat mat ;) Känner mig faktiskt lite duktig! Ska klä på mig nu och strax gå vidare mot bussen, orkar faktiskt inte sminka mig höhö.

The power of love is what you're feeling, when nothing comes close

Skrivet:    ·  Min vardag
Tog ett tag innan jag kunde lämna min sköna säng, men tillslut så frågade ja gmig själv vaarför jag ens vill göra det. Då drog jag på mig kläder och skor och gick ut. Sprang 2km på 12.24 min, tycker det är ganska bra faktiskt för att ha tappat all kondis efter jag slutat på fotbollen. Gick även lite mer än 2 km också :)
Ska träna lite styrka nu när jag ändå är igång sen duscha :)

Feelings don't walk away, people do.

Skrivet:    ·  Min vardag
Lyckad kväll må jag säga! Fan vad kul vi hade :) Började med att handla lite i centrum och sen drog vi vidare :) Vi hittae lite roliga killar som vi började spela fotboll med, så ja det var det vi gjorde nästintill hela kvällen :) Ska strax gå och lägga mig och sen imorgon får jag mitt straff för jag åt några chokladbitar ikväll, nämligen att springa på morgonen.. Puh. Note to myself: glöm inte astmasprayen. 

Grillkväll!

Skrivet:    ·  Min vardag
Drar på grillkväll med lite brudar nu! :)Får se när jag kommer hem :) Ha en bra kväll! 
 

Too Faced eyeshadow

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
På sängen när jag kom hem låg det ett packet som väntade på mig, det innehöll det ovan ;) Min första produkt ifrån Too Faced. Älskar färgen, den heter "Firefly" och är guldig, bilderna gör den inte rättvis!
Beställde detta hos Parelle.se :D

#summerfeelings

Skrivet:    ·  Min vardag
Underbart väder ute! Min kära familj har lämnat mig för att åka till landet. Åhh vad jag vill dit! MEn jag har den där jävla risk 1:an imorgon så det går inte :( #ångest. Därför tänkte jag få lite landet känsla och lägga mig i solen ett tag :)

Det gör ont att veta, men lika ont att undra.

Skrivet:    ·  Min vardag
 TumblrSmoothie Time | via Tumblr
Fuck yeah | via Tumblr' Bitch , please, i'm swag ;) | via Tumblr
 Aframatilda | Blogg på Devote.seStyle trends - Today | Fashionfreax | Street Style Community | Fashion Forum, Brands and Blog
Lite inspo bilder.
Sådärja jag är en aning slut i kroppen nu! Jobbat och sen drog jag in till Grönan en sväng och såg ansiktet lite, mötte upp Paou, Anna och Matilda :D Äntligen helg imorgon, även om den består av lite jobb och ännu kurs, dock   risk 1:an denna gång så ska jag nog hitta någon fest och ha kul! ;)  

Topshop!

Skrivet:    ·  

Spanar lite på topshop innan jag ska till jobbet. Dom har fasiken fått in snygga grejer nu!:)

Får man inte äta sånt, kan man dricka det istället!

Skrivet:    ·  

Min nya favorit är helt klart denna. Smakar nästan lite piggelin aktigt. Har dock inte testat jordgubbsglassen eftersom dom inte säljer den i skolan :( Har bara en lektion kvar sen blir det jobb till 8!:)

When words fails, music speaks.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kommit hem för ett tag sen, sitter och tar bort mitt fina nagellack jag nyss satt på (eller ja.. för någon dag sen iallafall...) bara för snäll som jag är ställer jag upp på jobb när det behövs. Ja imorgon efter skolan direkt, pallrar jag iväg till jobbet mitt och jobbar i några få timmar. Men det är det värt :) Därför ska jag hopa in i duschen, slå på 90210 och sen försöka somna om ett tag ;)

BRIGHT TANK & DE LUXE TOP

Skrivet:    ·  Min vardag
Den vita finns HÄR & den gråa finns HÄR
Älskar sånna här typer av linnen som är lite "ovanliga" dessa kommer ifrån Nelly Trend. Kostar inte speciellt mycket heller 199:-/st och det är gratis frakt hos Nelly just nu :D

Kelly Clarkson - People Like Us

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Medans jag sitter på den här tråka teorikursen tipsar jag om denn nya låa med Kelly! Så grym :D

Sista teorin!

