Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Studentmössa

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag är det mösspåtagning och vi tar srudenten om 42 dagar, och då är det abra typ 20 skoldagar ;) Ska bli så skönt att slippa skolan (för ett tag iallafall) dock är jag nog inte lika taggade som alla andra. Eftersom jag jobbat i över 2 år vet jag vad som väntas, långa arbetsdagar varje vecka även om jag tycker jobb är roligare än skola. Det är dock känslan av att jag inte vet vad jag ska göra efter studenten som är jobbig, jag har sökt till högskola osv men HUR ska jag kunna bestäma min yrkesframtid redan nu?... :( Känns inte bra alltså...

Kungsan.

Skrivet:    ·  Min vardag
Två bilder ifrån Kungsträdgården för någon vecka sedan :) Och in mot stan ska vi idag jag och tjejerna. Vi åker in redan vid 11.30 så hoppas att vi får plats på Josefinas ;) Det är ju inte jätteroligt väder idag, men men det är bättre än regn iallafall.
Sen åker jag till landet med kvällsbåten, yaay :D Ha en bra dag!

29 April.

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag var det inte lika bra väder :( Jag hoppas att det vänder tills imorgon då det är mösspåtagning på Josefinas i stan. Tänkte försöka hinna med det innan jag åker till landet nämligen :) Så denna tid jag har kvar hemma själv ska jag försöka packa, gå ut med Eroz och plugga.
Ha en fin dag!
 

Kök inspo

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Nu när vi håller på att kolla på lägenheter kan jag inte låta bli att kolla in alla fina möbler som finns! Jag har ju lyckats spara ihop xx-antal tusen som ska gå till möbler :D Jag bara älskar genomskinliga stolar, speciellet de ifrån Kartell som är på bilderna ovan, men de kostar en del också... Kanske ska ha råd med andra möbler också haha... Sedan är ju självklart köket viktigt i sig, det måste ju var snyggt och att man ska trivas där. Om vi inte flyttar in i något nybygge är jag nästan säker på att jag kommer vilja byta köket haha ;)
Vilken del i hus/lägenheten tycker ni är viktigast? :) Jag tycker nog köket då man spenderar väldigt mycket tid där.

28 April

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag slutade jag 10.15 istället för 16, lycka! Så nu håller jag på att färga mina fransar och ska snart hoppa in i duschen. Måste hitta på någon god lunch också, skulle inte tacka nej till det som är på bilden ;) 
Jag är så taggad för att åka till landet som vi gör på torsdag hihi. Sedan måste jag berätta att jag & Martin håller på att buda på en lägenhet :D

Båtar.

Skrivet:    ·  Min vardag
Denna båt tycker jag var snygg ;)
Vår familj har ju som sagt flera båtar på landet, och för någon vecka sedan så sålda han våran nyaste båt. För att han ska köpa en ny i och för sig, tycker det är ganska onödigt med tanke på att den var väldigt ny och funkade felfritt! Men våran nya båt ska bli en Buster XXL i aluminium, precis en sådan som vi hade innan haha. Fast det var en mindre. Det bästa med båtar är ju också att de inte tappar värdet lika snabbt som bilar gör, dom tappar ju värdet lika fort som man kör ut bilden ifrån företaget man köpt den ifrån. Båtar kan man ju nästan få lika mycket som när man köpte den :)
Men men det blir väl najs ändå, jag älskar ju att åka båt, det är mycket roligare än att åka bil ;) Ha en bra dag söta läsare!

26 April

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag var vi på visning av en lägenhet som vi gillade ;) Sedan har vi mest tagit det lugnt, mår lite som förtjänst efter gårdagens utgång. Ikväll vankas det grillning i det härliga vädret :D

Catering.

Skrivet:    ·  Min vardag
Catering är något som måste vara det bekvämaste att ha når någon fyller år eller till andra festligheter! Vad tycker ni om det? Att både ha en lokal och catering är ju drömmen, att slippa tänka på all mat som behövs. I sommar fyller mamsen år, dock kan man nog inte ha någon catering där ute på landet.. För tror ingen vill komma ut och lämna maten i skärgården, men om så skulle det nog kosta väääldigt mycket haha.. ;) Och att släpa ut det själv skulle nog inte sluta så bra eftersom allt skulle typ blandas ihop och gå sönder haha.

