Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

if you dont throw yourself into something, you'll never know what you could have had.

Skrivet:    ·  Min vardag
Mina två älsklingar ♥
Har börjat få ont i halsen och fryser som en galning.... Jag som tänkte vara duktig och gymma imorgonbitti. Men jag sdtruntar faktiskt i min haös och gymmar ändå, har varit borta ifrån träningen allt förlänge nu! 
Ikväll blir det myskväll med mamsen framför någon bra film! Får ju passa på medans man kan ;)
 

Äntligen ledigt!

Skrivet:    ·  Min vardag
Hello readers! Var och köpte nya jobbskor nu efter jobbet med mami. Nu blire mys middag och sen får jag se vad jag gör resten av kvällen, är ledig imorgon! Finally, jobbat hela lovet än så länge ;) Ha en bra kväll, puss.

How to be happy:

Skrivet:    ·  Text/citat

Lady Gaga - Do What U Want

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 
 

Det kallas tvivel det där som stör, en klump i magen och ett konstigt humör.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vaknade upp bredvid älskling och myste lite innan han drog till jobbet, sen somna jag om och jisses vad trött jag var när jag vaknade sen! Ska inte gör om det där haha.. Utbildades lite på jobbet och det flöt på. Nu blir det lite sen middag och kolla på ett avsnitt Kardashians ;)
 

Joe Labero

Skrivet:    ·  Min vardag
Några bilder ifrån Joe Labero. Han var grym! Han bjöd ju upp mig på scen också så jag fick vara med och göra ett bord svävande. Resten av kvällen pratade han till mig på scenen också, Cassandra med C sa han haha ;)
 

Silver knitted sweater

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
Silverfärgen på denna älskar jag! Kommer ifrån Gina tricot och kostar 399:-. Perfekt höst/vinter tröja ;)

s-n-y-g-g

Skrivet:    ·  Text/citat

Katy Perry - Choose your battles

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Systemet ger dig en enda chans, en enda chans. Gatan är ett snedsteg bort.

Skrivet:    ·  Min vardag
Hello guys. Blir en myskväll med Martin ikväll, kanske kollar på någon film eller något. Nu när hollywood fruarna är slut finns det ju inget kul på tv.. :( KAnske ska tvinga honom att se på Montazamis med vänner annars.. ;) Ha en bra kväll, puss!
 
 

At least my room is a bigger mess than me.

Skrivet:    ·  Min vardag
Gick bra idag på jobbet, utom att jag fick friötsolja på hela armen..... Satan vad ont det gjorde! Bilden ovan är ju bara på min arm. Väntar på Martin som håller på och virrar bort sig lite, stackarn, men när han kommer fram ska han få mat direkt ;)

Edith sweater

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 Har inte kikat inne på Gina tricot på jättelänge! Överraskades med massa snygga kläder, tror nästan jag ska ta en sväng förbi där någon dag ;) Dessa ovan kostar 149:-/st och finns med fler motiv. :)

The Asteroids Galaxy Tour - Ghost In My Head

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Jobba jobba...

Skrivet:    ·  Min vardag


Godmorgon på er, ska strax bege mig mot jobbet. Tror jag jobbat till halv fyra/fyra idag, sen kommer Martin direkt ifrån jobbet. Så ska försöka hinna hem innan dess haha ;)

Vad vill ni läsa om?

Skrivet:    ·  Min vardag
girls | via Tumblr=)Untitled.cuzsomebodylovesya | ❤ | via TumblrAHDiamond | via Tumblr
Det är lov och Cassie hoppar i säng vid nio haha.. Något är ju fel ;) Fast har ingenting att göra så ska bli skönt att få lite sömn inatt.
Förresten vad vill ni se mer av i bloggen? Jag har ingen aning om vad jag ska blogga om, känns så meningslöst att ens blogga då. Säg gärna vad ni vill se mer av! Pusspuss. 

It’s way easier to text someone hurtful words rather than saying it to their face.

Skrivet:    ·  Min vardag
Samtidigt som jag snackar med Martin så kollar jag på The lone ranger, ganska bra faktiskt ;) 
Imorgon börjar jag jobbet lite tidigare, får se om jag ska komma 45 min för tidigt till jobbet eller stressa 15 min innan jobbet, svårt val haha ;) 
 

Happy.

