Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Sjukhus lov.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)

(null)

(null)

(null)
Vi alla blev sjuka på julafton, men efter de borde de blivit bättre. Men det gick bara nerför för vår minsta, så efter samtal med 1177 så skickade de en ambulans som hämtade upp oss. Jag trodde vi skalle skulle få lite syrgas och sen hem. Men 3 nätter blev de på sjukhuset. Aldrig har jag sett honom så orkeslös och ynklig, syresättning på 80, hög feber och syrgas konstant var på schemat. Sen upptäckte vi en dubbelsidig öroninflammation så efter att vi äntligen fått antibiotika så har febern gått ner som annars varit på över 40 grader i nästan en vecka. Alvedonen slutade hjälpa och han slutade äta, så fick också ligga med drop. Mammas lilla kämpe. Näst sista dygnet orkade han ta några steg igen och lekte lite. :)

Snart jul.

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite vabb med minstingen så passar på att slå in lite julklappar och annat piff medan han sover. Snart är det jul, och de märks på jobbet kan jag lugnt säga. Så roligt när de är mycket att göra! :)
 
Ha en fin dag!

Årets julkort.

Skrivet:    ·  Min vardag
Äntligen fick jag tid att ta kort på mina älsklingar.

Tidseffektiv

Skrivet:    ·  Min vardag

(null)


Något som vi använder dagligen i vår butik är excel för att underlätta vardagen. Och jag tycker de är så häftigt att man kan koda till sig så mycket olika saker i dessa ark man gör. Jag hade lätt velat gå en excelutbildning för att lära mig mer. Tror de hade kunnat göra vardagen enklare med budget, kalkyler på olika saker osv. Vi ska ju snart börja på utbyggnaden av vårat hur och då kommer de krävas en del räkning på ett och annat så att budgeten inte spricker helt haha.

En av oss på jobbet har gjort ett imponerande excelark där vi kan räkna ut allt inför en öppning/stängning så vi slipper sitta och räkna allt manuellt till exempel. 

Är ni bra på att använda er av excel eller andra program i vardagen? 
Tipsar om att ni kan ladda ner excel gratis här också. :)
Ha en fin dag!


Pepparkaksbygge

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
Det blev lite pepparkakshus i helgen också, Collin hade längtat efter att få göra det. Nu tjatas det om att äta upp men de får vänta haha.. Måste hinna kika på de ett tag iallafall. 

Nästa helg får de bli baka egna pepparkakor istället efter jag jobbat klart min helg! :) 

Helgen.

Skrivet:    ·  Min vardag
(null)
(null)
I helgen vad vi till Sigtunas ljusfabrik och kikade lite. Jag och Linton fick ensamtid, medan Collin spelade fotboll med Martin.
Sen tog vi en sväng förbi outleten med Marcus och Maloue för lite shopping. Kan ni fatta att de bara är två veckor kvar av detta år!? Så galet.

Ha en fin dag!
CASSANDRA