Skrivet:    ·  

Fick ingen skjuts till teorin denna gång så tog bussen och en lite PW hit ;) Nu är jag fast här i tre timmar...

You shoot me down but I won't fal.l

Skrivet:    ·  Min vardag
Lilla jag på bussen.
Kom precis hem ifrån gymmet, så skönt att ha det gjort för dagen :D Men måste snart sätta min fot på bussen igen för att dra till körskolan.. Dock sista dagen med teori vilket är skönt! Bara risk 1:an kvar :)

Säger att allt är bra, hur fan kan du spela glad.

Skrivet:    ·  Min vardag
Sitter och bläddrar i nya H&M katalogen och målar naglarna. #girly
Gjorde faktiskt lite av plugget som ligger över mig just nu, dock inte klar men tänkte göra det i skolan istället för slösa min tid här hemma ;) Somande i någon timme tidigare också, inte jättebra kanske men hoppas kunna somna sen också. Nu ska jag banne mig träna lite styrka sen blir det chailatte och film! :)

CROSS BACK TOP BY OH MY LOVE

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Fram & bak.
Denna ur snygga topp ifrån Topshop med små nitar på banden är så snygg! Skulle lätt vilja ha den här :D Måste kika om den finns i affären eller om det bara är på internet :)

I'm sorry. I don't speak Stupid.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tog ett träningspass på gymmet, känns bra att börja kommit igång igen! Märker att jag mår mycket bättre när jag får träna :) Fixade lite kaneläpplen och kvarg med hallo, kanel är bra för ämnesomsättningen & kvarg är en massa protein ;) 

Jag var så van och stänga av. Du frågade vem som förstört mig, och jag gav dig inget svar.

Skrivet:    ·  Min vardag
Blir ljusa färger imorgon!
Snart så blir det sovdags, trots att jag lägger mig tidigt så somnar jag sent.. Hoppas på dunder bra väder imorgn, såg nu att jag har fått färg efter att vi bara suttit ute och chillat på rasterna, yaay :D Godnatt på er sötisar! ♥

Escape.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hänt något konstigt med min telefon, alla mina iMessage kommer till min farmors mobil. Hur i helvete detta gått till vet jag inte, eftersom vi inte har någon connection med varandras telefoner :( Så ingen messar med iMessage till mig. Nu efter teorikursen tänkte jag fixa nått att käka eftersom jag åt så tidig middag och kolla på någon serie :)

Liberal arts

Skrivet:    ·  Film tips, Min vardag
Såg denna film för några dagar sen, tyckte den var ganska bra ändå. Värd att se om man håller med om "age is just a number" ;)

Skolavslutnins klänningar!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Vila 412:- & Best Mountain 641:-
Två ubersöta klänningar, perfekta till skoslavslutningen eller varför inte midsommar? :D På klänningen ifrån Vila skulle man kunna sätta ett skärp i midjan, supersnyggt! :) Gillar spetstyget och armarna på den andra klänningen. Lite smycken och ett par snygga skor till dessa med antingen hög klack eller bara vanliga ballerina skulle jag ha mixat ihop ;) Skulle ni kunna tänka er att bära någon av dessa? :)

Du om någon borde förstå att man inte gör så här mot mig.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fått någon craving på att dricka vatten, gärna med smak. Gick till cafeterian och skulle köpa någon vanlig tråkig loka, till min förvåning hade dom fått in deras nya lokor, dock inte jordgubb som jag skulle velat ha, men köpte choklad ändå. ;) Går mot strömmen och tycker den är god! Tog en snabb träning efter skolan och nu är jag hemma igen :)

I would understand, if you changed your mind and turned back.

Skrivet:    ·  Min vardag
Plockat ihop morgondagadens kläder och tänkte sätta på nyaste avsnittet 90210 och krypa ner i sängen. Är så himla trött så vill bara sova just nu, pluggandet gick väl lite sisådär åt helvete... Tar det någon annan gång. Imorgon är det näst sista teorikursen också på min körskola, inte speciellt taggad men men. Godnatt på er! ♥

Melissa Horn - Hanna

Skrivet:    ·  Dagens låt!