LOVE

Skrivet:    ·  Min vardag
Min älskade lilla ring hihi.
Idag så kommer Martins päron på middag. Så jag har städat lite i rummet, hatar att ha de ostädat men det är så jobbigt att städa varje dag så lyckas alltid ha det stökigt hehe. Ne nu ska jag fortsätta kolla på skor på nelly ;)

Chanel x3

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Ja de har börjat bli lite flera, älskar dessa färger! Bra hållbarhet också så verkligen värt pengarna :) Désiro är lite shimmrig vilket inte syns jättemycket på bilden. Mitt nästa chanel köp ska nog bli en pärlfärgad, tror den hette paradiso :D

SEGLA I STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Skrivet:    ·  Min vardag
Bilder ifrån deras sida.
Det här med att vara i skärgården är något som jag älskar, inte bara för att jag träffade mitt livskärlek på samma ö som både jag och han har landställe på utan också miljöerna, slippa massa bilar och den fartfyllda stan, åka båt osv osv, jag skulle kunna säga hur mycket bra som helst om skärgården. Och via denna hemsida så kan vem som helst som vill få uppleva den härliga och fantastiska skärgården! Om man aldrig varit där så  är det ett stort måste innan man dör kan jag säga ;) Just att segla har jag faktsikt aldrig provat, utan har bara åkt motorbåt då vi äger 4 stycken själva hehe.
 
Såhär beskriver dom på sin hemsida, "Stockholms skärgård är världskänd för sin vackra natur och består av 30-35 000 öar, skär och holmar. På en del av de större öarna finns det restauranger, möjligheter till övernattning och en varierande grad av aktiviteter. Varje år besöker omkring 3 miljoner turister skärgården och det är enkelt att förstå varför, naturupplevelsen är otrolig."
 
 

Älskade solglasögon.

Skrivet:    ·  Min vardag
Brillväder ute iallafall!
Jag älskar detta väder! Igår satt jag och Ebba ute och skulle försöka plugga i några timmar, även om det inte var så mycket pluggande så var det sååå skönt! Idag efter skolan ska jag åka till tandläkaren, buhu gillar inte sånt. Jag vet att jag kommer ha några hål hehe, om jag inte har det är det fan konstigt sedan behöver jag en bettskena. Jag är så orolig för att göra ett sånt där avtryck, tycker det är så obehagligt :(

Duffle Slouch

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag vill ha en ny väska, helst i en neutral färg också eftersom min nuvarande är röd ;) Så hittade denna på Nelly men vet inte om jag ska slå till. Den kostar 599:- och kommer ifrån River Island, ni hittar den HÄR.
 

21 April

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag fick jag lite sovmorgon vilket var väldigt behövligt! Så nu sitter jag och dricker en kopp te innan jag ska åka till skolan. Jag känner mig mycket piggare när jag får sova lite till, så jag tror faktiskt att srtikeln som jag läste igår om att "ungdomar börjar skola för tidigt" stämmer ;) 
Ha en bra dag!

Träningskläder.

Skrivet:    ·  Min vardag
Det blev lite nya träningskläder sist jag shoppade, ett linne som matchar byxorna till och med ;) Får väl se när jag hinner inviga dessa då jag lagt träningen lite på hyllan hehe... Det är så svårt att komma igång när man slutar sent på dagarna och inte har någon motivation tyvärr :(

18 April

Skrivet:    ·  Min vardag
Imorse så fotade jag min lilla fotouppgift och sen åkte vi och hälsade på min lilla polo. Vi meckade lite bil och jag tog bort allt rost osv, min lilla pärla kommer bli så fin :) Nu är vi påväg mot Martin och jag tänkte fixa mig lite innan alla kommer. Ha en bra solig dag allihopa!

Sovmornar ♥

Skrivet:    ·  Min vardag
Mitt hjärta.
Detta består helgerna eller ja iallafall alltid lördagen av, ligga och gosa tills man blir superhungrig och inte orkar ligga kvar haha. Idag blir det mysigmiddag med Martins kusiner och moster :) 
Hoppas ni får en bra helg! ♥

Tassle Front Tunic

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Detta stuk på klänningar har börjat falla mig i smaken. Vill verkligen springa runt i denna i sommar med ett par balleringa och guldiga detaljer! Den finns HÄR och kostar 299:- :)
 

17 April

Skrivet:    ·  Min vardag
Slänger in en bild på min söta syster för jag inte mår så tiptop!
Idag har jag varit ledig med mamsen, började mysigt med affärer och shopping sedan lunch. Men sen blev jag helt svimmig och började må jätteilla. Så jag tror att jag blev matförgiftad eller något sådant, för nu mår jag bra igen efter att ja allt fick komma upp igen... Hehe. Får för guds skull inte bli sjuk, jag har ju massa roligt i helgen framför mig. Hoppas ni mår bättre än mig ♥

16 April

Skrivet:    ·  Min vardag
Mina fina armband!
Idag är det en lång skoldag och jag har redan ont i huvudet... Imorgon har jag dock massor av inställda lektioner, loveit! Denna helg ska jag & Martin åka hem till honom på middag då några av hans släktingar från Norrland kommer, sedan jobb på söndagen. Ha en fin dag!

