Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Årets första julbord!

Skrivet:    ·  Min vardag
Precis kommit hem ifrån julbord med hela familjen och Martins föräldrar. Massa god mat på Edsbacka wärdshus :D Hans päron är fortfarande kvar så ska nog gå ut till dom strax igen :)
Det var mindre kul att vakna upp med halsont, kan inte bli sjuk nu igen blev just frisk :( Ha en bra kväll!

Nytt är alltid kul!

Skrivet:    ·  Min vardag
Slutade vid 10 dag så jag följde med mamsen på lite shopping :) Jag som besällt hem en massa saker ifrån minst 5 olika webbshoppar denna vecka, kändes det inte jättebra att spendera ännu mer pengar haha... Men men, har ju iallafall varit löning precis ;) Blev lite julklappar, två tröjor till mig själv som ni ser ovan.

Cinderella

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Om de är några filmer jag älskar är det alla disney filmer som dom gjort en ny tappning på! Till 2015 så kommer Cinderella komma ut :D Maleficent, snövit, rödluvan m.m har varit grymma och tror denna kommer va riktigt bra också! ;) Gillar ni dessa typer av filmer?

med Kärlek.

Skrivet:    ·  Min vardag
Igår så hade jag någon brutal jävla mensvärk, jag kude knappt gå stå eller sitta alltså. Det var sjukt jobbigt att jobba och ta sig till jobbet då men det blev bättre framåt kvällen. Söta Martin hade köpt choklad åt mig också hihi.
Gårkvällen var rolig och kom hem hyffsat sent, men världens bästa pojkvän hämtade ju mig så jag hann i sängen tidigare ;)
 

-

Skrivet:    ·  Text/citat
 

Man blir ju förbannad.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hola amigos, just varit ute med Eroz en stund. Vädret bjöd ju på lite sol iallafall :) Ikväll ska jag till centrum med Martin och se om jag kan hitta något infor NT-skivan imorgon. Dock är jag inte speciellt taggad på den längre, jaja blir väl bra tillslut... Hadee.

Whislist!

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Detta önskar jag mig i år, mest saker till min framtida lägenhet faktiskt ;) Vill vara förberedd hihi. Börjar jag samla ihop allt nu kan man lägga pengarna sen på snygga och dyrare saker :)

Sjukis, skriver imorgon!

Skrivet:    ·  Min vardag
 

22 November

Skrivet:    ·  Min vardag
När man inte fick någon rast så fick jag äta på jobbtid (;
Direkt efter mötet med banken som för övrigt gick bra, åkte jag till jobbet för att jobba i några timmar. Du är jag helt slut och har superont i halsen och ryggen. Känner att jag börjar bli sjuk... :( jag som ska jobba imorgon också, faan. Aja får väl orka ändå. 

Stress.

Skrivet:    ·  Min vardag
-the key💁💕Exactly ☯❀☾ | via Tumblr
Det här med stress, hela mina dagar består av ständig stress. Vet inte varför jag känner så hela tiden, men såfort en lektion är slut, träningspass eller ett jobbpass så vill jag bara där ifrån så snabbt som möjligt, stressar till bussen trots att jag inte har något att hinna hem till. 
Visst stress kan vara bra för att få saker gjort i tid, men när det blir för mycket är det inte bra.
 
Men nu på senaste tiden känner jag mig så stressad som om jag har 1000-tals saker att göra även fast jag inte har något i skolan, knappt några lektioner osv. Det börjar vli väldigt jobbet men vet inte vad jag ska göra åt det :(

Klänningar för 100:-

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
 
Nelly.com har just nu massa snygga klänningar för bara 100:-! Kanske hittar julklänningen eller varför inte nyårsklänningen? ;) Sedan har dom fri frakt och expresslevernas hur bra som helst ju :) HÄR hittar ni alla klänningar.

20 November

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Jag har ju naturella naglar i vanligt fall, men man får faktiskt mål på dom utan att dom förstörs... Så därför gjorde jag lite fransk manikyr här om dagen :) Martin jobbar över idag så kanske borde få lite plugg gjort. Ne vem försöker jag lura, det kommer aldrig hända.

