Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

Vad gör en blogg intressant?

Skrivet:    ·  Min vardag
Alltså jag har ju hållt på med denna blogg i hundra år känns det som... Och varje år när det kommer till att förnya min domän trots att jag inte är så aktiv så vill jag ha kvar den!
 
 
Jag har fått ett sug på att jag vill börja ordentligen igen, men finner typ ingen ro? Har inte lust att sitta flera timmar och redigera och göra saker som ändå inte "uppskattas" för det blir sjukt mycket tid till sånt. Jag är lite kluven i det här... Behöver en nystart med ny design osv, synd att jag är så dålig på att ta bilder på mig själv osv bara.
 
Men om jag fortsätter, vad vill man ens läsa om? Mode? Skönhet? Inredning? Tips...? Bomba med ideer!
 
Update: Var tvungen att ändra designen till en vintrig... ;)

Julfest

Skrivet:    ·  Min vardag
Förra veckan så hade vi julfest med jobbet! En mycket trevlig kväll med julbord, förmodligen en av de få jag kommer äta i år. Nästa gång blir nog med mamsen & hennes jobb och sen på julafton ;) Och innan så var vi nere på lagret och "förfestade" haha. Nu ska jag hanskas med en sjuk man, som blir en liten mespropp när han är sjuk. Ha en fin kväll!
 

Gymkläder

Skrivet:    ·  Min vardag
KOLLAGE för BRING SPORTSWEAR
 
1. MESH SWEATER | 2. BLACK BIKER TIGHTS | 3. GREY BIKER TIGHTS | 4. BLACK CROP TANK TOP
Jag har gett upp med gym, kommer förmodligen aldrig ta mig dit igen. Orkar inte ta mig tid att pka till stället, så därav kommer jag börja träna hemma. Och sen när vi flyttat till ett större hus så ska jag ha ett eget gym hemma är min plan haha!
Sponsrat inlägg


Utebelysning

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Här hemma så har vi inte så mycket utebelysning, vilket jag egentligen vill ha. Finns massor av olika belysningar, några av våra grannar har till exempel träd som lyser upp på deras baksida. Det skulle jag själv kanske inte välja när vi har en sån liten tomt men det är väldigt fint :)

Jag vill ha ett par fina lampor som lyser upp nu i vintermörkret och sitter på vår fasad tror jag, dessa ovan är iallafall helt i min smak! Stilrent och snyggt, passar vår "moderna" fasad också. Däremot så har vi inte så mycket uttag, bara ett som är på utsidan men de kanske går också fixa ändå. Vad vet jag, jag är inte en lysmask (aka elektriker) hihi. Drömmigt vore ju också och ha markbelysning, som spottar nere i terassen som lyser upp, ska nog be svärfar fixa det hehe. Både på fram och baksidan, så man också delar av från grannarna runt om här i våra radhus. Eftersom han ändå jobbar med sådant, så tycker jag att det vore perfa ju! :)

Vad har ni för utebelysning? Eller vad skulle ni vilja ha? 

Nä nu ska jag göra lite nytta här hemma på min lediga dag, ha en härlig dag allesammans!

Marockanskt porslin

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag har jag och Martin varit ute och handlat lite. Fick bland annat med mig lite marockanskt porslin, älskar det! Mönstrena är så fina, så nu fick min lilla karaff jag köpte för längesen sällskap av skålar och vaser!
På black friday har jag jobbat och även lördagen, så hann inte ut och fynda så mycket. Fick bli lite internetshopping istället, så väntar som ett barn på julafton på mina paket ;)

Langos

Skrivet:    ·  Min vardag

Igår testade jag och Martin att göra egna langos. Bara ätit de en gång tidigare men de blev väldigt bra. Alltid lika läskigt och hålla på med att fritera saker hemma haha.. Jag har fortfarande helg tills onsdag så idag tänkte jag ta tag i lite pyssel. Ska rita lite och kanske spraymåla lite om jag hinner 😄