I'm not lost, just undiscovered

Skrivet:    ·  Min vardag
 
 Jag är helt slut efter denna helg, och det är så skönt att den är över! Jobbat som en galning #cashflow. Får dunka lite hög musik så jag inte somnar och sen ta tag i pluggandet, ligger man efter så göra man.. :(

Som jag hade dig förut.

Skrivet:    ·  

Åh så trött, fick inte super många timmars sömn inatt direkt... Men ska inte jobba så länge idag ju, om man jämför med mina senaste pass som har varit betydligt längre ;) har inte hunnit med något plugg på hela helgen, ligger efter nu... Kanske hinner ta igen det ikväll om jag orkar.

Work work!

Skrivet:    ·  

Precis som jag ville fick jag frågan att jobba över direkt när jag kom haha ;) slutar klockan 8, håller på att stressa hem nu för ska över en sväng till Paou och träffa lite härliga människor!:D måste dock duscha och fixa mig innan, får göra det supersnabbt ;)

Steve Madden loofers!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
Love at first sight, fan vad snygga dessa loofers är! Dom kommer ifrån märket Steve Madden. Skulle inte banga på att ha båda dom här två i min skosamling! Kan inte ens bestämma mig vilka som är snyggast, vilka gillar ni läsare bäst? :) Har ett par svarta loofers med nitar på redan, därför man kanske ska slå till på dom beige ;)

Steve Madden loofers!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
Love at first sight, fan vad snygga dessa loofers är! Dom kommer ifrån märket Steve Madden. Skulle inte banga på att ha båda dom här två i min skosamling! Kan inte ens bestämma mig vilka som är snyggast, vilka gillar ni läsare bäst? :) Har ett par svarta loofers med nitar på redan, därför man kanske ska slå till på dom beige ;)

Medina - Sann Romans

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Vita kjolar!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Älskar dessa kjolar ovan ifrån H&M, så somriga och söta! Båda kostar 299:- st. Den första skulle jag nog vilja ha mest :)

Ingen hemlighet för dom andra, nej alla vet.

Skrivet:    ·  

Jag blir fan tröttare när jag sover längre på dagen än när jag går upp lite tidigare (då räknas det inte när man går upp inför skolan, helvetes trött är jag då) Hur som helst blir det lite jobb nu ;)

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen. För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.

Skrivet:    ·  Min vardag
Håller på att ta bort alla smycken inför jobbet imorgon, så jobbigt när man kommit fram och glömt ta av sig alla ringar och örhängen haha.
Jobb imorgon också, hoppas fasiken på att det är ganska mycket folk, så dom behöver någon som jobbar över, för ja då finns jag här. Har ändå ingenting att komma hem till. Jobb och träning, det är det ändå som behövs just nu i mitt liv känns det som, har inte hunnit träna på bra länge nu. Måste komma igång med det snart också! 

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut.

Skrivet:    ·  Min vardag
Orkade egentligen inte laga någon middag, men ställde mig i köket och gjorde det tillslut. Skulle egentligen bort ikväll, men shit happends and life go on. 

I can be just as devious & diabolical as you.

Skrivet:    ·  Min vardag
Så himla skönt att ligga ute och sola, dock är det ganska långtråkigt. Fick en rand också, wiho! :) Hatar att vara blek, man ser mycket fräschare ut när man är brun :) Ikväll får jag se vad som händer, fortfarande lite oklara planer.

Sola!

Skrivet:    ·  

Blev lite ändrade planer ikväll hehe, ligger och solar ju nu iallafall. Vaknade ganska tidigt, borde ha gått upp då men somnade om istället så vaknade för ett litet tag sen haha..

Can't Hold Us - Macklemore and Ryan Lewis

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag

Hard working girl!

Skrivet:    ·  Min vardag
Äntligen slutat jobbet nu, har ju jobbat sen klockan 10 imorse. Detta var mitt första långa pass på 9 timmar ;)  Bra trött nu, men ska hem till Malin och fixa mig sen blir det lite fest på det, wiho! :D Ha en bra kväll, xoxo!

Glittriga ballerina!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Guldiga och svarta.
Dessa snygga ballerinaskor kommer ifrån märket Friis & Company. Dom guldiga skulle passa perfekt till bruna ben och de svarta passar även då men kanske för den som vill vara lite mer diskret ;) Kostar cirka 590:- vilket jag tycker att dom lätt är värda :)

Medina - Miss Decibel

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Kommer lätt bli en sommarlåt som spelas mycket!