Skrivet:    ·  Min vardag
Någon som har lite filmtips?! Eller massor! Har sett allt känns det som, gärna komedi/romantik eller något & gammalt eller nytt ;) Jag har ju inget bättre för mig än att ligga och kolla på filmer när jag kommer hem ifrån jobbet, men imorgon så kommer dock älskling och sover över, dock får stackarn gå upp väldigt tidigt ;)

Life is a journey where you stumble and fall. But I’m okay, when I lie down in your arms

Skrivet:    ·  Text/citat

The Used - Burning Down The House

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Vi måste acceptera den vi är & sluta känna pressen.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
 
"Så seriösa"
Godmorgon! Ska strax börja rulla mot jobbet. Det är inte ett så långt pass idag, men fortfarande bättre än inget ;) *Får se om man kanske ska träffa någon efter jobbet eller något sådant :) Ha en bra dag, pussar!

Söndagsångest?

Skrivet:    ·  Min vardag
Bild ifrån i Fredags med Joe Labero.
Glömde bort att det var solsidan ikväll, så blev lite glad när jag kom på det ;) Har ingen söndagsångest idag inte, eftersom jag ska jobba! Taggad på att tjäna massa pengar hihi ;)  
 

You breathe oxygen, we have so much in common.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jobbade över lite på jobbet, när man ändå är där liksom så varför inte ;) Lika jobbigt att säga hejdå till Martin på morgonen.. Får se om vi hinner träffas lite i veckan, jag är i princip upptagen hela helgen ju :( Nu ska jag ta en dusch, kolla på någon bra film och släppa! Har super ont i hela kroppen... Puss.

MEOW

Skrivet:    ·  Min vardag

Envy - Set to Go

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Du hoppas och det är därför du krossas.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat
 

Chiffongblus

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Gillar dom här modellerna på blusar, speciellt den rosa. Dom kommer ifrån H&M och kostar 249:-/st.
 

Befordrad!

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag skrivit på papper för min nya plats på jobbet, jag har blivit befordrad till Service manager. Och vad är det kanske ni undrar, jo jag håller koll på alla medarbetare, att alla grejer finns på plats, räknar kassor osv. Så ja, jag har mycket mer andvar, men det är bara kul! Kommer även jobba mera timmar :)

Pitbull Feat. Ke$ha - Timber

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Godmorgon!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag vaknade av mig själv för en gång skull innan klockan ringde, händer inte ofta kan jag säga haha! Gårkvällen var verkligen grym, fattar inte hur han gör allt. Jag blev även uppbjuden på scen haha... Gillar verkligen inte sånt men var ju bara att gå upp ;) Fick vada med och göra ett bord svävande! 
Idag ska jag jobba fram tills fyra, efter det kommer Martin och myser lite :)

Människor är till för att älskas och prylar är till för att uttnytjas. Förvirringen i världen är att människor blir utnyttjade och prylar älskade.

Skrivet:    ·  Text/citat
 

MOLLY

Skrivet:    ·  Bli min/wanties, Min vardag
Dessa två godingar kommer ifrån BikBok,jag gillar sånnda där detaljer på armarna. Med något snygg guldig kedja på och snygga jeans kan man få en perfa outfit! ;) Kostar 199:-/st.
 
 

Snygga stövlar!

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
 
 
Idag såhär på löningsdagen för dom flesta iallafall, varför inte passa på att klicka hem ett par nya vinterskor! ;) Hittade dessa as snygga stövlar, som jag inte skulle tacka nej till. Liknar primeboots litegrann fast ett billigare alternativ :) De guldiga detaljerna och mönstret på skorna är as snyggt :)

Lady Gaga - Do What U Want

Skrivet:    ·  Min vardag
Lady Gaga's nya låt :)

Going out.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Ikväll tar jag med Bästis Anna på Joe Labero's show infermo tror jag den heter, vi ska strax åka och jag tror vi kommer hem ganska så sent :) Ha en bra kväll, puss!

Höstlov!

Skrivet:    ·  Min vardag
Halloween firande idag i skolan, ja dom brukar satsa ganska mycket på det. Massa elever klär ut sig och håller på och skröms, hela cafeet förvandlas till typ en fest haha ;) Men nu har vi äntligen höstlov! Även fast det inte bli så mycket lov för mig så är jag taggad, jag ska jobba 7 dagar av 9. Men det blir bara kul, måste få ihop lite pengar nu, annars kommer jag inte kunna göra något i sommar. 

