Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Skön dag!

Skrivet:    ·  Min vardag
Stannade kvar på jobbet och åt lite. Nu är jag äntligen på väg emot älsklingen min. Får se vad vi gör ikväll, tror vi bara blir hemma och degar lite, jobbar ju trotsallt imorgon också... Då börjar jag tidigt så får hoppas jag kommer upp imorgon haha, alltid lika svårt ;)

Dare dress

Skrivet:    ·  Min vardag
Denna skönhet kommer ifrån Nly Eve kollektionen och kostar 599:-. Tycker den är riktigt snygg :) Finns HÄR. :)

Mot jobbet...

Skrivet:    ·  Min vardag
Älsklingen skjutsade ner mig till stationen så nu väntar jag på tåget för att åka mot jobbet. Jobbar till 17 sen åker jag hem till honom och sover där inatt :) Igår så gjorde vi väl inget speciellt, myste lite med massa tjockis grejer *ångest* haha... Vi orkade inte ens äta ben & jerryn vi köpte ;)

Deandra dress

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Hur söt är inte denna chiffonklänning?! Älskar den här färgen så snygg, och detaljerna på överdelen är så snyggt :) Finns att köpa HÄR för 449:- :)

-

Skrivet:    ·  Min vardag
Är med Martin och vi ska snart kolla lite film. Idag har vi bara åkt runt lite. Ha en bra kväll :)

It'll get better, I'll make tea.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tea makes everything worthwhile. ❤️🔫<3 | via TumblrCosy bedroom
Jag har pluggat och haft fullt upp ikväll. Efter skolan så drog jag till gymmet med Ebba :) Imorgon är min ända lektion engelska, då jag har redovisning och jag har stressat upp mig som vanligt över detta, finns inget jag hatar mer än redovisningar. Speciellt på andra språk... Men efter det så ska min underbara pojkvän hämta upp mig i skolan och sen får vi se vad vi hittar på, kanske handlar lite gottis till kvällen ;) 
 
Nu ska jag dricka lite te och få tankarna på annat, beställt hem lite kläder/julklappar också :) Men detta bli mitt sista inlägg idag, natti natti på er! ♥

Hela världen är så underbar, om man är korkad, tom och glad

Skrivet:    ·  Min vardag

Jason Derulo - Rest Of Our Life

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
Bästa låten ♥
 

Godnatt cutiepies!

Skrivet:    ·  Min vardag

Sweetheart pyjamas

Skrivet:    ·  Min vardag
Efter skolan var jag med Amanda och Malin i centrum ett tag, hann få med mig denna söta pyjamas också. Börjat bli lite trött på att ha mina vanliga tröjor att sova i haha ;) Nu har jag pluggat i 3h i sträck och ska därför ta en paus ifrån det och kolla lite serier :) 

Big Sean - Beware

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Stressad till hundra...

Skrivet:    ·  Min vardag
xoxoTeens loveFollow me on twitter @itsyasooraI'm fine
Jag har nå galet mycket plugg som måste göras nu, därför för en gångsskull så prioriterar jag det och ägnar kvällen för plugg. Kommer därför blogga senare ikväll när jag är klar istället :) Hörs senare, puss!

Miley Cyrus - #GetItRight

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Bästa.

Skrivet:    ·  Min vardag
Martin är fortfarande här och idag har vi varit i centrum och handlat lite julklapppar, han lyckades till och med handla åt sig själv ;) Ikväll kommer lite bra saker på tv också, mysmys. Ha en bra kväll!
 

-

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat


Off shoulder frill dress

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Denna snygga klänning kommer ifrån Oneness. Detaljen på ryggen och nitarna på älskar jag, själv modellen på klänningen är också snygg, rätt enkel :) Kostar endast 249:-
 

Ett år sedan.

Skrivet:    ·  Min vardag
Det här bilden är för exakt ett år sen. Shit vad mycket som hänt sen dess.. Både utseende mässigt och i livet haha. Brunt hår, hmm ska man fixa tillbaks till det kanske? ;) Fast jag trivs i blont bara att det är jobbigt när man måste färga och hålla på hea tiden, börjar bli dags nu igen. 
Ikväll kommer min älskling hit också, wihoo så glad jag är :D

Miley Cyrus ft. Future - My Darlin

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag var hjälplöst förälskad, så obeskrivligt tagen.