Suede Dress

Skrivet:    ·  Min vardag
FESTKLÄNNING
 
Direktlänk
En riktigt snygg klänning nu för vinternsfester! Skulle inte direkt tacka nej till denna :) Ett par snygga höga boots och mycket bling! Eftersom klänningen i sig är väldigt diskret ;)
Sponsrat inlägg


Julpynta

Skrivet:    ·  Min vardag

Nu får faktiskt julen sakta men säkert börja dyka upp i mitt hem. Dock så ska jag ha en diskret jul och ingen julgran.
Först så kom voluspa ljuset med mandarin och kanel upp och nu är även kuddfodralen jag köpta i Ullared på! Fick en fin mässingsgran som är som en ljuslykta också som får bli året julgran! ;)

Förråds bygge.

Skrivet:    ·  Min vardag
Bildresultat för haninge vega radhus
Så skulle våra förråd ha varit. (bild från Vega staden med samma sortshus)
Innan vi flyttade in så såg ritningen annorlunda ut mot vad den gör nu idag. Vi skulle haft ett litet förråd precis utanför ytterdörren som verkligen hade varit ett stort behov! Men byggarna valde att ta bort det för att få en större terass, vilket jag verkligen inte behöver på framsidan. Skiter fullständigt i hur stor den är kommer aldrig vilja sitta på framsidan och "relaxa" ändå. Så för mig var detta en besvikelse. Men däremot så kanske man fortfarande kan få bygga en själv tänker jag som alltid vill ha nått att göra haha. Jag ska fråga föreningen om detta kommer vara okej ett sätta upp ett litet förråd, hoppas det går för vore väldigt trevligt med ett varmförråd också. För just nu så har vi bara ett kallförråd och där kan man inte direkt ha allt i. Samt att det är skönt att bara kunna slänga in "skit" i ett rum som man inte kanske är i direkt. Och förrådet vi har nu är ju längre bort på gatan från huset också... Vi båda är ju lata när det gäller att hämta och lämna saker där haha.
Plus att jag slipper se grannarna, vilket jag helst inte vill ;)

14 November.

Skrivet:    ·  Min vardag

I helgen har jag haft en del av kollegorna över på middag. Och efterrätten blev en god hallon cheesecake! :)
Idag har jag ju fortfarande helg eftersom jag jobbar tisdag till lördag istället. Så jag har pluggat teori och väntar nu på att älsklingen ska komma hem. Ha en fin kväll!

NELLY - FAVS!

Skrivet:    ·  Min vardag


VINTERFAVORITER från NELLY
 
1. Odd Molly Tröja | 2. Malene Birger Väska | 3. Stickad Tröja | 4. Vila Fake Fur | 5. Odd Molly Vantar | 6. Odd Molly Tröja
Mmm... Odd Molly slår aldrig fel! Speciellt inte i höst & vintertid. Själv har jag nummer 6 fast lite ljusare brun och älskar den, värmer upp i kylan ;) Marlene Birger väskan är så fin! Tycker om färgen, funkar året om men är nog väldigt fin till sommarens alla outfits.
Sponsrat inlägg


Nelly - Favs!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
VINTERFAVORITER från NELLY
 
1. Odd Molly Tröja | 2. Malene Birger Väska | 3. Stickad Tröja | 4. Vila Fake Fur | 5. Odd Molly Vantar | 6. Odd Molly Tröja
Mmm... Odd Molly slår aldrig fel! Speciellt inte i höst & vintertid. Själv har jag nummer 6 fast lite ljusare brun och älskar den, värmer upp i kylan ;) Marlene Birger väskan är så fin! Tycker om färgen, funkar året om men är nog väldigt fin till sommarens alla outfits.
Sponsrat inlägg