-

Skrivet:    ·  Text/citat

Pink and sparkling!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Älskar den här färgen på migg Gel-nagellack! Synd att jag inte köpte fler när jag var i London.. Jaja, lär komma dit fler gånger så för köpa på mig fler i framtiden ;) Tog lite glitternagellack på båda långfingrarna också, likså är det ifrån London :)

HPV - VIP utskick!

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Detta var månadens VIP utsick ifrån Reddville, har ni inte gått med där än så tycker jag vekrligen ni ska göra det! Helt kostnadsfritt får ni hem tamponger varje månad, hur bra är inte det? :)
 

Life's a wave, catch it.

Skrivet:    ·  Min vardag
Detaljer från idag.
Att få vakna upp bredvid någon man älskar måste fan vad bästa som finns. Dock åkte Martin vid halv sju så vaknade innan dess, och jag är ingen morgonmänniska plus att jag hade egentligen sovmorgon men vad gör man inte ;) Hann inte direkt plugga klart igår när han kom och stördeså får fortsätta nu istället. Pusshej.
 

Ny topp!

Skrivet:    ·  Min vardag
Hann med en snabb shoppingtur med Anna idag också, velat ha denna länge så passade på nu ;) Nu kom Martin, så ska umgås med han lite, pussar!

Katy Perry - Legendary Lovers

Skrivet:    ·  Dagens låt!

In order to be irreplaceable one must always be different.

Skrivet:    ·  Min vardag
dör så söt.
Wooh så mycket plugg jag har att göra nu... Ska nog börja med att se en film istället för att läsa boken haha. Sen bli det väl lite uppsatsskrivande! Hörs senare, måste verkligen börja nu! xoxo

What goes around comes back around.

Skrivet:    ·  Min vardag
Laddar upp inför tv:n med lite chai latte, kladdkaka och sällskap på telefonen. Även om lektionerna imorgon är ett helvete med bara prov osv, så ser jag fram emot dagen. Luncha med Anna och sen kommer förmodligen älsklingen min och sover över :D 

Ändra på't.

Skrivet:    ·  Min vardag
Pysslat om mig själv lite i brist på annat, nu tänkte jag baka lite också. Passar bra tills hollywoodfruarna ikväll ;) Känner att rastlösa jag borde börja komma ut lite mer och göra saker, fan detta funkar inte längre.
Hörs senare, xoxo.

Miley Cyrus - FU

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Rumors are carried by haters, spread by fools and accepted by idiots.

Skrivet:    ·  Min vardag
Det har regnat i princip hela dagen här, jag tror det är snö på gång nu alltså... Mitt hår och mina byxor är helt genomblöta efter att hämtat Tindra efter skolan haha. Tänkte börja med lite plugg nu så jag kan få slappa ikväll framför tvn ;)

Why can’t I lose weight easily I mean I lose everything else without a problem

Skrivet:    ·  Min vardag
Efter lite serious talk med päronen så blir det nog sovdags. Vanlig jobbig skoldag imorgon, tror jag skippar gymmet, kanske tränar lite hemma själv istället. Tror jag blivit lite folkskygg... Godnatt ♥

Det är över för gott, men att inget är för evigt är väl underförstått

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag orkar verkligen inte plugga, trots att jag vill få allt gjort så skiter jag i det. Får plugga i natt eller inte alls. Tänkte hoppa in i duschen för att fördröja tiden lite. Hoppa ni får en fortsatt bra kväll, puss och hej!

Nya sminkborstar

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Älskar mina nya smink borstar som jag köpte i london, hur snygga är dom inte? ;) Lite bling bling skadar ju aldrig. Var i stort behov av nya så passade på. :)

why can’t I lose weight easily, I mean I lose everything else without a problem

Skrivet:    ·  Min vardag
Kom på att jag hade sovmorgon imorse till 10.30, underbart skönt! Hade jag börjat så varje dag så skulle jag lätt palla med skola och va duktigare. Har en massa plugg att ta tag i nu, uppsatser som man inte ens förstår vad man ska skriva om är alltid kul... -.-  
 

Allting vissnar som löven på kvistar.

