Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Sleek A New Day Palette

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Min nya palette ifrån Sleek, A New Day, snygga bruna nyanser. Med både shimmriga och matta färger. Pigmentet är bra också, så ska bli kul att testa på ögonen sen! :) Lite lättare att ha med sig i sminkväskan också eftersom den inte är så stor själva paletten.
 

Sleek matte me

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Ända sen jag köpte mitt första läppstift har jag blvit beroende.... Köpte mig två till matta läppstift från Sleek denna gång. Och ja de är verkligen matta! Supersnyggt, och älskar färgerna, jag valde Shabby Chic och Velvet Slipper. Har  ni testat några produkter från Sleek? :)

Inte långt kvar nu.

Skrivet:    ·  Min vardag
En inspobild.
Snart är våran flytt, börjar bli lite pirrigt och jag har inte köpt alla möbler än! Och flytten är i september. Vi har än så länge inga bord, garderober eller ens soffa än! Och inget för uteplatsen.. Men hittade några snygga bord man kan ha utomhus på den här sidan, allroundinredningar.se. Det är också ett företag man kan beställa inredning till för företag, allt från kontor, reception till väntrums liknande utrymmen.
Jag vill ha allt modernt, stilrent och snyggt! Förmodligen också ganska dova eller naturnära färger så kan man piffa upp med mer färg på små detaljer, så som kuddar, ljus eller liknande :) Men kan dock inte bestämma mig om jag vill ha allt modernt, eller lite mer gammeldags, eller kanske åt shabby chic hållet osv, tycker allt är så fint på sitt egna vis! Men kanske blir en liten blandning, emn inte för mycket blandat då kommer de nog bara att se väldigt konstigt ut hehe. Får väl köra med pastellfärger och lite modernt och gammalt haha..
 
Vad tycker ni om för stilar på inredning? Vill ni har modernt eller lite old school? Berätta gärna, behöver massor med inspo! :)
 
Ha en fin solig dag nu allihopa!

Midsommar 2016

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja jag har inte riktigt orkar blogga när mitt tangentbord inte funkat, så nu har jag äntligen tagit tag i det och köpte ett nytt haha!
I helgen har jag, familjen och Martins familj varit på landet och firat midsommar som vanligt ;) Och även våra kusiner kom med ut. Man kan ju inte annat än älska skärgården, och den har bjudit på strålande väder hela helgen! Så det har varit, bad, mysiga luncher/middager, fiskekvällar och mycket mer! :)
Jag är ledig lite extra mycket, tycker jag, än vad jag brukar vara.. Tycker faktsikt det är ganska så trist faktiskt.. Men men får se vad jag kan hitta på på mina lediga dagar.

Sommar outfit

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Den perfekta sommaroutfiten
 
1. Axelremsväska | 2. Klänning | 3. Solglasögon | 4. Sneakers
En skön, stilren outfit för sommaren! Snygga vita sneakers är aldrig fel. Och en skön liten väska man kan ha med på allt, och slippa stora väskor när man ska ut och sola eller kanskebara vara i stan :)
Sponsrat inlägg


23 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag ser jag fram emot att jobbdagen går fort. För efter det bär det av mot landet! Min kusin och Novalie är redan där med min familj, och sen ska Martin ha ut lite kusiner osv så vi blir ett stort gäng. Mycket roligt! Känner att jag behöver släppa loss lite och inte tänka på jobb.. Ha en fin solig dag! :)

Braidesmaids dresses

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har plockat ur några favvisar ifrån nelly.com på långklänningar! Och jag har precis fått hem klänningen vi ska på min kusins bröllop om några få veckor. Blev dock ingen ovan här som var tänkt från början. Men älskar färgskalan som blivit ovan, väldigt fint till bröllop och fest!

Tabbouli

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag och älsklingen åt på Tabbouli här om dagen, han fyller ju år idag så vi firade tidigare. Älskar det stället! 
Så nu är jag hemkommen från jobbet och ska ta en dusch, sen blir det mys med Martin och försöka sova tidigt. Jag är alltid så jäkla trött på morgonen så de finns inte... 

Midsommar outfit!