Inga röda dagar här inte!

Skrivet:    ·  

Jag drar till jobbet nu, sen kan alla latmaskar njuta av denna fina dag!;)

Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv älskade, älskade du.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jobbet ringde tidigare idag så ska jobba 9 timmar imorgon och 4 timmar extra på lördag, puuh! Men det blir #cashflow så det är bara nice :) Dock måste jag börja dra mig mot jobbet redan vid 9 imorgonbitti, waah jag som är så morgontrött :(
 

Loka chocolate shake!

Skrivet:    ·  Film tips, Min vardag
Spanat efter dessa mainstream dricker ett tag nu. Av en ren slump gick jag förbi denna, ville dock testa jordgubb men den fanns inte :( Var lite skeptisk emot denna och trodde den skulle smaka skitäckligt. Men det var ju jättegod! :D

Here we go again...

Skrivet:    ·  

Bästa teori kurs på tre timmar då... Suck. Efter detta ska jag fasiken hem och sova, kanske kollar på film med päronen först ;)

Alla har väl fallit nångång i trans

Skrivet:    ·  Min vardag
Hittade inget i stan, eller iallaflal inte det jag tänkte köpa. Dock var det svin mycket folk! Vafan, vi trodde inga var lediga men det är väl säkert alla jävla one direction ungar som tagit ledigt ;) Kanske ska gå ut och sätta sig i solen den lilla stunsen jag hinner innna jag ska på teorikurs.

Maxi dress

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Älskar den här klänningen ifrån H&M, vill så gärna ha en lång klänning. Tror jag ska slå till på denna om den passar sen när nästa lön kommit! ;)

Sommar for real?

Skrivet:    ·  

Gash vilket skönt väder. Dunkar lite bra musik och är påväg för att möta Malin. Lite shopping i stan, eller jag ska försöka att inte handla eftersom jag måste spara haha ;)

Vinröda converse!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Direkt länk HÄR till dessa. Gratis frakt också!
Som ni borde veta vid det här laget älskar jag skor. Nej man kan inte ha för många, det kanske förklarar varför jag äger tio par converse. Mitt mål är att äga en i varje färg, höhö nej kanske inte en av varje, men nästan iallafall! ;) Dessa ovan har jag spanat in hur länge som helst! Vinröda, det är så förbaskat snyggt! Kikat runt lite och dom kostar bara 620:- hos Spartoo.se vilket är det billigaste jag sett hittills :)

Drack några glas o såg natten bli dag

Skrivet:    ·  Min vardag
Tjejerna har precis dragit, vad vi håller på att planera får ni veta sen när allt är klart :) Eftersom jag har långhelg redan nu så tänkte jag fixa hem en bra film och så blir det sova efter den :) Imorgon ska jag in till stan med Malin och på kvällen har jag tråkig teorikurs igen... Hoppas på bra väder så kanske man kan inviga shorts och få lite sol på benen ;) 
 

Safe heaven

Skrivet:    ·  Film tips
Åhh så bra! Ni måste verkligen se den :D Det är Nicholas Sparks som gjort denna som även gjort the notebook & Dear John :)

Sola, bada ute och grilla!

Skrivet:    ·  

Rubriken är en låt haha.. Det ändå som stämmer med den är att jag solar ;) så himla skönt väder! Tänkte hämta lite grejer så jag kan fixa mina naglar också :)

Stupidity should be painful

Skrivet:    ·  Min vardag
Sitta stilla 3 timmar för Cassie är ingen bra grej, satan vad ont i benen jag fick och rastlös till tusen! :( Diskuterat och kommit fram att det blir möte at my place tomorrow med brudarna har jag också hunnit med. Nu ska jag snart gå och lägga mig, är jättetrött... Blir mitt sista inlägg för denna dag, så godnatt!

Lissie - Go Your Own Way

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Så jävla bra röst och låt!

Teori kurs

Skrivet:    ·  

Nu blir det teori kurs på min körskola.. Trist hehe, men det måste göras någon gång.. Kommer hem efter klockan nio! XOXO

I want to scream and shout and let it all out

Skrivet:    ·  Min vardag
Gud vad det är varmt ute! Lökar ju sönder om man har en svart skinnjacka. Ska slappa lite nu, innan jag ska på en 3 timmars lång teorikurs! Så sjukt tråkigt... Har 4 kurser till framöver som jag måste gå på :(

Those flashes of memories.