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev lite övertid på jobbet, eftersom vi knappt har någon personal på söndagar... Menmen, svimmade ju sist så jag tappade ju några timmar där :) Har även blivit befodrad, berättar mer om det sen. 
Kommer tyvärr inte blogga mer ikväll, känner bara för att lägga mig under täcket och försvinna.. Mår inte speciellt bra och känner mig misslyckad. Så godnatt på er så hörs vi imorgon. ♥

-

Skrivet:    ·  Min vardag

Va kvar - Veronica Maggio

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
 

Myselimys

Skrivet:    ·  Min vardag


Ja gårkvällen var väl lyckad tills en jobbig sak hände.... Vaknade upp med gårdagenssmink och kläder, den är ju mys... Men idag har vi bara chillat hela dagen och nu ligger jag och Martin och kollar på film, eller ja han här väl somnat...;) 

Dj Ironik - Stay with me

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
Loveit.

Godmorgon!

Skrivet:    ·  Min vardag

Dream!

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Eminem ft. Liz Rodrigues - Survival

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag

Hårdare än asfalt, ville jag va.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fixat mig lite halvt inför kvällen, Martin kommer strax och jag har inte hunnit äta haha.. Jaja han får väl sitta och vänta på mig ;) Hoppas att kvällen bli rolig, får se när vi kommer hem. Lär ju inte bli jag som blir tröttast fortast ;)

Heaven is a place on earth with you

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
tröja ifrån NewLook.
Cheers to the freakin' weekend! Jag har massa att ta tag i, städa rummet, duscha, fixa naglarna, ta en powernap och äta innan Martin kommer. För att bli klar med det så tänkte jag börja nu, få fixa lite inlägg åt er också :) Puss.

Glöm inte bort att leva lite också.

Skrivet:    ·  Min vardag, Tecknat
Längesen jag ritade och kände för det så började på ett nytt projekt, den är dock inte alls klar ;) Tänkte börja fixa mig inför natten och kolla nått avsnitt av Kardashians innan jag lägger mig. Imorgon flyttar Martin in igen som vanligt över helgen och så ska vi vidare på fest :) G'night ♥
 

Lovefool - The Cardigans

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Skittles

Skrivet:    ·  Min vardag
SkittlesSkittles
they will pass | via TumblrUntitled | via Tumblr
Äntligen hittat de nya avsnitten av Keeping up withthe kardashians, så chillar lite och äter skittles ;) Så sjukt gott hihi. Hård träning och diet börjar sen när jag blir frisk :) Pusshej.

Every night is a battle. Every morning I wake up defeated.

Skrivet:    ·  Min vardag
Tröja Forever21 jeans / Dr.Denmin / skärp Gina Tricot / ringar jfr.se & London
Finally är denna jobbiga dag över, både svenska och engelska förhör på böcker har jag haft... Såklart får jag reda på att jag har ett paket på posten när jag kommer hem... Så får väl hämta ut det imorgon iställlet, bara irriterande när jag kunde hämtat upp det påvägen hem ifrån skolan ;(

, LOVE IS WHAT MAKES YOU LAUGH WHEN YOU DON’T EVEN WANT TO SMILE!

Skrivet:    ·  Min vardag
white roomdiamonds | via TumblrAnna -Störd och operfekt men fortfarande ung | via TumblrSUMMER MEMORIES - DULCEIDA.COM
Inspobilder.
Kollar på min favoritfilm, Burlesque, det var minsann länge sen jag såg den ;) Tröttnar inte på den trots att jag sett den bokstavligen typ 90 gånger ;) Ska väl hämta alla nytvättade sängkläder och bädda i sängen så man snart kan sova, mysmys :) Godnatt på er ♥

Adele - Hometown Glory

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Take a bath.

Skrivet:    ·  Min vardag
Efter ett massa jävla läsande i engelska boken, som jag för övrigt inte fattar något ur så ska jag äntligen gå upp och ta ett efterlägtat bad. Slappa med ansiktsmask och stänga ute världen lite. Låter inte så dåligt :) 

Love is blind, it will take over your mind. What you think is love is truly not, you need to elevate your mind

Skrivet:    ·  Min vardag
 
När man inte haft myket i skolan så kommer självklart hur mycket som helt med en gång... Så nu har jag massor av saker att göra och massa jobb mejl att svara på. Innan det ska jag se ifall jag kan lyckas få igång en tvättmaskin, nej jag tvättar inte själv hehe. Får se vad jag hinner med efter detta också :) Puss. 

Så kanske jag kan känna meningen med tystnaden.