Skrivet:    ·  Min vardag
Mina två älsklingar ♥
Då var helgen slut igen... Skönt att ha jobbat idag, tycker faktiskt fortfarande att det är kul, speciellt nu när jag får göra annat också ;) Helgen har varit bra, kalas hos Wilda sen myste vi lite hemma, töntiga Martin och Tindra ville göra pärlplattor så ja det hann vi med också haha ;)
Min hals gör dock ont, vill inte bli sjuk :( Men glädjs åt att vi har en Z-dag på tisdag och är l-e-d-i-g-a! Åhh så underbart. :)

24:e November!

Skrivet:    ·  Min vardag
Exat en månad kvar till julafton, mindre än en månad till jullov, härligt! ;) Älskar julen, stämningen, träffa släkten och allt :D Måste börja handla lite julklappar också kom jag på, får nog ta det i helgen/veckan, Martin var också sugen på det ;) Men killar går knappt att handla med satt får väl göra det flera gånger hihi ;)

SOFISTICATED JACKET

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Hur snygg är inte denna jacka som passar perfekt inomhus för kyliga dagar!? Denna står på min önskelista, jag vill ha, vill ha! Finns att köpa HÄR för 499:-

Allt jag känner nu är bara frustation. Känns som jag är påväg mot min slutstation

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Christina Aguilera Feat. Redman - Dirrty

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

-

Skrivet:    ·  Text/citat
 

Nit converse.

Skrivet:    ·  Min vardag
Mina nya vita converse med nitar på! Hur snygga är dom inte? ;) Gjorde ju ett par egna förut men dom har börjat gå sönder så därför köpte jag ett par nya plus att nitarna sitter förhoppningsvis lite bättre. Synd bara att det inte är väder för dessa nu, får väl bli lite mer mot våren kanske :)
 

Reddville - Lactacyd

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
 
Detta kom i det senaste VIP utskicket, alltid superkul att få hem sådant här som man behöver! :)
"Nu har även Lactacyd lanserat flera produkter så du kan välja mellan krämig intimtvål, skummande intimmousse och både lätt parfymerade och helt oparfymerade duschcremer – alla särskilt skonsamma och anpassade för känslig hud."
Gå med ni också HÄR och få hem tamponger gratis varje månad, så kan ni lägga dom pengarna på något annat istället ;)

Fira lillskruttan!

Skrivet:    ·  Min vardag
En gammal bild på mig och Wilda ♥
Nu ska jag familjen och Martin åka över och fira lilla Wilda, eller stora kanske man ska säga, 4 år det är grejer det! ;) Längesen man fick träffa skruttan så hoppas hon kommer ihåg mig höhö ;) Ha en bra dag!

Nike Free run 5.0 svart/rosa

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Dessa må vara dom skönaste skorna man kan ha på fötterna! Nike Free run skorna gör även i hundratals olika färger, älskar mina nya. Som ni vet har jag redan ett par Nikes i neongrön/blåa :) Dessa ovan gick väl runt 1200:- tror jag det var. Som ni ser så är det leopard mönster där, älskar det :D Fick hem ett par converse skorockså, visdar dom senare :)
 

Men jag ångrar inga steg vid din sida.

Skrivet:    ·  Min vardag
Happy guuurl, min älskade Martin är strax här. Stackarn har fått sitta i bilköer hur länge som helst... Får se vad vi ska hitta på för kul ikväll, lär väl bli lite film eller något. Tips kanske? ;) Nu är jag bara super hungrig och vill ha mat, pusspuss!

Heart necklace

Skrivet:    ·  Min vardag
Halsband Primark / topp BikBok
Detta hade jag på mig idag i skolan plus mina G-star jeans, fast kom på att jag tror inte ens jag visat dom här haha ;) Jag har hunnit städa, bädda om och lite sånt så tänkte lägga mig ner och chilla framför Hart of Dixie tills Martin kommer :) 
 
 

Julafton typ...