19 November

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag, Tindra och älsklingen ska åka och handla lite. Ikväll är det big brother som gäller på tv också :)
Vi bokade nyss biljetter till nya Hunger Games också! Sååå taggad, den har ju egentligen premiär idag men får ävl nöja mig med att se den på fredag ;)

Reddville - Basiderm

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Detta paket låg och väntade på mig ifrån Reddville, alltid lika roligt att få hem saker ifrån dom :) I detta pket var det Akne produkter, ska bli kul att testa faktiskt ;)
Bli medlem ni också så ni får hem gratis tamponger varje månad! Jaa det är sant, inga kostnader alls ;)
 

Ny design.

Skrivet:    ·  Min vardag, Photoshop
Sådärja, nu börjar det likan något tycker jag ;) Gjort en liten vintrig header och design överlag. Jag har också ändrat infobilden i vänstra hörnet. Jag känner mig ganska nöjd faktiskt, så kul med photoshop igen :D Vad tycker ni? Fint eller fult?

Sleepy.

Skrivet:    ·  Min vardag
Oj oj, jag fattar inte varför jag är trött i kroppen hela tiden. Somnar såfort jag lägger mig i sängen men på kvällen när jag borde sova så ligger jag vaken hela tiden (utan att jag sovit på dagen också)... 
Idag hade vi simning som start på kursen idrott, bra val hehe... Efter det åkte jag hem eftersom jag itne hade fler lektioner ;)

17 November

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har varit och fixat naglarna hos Kia igen, då det hade blivit lite luftfickor under naglarna. Så nu känner jag mig ren och fräsch igen efter en dusch. Imorogn har jag bara en lektion vilket är simning på idrotten (Jaa jag har äntligen idrott igen ;)) Hadeee.
 

-

Skrivet:    ·  Text/citat

Flowers.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Eftersom rosorna jag fick av älsklingen vissnat så köpte jag nya blommor. Rosorna höll för övrigt i cirka en vecka! Dom brukar dö efter tyo 1-2 dagar annars ;) Blev en liten söt färgglad bukett denna gång.

Ändrar designen!

Skrivet:    ·  Min vardag, Photoshop
 
 
Min första header med photoshop haha... ↑
Hallihallå! Jag håller på att ändra designen lite, vill SÅÅ gärna ha photoshop alltså så jag kan ändra headern. Tröttnat väldigt mycket på den. Som ni kanske ser har jag ändrat bakgrundsfärgen, rundade hörs och lite smått nu. Får vänta till min datanörd kommer hem och kanske kan fixa photoshop ;)
 
Slänger med lite bilder på gamla headers jag gjort, kanske ska satsa på en mer vintrig design som jag har på första bilden ;)

14 November

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Min mysiga outfit igår med min sköna over-size tröja ifrån F.A.V. Blev lite långhelg nu när jag är ledig, så jag och mami ska strax åka och handla, lunch och lite sånt :) Ha en bra dag!

-

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 

Plastikoperation.

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Vad tycker ni om plastikoperationer? En vän till mig har precis fixat sina bröst, vilket är väldigt kull för henne :) Jag är verkligen inte emot plastikoperationer, faktum är att jag själv vill göra en själv väääldigt mycket. Dock är det väl kostnaden som är det störtsta problemet, helt gratis är det ju inte direkt ;) Jag kommer inte säga vad det är jag vill göra, dels för jag vill inte höra någons åsikter om det som tex "nej men det behövs inte alls, så sluta." och sedan är det en sak som jag vill göra för mig själv att må bättre och inte för någon annans skull.
Så det får väl vänta tills jag har pengar till det. Jag och Martin måste ju spara pengar till lägenheten vi vill ha. Jag tycker faktiskt att det är hur bra som helst att man kan änra på något om man inte är nöjd med det :)
 
Om du fick chansen skulle du göra en plastikoperation? Och vad skulle du ändra? :)

Odd Molly Cardigan nr 2

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Mitt senaste inköp ifrån Odd Molly, helt kär deras kläder. Denna gick på 1700:- ungefär :) Jag har ju en grå också som är "standard modellen", denna med volangerna nertill tycker jag är så mycket snyggare :)

Victoria Secret body wash

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Efter en lång dag på bussar så ska jag äntligen hoppa in i duschen, såklart med VS body wash. Doftar sååå gott och man luktar "parfym" efteråt ;) Får ta min nya sensual blush eftersom min andra tagit slut. Hadee ♥

11 November

Skrivet:    ·  Min vardag
Photo 2014-05-21 14 30 16.jpg
Det är ju så mörkt ute nu! Känns som det är natt typ hehe. Jag är super hungrig eftersom jag itne käkat sedan imorse och väntar just nu på lite middag ;) Älsklingen jobbar över idag igen och vi hade tänkt gymma men får se hur det blir med det, kanske gör det ändå ikväll :)

Rosa Marc by Marc Jacobs.