Skrivet:    ·  Min vardag
Min lilla älskling ♥ 
Fruarna är slut och jag har hunnit haft lite tjejsnack med mamsen ;) Börjar morgondagen med General test i engelska, inte jätte kul... Men men. Har inte jätte lång dag, så det är skönt och då hinner jag fortsätta med mitt rum som inte blev klart idag :) Natti natti, puss! 

15% rabatt på Halloweenplagg!

Skrivet:    ·  Min vardag, Tips!
Snart är det Halloween, någon mer som är taggad på att klä ut sig? :) Förra året var jag på fest och körde på militärtema, i år vet jag inte vart jag ska fira än. Men att klä ut sig är något som är super kul :D Hur ska ni fira Halloween? :)
 
Jag har därför fått chansen att ge er 15% rabatt på alla halloweenplagg hos Evasunderklader.se HÄR använd koden 131031, finns hur mycket olika stilar som helst och massa insipiration om man inte riktigt vet än. De flesta av plaggen levereras även innan Halloween, inte så kul om man få kostymen efteråt direkt ;)  
 
Detta är ett sponsarat inlägg.
 

TOMBI SWEATER

Skrivet:    ·  Bli min/wanties
Hur snygg är inte denna vita sweatern med dragkedjor på sidorna!? Kostar 399:- och kommer ifrån märket Nelly Trend, skulle inte tacka nej till denna i höst :)
 
 

Wifey eller vaddå!?

Skrivet:    ·  Min vardag
Kaoset i bakgrunden haha.. 
Wifey här alltså. Började med att jag skulle tvätta överkastet på sängen men sen tog jag i princip fram allt vitt i mitt rum kuddar, lakan och hela soffan! Städat hela rummet nu och väntar bara att allt ska tvättas klart, lär ju dock behöva köra två maskiner till ;) 

Mössor!

Skrivet:    ·  Min vardag
Köpte två nya mössor och ett "band" vet inte vad man kallar de, men sött var det iallafall :)

Guys are like stars there are millions out there, but only one can make your dreams come true

Skrivet:    ·  Min vardag
Godnatt på er läsare! Hoppas på att jag kan bli helt frisk i veckan, vill ju även börja träna också! Latat mig allt för mycket nu. Vill att veckan ska gå fort också så jag slipper vara ifrån Martin... Pussar på er! 

I like my bed but i'd rather be in yours.

Skrivet:    ·  Min vardag
Vill ha sommar igen. ♥
Så trist att inte ha något att göra, tror jag går och lägger mig tidigt ikväll... Har bara en media lektion på tre timmar imorgon, så bli inte speciellt lång dag som tur är :) Ska försöka blogga lite oftare nu, men inte haft något speciellt att skriva :) XOXO

Love is what makes you laugh when you don't even want to smile.

Skrivet:    ·  Min vardag
Pallade med en lektion innan jag drog hem igen, min kropp är helt slut typ. Börjar väl känna mig bättre nu dock. Får fortsätta och ligga & tråka i sången resten av kvällen. Nu blev precis middagen klar, så pusshej!
 
 

DJ Khaled - All I Do Is Win

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Kul att svimma.

Skrivet:    ·  Min vardag
Mindre rolig dag på jobbet, kände mig inte helt bra innan jag kom. Men efter en och en halvtimme så tappade jag både synen & hörsel när jag stod i kassan och svimmade in i Emma hehe... Aldrig mått så dåligt som jag gjorde då. Världens bästaste Martin kom och hämtade mig på jobbet och körde mig hem, sjukt bra han är. Ska vila resten av kvällen nu.. Pussar.  

Because I deserve it.

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Ja detta förtjänar jag efter denna jobbdag... Lite bad och ansiktsmask, helt enkelt än lite mini-spa kvälll ;) Om maskerna gör någon nytta vet jag inte, men känns så iallafall haha ;) Ha en fortsatt bra dag, puss!

Och man får verkligen inte tänka såhär.

Skrivet:    ·  Text/citat

SaS - Albatraoz

Skrivet:    ·  Dagens låt!, Min vardag
Så skön låt!

Victoria's Secret mistar!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Blev fem nya mistar också i min samling också, älskar alla dofterna! Men om jag msåte välja en favorit så är det nog Sugered Liliac ;) Den fanns inte ens i butik, utan hittade alla Limited Edition mistar på flygplatsen! Var tvungen att köpa en åtminstone ;)

Work for it.

Skrivet:    ·  Min vardag, Text/citat

Grind with me - Pretty Ricky

Skrivet:    ·  Dagens låt!