Skrivet:    ·  Min vardag
Dessa två paket låg och väntade på mig när jag kom hem, trevligt! ;) Ska snart öppna dom, måste bara duscha först. Innan Martin kommer tänkte jag försöka hinna städa också, va ett tag sen hehe. Pussar.

Alway tired.

Skrivet:    ·  Min vardag
bestDream catcher
✌️sleep
Tänkte börja krypa ner i sängen nu efter jag kollat igenom lite italienska, har prov imorgon :( Hatar verkligen det. Annars så bli väl dagen bra då jag äntligen får träffa Martin igen hihi :) Godnatt på er ♥

SYRAH DRESS

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Tycker den här klänningen ifrån Nly Trend är riktigt söt, de små volangerna vid urigningen & där nertill gör hela klänningen. :) Skulle gärna vilja ha den. Kanske slår till när lönen kommer ;) Kostar 399:- och finns HÄR.

Jasmine Kara - Paralyzed

Skrivet:    ·  Dagens låt!

-

Skrivet:    ·  Text/citat

But my dear, this is not wonderland and you are not Alice.

Skrivet:    ·  Min vardag
Efter en massa plugg och läsande så förtjänar jag nu lite te och serie-tittande. Snart helg igen också, ska vara med Martin och sen har lilla Wilda fyllt år också, stora tjejen, så vi ska över på fika där förmodligen på lördag :) Vi får se om det händer något annat skoj också ;) Hörs imorgon, natti natti! ♥

A Great Big World & Christina Aguilera - Say Something

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Blå topp!

Skrivet:    ·  Min vardag
Min nya pelpum topp ifrån BIkbok, den blåa färgen gör sig inte rättvis på bilderna. Får ta bättre bilder sen när jag har den på mig :) Snygg till både vardags och fest med lite smycken ;)

Skön dag.

Skrivet:    ·  Min vardag
Sluta tidigare är alltid skönt, åkte till Kista med Malin och hämtade upp ett par biobiljetter sen blev det lite snabbshopping. Köpte en tröja ;) Pinsam som jag är hittar jag världens sötaste tröja men så säger Malin - "Den där är ifrån mamma avdelningen", satt blev inte så taggad på den längre haha... Kanske beställer hem den istället ;) Dom har ju faktiskt riktig snygga kläder på den avdelningen haha, men någon bebis är inte aktuellt just nu.. ;) 

Find someone who makes you feel drunk when you’re sober.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Blää för denna dagen, vill bara ha helg eller lov, fan ännu bättre! Längtar tills jag får sova, typ den ända tiden av dagen när allt är perfekt känns det som. Får bli lite te och snack med älsklingen så kanske jag blir på bättre humös. Puss godnatt ♥

Basically me at school all day:

Skrivet:    ·  Min vardag
Skolångesten är något enormt mycket just nu. Har väl aldrig varit speciellt bra i skolan eller haft lätt att lära mig saker snabbt som har med skolan att göra... Så just nu känns skola bara totalt värdelös att gå i. Hoppa av skolan, jo visst den tanken har slagit mig flera gånger om och börja jobba istället. Men skolan är fortfarande viktig och vill inte fortsätta plugga senare i livet. Nu har jag hur mycket som helst att göra uppsatser hit och dit, det är nu jag ger upp.. Går inte att prestera bra man får ju ändå lika "bra" betyg vare sig man pluggar 8h i sträck eller lämnar in en halv sketen uppgift. Tröttsominihelvetepåskolanärjag.
 

Jay Z - Heaven

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Please forgive me if I don’t talk much at times. It’s loud enough in my head

Skrivet:    ·  Min vardag
Mitt nötberoende är ju inte bra alltså haha...
Åkte en sväng till gymmet, men fick sån ångest över allt plugg jag har så fick gå snabbt där borta. Nu är jag äntligen hemma igen och ska komma igång med plugget. Känner lite att ajg har för mycket att göra så jag skiter i allt... Men ska försöka iallafall. 

Time you enjoy wasting is not wasted time.

Skrivet:    ·  Min vardag
Med detta, godnatt.