Skrivet:    ·  Min vardag
Midsommaroutfit
 
Klänning | Armband | Klackar | Lösögonfransar | Clutch
En väldigt fin sommar outfit! Jag älskar ida sjöstedt klänningen, vill verkligen ha den! Men tyvärr är den lite för dyr, eftersom jag inte använder samma kläder så många gånger. Hoppas på bra väder på midsommar också! :)
 
Sponsrat inlägg


15 juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Nyss slutat jobbet så väntar på att min kärlek ska komma. Väldigt fint väder idag, synd att man inte fått njuta av det tidigare. Jobbar imorgon sen är jag ledig hela helgen plus fredagen, Yaay! Ser fram emot lite vila och även träffa lite kusiner. Och fira Martin ska hinnas med också, han fyller ju år på måndag :)

13 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
I helgen fyllde lillebrorsan 18 år! Stora killen.. Haha ;) Vi hade släkten över och på fredag hade vi överraskningsmiddag för moster som också fyllt. Så verkligen en släkthelg ;) 
Jag är helt slut idag efter jobbet då jag har fixat på lagret hela dagen. Så det blir inget gym idag inte, som jag tänkt. 
Ha en fin kväll! 

Snarare ekonomisk än snål!

Skrivet:    ·  Min vardag
Ni hittar rean HÄR!
Jag har plockat ut flera av mina favoriter ifrån ellos stora sommar rea! Dom har hur mycket som helst, kan sitta och kolla i flera timmar haha. Allt från skönhet, kläder till inredning! Jag är ju svagg för marmor och finns en hel del marmor, som bord, lampor eller bara skålar :)
Bra och passa på och klicka hem sina favoritmärken nu när de är på rea, bland annat odd molly, adidas, himla, in wear, esprit och mycket fler! 
Jag är en sån som inte ofta handlar till "vanligt" pris, utan då ska de vara något mycket speciellt. Letar alltid upp efter bästa rabattkoden på internet eller i butik. Skulle inte kalla mig snål utan snarare ekonomisk! Då kan jag ju handla fler saker! ;)

8 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag och Martin sa upp vårt gymkort, då vi båda är lata för att ens åka dit och nu börjar de ändå bli skönare att träna ute ;) But still got some time left, så ikväll tänkte vi dra dit. Ska bli skönt att få röra på sig eftersom vi inte var dom nyttigaste i London hehe ;) 

7 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi kom hem i söndags från en superbra weekend. Men jag har känt mig krasslig hela resan.. Och mår inte bättre nu, så fruktansvärt ont i halsen har jag. Så inte en de starkaste strepsilen funkar som jag köpte i London haha. Men nu laddar jag upp för jobb ikväll då jag slutar efter 21. 
Så blir nog bara att sova för att orka jobba resten av veckan också, vill verkligen inte bli sjuk! :(


Food hall

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi var och strosade lite och så gick vi in på selfridge food hall. Fanns en massa gott!! Bland annat dessa milkshakes, tårtor, cupcakes och stora maränger ;) Nått av de ska prövas imorgon for sure! 
Vi tänkte dra ut på en sista shoppingrunda om någon timme igen :) Hoppas ni får en bra kväll!

Mat i sängen.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi har precis ätit middag på hotellet, vi gick ner till pizza hut för att bara ha en myskväll på rummet. Vi är alla lite sega eftersom vi varit uppe sedan 4... Så vi kommer nog sussa sött sen ;) Vi har hunnit med lite shopping idag, och eftersom vi bor mitt emot primark så ska vi nog svänga förbi där innan de stänger :)

2 Juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Upp mitt i natten blev de, men nu är det snart dags att åka! Hoppas på bra väder också, just nu ser det mulet ut... Men men vi ska ju ändå shoppa och vara inomhus mestadels ;) Vi ska bo på vårat favorit hotell amba marble arch. Ska försöka blogga lite där borta också, för vi har internet på hotellet :)

London imorgon.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag åker till London imorgonbitti, 7.05 går planet så ska upp vid 4..... Usch usch, hatar mornar haha. Så ska strax gå och lägga mig och gosa med älsklingen. Han ska nämligen inte med, utan blir en girls tripp med mamma och tindra :) Sedan kommer vi hem på söndag! :D
CASSANDRA