Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Sådärja...

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

31 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon kära läsare, jag tog sovmorgon idag även om jag vaknat var och varannan timme. Jag har paket som är påväg till mig men inte kommit till posten en, paniiiik. Måste ha det innna jag åker ut till landet och åker om några få timmar bara :( Ha en bra dag!

Summer nights.

Skrivet:    ·  Min vardag
Två bilder ifrån landet
Jag kommer inte blogga så ofta varje dag nu under min lilla semester, men ska försöka lägga upp något/några inlägg om dagen :) Sedan eftersommaren jag kanske kommer igång igen:)
Nu ska jag och älsklingen mysa framför en film och sen åker vi ut till landet imorgon efter dom slutat jobbet, ha en bra kväll! ;)
 

En sådan dag.

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Linnet New Look / Shorts H&M
Detta blev dagegns outfit, gillade den faktiskt. Lite slappt men ändå snyggt ;) Det är så kvavt i luften så jag vill inte gå runt med jeans osv, blir alldeles för varmt! Jag ska strax ta en pw ner till bussen i Norrviken och sen åka mot Ica Maxi för att handla med pappa och älsklingen. Pussar.

-

Skrivet:    ·  Text/citat

28 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
Som ni märkt har jag varit väldigt oaktiv på bloggen, men internet på telefonen är slut så omöjligt att ladda upp inlägg tyvärr... Jag är hemma nu till imorgon då jag åker ut till landet igen på mina sista semester dagar :) 
Idag ska jag träffa Malin och handla present till mami och sen får vi se vad vi hittar på för mysigt :)

-

Skrivet:    ·  Blogghjälp

Kamouflage öppnare.

Skrivet:    ·  Min vardag
Mitt senaste inköp blev detta perfekta skalen, såg Martins bror med ett sådant och ville direkt ha ett! Hur bra är inte detta när man inte orkar ta med sig en kapsylöppnare på fester?! ;) Snyggt möster/färg var det också. 

-

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

21 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
The fucking name is love | via TumblrStyle ✿  | via TumblrJust roses... | via TumblrMenina Diva da Moda: Inspiração Cozinha Vintage
Hemma ifrån en lite kortare jobbdag, men skönt. Jag tänkte börja packa upp min resväska och städa lite. Sedan kommer älsklingen och pappsen hem så får se om maten står på bordet eller om det måste handlas först ;) Ha en bra kväll!

20 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag ska vi åka hemifrån Norrland. Vädret har varit hel knas med åska och blixtrar, spöregn samt super soligt lite hit och dit, men har varit mysigt ändå :) 

Järvsö

Skrivet:    ·  Min vardag
Vi har varit framme i Järvsö ätit lite lunch och nyss filat med jordgubbar och glass. Jag fattar inte varför jag är så trött men kanske för jag tagit tablett hehe. Ha en bra dag!:)

Det här med att resa.

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Sist när vi reste Spanien och London ;) 
Resa känns som det bästa och roligaste sättet att spendera pengar på, även om jag gillar att shoppa galet hehe, men man får ju se så mycket mer och göra roliga saker! Jag verkligen älskar att resa. Jag och Martin har suttit och kollat på resor nu i sommar bara för att få komma iväg lite grann, speciellt nu när det har varit så tråkigt väder i Sverige ett tag, har knappt hunnit bli brun denna sommar. :( Att få sola och bada känns så lägligt just nu.
 
Det jobbiga är att vi behöver spara pengar då vi har framtidaplaner på att köpa en lägenhet, men självklart ska vi väl leva lite emellanåt allt sparande så jag tror nog att en resa blir av framöver, blir det inte i sommar så ska det banne mig bli av i vinter/höst iallafall :) Medans jag suttit och kollat på resor hittade jag ett bra erbjudande hos SupersaverTravel där man får 300:- rabatt på deras paketresor :D In och ta en kik på deras hemsida, finns massor av roliga resemål :) Jag såg även att samma erbjudande fanns här på Aftonbladet rabattkoder.

Snygga bikinis!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
Blev helt kär i bikinisarna ifrån Hot Anatomy! Spets på bikinisar är så snyggt och färgerna/modellerna är perfekta! :) Finns att köpa hos Nelly.com.

Icona Pop - Get Lost

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Sigma - Nobody To Love

Skrivet:    ·  Dagens låt!

15 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har inte varit hemma på ett bra tag, bott hos Martin och sen på landet osv. Men känns skönt, kom hem firån jobbet för ett tag sen och nu ska jag svara på lite mejl och sådant. 
Sista jobbdagen imoron sen tar jag långhelg och åker med älsklingen till Järvsö där hans kusiner bor :)
 

Barndomsminnen

Skrivet:    ·  Min vardag
Världens godaste gosisarna hihi. Barndomsminnen för den delen med ;)

Bada bada bada.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ikväll blir det bada i poolen och mysa! Sedan jobbar jag hela veckan fram tills onsdag och sen åker jag till Järvsö. Ha en bra kväll! :)

13 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag jobbat fram tills nu och ska äntligen få träffa älsklingen igen. Just nu är jag så varm så jag inte vet vad jag ska ta vägen, blir garanterat ett dopp i poolen. Igår så drack jag och älsklingen lite fanta o rosé som han så gulligt köpt, badade massa och sen kom hans vänner på besök för lite kubb och trevligheter :)

Sommar dröm

Skrivet:    ·  Min vardag


Inte speciellt förtjust i mjukglass men denna glass var den godaste ever! Riktig vaniljglass med prickar i, ni vet ;)

11 Juli

Skrivet:    ·  Min vardag
Nyvakna tjejer ;)
Idag ska vi åka hem ifrån Gotland, båten går vid 3. Jag längtar ihjäl mig efter att få träffa min älskling som jag inte varit borta ifrån på flera månader. Får se vad vi hittar på ikväll om vi kanske ska till Malin :)

Gotland!

Skrivet:    ·  Min vardag
Legat på Tofta halva dagen, as skönt! (Tappat min piercing ;()
Hejsan på er, var ett tag sen jag vet ;) men sa att jag skulle ha en liten bloggpaus. Jag befinner mig just nu på Gotland med min kära familj och kommer hem på fredag då min prins hämtar mig i nynäshamn så kanske börjar blogga efter det :)
Ikväll ska vi på en mysig restaurang. Ha en bra vecka! 
CASSANDRA