Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Sommar & sol

Skrivet:    ·  Min vardag

Frånvaron lyser hehe, fullt upp och glömmer bort! Äntligen har jag semester (haft i en vecka) och har i två till. Idag inviger jag min nya klänning från ullared i sommarvärmen, strax är det dags för obligatoriska lunchen med allt från havet och lite till. Efter det ska vi mot stora Björn och bada på någon av stränderna! Skönt ;)

Amazonian Saviour

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips, Tips!

Jag testade precis denna goding på läpparna, jag älskar den! En sån multiprodukt som man kan ha på tatueringar, torra fläckar, ärr osv. Naturliga ingridienser och endast 9st! Jag är kär. Tror den ligger på 115kr så inte speciellt farligt ;)

Skåne

Skrivet:    ·  Min vardag

I helgen har vi varit på dop nere i Skåne hos min farbror. En ny liten kusin har jag fått, och så fick jag träffa min andra lilla kusse Malte också som växt sjukt mycket sen jag såg honom sist! Vi åkte hem i måndags och då svängde vi förbi ullared också. Så blev en liten sväng där inne, fick hem lite fint :)

12 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag har precis haft en mäklare här som värderat vår bostad. Trevligt att den gått upp i pris och inte neråt haha. Så nu blir det lite mellis sen ska jag jobba lite på nya firman jag startat. Behöver fixa en snygg logga och lite sånt ;) 

Putsa mässing

Skrivet:    ·  Min vardag

Jag putsade min mässing här om dagen, jag trodde aldrig att de gamla ljusstakarna från skultuna jag fick av morfar skulle bli helt glansiga igen!? Ser numera ut som nya efter jag putsade. Blev helt plötsligt roligt att putsa haha ;) Nedan så ser ni lite före och efter bilder.

Testagram - Juni

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Lite sen med att hämta ut mitt kära paket ifrån posten, sen blev utlämningsstället rånat så fick vänta några dagar till hehe. Vad är oddsen liksom? Men nu har jag det hemma och har kunnat testa lite av sakerna, jag älskar badrumsservetterna! Så smidigt att ha i badrummet då det alltid blir så dammigt och smutsigt på de vita porslinet.
 
Ni kan köpa Testagrams boxar HÄR eller varför inte ge bort en till någon som fyller år! ;)

REA - Zalando

Skrivet:    ·  Min vardag
REA PÅ ZALANDO
 
Jeans Cheap Monday  | Sommarklänning | Klocka och Armband | Klackar Missguided | Adidas top | Vero Moda Blus | Malene Birger Ryggsäck
Lite snygga grejer såhär inför sommaren, snygg väska från Malene som vanligt! Klicka på länkarna ovan för att se mer ifrån rean.
Sponsrat inlägg


Vaxholm

Skrivet:    ·  Min vardag

Imorse tog vi lite sovmorgon och sen så blev vi sugna på att åka runt lite i vår nya bil, så blev en Roadtrip till Vaxholm. Resten av familjen hackade också på, sen träffade vi Karro och hennes snubbe som kom över med deras båt. 


Så lyxigt att vara ledig mitt i veckan nu när vi har egen bil, så imorgon blir det en shoppingtur i Barkarby! :)

CASSANDRA