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev ett rosa/guld armband också, så snyggt och tjejigt :) Dock så är mina små handleder kanske lite föööör små för dessa, men orkar inte bry mig och använder det ändå ;)

10 November

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Jag har lyckats sova bort hela dagen känns det som. Sover inte speciellt bra på nätterna längre och sen när Martin går upp tidigt vaknar jag igen och då börjar mina nysattacker.. :(
 
Lite glad måste man vara med tanke på att jag har haft min jobbigaste redovisning idag, och har förmodligen bara en kvar imorgon ;)

Odd Molly event

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick en liten goodiebag med bland annat spakort i ;)
Jag och mamma var ju på Odd Molly eventet i torsdags, det var kanske en aning för mycket folk inbjudna i den lilla butiken, var kaos när man skulle handla hehe. Så inte speciellt bra planerat då många lämnade butiken som stått i kö väldigt lääänge.

Long night.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har blivit så dålig på att ta bilder, såklart tog jag inte några bilder (utom den ovan) hos Anna på tjejmiddagen.. :( Men det var en trevligkväll med massa god mat igår! Sedan skulle jag vidare till farbror Micke som fyllt 50, efter det blev det en sväng till Malin och därefter donken haha ;)

8 November

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag åkte jag och älsklingen in till stan för att shoppa lite julklappar, skönt att vara ute i god tid ;) Men jag ville mest in för att köpa en jacka men såklart var den slut :( Vi har precis kommit hem så ska väl duscha, vänta på familjen osv... Ha en fin kväll läsare :)

Marc by Marc Jacobs.

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Lite nya snygga smycken, enkla svart/silvriga :) Äntligen är det helg igen, ikväll ska jag på Annas tjejmiddag och sen ska jag till 50-års festen som är för min farbror :) Ha en bra dag! ♥

George Ezra - Budapest

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Albin - Vilken jävla smäll ft. Kristin Amparo

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Naturella naglar

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Mina nya snygga naglar som Kia har gjort :) Hon har precis öppnat en egen salong i Danderyd och är grym! Spana in hennes Facebook sida HÄR. Jag får egentligen inte ha lösnaglar/nagellack på jobbet, så därav gjorde jag naturella naglar i hopp om att ingen märker hehe ;)

5 November

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit

tröja Sheinside.com / jeans Hollister
Ännu en kort skoldag är över. Det är lill-lördag också, vet dock inte riktigt än om jag ska med ut eller inte, får se ;) Var och hämtade tre paket igår där jag hade lite kläder osv i, även tröjan som jag har på mig idag :) Tänkte fixa ihop någon liten lunch nu. Ha en bra dag!

Finally!

Skrivet:    ·  Min vardag

Vad som helst...

Skrivet:    ·  Text/citat
 

Kourtney and Khloe take the Hamptons

Skrivet:    ·  Film tips, Min vardag, Tips!
Som den serietorsken jag är så kollar jag sjävfallet på alla Kardashians serier.
Åhh äntligen är Kardashians nya serie tillbaka. Den har dock bara släppts i USA, Sverige är ju så efter med allt... Jag får väl kolla direkt när den kommer till Sverige istället :)

3 November

Skrivet:    ·  Min vardag
Nya sängkläder är såå skönt!
Helli hallu, redan ny månad! Gaah så fort det går. Kommer ihåg det som igår när jag stod på stranden och pratade med banken om att vi skulle boka möte denna månad. 
Helgen har varit super bra, älsklingen var ledig på fredag så vi fick lite mer tid med varandra sen har vi bott hos honom och bara myst ner oss med filmer, god mat och pussar :)
 
Denna vecka händer mycket minst sagt, ikväll ska jag och mami på homeparty med House of Lola.
Imorgon har jag nageltid hos Kia, på torsdag ska jag på Odd Molly event, fredag är det tjejmiddag hos Anna + 50 årsfest samt jobb på söndagen. Sen ska jag försöka klämma in lite gym och plugg på det ;)
CASSANDRA