Ditt självförtroende har styrt sin kurs emot ångest.

Skrivet:    ·  Min vardag
Haha, ska försöka ta lite fina bilder på oss ;) ♥
Jag har spenderat dagen med världens bästa människa, han har nyss åkt och det blir alltid lika tomt :( Får vänta tills helgen och träffa den lilla krabbaten ;) Tänkte mysa ner mig framför en serie med lite te och sen kanske plugga lite engelska. 
 

Want

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Från Nelly

Men jag fattade aldrig att det va fel fören det va försent.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tänkte börja dra mig tillbaka, sova utan Martin bredvid mig är alltid lika tråkigt... Dock komemr kjag inte sova än för han är inne på akuten så tänker sitta uppe tills han har kommit hem :) Imorgon är det vanlig skola, orkar nog inte gymma så tar det på tisdag istället. Godnatt på er! ♥
 

Pierre

Skrivet:    ·  Min vardag
Denna skönhet kommer ifrån Bikbok, älskar sånna här modeller på blusar. Kostar 299:-
 

Livet blir bättre, när man vet vart man ska.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hejsan på er, hur mår ni? :) Jag tror jag börjar bli förkyld eller något... Vill verkligen inte bli det :( Blev bara cirka en halvtimmes övertid på jobbet idag, skönt :) Så nu ska jag duscha och sen lägga mig och kolla Hart of Dixie.

-

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 

Rockwell - Somebody's Watching Me

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Daniel Adams Ray - Drömfångare ft. Organismen

Skrivet:    ·  Min vardag

Middag

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej på er, Martins föräldrar har kommit och vi ska nog äta middag strax. Börjar faktiskt bli lite hungrig ;) imorgon står det jobb på schemat som vanligt, kommer även jobba över så får se när jag kommer hem.

.

Skrivet:    ·  Min vardag
 

Godnatt på er!

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Christina Aguilera - We Remain

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Åh så underbar låt!

I always feel like, somebody watching me..

Skrivet:    ·  Min vardag
Solade och gymmade sen tog det lite tid att komma hem, var så hungrig så hann ej blogga men nu har jag fixat mig. Martin är på väg till mig och jag måste städa rummet lite innan haha. Ska försöka att inte glömma bort bloggen i helgen, men gör ju inte något speciellt intressant ändå. Puss.
 

Anchor and diamonds.

Skrivet:    ·  Min vardag, Tecknat
Ja här får ni se en liten sneakpeak, den är ju som sagt inte alls klar. Har planer på att rita över heeela pappret ;) Who knows blir de bra kanske jag fixar den som en liten tavla :) Nu ska jag se en serie och sen sussa sött. imorgon är det fredag, min favorit dag (ja åtminstone efter skolan är slut) ska både gymma med Emma och sen kommer älsklingen :D
 

Drömmarna vi har.

Skrivet:    ·  Min vardag
Men hej på er sötnosar. Vad har ni för er för kul denna torsdagskväll? Jag håller på att rita litt igen, dock tröttnar jag så fort på att rita samma sak så lämnar i princip allting ofärdigt haha. Ska försöka göra klart denna jag håller på med nu men fick precis en ny ide också ;)
 
 

Burn me top

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Super mysigt tröja ifrån F.A.V som jag bloggade lite om här om dagen, vill ha vill ha! Ska lätt stå på önskelistan, kostar 599:- och finns att köpa HÄR! :)
 
 

Höst.

Skrivet:    ·  Min vardag
Mysig höst eftermiddag, den spenderas med te och lite serier. Det ända som saknas är älsklingen, men han är duktig och jobbar han :) Har ingen ork för att plugga idag så tar väl det senare någon gång om jag kommer ihåg haha..  XOXO!

G'night.

Skrivet:    ·  Min vardag
Känner mig helt nere för ingenting så försvann i några timmar i min egna värld och skissade lite. Hann dock inte bli klar så fortsätter någon dag när jag får tid :) Ska strax hoppa ner i sängen igen och sova. Försov mig imorse och hann bara stiga upp och klä på mig och springa ut till nästa buss... Att jag aldrig lär mig. Imorgon vill jag itne göra samma misstag så ska försöka komma upp när klockan ringer :)

FIA CHIFFON FRILLS DRESS

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Har fastnat för denna klänning ifrån Elise Ryan. Skulle passa till julafton eller nyår, om man nu ska jag nått kul på nyår. Åh vill ha denna! 
 