Blurred Lines - Robin Thicke

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Nya skärp!

Skrivet:    ·  Min vardag
Inne på Primark har dom fan allt! Vet inte hur många gånger vi var där inne, brändes en hel del ;) Köpte iallafall två snygga skärp, sånt som alltid går åt! 

What's meant to be will always find a way.

Skrivet:    ·  Min vardag
Gick inte speciellt bra att sova bort den där huvudvärken... Men ska knarka lite alvedon så kanske jag känner mig bättre. Martin kommer väl om ett tag också, ska hinna duscha, städa och lite sånt. Maten kan ju han få sköta, där han hör hemma haha ;) 

Shy people notice everything but don't get noticed.

Skrivet:    ·  Min vardag
Skriva en inköpslista är fan inte lätt om man inte ska vara själv dvs. Eftersom familjen lämnar mig för landet och jag inte orkar följa med för jag jobbar på söndag, så flyttar Martin in :) Råkar ju vara väldigt sjuk också, så han får väl laga mat och ta hand om mig ;) Pussar.
 

Winning isn’t everything, but wanting to win is.

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Älskar min tröja ifrån Forvere21, lite sådär lysrosa! ;) Ligger här hemma med huvudvärk och försökte plugga men det gick inte så bra.. Blir nog lite vila och kolla film istället. Pusshej!

PINK eighty six

Skrivet:    ·  Min vardag
Mjukisdressar kan man inte ha för många av heller, passade därför på att köpa en på VS när jag var där :) Byxorna fanns ej i in storlek så tog gråa, men dom passade bra till :) Fick till och med fråga personalen om dom kunde ta av bbyxorna ifrån skyltdocken för det var dom sista i XS ;) Så jobbig är jag när jag shoppar haha! 

Ibland gör man rätt, ibland gör man fek, lev med det.

Skrivet:    ·  Min vardag
Torsdag imorgon, ser inte fram emot tre timmars matte kan jag ju säga.. Men snart är det fredag och äntligen får jag träffa min lilla älskling, nu får han bannemig stanna hela helgen också ;) 
Tänkte snart lägga mig i sängen och hålla på lite med telfonen som vanligt, natti natti. Pussar!
 

23 - Miley Cyrus, Juicy J & Wiz Khalifa

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Hatar att vara sjuk.

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag börjar bli sjukare, gör till och med ont utanpå halsen när man rör den.. Fan! När ska jag bli frisk!? Vill inte vara sjuk ännu en helg.. Tänkte bara vila resten av dagen, min huvudvärk gör så jag inte orkar ett piss.
Hoppas jag står ut min långa skoldag imorgon bara, snart helg :)
 

Du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel.

Skrivet:    ·  Min vardag
Höst ♥
Invigde mina Nike Air här i Sverige, gick runt med dom i London. Men fick så jäkla ont av skavsåren så kunde tyvärr inte använda dom mer... Tar ett tag att gå in skor ;) Fått lite plugg, så varför inte ta tag i det nu så jag slipper sen. :) Puss.

Du kan skrika eller hata mig, tänker ändå alltid välja dig.

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick hem ett par skor jag beställde innan London, som jag glömt att hämta ut, så är det FEL färg. Lagom kul alltså... Så bara att skicka tillbaka dom och få vänta ännu längre. Sånt är så irriterande :( Efter SHF så tänkte jag nog hoppa i säng, går bara i skolan från 8.20 - 11.30 imorgon. Skulle vart perfekt att träna efterår men vågar som sagt inte när jag är halv krasslig. Godnatt på er babes! 
 

Träningsbyxor - Victoria's Secret

Skrivet:    ·  Min vardag
Detta är mina nya träningsbixor ifrån VS Pink, sitter bra och är as sköna :D Vill inviga dom snarast! Kan dock inte träna än eftersom jag fortfarande inte är helt frisk.. Vågar inte riskera att bli sjukare :(

Kan ju iallafall drömma

Skrivet:    ·  Min vardag
Håller på och kollar på lägenheter haha, hittat en as nice lägenhet här i närheten som jag inte skulle tacka nej till.. ;) Blev super duper taggad på att flytta dit nu haha! Kan ju alltid drömma ;) Ikväll kommer det lite kul på tv:n annars händer inte mycket alls :)