Faux Fur

Skrivet:    ·  Min vardag
faux fur are trending for Fall '16
 
1. | 2. | 3.
Alltså dessa vill man ju bara gosa ner sig i just nu i vinterkylan! Dock skulle jag själv aldrig vilja ha i äkta päls, så fake får det gärna vara :)
Sponsrat inlägg


Snökaos

Skrivet:    ·  Min vardag

Ja snökaos lär ju vara det de mest använda ordet är i el stocolmo... Jag som glatt begav mig ut till bussen för att åka till jobbet imorse stod ute och väntade i en timme utan resultat och läser sen att alla bussar i hela Järfälla i princip är inställda. SUCK. Så jag vände på klacken och gick hem. Så denna dag får bli en dag man tar tag i saker man bara skjutit upp. Har ni också snökaos?

Bilder i vårt hus!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har ju inte hunnit visa så mycket bilder inne i huset. Men här är några från nedervåningen nu när jag äntligen hat storstädat! Övervåningen sen ut som ett kaos då vi ha stegar och verktyg osv överallt haha.. Så det får bli en annan gång ;) 
 
Vad tycker ni om det lilla ni får se här ovan? :)
 
 

Skönhetsjunkie eller inte?

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Ja jag har alltid tyckt om skönhet, men aksnke inte på samma sätt som jag gör nu när jag jobbar med det. Fanns inte i min värld att jag knappt tvättade ansiktet varje dag, ja jag tog bort sminket men använda ingen rengöring efteråt till exempel.
Trodde aldrig att jag skulle lägga såhär mycket energi på att smörja in ansikte och kropp. Dock är jag fortfarande dålig att smöja in kroppen haha men mitt lilla ansikte tar jag hand om iallafall. ;)
Min dagliga rutin är ansiktsvatten på morgonen och rengör inte, för att slippa bli torr av vattnet som man måste skölja bort rengöringen med. Sen på kvällen tar jag bort sminket, sen rengöring och ansiktsvatten... Och såklart Essence lotion som är det nya, jag har Oils of Life från The Body Shop som har olja och vatten i sig. Vilket gör att huden blir återfuktad direkt och blir som en "fuktsluss", så serum och kräm går ner bättre i huden lite kortfattat :)
 
Hur ser din hudvårdsrutin ut? Är du den "förra" Cassie eller är du en skönhetsjunkie som jag är nu? ;)

Voluspa ljus

Skrivet:    ·  Min vardag

Idag är mannen i huset ute i stan på middag. Så jag har spenderat hela kvällen efter jobbet med städ och fix. Jag tycker dock att det är kul, älskar att ha de rent och fint omkring mig! Så nu pausar jag med mina nya ljus som jag köpte igår från Voluspa. Gjorda på cocuswax så ingen farligt skit som man andas in, me like!

Belysning i huset.

Skrivet:    ·  Min vardag
Bildresultat för belysning inspirationBildresultat för belysning inspiration
Jag eller Martin har nog inte själva fattat hur mycket det är som ska göras med ett helt nytt boende. Eller ja jag har ju varit väldigt realistisk och köpt in de mesta som behövts och kanske lite för mycket ibland. Men vissa saker har man inte kunnat göra det med, som belysningen. Alltså det är såå svårt! Speciellt när de som byggt våra hus inte har satt upp uttag som man vanligtvis har i taket, nee våra sitter på väggarna istället så man måste sätta fula lister och allt blir dubbelt så krångligt. Och att ens hitta en snygg vägglampa är inte lätt, alla ser ut som skit och är vanliga enkla och tråkiga. Jag vill också kunna ha en maffig stor taklampa!
Vi jobbar sakta men säkert på att få upp all belysning och nu så är det mesta klart känns det som. Vi har lite rum på övervåningen som inte har takbelysning, så det står någon liten sketen lampa bara haha. Längtar tills allt är helt klart och man slipper känna en liten stress över att det är något som alltid måste fixas... 
 
Vad har ni tyckt det jobbigaste är när ni har flyttat hemifrån eller till ett nytt boende?
CASSANDRA