Jay Z - Holy Grail Feat. Justin Timberlake

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Pluggeliplugg

Skrivet:    ·  Min vardag
Pallade mig till gymmet i någon timme, så nu när jag kommit hem tänkte jag fortsätta och vara duktig genom att plugga. Gillar inte att skjuta upp läxor osv.. Belönar mig att kolla på The Hunger Games sen, eftersom jag läser boken och det var längesen jag såg den ;)

Ibland är allt perfekt i flera dagar i sträck, ibland så faller jag tillbaks helt slagen & knäckt.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tindra och päronen åkte nyss in till akuten, lillskruttan har ont i magen... Hoppas dom inte kommer allt försent. Imorgon efter skolan kör jag på lite gym igen, har lyckats gymma nu varje dag ett tag (utom helger) så känns bra ;) Godnatt på er! ♥

För dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.

Skrivet:    ·  Min vardag
Köpte en ny tröja inne på H&M här om dagen, älskar färgen och spetsen på ärmen! Visar bättre bilder sen när jag har på mig den ;) Har beställt hem lite skor bara för att bli på bättre humör, längtar tills dom kommer hihi. 
Ikväll blir det Bagge Wahlgren med loite glass och sen sova! :)

Trikåtopp med rosett

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
Dessa söta enkla linnen kommer ifårn H&M, gillar det transparenta tyget och rosetten. Kostar bara 99:- :)
 

Jävla tåghelveten!

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej på er! Uppe svintidigt imorse för att vara mig, klockan sex vaknade jag av Martins alarm, fick skjuts till stationen och tåg tåget hem. Bara att redan mellan första och andra stationen stannade tåget och vi satt där i cirka 40min, har hänt en olycka på söder... Sen började tåget rulla tillbaka mot älvsjö och jag tog buss mot tuben, som blev proppfull och försenad, tåget som jag skulle ta efter var försenat. När jag tillslut var i Norrviken och väntade på bussen så är den försena! Inte nog med det, den gå sönder också och kan inte fortsätta köra, f-l-y f-ö-r-b-a-n-n-a-d blev jag! Så efter 2h30min var jag hemma och behövdde stressa till nästa buss och hinna i tid till skolan. 
 
Men nu är det bättre tider och jag har tränat av mig lite ilska och ska hoppa in i duschen, sen försöka plugga lite och vänta på att Martin ska sluta :)

Bästa mot läpparna!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Älskar doften/smaken av Carmex jordgubb! Köpte detta i London där dom är betydligt billigare än i Sverige där dom som vanligt tar överpriser på allt... Bra nu till vintern så man slipper få torra läppar ;)

Konditions träning.

Skrivet:    ·  Min vardag
Go Work Out !!! 💪💪:3UntitledZUMBA | via Tumblr
Skulle vänta på Emma efter skolan på gymmet, men den token kom efter så lång tid satt jag hann bli klar. Körde 1h springa/PW på bandet sen fick det räcka, fick super ont i magen :( Nu har jag nyss fräschat upp mig i duschen och snart blir det midadg. Får se om man kanske ska åka iväg ikväll eller inte ;) 

Great weekend.

Skrivet:    ·  Min vardag
Åt supergod middag och efterrätt, ananasglass må va en av dom godaste glassarna alltså! ;) Hela helgen har varit grym. Nu ska man bara lida igenom en ny skolvecka, då vi även byter schema, läbbigt värre.. Näe godnatt påer , jag ska se solsidan och sen sova gott även fast min älskling inte ligger bredvid!;) 

Farsdag!

Skrivet:    ·  Min vardag
Mitt hjärta 
Idag har jag varit service manager på jobbet helt själv för första gången, kändes lite läskigt att räkna och allt det själv.. Men det gick bra :) Snart kan jag nog allt utantill ;) ikväll ska jag och familjen på restaurang eftersom det är farsdag. Ha en bra kväll!

