Startsidan  ·   Instagram  ·   Bloglovin  ·   Tumblr

New in till sminket!

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag kände att jag behöver organisera mitt smink lite mer.. Så jag gick runt på jobbet när jag hade rast och hittade denna fina! Jag är såå nöjd, blev skitfint ju! Kommer passa perrfa sen när jag har flyttat och kan ha den framme på mitt sminkbord ;) Så jag har kastat en massa onödigt smink som jag inte använder också, skönt!

30 Augusti

Skrivet:    ·  Min vardag
Mina sötisar!
Godmorgon mina sköna, idag står jobb på schemat men bara till klockan 4. Sedan har jag lite ärenden att fixa så får se om jag hinner med det :) Jag tror jag har råkat få någon förkylning också eller nått... Attans, gillar inte att vara sjuk :( 

Spa of the world

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips

Våra nya produkter på jobbet! Dom doftar sååå gott! Ska lätt köpa dead sea salt scruben, som är helt fantastisk! Vore kul med badpulvret också, men badar ju nästan aldrig bara för vi har ett så tråkigt badkar :( En av massage oljorna har jag redan också hihi.

Godnatt!

Skrivet:    ·  Min vardag
 

Det där ja...

Skrivet:    ·  Min vardag

Jaha det här med körkort, är det något att ha eller? Alltså det går så fruktansvärt segt för mig.. Jag vill så gärna men känner ingen jäklans ork för att plugga trafik osv eller övningsköra. Har ni några tips på hur man sla bli lite mer intresserad kanske haha? Sedan tycker jag nog inte att det är så himla kul att övningsköra med manuella bilar just för att jag hatar att växla.. MAn ser juy inte vilken växel man har i!? Jag kommer aldrig att köpa en manuell bil, må ju vara den sämsta uppfinningen enligt mig haha ;) Vem vill liksom sitta och få ont i benet medans man sitter i en lång kö efter jobbet eller dylikt liskom??

Jag är nog lite mer en sån människa som vill ha saker och ting med en gång, jag vill inte vänta och hålla på vafan! Jag är ju faktiskt 19 år nu och snart 20, så borde fasiken ha körkort redan.. Buhu för att jag är så dålig att ta tag i vissa saker i tid. Men men jag hoppas att jag har det där jäkla kortet i min hand snart haha. 

Men men, jag hoppas att ni får en fin dag! :)

Lunch time

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite lunch nu efter att jag städat och rensat i rummet.. ;) Nu ska jag vila lite, eftersom jag är allergisk mot något i mitt rum som jag inte vet vad det är.. Så är det jobbigt att gå runt och nysa hela tiden och känna sig supersjuk! :( 

25 Augusti

Skrivet:    ·  Min vardag

Godmorgon godmorgon, idag har jag möte med Kim (min chef) så ska bara vara på jobbet i 3h, så hinner hem samtidigt som älsklingen. Sedan firar vi hans bror ikväll med lite släkt, trevligt trevligt :) Ha en fin dag!

24 Augusti

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite bilder ifrån överraskningsfikat vi hade för Anna! ;) Superfint väder idag, jag jobbar såklart till klockan 9 ikväll... Men men vad ska man göra, behöver pengar ;) Imorgon är det löning också, taggad mohaha, får ju nämligen två löner då eftersom jag får min sista ifrån donken hihi. Hoppas ni får en fin dag!

Edsbacka wärdshus

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag var det ett snabbt jobbpass pch sedan hem direkt för att åka till wärdshuset och fira både papi och farmor :) Imorse var vi även på H&M's frukost så köpte lite underkläder och en kofta. Ikväll blir det bara njuta av det härliga vädret och ledighet!

Bombarjacka.

Skrivet:    ·  Min vardag
Kanske inte så passande att köpa en jacka nu, men räntor ha den i höst! Galet snygg faktiskt, stilren bombarjacka med andra ord ;) Jag, syrran och mamma har varit ute och shoppat sedan 10 imorse haha. Nu ska jag bara vila och vänta på älsklingen :)

H&M Make Up

Skrivet:    ·  Min vardag, Skönhet/tips
Jag såg att H&M har fått in ett nytt smink sortiment, ser väl lite lyxigare ut än de andra som de haft på designen. Tyler dock det ser lite plastiga ut, men kanske hittar en massa godbitar där, who knows! ;) 

16 Augusti

Skrivet:    ·  Min vardag
Min fina älskling
Igår så hade vi lite av Martins vänner på besök, sen så ledde det till att vi gick ut på krogen, men jag skulle ju jobba idag så blev bara Amba ett tag ;) Eftersom jag vid tre idag så åkte jag och älsklingen till Värmdö, för att shoppa kite på iittala. Det blev några ljushållare iallafall. :) Natti natti!

Bostäder.

Skrivet:    ·  Min vardag
Så ser dom ut ↑
Jag tror ingen förstår hur taggad jag är på att flytta hemifrån! Jag skulle kunna flytta imorgon, ikvälll om det vore så. Och nej det är inte för att jag på något sätt har det dåligt hemma, utan bara att jag vill börja bli vuxen på riktigt eller vad man ska säga och leva livet! Sedan är jag ganska trött på att bo med martin på typ 15 kvm nu... Gjort det i typ två år haha, så detta år får gärna gå fort! Vi har ju planer på att flytta nästa sommar någon gång på slutet. Varför vi valt det just den tidpunkten är för att dom bostäderna inte är färdig byggda än.. Om vi inte nu hittar något annat bättre medans vi väntar på desa hus. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge? Eller.. Jag tycker att man alltid får vänta länge haha ;) Men tror det är för jag är så himla speedad hela tiden när jag verkligen vill något, och sedan så hinner vi spara en massa pengar också så man får väl se det på den ljusa sidan istället hihi ;) Då kan jag shoppa massa inredning sen! Hoppas ni får en fin dag! 