Skrivet:    ·  Min vardag
(3) Tumblrmoon  | via Facebook
day/night time | via TumblrLost in The Heaven | via Tumblr
Ligger och kolla rpå en jättebra film, när den slutat så ska jag banne mig sova. Åh så skönt, har sovmorgon imorgon också. Välbehövligt :) Imorgon efter skolan s¨å har jag en teorikurs på 3 timmar, den satt fint den.. Näe fyfan vad tråkigt! har det på onsdag, lördag och nästa måndag och onsdag igen också :( Waah..
 
 

Fan vad lätt att vara efterklok.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick värsta rycket och har nu städat hela mitt rum, samt satt upp lite nya bilder på min fotovägg :) Hatar att ha det stöckigt, men är för lat för att städa och hålla i ordning ^^ Gick ut med Eroz på en prommis också. Nu äntligen ska jag få äta, inte ätit riktig mat på två dagar nu hehe... 

Reddville - Oliva by css

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Denna månadsuticket inehöll detta ovan, perfekt för mig som använder handkräm konstant. Har allt några olika dofter som ligger i väskan :) Oliva by cssprodukter har jag redan några av och dom är grymma :) Gå med helt gratis HÄR hos Reddville och få hem tamponger du med :)

Du slösar min tid, släpp mig fri.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag är helt slut i kroppen efter att ha jobabt hela helgen, men det är nice :) Så varför inte boka in lite extra långa pass framöver liksom ;) Men är man i sort behov av pengar så måste detta göras :)

BT INDIANA

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Supersöt blus ifrån Bikbok, kostar 299:- Skulle skada att äga en av varje färg ovan :)

Ron Pope - Tears of Blood

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Tredje gången gillt som du gör det igen.

Skrivet:    ·  

Sådärja då var det jobb igen. Men det är bara kul ;) kommer vara död ikväll haha...

Jag vet inte om jag mår bättre utan dig eller om jag verkligen behöver dig.

Skrivet:    ·  Min vardag
Trött tjej.. Får äntligen gå och lägga mig. Så det är det jag tänkte göra nu, ta min funderingar med mig och dejta kudden. Peace out.

Fancy shit.

Skrivet:    ·  Min vardag

Det var Fun som var på grönan. 
Åhh så skönt att vara hemma! Har varit ute och sprungit hela jävla dagen, först jobb sen snabbt som fan hem i tiom minuter och tillbaka till stan. Har inte ätit en måltid på hela dagen heller, ett äpple wiho! Därför blir det något gott nu och kolla på film :)

DW Bloom

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Så söta, bikbok lyckades bra med denna kollektion tycker jag ;) Skulle vilja ha någon av dessa ovan, midsommar klänning eller bara allmänt någon sommardag! :D 399:- kostar den.

Torn apart - Snoop lion feat Rita Ora

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
 

Never liked you anyway.

Skrivet:    ·  Min vardag
Sova låter väldigt skönt just nu... För att inte sova bort hela förmiddagen imorgon innan jobbet, så kanske jag borde gå och lägga mig nu. Tänkte fixa lite inlägg åt er imorgon när jag kommer vara borta väldigt mycket under dagen, faktum är att jag är nog det resten av helgen hehe... Men nog om det, godnatt! ♥

We're the happy people with the broken hearts.

Skrivet:    ·  Min vardag
Precis hemkommen ifrån centrum, vi satt kvar även fast dom stängde och spärrade av området haha ;) Vi hade väldigt mycket att prata om med andra ord. Imorgon så jobbar jag, direkt efter det måste jag hem snabbt och tillbaka in till stan, ska till grönan och se Fun :) Nu kallar duschen på mig, xoxo.
 

Johnossi - Man Must Dance

Skrivet:    ·  Dagens låt!

TGI freaking Friday!

Skrivet:    ·  Min vardag
Äntligen är jag klar och ska snart klä på mig, dra ut till bussen och träffa mina pinglor! :D Tycker för övrigt itne det känns som fredag, say what liksom!? Nog bara för man var ledig mitt i veckan - borde göras oftare - Men nästa vecka är ännu bättre, endast en och en halv skoldag! :D

Next month is summer.