Need more sleep!

Skrivet:    ·  Min vardag
✨💤⭐️🌌DREAMS.🔑Enjoy in lifeVictoria Louise | via Tumblr
Fredag imorgon wiho! Planer för helgen är att åka ut och käka med älskling, Malin och Nibbe sen efter det åka hem till Malin och träfaf lite folk :) Lördag sover Martin över igen, så ja helgen kan ävl inte bli bättre! Lite nervös över att räkna kassorna helt själv på söndag bara... Ingen som kan hjälpa stackars lilla mig haha ;)

Hug me scull back top

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Döskallar är något jag älskar! Denna tröja var ju bara för snygg... Kostar dock 699:- vilket jag tycker är ganska mycket för denna.. Men vem vet, tomten kanske är snäll i år ;) Finns att köpa HÄR.

Lady Gaga - VENUS

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

.

Skrivet:    ·  Text/citat

Shopping next!

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Bakat scones till frulle och nu efter några timmar ska vi bege oss ut mot Täby Centrum, faktiskt inte varit där sen dom byggde om. Men ska bli kul att se ;) Få Martin att köpa lite kläder hihi, sånt är alltid kul ;)

GIDA SWEATER

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Snygg tröja ifrån Sparkz, kostar 199:- HÄR. Gillar combon med guldiga stora halskedjor till denna för att tuffa upp outfiten lite :)

LOVIN IT DRESS

Skrivet:    ·  Bli min/wanties

Cut outs på klänningar är något jag alltid kommer älska, inte bara på klänningar utan alla plagg.. ;) Men denna skönhet kommer ifrån Estradeur 

Flowers need water to grow, it gotta rain, in order to experience joy, you need pain.

Skrivet:    ·  Min vardag
Har börjat fixa mig lite inför kvällen så jag slipper stressa sen, Martin är på väg så vi hinner chilla lite innan vi ska på restaurang :) Efter det drar vi alla hem till Malin. Vad ska ni hitta på ikväll? ;)

Oh what a nice shade of bitch you're wearing today.

Skrivet:    ·  Min vardag
Mått lite halv knasigt hela dagen...Hoppas att det går över tills ikväll annars får jag ta en massa alvedon. Tänkte fräscha upp mig lite och hoppa in i duschen, sen kanske försöka sova lite innan Martin kommer :) Puss.

CHIFFON DRESS

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Åh så cool dress! Älskar chiffon tyget på överdelen, kostar bara 349:- vilket inte är så farligt för en klänning tycker jag :) Kanske ska kirra denna som nyårsklänning ;)

Treasure - Bruno Mars

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Äntligen mat...

Skrivet:    ·  Min vardag
Hemkommen ifrån gymmet, som vanligt ;) Nu blir det lite käk framför en serie. Jag har lyckats sträcka insida lår, och det gör förjävla ont.. Inte speciellt skönt att träna med det :( Men ska inte träna nu förens på måndag så kanske hinner bli bättre. 

Where can i get one of those kim kardashian or paris hilton jobs where they just kind of pay you to exist.

Skrivet:    ·  Min vardag
Älsklingen min överraskade mig med att komma hit haha. Så får se vad vi ska hitta på ikväll, lär väl bara slappa som vanligt ;) Men det är alltid mys, gillar inte att vara ifrån honom mer än en vecka ;) Ha en bra kväll!

Trikåklänning

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Gillar den här enkla trikåklänningen ifrån H&M, har dock inte sett den i butikerna men jag vill ha den! Måste ut och leta lite haha.. Uppkavlade armar och massa guldiga smycken, mums ;)
 

All green!

Skrivet:    ·  Min vardag
Gymmade direkt efter skolan, sen gick jag och köpte en sallad på Ica som jag ska äta nu. Älskar att göra en egen, så man får det som man precis vill ha ;) Snyggt mina naglar matchar mina skor, hörlurar och tröja föresten haha.... Nu blir det käk och lite Kardashians :)

Därför att fantasin är vackrare än verkligheten.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ikväll kommer Montazamis som jag såklart ska kolla på. Tänkte vara lite wifey och baka scones nu, blev så sugen på det hihi ;) Imorogn är det vanlig kortdag i skolan, sen gym efter det. Hurtbulle kan ni kalla mig ;) XOXO
 

Azealia Banks - 212

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Ett brinnande hjärta får leva med smärta.