PINK iPhone case

Skrivet:    ·  Min vardag
Köpte ett nyss iPhone skal inne på VS, blev svart med nitar på ;) Kanske lite tråkigt men det föll mig mest eftersom jag älskar nitar hehe. Jag ska strax börja bege mig mot skolan för utvecklingssamtal :) 

I don't hate you, I'm just not necessarily excited about your existance.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kollat lite film och övningskört ikväll. Pappa tyckte jag skulle köra hem också, jobbigt nmär det kommer bilar som ska ligga i arslet på än, fan håll avstånd! Tänkte börja dra mig tillbaka och snart sova, trots att jag börjar sent imorgon vill jag inte vara vaken allt förlänge. När Martin går och lägger sig finns det ju ändå inget kul att göra uppe haha ;) Puss. 
 

Darin - Surrender

Skrivet:    ·  Dagens låt!

New shoes!

Skrivet:    ·  Min vardag
Nya skor ifrån London, älskar de guldiga detaljerna på klacken och själva modellen på skon! Inte allt för hög klack heller :) Lite fler skor skadar ju aldrig liksom.. ;)

My thoughts were so loud i couldn't hear my mouth.

Skrivet:    ·  Min vardag
Äntligen är denna jobbiga dag över! Den börjar med att busshelvetet inte kom, inte ens bussen efter det så stod ute i typ 30 min. Tur för dom att det inte var kallare än det var... Så kom iallafall försent till skolan. 
Imorgon har jag dock bara utvecklingssamtal och sen en lektion, åker nog hem till lilla Malin under den håltimman ;) 
 

Breath spray

Skrivet:    ·  Min vardag
Hittade dessa söta små breath spray sprayer inne på Primark, var tvungen att testa dom eftersom dom var så söta ;) 
 

Autum.

Skrivet:    ·  Min vardag
Känns verkligen som riktig höst ute! Träden och allt börjar bli gula... I don't mind, sålänge det inte börjar snöa ;) Har något otroligt ont i ryggen, vet inte vad jag ska ta mig till... Får be någon massera mig. XOXO!

New rings!

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Blev en massa nya smycken i London, bland annat dessa ringar! :) Dom flesta av dessa är ringar som man 
har på framme på fingret ;) Hoppas ni får en bra dag! :)
 

Lorde - Royals

Skrivet:    ·  Dagens låt!
 

Jobbelijobb

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon läsare, jag precis fixat klart mig inför jobbet. Undrar om det blir lite övertid, för mig skadar det inte, vill jobba så mycket som möjligt nu på helgerna ;) ha en bra dag!

Wouldn't it be the perfect crime, if I stole your heart and you stole mine.

Skrivet:    ·  Min vardag
Det var kul hemma hos Malin igårkväll, men både jag och Martin var trötta så vi åkte hem lagom tidigt. Knasbollen ville kolla på skräckfilm som vi planerat från början att göra, men han somnade ju så jag fick ligga och kolla själv.. Men stängde av sen ;) Har varit med Martin hela dagen idag också, han åkte väl hem vid elva, därflr jag inte bloggat något. Filåt!
 
 
Ska jobba imorgon, vi har även kampanjen med big mac för 5:- vilket är galet irriterande tycker jag.. Trodde jag skulle få slippa det där, men nej såklart får vi det sista dagen på denna kampanj! Lär bli väldigt mycket folk ;(
Godnatt på er! ♥

Victora's Secret Angel

Skrivet:    ·  Skönhet/tips
Denna lotion ifrån Victora's Secret Angel kollektion doftar underbart! Fick den av mamsen faktiskt :) 

Nike Free run 5.0

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Nya Nike Free run 5.0 som jag fick med mig hem ifrån London, lätt dom bekvämaste skorna jag någonsin testat! Så värt varenda krona :) Eftersom jag har så små fötter köpte jag dessa på barnavdelning som inte alls är lika dyr, får två st för samma pris som ett par med "vuxen"storlek ;)

Ljusa färger

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Nya ögonskuggor i söta diskret färger :) Eye rollen ifrån Garnier är grym än så länge, täcker väldigt bra :) Ska väl försöka fixa någon snygg make med dessa ögonskuggor nu ;)

In order to succeed, we must first believe that we can.

Skrivet:    ·  Min vardag
Glömde bort att jag hade en blogg typ haha... Kvällen är iallafall planerad lite mer nu, vi ska till Malin. Dock får vi se om vi åker hem och sover här eller sover över hos Malin ;) Kanske hinner blogga en snabbis innan vi åker, pusshej :)

Nice evening!