H&M Coachella

Skrivet:    ·  Min vardag
Köpte denna fina klänning ifrån H&M nya kollektion Coachella. Jag har en likande från H&M fast i svart som jag råkade ta sönder i somras, och det är en av mina favorit klänningar för den är enkel men ändå så snygg. Så blev jätteglad när jag hittade denna :D Den blir superfin till bruna ben i sommar ;)

Silvriga sneakers

Skrivet:    ·  Min vardag
Helt glömt att visa mina skor som jag köpte för kanske 2 månader sedan haha. Jag har precis börjat använda dom då jag inte vill skita ner dom flrut ;) Dom kommer ifrån märket Bronx och kostar 749:- :) Jag älskar slip in's och ska absolut införskaffa fler. 
 

Fotoutställning.

Skrivet:    ·  Min vardag
Sådärja nu sitter min bild uppe i konsthallen. Blev nöjd med mitt foto, vi skulle efterlikna ett annat foto vilket jag tycker jag lyckades superb med :) Mitt hjärta är ju så fin också!

Man kan inte ha för många skor!

Skrivet:    ·  Min vardag
Igår blev det städning i rummet medans Martin låg och sov. Jag var så trött på att alla skor ligger i en hög vid dörren så jag ville ha en skohylla, sagt och gjort åkte vi till Ikea och köpte en haha! Men det blev så bra :) Dock så får det inte plats så många skor, har 16 par converse och massa ballerina som ligger i en låda haha ;)

Sista lovet slut.

Skrivet:    ·  Min vardag
. | via TumblrTumblrFeel GoodUntitled
Och med det säger jag nu godnatt. Jobbade idag och sedan hängde jag lite mer kusinerna på efter jobbet.
Vi hörs imorgon istället ♥

Streetwear

Skrivet:    ·  Min vardag
Snapback Cap Run MMATee MMA TV
Snygga va :)
Streetkläder vad tycker ni läsare om det? Snyggt eller inte? Jag personligen tycker att många passar i det, men inte jag själv. Jag tycker det finns en väldig massa snygga kläder för killar, speciellt kepsar. Den som är ovan tycker jag är jättesnygg. Jag spanade in valeu.se hemsida med massa fina saker som hoodies och t-shirts. Dom är inte speciellt dyra heller och det är ju alltid ett plus för oss fattiga studenter haha ;)
Dom har också kläder för sporten MMA, jag tycker bara att det det är en läskig sport men vet att någon kusin till Martin har börjat på det eller ska iallafall. Finns snygga kläder till den sport på den här sidan också :)
Det finns också massor utav "band" tröjor som Nääk och lite sånt, de modeller även för detta företag såg jag. Lite coolt faktiskt :D

Passfodral!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag älskar mina nya passfodral som jag klickade hem för ett bra tag sedan faktsikt. Passade på att köpa ett till lillesyrran också ;) Lite roligare än de vanliga tråkiga passfodralen som man har från början :)
 

Chanel - Le Vernis

Skrivet:    ·  Min vardag
Det blev två nya chanellack på båten i helgen. Désiro är lite mer shimmrig som inte syns på bilder och sedan May i en ljusare rosa fick det bli denna gång. Riktigt nöjd med mina köpt och Chanel har verkligen högkvalité på sina produkter :)

Slå i tån.

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag började jag gick jag upp tidigt för att vara mig, nämligen redan klockan sex! Började jobbet klockan åtta och sedan tar de ju typ en timme hem kommunalt men fick skjuts av bästaste Martin istället :D Att jag är en stor klant vet nog de flesta, men jag slog nyss i tån så jävla hårt så jag bara vill börja gråta, den värker och sticker hela tiden. Skulle inte förvåna mig om den gått av... Haha.
Nu väntar jag spänt på att klockan ska bli 18.30, har nämligen tatueringstid då! ;)

5 april

Skrivet:    ·  Min vardag
Var en lyckad kryssning med älsklingen. Helt sjukt att vi alltid lyckas pricka in samma datum som andra bekanta ;) Imorgon är älsklingen ledig, jag har påsklov så är ju också ledig :) Får se vad vi ska hitta på, vi lär ju bara slappa ;)


Sikken lyx!

Skrivet:    ·  Min vardag
Precis korkat upp champagne som vi fick i hytten ;) Vi var och åt och orkade knappt äta något så var inte speciellt värt med en buffé haha. Snart blir det att gå ner till baren och hänga lite :) Ha en bra kväll!

Mysfaktor.

Skrivet:    ·  Min vardag
Igårkväll hade jag och älsklingen lite mys, fixade god mat och sedan badade vi :) Vi var nyss i Skärholmen och lunchade lite, så nu inväntar vi bara kvällen eftersom vi ska på kryssning ;) Tror inte internet är så bra där så får nog uppdatera sen när vi kommit hem igen :)

Paloma Faith - Ready for the Good Life

Skrivet:    ·  Dagens låt!
CASSANDRA