Skrivet:    ·  Min vardag
Gymmade i mer än 1 timme med Emma idag igen, härligt! Ska nog försöka komma ut dit imorgon också ;) Rev upp fingret på gymmet också.. :( Tänkte börja lite med pluggandet så jag slipper det senare i veckan sen, är ju faktiskt skönt att ha det gjort :)

Always be your own hero, even your shadow leaves in the darkness

Skrivet:    ·  Min vardag
☮✿★ BubbleGuumm ✝☯★☮coffe
Perfect room! 💕 pic from @ileeeena on instagram ☺️ ♔ | via Tumblr
Jag mår väldigt konstigt, har ont i hela bröstkorgen och det känns som om något sitter fast... Inte speciellt skön känsla så tänkte börja krypa ner i sängen och sova strax, fick inte så mycket sömn inatt heller. 
Imorgon kör jag och Emma åp gym efter skolan igen och sen ska jag ävl hem och försöka få lite plugg gjort. 
Godnatt på er, hörs imorgon! ♥

Reddville - Nivea

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Detta fick jag hem i det senaset utskicket ifrån Reddville, har redan hunnit testa båda duschtvålarna och de är redan mina nya favoriter! Det är body lotion i så man slipper smörja in sig efter duschen, perfekt nu när det börjar bli vinter och kallt när man bli lite torrare :)

Lite hurtigt sådär!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jobbade över igår och efter det så var jag på Bruno Mars konsert med Malin! Hann inte blogga för kom hem så sent.. Idag har jag varit och gymmat med Emma, vi körde i nästan två timmar. Duktigt tycker jag, hoppas på lite träningsvärk imorgon ;) Nu ska jag komma igång igen och har redan planerat att gymma varje dag efter skolan nu :)

-

Skrivet:    ·  Text/citat

Favoritlåt just nu!

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Middag.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hello guys, är hos Ebba just nu och vi har käkat. Vi ska äta lite efterrätt och sen så ska jag vidare mot lilla Martin, saknat han även fast jag bara varit borta i typ någon timme ;)

Mysdag!

Skrivet:    ·  Min vardag
Fixade lite amerikanska pannkisar till frukost/lunch åt mig & Martin, sen har vi bara slappat. Ikväll ska jag på middag hos Ebba, myspys! Efter det så åker jag hem till Martin och sover där ;) Jobbar imorgon också, från 10-17 så det är längre än vad jag brukar göra :)

Kors.

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Fick med mig ett halsband med dubbla kedjor och ett kors på igår också, lite enkelt och fint sådär ;) Finns på H&M. 

Hur jag lockar håret!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
 
Får ständigt frågor om hur jag lockar håret, gjorde en video på det förut. Så kika här vettja! ;)

Det är så logiskt alla fattar utom du, du har inte en aning att jag tänker på dig just nu

Skrivet:    ·  Min vardag
Har precis ätit lite och Martin kom för ett tag sen, som vanligt är han trött så försöker få han att sova lite.. ;) 
Får se vad vi hittar på ikväll, om han nu orkar göra något. Vill iallafall hitta på något kul imorgon innan jag ska på tjejmiddag med mina brudar :D Ha en bra kväll! ♥

Grey sweater

Skrivet:    ·  Min vardag
Köpte en ny tröja som jag kollade på igår, fanns inte i min storlek verken igår elelr idag, men köpte en större bara ;) Riktigt mysig hösttröja nu när det börjar blir kallt ute, ska lätt införskaffa mig flera stycken! :)

Tränat, resor och lunchat.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej på er, är på väg hem ifrån centrum nu. Har varit och tränat trots min onda hals och sen träffade jag Malin och Ebba för att kolla upp lite om resor, vi ska åka iväg i sommar nämligen ;) träffade Emma efter det och lunchade lite :)
CASSANDRA