13 Augusti

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har det varit superbra väder så jag, Anna och tindra har varit hos Martin hela dagen och badat. Supermysigt, jag kan säga att jag är ganska bränd just nu haha.. Tänkte inte ens tankarna på att använda solkräm ;) Vi hade med oss undervattenskameran också så vi har tagit massa roliga bilder, måste bara lägga in dom i datorn ;)

Cassie ♡ Martin

Skrivet:    ·  Min vardag
 

Jag har gått och blivit med...

Skrivet:    ·  Min vardag
...en blomma! Haha, jag har aldrig sånt i mitt rum (utom buketter ibland) just för att jag inte lyckas hålla dem vid liv. Men nu när vi kollade på blommor osv, så hittade jag denna söta lilla filur! Så jag var bara tvungen att köpa den hihi. Passar in jättebra här, ska bli kul och se om älsklingen ser min lilla förändring på byrån ;)

Foliering.

Skrivet:    ·  Min vardag
Det här med bilar är ju faktiskt inte alltid så himla lätt. Jag och Martin har inte samma bilsmak (haha det lör ju ganska töntigt)  om man säger så, hans ska gå fort osv osv, jag vill typ bara ha en snygg och säker bil haha. Mina favoriter just nu är mini cooper och Audi A5 eller A6. Sedan skulle jag faktiskt vilja ha en färg som ingen annan har, typ turkos eller någon annan ljus färg kanske rosa hihi ;) Eller min andra crush som är matta färger, typ vinröd eller blå matt folieringen är så jäkla snyggt så det finns inte! Det vore ju faktiskt super duper coolt och glida runt i! Så jag ska lätt foliera min bil sen när jag köpt någon vettig bil som jag verkligen vill ha. Det som även är bra med att foliera sin bil är ju att man täcker den riktiga lacken så att den inte blir repig eller förstörd. Det är ju jättebra sen nör man kanske ska sälja bilen, så ser den fortfarande helt ny ut på utsidan :) Då blir den som ny sen när man kanske har tröttnat på den färgen, och då drar av folieringen, super smart ju! :) vad har ni för favorit färg på bilar eller modeller? :)

Forrestfruit.

Skrivet:    ·  Min vardag
Mmm mums säger jag bara! Vi har plockat massa blåbär och hallon, så nu bakar jag lite paj ;) Tror jag kan bli en bra hemmafru, gäller bara att Martin tjänar riktigt bra höhö ;) Ikväll blir det restaurang på Ålö vid namn Båtshaket! Då är det banne mig sommar ;) 

Solig dag.

Skrivet:    ·  Min vardag
Ja ännu en solig dag! Nästan skämmigt att gå runt helt svartklädd, men det är ju trots allt mina jobbkläder ;) 
Bytte pass idag så jag öppnar istället för att stänga, väldigt skönt. Så nu hinner jag ut till landet och träffa mamsen lite, sen kommer Fannie ut också! Jag har inte träffat henne på typ 2 år, så vi har myckeeet att ta igen ;)

That migrän...

Skrivet:    ·  Min vardag

Det var så lugnt på jobbet igår så jag han leka lite med nagellacken. Blev två nyanser av lila på mina händer ;) Annars då, ja kunde inte passa bättre med att vara ledig idag för jag har värsta migränen.. Den började redan igår då hoppa verkligen den är borta imorogn när jag jobbar! 

Utbildning.

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu när jag har tagit studenten får jag frågor hela tiden om vad jag tänker göra i framtiden. Jag tycker det är ett ytterst svårt val, då jag inte kan bestämma mig nu när jag är 19 bast för vad jag ska fortsätta göra för något resten av mitt liv... Sjukt svårt ju! Men nu tar jag lite som det kommer, jag sökte till högskolan men kom inte in på den utbildningen jag ville. Och jag har ju slutat att jobba på McDonalds och tagit mig till detajhandeln istället, mycket bättre med allt! Även om erfarenheterna kanske är bra ifrån restaurangbranschen. Jag vill ju inte stressa heller och hitta någon utbildning som jag egentligen inte vill, känns ju inte direkt bra och jobba med något man inte ens tycker om påriktigt liksom. Men men får bara söka igen bästa gång man får eller vem vet, jag kanske stannar länge på the body shop och utbildar mig där istället ;) Vad gjorde ni efter ni tog studenten? Började ni jobba, kom ni in direkt på det ni ville utbilda er till eller väntade ni ett tag med att bestämma er kanske? Ja ja, det blir säkert bra med allt tillslut ändå. Huvudsaken är att jag tjänar lite pengar tycker jag hehe ;)

4 Augusti

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Fan att man aldrig kan bli frisk! Igår somnade jag med världens huvudvärk, och vaknade upp med den också! :( Jag som jobbar till 21.15 idag med... Imorgon är jag ledig iallafall så jag hinner vila lite. Hoppas bara att jag kommer orka heöa dagen, de sista timmarna börjar min kropp värka så mycket när jag är sjuk :( Till och med älsklingen är sjuk, så det är rena rama sjukstugan här...

2 Augusti

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag firar mamma idag eftersom hon fyller år på torsdag och jag jobbar. Så bakade lite tills idag :) Sedan åker vi hem senare idag också,  hoppas jag pallar jobba trots min förkylning..  
CASSANDRA