Skrivet:    ·  Min vardag
Thank god it's friday, som jag längtat! Äntligen ska jag få träffa min Martin :D Han kommer ikväll efter jobbet, så chillar vi lite här innan vi ska hem till Malin ikväll och träffa lite folk :) XOXO

Och även om jag inte vet vart jag ska, så får jag aldrig sluta gå.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nybäddat & alla nya käder ifrån London.
Fixat och donat en massa i rummet, samt fått lite plugg gjort. Bytte påslakan och lite sånt mys, fast jag hittade inte örngotten som tillhör (mamma som slarvat bort...) Som vanligt när jag rört runt i rummet börjar mna nysattacker och känner mig dunderförkyld just nu.. :(

Jag minns varenda scen ifrån vår film.

Skrivet:    ·  Min vardag
Från Forever21. (bilden gör inte färgen rättvis, den är mer vinröd)
Hemkommen ifrån centrum nu. Tiden bara rusade förbi och plötsligt hade vi suttit och fikat i typ två timmar haha. Ska väl äta lite mat nu coh sen hoppa in i duschen, ta tag i lite plugg som måste göras och sen sova tidigt ;)

Forever.

Skrivet:    ·  Min vardag
Delar detta fina armband med Malin hihi. Är och fikar i centrum med Anna som jag inte träffat på länge.. Myspys. Får se när jag kommer hem :)

Det fanns så mycket att se så jag släppte taget om din hand & du försvann.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nä jag är inte på bra humör alls... Hoppas att det blir bättre imorgon, imorse vaknade jag runt klockan sex av min dröm haha... Kunde inte somna om så pratade lite med bästi istället ;) Vore ganska skönt om jag kunde vakna sådär tidigt av mig själv varje dag så man fick ligga och dra sig i sängen ett tag :)  
 

Vinrött, kors och leopard!

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Älskar mina nya halsdukar/sjalar ifrån London. Faktiskt köpta inne på primark, dom har riktigt grymma och billiga saker! ;) Nu tilll hösten & vintern älskar jag att gå runt i halsdukar, dom ger ju inte bara värme dom är snygga också ;)

Britney Spears - Work B**ch

Skrivet:    ·  Dagens låt!
Så grym låt och video!

Ny tröja!

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Ny tröja ifrån New Look :)Gillar spets detajerna på den. Nu ska jag gå och hämta Tindra i skolan och sen får jag slappa lite innan jag ska iväg igen :) Hoppas ni får en bra kväll läsare :)
 

It doesn't always take a knife to kill someone. It takes just a simple goodbye

Skrivet:    ·  Min vardag
Invigde min nya vinröda halsduk idag hihi. Super mysig :D Med tanke på att jag slutat så tidigt idag så tänkte jag faktiskt försöka få lite plugg ur världen :) Måste hämta lill skiten på dagis också, ännu fler saker att komma ihåg hehe... 
 

Lek aldrig med något som du inte kan släcka.

Skrivet:    ·  Min vardag
Så skönt med kort dag imorgon. Har lite ärenden och fixa på eftermiddagen men sen har jag inget planerat, vill ju träna med den får jag ju inte nu när jag är sjuk :( Ska snart hoppa i säng eftersom min lilla sötnos redan gott och lagt sig. Nog bra om jag får lite extra sömn och kan bli frisk snabbare :)
 

Appreciate what you have before it turns into what you had.

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite bilder ifrån underbara Victoria's Secret.
Funderar på att hoppa in i duschen nu innan hollywoodfruarna kommer så man kan somna lite i tid;) Annars har jag väl inte gjort så mycket ikväll, utom att hänga upp lite kläder så de stackars plaggen slipper reseväskan ;) Imorgon slutar jag även tidigare än vanligt, skönt skönt! 
 

Gold chain & heart.

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
 
Älskar det här halsbandet som jag köpt, såg att ringen jag köpte vid ett annat tillfälle matchade lite perfa sådär ;) Till rött kläder så kommer bli super coolt, ska försöka hitta nått fint i veckan att matcha detta med :)

Rosa, spets och pärlor!

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Invigde lite nya kläder idag i skolan ;) Nu när Martin är duktig och har börjar jobba så har jag inget att göra efter skolan ju.. :( Så kanske ska ta och börja fota lite grejer i väskan och visa er! :) Ni ville ju det hihi. XOXO
CASSANDRA