Skrivet:    ·  Min vardag
Älskar att få hem paket :) Som dom flesta borde veta jobbar jag på donken och fick hem gratis frulle kort ;) Anna kom till min sista lektion och kollade på när vi hade parkour ;) Ikväll så ska jag och lite brudar dra in till Texas longhorn som är nyöppnat vid centrum och käka :) Myspys! 

Won't you save me from myself.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Tänkte börja dra mig tillbaka nu. Får ingen sovmorgon för svenska läraren är *piip*.. Fan när andra får skippa lektionen idag och jobba hemma men inte får jag göra't imorgon.. Suck, men lär inte jobba så mycket iallafall. Kan inte koncentrera mig i skolan så bra.. Godnatt på er, xoxo!

Bakom molnen skymtar mer än horisonten

Skrivet:    ·  Min vardag
Tog en nästan 4.5 kilometer lån power walk, riktigt skönt vädet ute så man inte ens behöver jacka :) Blir lite kvällsfika med yoghurt glass och en is chai latte framför tonåtrsbossen, ja ajg tycker det är kul att titta på puckon ^^

You're my Nemo. If you get lost in the great, big ocean, I'll find you

Skrivet:    ·  Min vardag
Började lite på mitt uppsats-skrivande, tar en paus och fortsätter någon annan gån istället. Vill ut på promenad så tänkte göra det nu :) Tog en sväng till gymmet idag på håltimmen cokså, tror jag ska börja göra det till en vana. Riktigt skönt :)

We accept the love we think we deserve.

Skrivet:    ·  

Jag kommer inte in på http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se">blogg.se från datorn, vet inte vad som hänt. Kom precis hem ifrån min körskola, köpt massa lektioner och böcker. Man kan väl säga att jag inte har något liv varje måndag och onsdag framöver... Suck.

I'm tough, ambitious & I know exactly what i want if that makes me a bitch, okey.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tänkte säga tack och godnatt för mig, ska färsöka att sova iallfall. Liten sovmorgon imorgon också, wiho! Imorgon tänkte jag dra till gymmet och bränna lite kalorier, behövs nu efter dessa två senaste dagar :) Får passa på när man inte har så mycket plugg just nu. 

All of our heartfelt lies, are not enough this time.

Skrivet:    ·  Min vardag
Planerar mitt liv lite, eller jag jag och några brudar har lite roligheter på g ;) Hoppas hoppas det funkar :) Tänkte gå och tvätta bort sminket sen försöka sova om ett tag, är trött fast inte så trött att jag skulle kunna somna. 

Stockholm i mitt hjärta.

Skrivet:    ·  Min vardag
Mysdag idag! Åkte in och köpte grönakortet till grönan. Blir mycket häng där framöver! Efter stan åkte jag & Annisen vidare till centrum och träffade Paou, Matilda och Jossan, blev yttligare en fika och massa tjejsnack.
Inte ätit på hela dagen utom en muffins och en frappe typ... Mat just nu vore super gott haha ;)
 

Jag glömmer aldrig bort vad du gjort. Du får passa dig som satan.

Skrivet:    ·  Min vardag
Så galet härligt väder ute! Ska snart dra mig ut mot bussen och ta en sväng till stan med Anna! :D Börjar kännas som sommar nu, nästan så man kan ha shorts haha ;) Pappa hittade mina raybans på landet (i en blomkruka, vet inte hur i h*lvete dom hamna där haha) så tänkta inviga dom nu ;)
Ha en bra dag läsare! ♥

Årets första solning utomhus!

Skrivet:    ·  

Vaknade upp runt tolv, vaknade lite till och från men valde att ligga kvar. Fasiken inte haft sovmorgon på flera veckor och kunnat sova ut. La mig ute i solen, så skönt! Inte för jag tror jag får så mycket färg men ändå haha ;)

Great. Now I'm the bad guy.

Skrivet:    ·  Min vardag
Somnade och sen var klockan så mycket att jag snabbt som fan behövde fixa mig och sen gå till Anna! Hade en supermysig kväll där, försökte mobilbkogga men utan internet så är det inte så lätt ;) Valbrog annars, nja då jävla kul va. Polisbilarna är föresten sjukt hetsiga och är exakt överallt. Tänkte snart krypa ner i sängen och sova, kanske vaknar upp till en bättre dag. XOXO
CASSANDRA